Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, mert apa korábban jött haza a munkából és úgy döntött megreformálja a megszokott "kerékvágásunkat". Tegnapig Levi délután 4-5 órától aludt, kb. 1/2 9-9-ig, utána fürdettük és evett, 10-1/2 11-től durmolt újra, kb. 1/2 4-ig.
Szóval apa kitalálta, hogy ne hagyjuk aludni 5 órától, hanem húzzuk az időt 6-7-ig, utána fürdés, és biztosan nagyobbat, akár reggelig is alszik. Az lett belőle, hogy 6-kor már sírva fakadt Levi, hogy ő álmos, akkor vittük fürdeni, azt még jól viselte, szopi közben, sőt ahogy rátettem máris bevágta a szundit. Sehogy sem lehetett megetetni, így letettem, kaja nélkül húzta a lóbőrt 1/2 4-ig, majdnem 12 órán keresztül nem evett.

Szerintem nem sikerült jól a "reform", de hagytam apát kivételesen, kísérleti nyulazzon a babával. Viszont, mi is lefeküdtünk korán, 9-kor, így 1/4 4-ig úgy éreztem, hogy kialudtam magam.
Mikrós tojás: apa majdnem minden nap eszik, egy kis tálba üti a tojit, lefedi folpackkal és amíg puffogni nem kezd, addig hagyja (1/2-1 perc), így nem lesz a mikrónak semmi baja.
Testápoló: gyógyszertárit használunk, nagyon jó. Szerintem amíg lehet, addig mindenki ezeket használja, nincs mindenféle irritáló anyag bennük, főleg az ekcémára hajlamos, érzékeny bőrű babák. (Pl. az én kisfiam.)
Főzés: mi is a "potyázók" táborát erősítjük, minden nap megyünk valahová, a 24-ét itthon töltjük, de átszaladnak hozzánk apukámék és nagymamámék, hoznak ennit.
Séta: minden nap megyek Levivel 1 órát sétálni. A doktor nénink megdícsért, amikor utoljára látott minket, hogy nagyon jól tesszük. Bár filóztam a héten, nem volt kedvem ebben a hidegben, de mindig rájöttem, hogy nekem is jót tesz a fejszellőztetés.
Nem értek valamit, pár napja nagyon nehezen eszi meg Levi a tápit. Nem akarja eleve elkezdeni, tolja el magától a cumisüveget, sír, hogy hagyjam békén vele. Már hónap eleje óta nincs babamérlegem, nem tudom, hogy mennyit szopizik, ezért idegesít, hogy nem eszik azon kívül. Amíg méregettem, csak 40-70 miliket szopizott. Az pedig nagyon kevés. Most, ha optimista vagyok, akkor az hihetném, hogy beindult a tejem?!
Viszont ma reggel, 15 perc játszás a cumisüveggel, utána benyomta mégis 5 perc alatt a 120 milit belőle. Nem értem.