Jó reggelt mindenkinek!
NÁLUNK ESETT A HÓ ÉJSZAKA!
Titi,
úgy örülök, hogy megszervezgeted a találkánkat! Olyan ügyi vagy mindig! A fagyizóban lett foglalva hely? Foglaljak, vagy azt is csinálod már rutinból?
A görbéd nekem tetszik!
A kevés együttlétnél meg gondolj ránk. Egy alkalom is elég, ha az jókor történik!!!
Amugy a Bolgárkerék utcában voltam integrált teszten. Ha jól tudom még Juci is ott volt. Isten igazából nem is a 3D-s volt a nagy része a vizsgálatnak, hanem, hogy a Down-kór szűrés. És az egészben az a jó, hogy pont az én dokibácsim van ott az uh-on!

Mindent megmért, a combcsonttól kezdve a pulzust, az orrcsontot, a fejét... A 3D-sből ennyit csinált amit láttok. Majd késöbb elmegyek mégegyszer, amikor majd a szivét is jól látni, és akkor is csináltatok dvd-t.
Ez egyszerűen csodálatos volt! Úgy mozgolódott, sőt a látjátok a méhem milyen alakú... A drágám feljebb ugrált és onnan "csúszdázott le" (a doki ezt a szót használta). Csodálatos volt látni mindent. Sőt a doki még azt is megnézte, hogy mi van a lába között... Azt mondta csak tipp, és hogy ne vegyük készpénznek, de mintha lenne valami a lába között

...azért én még reménykedek,hogy kiscsaj, mert megnéztem a könyvben (csodálatos utazásban), hogy ilyenkor még a lányoknak is kitüremkedik, és nem lehet igazán megkülönböztetni!
úgy megmutatnám nektek a felvételt, hogy hogy mocorog rajta. Nyújtogatja a lábát, kezét...
És igen, kicsit megnyugodtam. Bár egy mondat megmaradt bennem és tudom, hogy azt fogom várni majd a következő uh-on: "gyomor és hólyag telítődése jelenleg nem ábrázolódik" De szerintem ehhez még kicsik is vagyunk...
Verzsike,
tényleg nagyon vigyázz magadra! Tudom, egy baba ha egészséges, akkor elméletileg nem kell külön vigyázni magadra, de szerintem pihenj azért nagyon sokat! Az álomkórral meg ne foglalkozz. Ha tudsz aludj olyankor, hidd el a szervezet nem véletlenül kéri!!! Szedsz vitamint? Folsavat? Egyél nagyon sok finomságot, ami neki kell, és vigyázz magadra nagyon az első három hónapban. A neten olvastam, hogy a 12 hétig alakulnak ki a veleszületett fejlődési rendellenességek, utána már nem! Úgyhogy a legfontosabb 3 hónap előtt állsz!
Csinálj vonalzót!!!! Csak hogy lássuk, hogy hol állsz!!! Az meg, hogy a 8. héten mész szerintem tökéletes. Addigra valószínűleg már látni fogjátok a kis szivét is a drágának! Ti mit szeretnétek jobban? Fiút vagy lányt?
Mororo, Gigi,
üdv közöttünk!
Eszter,
szerintem is hagyd a f..nébe a hőmérőzést. Akkor tudsz valamit kinézni belőle, ha ugyanabban az időben méred. Én mindig 5-kor felkeltem hőmérőzni, és utána visszaaludtam. Az egy olyan időpont volt, aminél biztos hamarabb nem kellett kelnem soha...
Ildi,
ahogy elnézem jó alacsony hőmérsékleten mozoghatsz!
Meri drága,
egy tündér vagy, hogy már fel is raktad a képeket a honlapunkra!

Videót oda nem tudsz berakni???
És természetesen irom majd a januári programjaimat neked az oldalra!
Mókuska,
segítsek cicát keresni interneten??? Szivesen megteszem, ha gondolod!?
Éva,
hogy vagy? Már nem görcsöl annyira a hasad? Mi újság?
Na, befejezem a kisregényt...
puszika mindenkinek,
Ági