A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Erről lekéstünk, már két hetesek vagyunk :D
kisbogacs

Kriszti: kereken :wink:

Csöre
csöre74

Csajok, a cickó előbb csilingel, mint a lányom :shock: :lol:

Csöre
csöre74

Pocakosok, nagyon csendben vagytok :wink: (ok, Picuranyu itt van :))

Csöre
csöre74

Én is jelen.
Vacsoráztunk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Móni: én a reumatológustól kaptam szakvéleményt (hozzá küldött a nőgyógyász), abban van leírva az altatás. Nem is gondoltam volna, hogy nálad az altatóorvos fogja eldönteni. Egyébként nekem is az L4-5-ben van a sérv, emiatt nem engedik a spinálist. Kíváncsi leszek, hogy végül nálad hogy döntenek.

Katuska: próbáltam már azt a tapaszt, de sajnos az éjszaka folyamán elenged a ragasztója és már nem olyan hatékony. Egyébként már használtam régebben is orrdugulásnál (elég gyakran be szokott dugulni csak úgy) és akkor nagyon jó volt. Most sajnos nem elég.

Kata: már nagyon hiányoltunk. Képeket kérünk Martin babáról!!!!!!

Kép
jandrea

sziasztok,

délután nagy bealvás volt nálunk :lol: :lol: :lol: de jól esett :lol:

Most meg vacsi, csak gyorsan Katának: örülök, hogy újra itt vagy! Martin babáról várjuk az újabb képeket! A szopi miatt ne aggódj, szerintem látod Te, hogy jól lakott vagy sem. Manóm kb 10 percet eszik, és egyszer lemértem, 100 g-ot becuppant ilyenkor. Látni a kis elégedett pofiján, hogy majd kidurran. Ha van mérlegetek, érdemes néha megmérni a kaját, hogy ne aggódj, és én kb 3 naponta mérek súlyt is (legutóbb már 4 kg fölött voltunk :lol: ). Így egyáltalán nem aggódom, hogy eszik-e eleget. Ha van elég tejcsid (szopi után tudsz még fejni, akkor tuti elég...), szerintem gyorsan felejtsd el a hozzátápit!
A történetetek nem semmi, a lényeg, hogy jó a vége! A csecsemősökhöz és a betegszállításhoz no comment...

Kisbogács, kár, hogy erről a fotós dologról lekéstünk...nem baj, enyém apa már csinált vagy 1000 db fotót...

Csöre, én Manóm is input-output módszerrel eszik :lol: fölül be, alul ki párhuzamosan (helyet csinál bent a kajának :lol: )

Jaj nem tudom, mi volt még, hiába, most keltem fel... :oops:

Kép
vickybabe

Na, sikerült visszaolvasnom.
Kismamik ez így nem lesz jó. ;) Kiszámoltam, hogy a hétvégén 5 babónak kéne születnie. :D Vagy holnap szeretnétek inkább lezavarni? ;)

kata: örülök, hogy otthon vagytok már! :) És KÉPEKET!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak császkáltunk délelőtt, aztán meg pihiztünk, aztán megint császkáltunk. :) Milán elég jól elvan odabent :D
Mi még jók vagyunk a fotókra, na majd írok e-mailt, hátha mi leszünk a 4-5 befutóban... :lol:

Csöre: Saci gyönyörű, ahogy a nagylányod is. Jó gének ;)

Kata: Végre-végre!!! Akkor már nyugodtan küldhetem neked is és Csörének is az SMS-t, aztán jön Apa a fotóval ;)

Bartika: Szerintem úgy van, hogyha a szexre indul be a szülés, akkor az lett elrendelve, mert ugye ez nem mindenkinél hatásos, ahogyan a kádban üléses fürdőzés sem. Én pl. simán ülök félórákat a meleg kád vízben a terhességem eleje óta, és semmi bajom, Milán is csak rúgkapál és hullámzik a víz :lol: Szex mostanában nem aktuális, semmi ingerenciám hozzá :oops: Milánnak papírforma szerint vízöntőnek kellene születnie a fogamzás szerint, de ha bak akar lenni, hát akkor jön előbb. Igazából én végig 24-25-e környékére éreztem Babeszt, de bármi lehet. Ha belegondolsz a születési idővel a számmisztika is játszik, szóval ha Milánnak a 6-ost szánták, mint Apájának, akkor pl.: 21-én érkezik. Például annyira úgy érzem, hogy Milán nagyon kis érzékeny pasi lesz, és nyugisabb természet, de például ha arra gondolok, hogy egyszer lesz egy hugija, akkor teljesen olyan érzésem van, hogy na ő tuti egy ördög lesz. (Az érdekesség még, hogy Apácska pont ugyanígy látja az elképzelt jövőt...)

Kíváncsi vagyok ez a tegnapi hiszti minek az előjele, nálunk nyugi volt, de felkészítem Apát, hogy mire számíthat :roll:

Kisbogacs: hogy őszinte legyek ez a hónap elég költséges volt nekünk (pl.: heti kontroll a magánban), így mi biztos a 6 hetesen adjuk a dokinak, amit szánunk, mivel ebben a hónapban már nincs rá keret. A szülésznőt jó lenne letudni a szülés után, de valószínű itt a család besegít majd, mert lehet ő sem fér már bele... Ez van, a szokás különösebben nem hoz lázba, ha nincs pénz, tök mindegy hogy szokták :roll:
Örülök, hogy rendeztétek a dolgot férjecskéddel, Ági is bizti azért volt most ennyire jó baba, mert érezte, hogy most ez kell ;)

Hanna: mi volt éjjel, miért gondoltad, hogy menni kell?

Gombócmakka: Én 400 valamennyiért vettem azt a bogyeszt, azt hiszem 80 db van benne, azt mondta a gyógyszerész...

Miket jósolgattok itt néhányan? :shock: Én csak nyögök, ha fordulok az ágyban, mert nagy már a pocak és nem engedelmeskedik könnyen, Apa meg tiszta pánik, hogy mi vaaaaan??? :lol:

biga.csiga

Köszönöm mindenkinek a megnyugtatást! Az bizti, hogy Martin elégedett, mert szabályosan leájul a ciciről, olyankor hiába próbálok visszamanőverezni, csak egy ernyedt szájacskát találok és nagy szuszogást :lol:
A fejés az enyhe túlzás, max10-20 g-ok, szerintem a császár miatt kicsit nehezebben indul be...
A tápit csak vészhelyzetre, persze, ha a dokinéni azt mondja, hogy nem kell, fejet hajtok, meg ott van Martin-méter is, mint műszer...Csak izgulok, nehogy éhen maradjon nekem... (Bár ki tudja, a mérleg mikor, hol csal le vagy fel :roll: )
Igyekszem képekkel is szolgálni, de csak holnap :oops:
Most egy cicamosdás Martinnak, friss ruhácska és szopi :D

Kriszti: látom a II-es nőin sem jobb a helyzet :evil: Még szerencse tényleg, hogy ott volt enyém Apa és letámogatott...

KépKép

KépKép
kata8110

Fejés: napi kb. fél liter + azon kívül amit Manó becuppant, az már jónak számít, ugye?
kisbogacs

Sziasztok!

Szabad csatlakozni a fórumhoz? A kislányom, Viola most 1 hetes és két napos- és jó lenne egy hely, ahol a hasonló "cipőben" járókkal tudnék konzultálni...

A most felmerült témákhoz:

Mi a dokinéninek nem tudtuk odaadni a pénzt, mert mire én magamhoz tértem, ő már el is ment szabira, s amikor bejött megvizsgálni, a párom pont nem ért oda. Így a hazajövetel után hívtuk fel, hogy nevezzen meg bármilyen helyet és időpontot, és akkor szeretnénk még egyszer megköszönni a dolgot... A csaj rendes volt, mondta, hogy akár a 6 hetes kontroll is jó neki- de nekünk cikinek tűnt.

A szülésznővel szerencsére összefutottunk még a kórházban- abban csak annyi volt a ciki, hogy nekem pont a váltás félbevágta a dolgot, és két szülésznőm volt: az egyik 10 órán át pátyolgatott, beöntés stb, majd el, a másiknál meg szültem. Így ciki- nem ciki, a pénzt megfeleztem...

Zita

[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url][/url]
maszatmanó76

Kata: a 10-20 evés után elég szép :)

Biga.csiga: számmisztika?! na jó lányok, bedobom a türcsit :roll: a horoszkópokat még értem, az aszcendenseket már nem, de a számmisztika :roll: kész vagyok :roll:

Na megyek vacsizni :)

Többi pocakos? Számollak ám titeket :roll: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Biga.Csiga! Én folyamatosan keményedek tegnap óta.
De kibírható, szóval maradok itthon.
Na, meg beparáztam, hogy szivárog a magzatvíz. :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Csöre! Már alig vagyunk pocakosak.

Zita! Üdv itt!!!!

Kép
hanna30

Üdv itt Zita!

csöre: nem bonyolult összeadod a születési időnek a számjegyeit, addig amíg egyjegyű számot nem kapsz. Pl.: Saci 2+0+0+9+0+1+0+3=15 :arrow: 1+5=6 Megvannak a jellemzői a 6-osoknak. De a betűket (tehát a nevet is lehet) számokká alakítani, ami szintén ad egy jellemzést ;)

Hanna: Én azt se tudom mi az a keményedés, a doki magyarázta el, mert nekem szinte csak Milán keményít, amikor kifeszül ide-oda :roll: De amióta elmondta, azóta volt egy-kettő, de semmi extra... Húú, szivárgás :shock: Én minden éjjel félkómásan a klotyón leellenőrzöm, hogy elhagytam-e a nyákdugeszt, vagy nem. Nehogy lemaradjak valamiről... :roll: :lol:

Zárásul íme egy pocakfotó, ami két napja készült ;)

Kép

Fura, mert ezen a képen nem is olyan nagy, de amúgy :shock:

Megyek, és engedem Apát a géphez, már tűkön ül a lelkem, alig várja, hogy menjek fürdeni :lol:

biga.csiga

Csöre: tényleg jó ez a mennyiség? A végén kiderül, hogy tejcsárda vagyok :lol: Na jó, nem minden kajcsi után, de előfordul.
A lelkem most bepusszantott 40 g-ot, úgy, hogy volt egy köztes etetés is és nem kért erre többet,mint 20 percet.

Zita! Üdv köztünk! És gratula Violához, milyen szép nevet választottatok! Szabad képet kapni róla?? :D Mi is filóztunk, hogy mikor pénzezzünk, a dokinak a varratszedésen adtam oda, szülésznőm nem volt bent, úgyhogy majd a 6 hetesen...ez van :wink:

Kriszti: a te mennyiséged szerintem tuti jók!!!

Biga.csiga: így sem mondanám a pocakodra, hogy kicsi :wink: De olyan szép gömbölyű,formás!!
Nekem hiányzik a pocak, gyakorlatilag eltűnt, szerintem lassan versenysúly lesz...vagyis amennyivel indultam :roll:
Nyákdugesz: vaklárma után nekem a szülés előtt 4 nappal ment el ténylegesen.

KépKép

KépKép
kata8110

Biga.Csiga! Csodaszép a pocid!
Nyákdugeszt én sem láttam, de őszinte leszek, már nem is érdekel.
Majd jön, ha jönnie kell.

Kép
hanna30

hanna: nekem úgy kezdődött a dolog, hogy néztem a Helyszínelőket és közben "keményedtem" :wink: , de nem volt semmi extra- aztán zutty, elfolyt a magzatvíz...
A nyákdugó meg legalább 3 darabban távozott, és ez kb. másfél hetet vett igénybe (már ha egyáltalán az volt :D )

Tapasztalt kismamik! Csuklás ellen van valakinek bármilyen ötlete? Szegény Vió manó már egy csomószor azért nem tudott elaludni, mert elkezdett csuklani, és ha nem alszik el, akkor előbb utóbb kitalálja, hogy valamiért sírdogálni kéne... szóval nem jó.

Zitocs

Kép
maszatmanó76

Zita! Köszi!
Én folyamatosan keményedek, de más nincs.
Majd jön a kisfiam, ha jönnie kell. :)

Sajnálom Viola csuklását. :(
Régen citromlevet adtak, ma már nem , mert allergén. 1 éves kor alatt nem javasolják.

Teszel képet Violáról?

Kép
hanna30

Kata! Ügyes voltál! Ezek szerint neked sem a könnyebb szülés jutott! De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!
2 éve császár után nekem is a saját lábamon kellett felmennem a vajúdoból (az őrzőbe nem volt hely az elhelyezésemre) a gyermekágyra. Most ezt a sétát megúsztam, mivel a műtőből rögtön a gyerekágyra kerültem, tehát helyben voltam. Felkelni itt 8 óra múlva kellett, de az ment is, mert a katéter eltávolításának feltétele a jó mozgás volt.

Zita! Üdv köztünk! Várunk fotókat és szüléstörténetet is.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zita! Nem a csuklás miatt nem alszik el! Az a babákat nem zavarja, sőt állítólag segíti a kaja továbbjutását. Az első fiam elég sokat csuklott, volt, hogy elkezdett csuklani, bealudt és amikor felébredt folytatta! :D Viola valószínű nem a csuklás miatt nem alszik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zita! Nem a csuklás miatt nem alszik el! Az a babákat nem zavarja, sőt állítólag segíti a kaja továbbjutását. Az első fiam elég sokat csuklott, volt, hogy elkezdett csuklani, bealudt és amikor felébredt folytatta! :D Viola valószínű nem a csuklás miatt nem alszik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Biga.csiga: csinos pocak :)
Annak van jelentősége, hogy én is 6?
A betűkről: a név a szülők döntése... :roll: bármi lehet :roll: és ha ismeri az ember a betűs-számmisztikát, akkor befolyásolhatja a gyerekének jellemzőit? Ezt azért nem gondolom :roll:

Kata: szerintem teljesen jó :wink: Én is annyikat fejek, ha ráveszem magam, az pont arra jó, hogy egy nap alatt összejöjjön egy kajcsira való adag :wink: Én nem fejek mindig (szerintem van, amikor az egészet becuppantja, meg őszintén: lusta dögi is vagyok :oops:), és így 2 nap alatt jön össze... meg teszek be tejgyűjtő kagylót szoptatás alatt a 2-es cicibe, és összecsorog egy rendes mennyiség így is... merthogy a 2-es cici is folyik, miközben az 1-est szopákolja :)

Kriszti: 1/2 liter, az rengeteg :shock: nem akarod leadni? Nem terhel meg nagyon ez a mennyiség?

Zita: üdv itt :)
csuklás: szerintem sem zavarja a babát :) Saci is rengeteget csuklik :) de békésen tűri :wink:

Csöre
csöre74

Kis csuklós babák. :)
Az enyém a pocakban csuklik.
A minap megkérdezték: " Ha iszol valamit, abbahagyja a csuklást?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Jó estét!

Ma sokfele voltunk, nem volt időm jönni. :oops:

Kicsit sétáltunk, bevásároltunk, megetettünk engem.

Majd elmentünk megnézni a mosható pelenkákat egy barátnőmnél és kaptam kölcsön egy rugalmas kendőt. A kendőt meg is tanultam felkötni, és férjem is. Neki jobban megy, leginkább azért, mert nincs egy hatalmas pocakja.

Se fájás, se keményedés.

Biga.csiga: a pop-in pelus mellett döntöttünk, férjem egész beleszeretet, és tulajdonképpen nekem is tetszik. Ötvözi az aio előnyét a belső-külsővel. Vagyis, már előre össze lehet patentolni a belső betétjét, tehát valószínű, hogy izgő-mozgó gyerkőcre is könnyebb feladni. Szétpatentolhatósága miatt lehet, hogy a külsőt nem kell minden pelenkázásnál mosni, és ha mégis, több részletben gyorsabban szárad, mint egy aio. Valamint elég puha. A belső betétje bambusz, tehát természetes anyag.
Amit láttam, az október óta használják, és eléggé jó állapotúnak tűnik, tehát én úgy vélem bírja a strapát.
Szóval megrendeljük, ugyan egybe jóóóóóó húzós, de összességében megéri. (legalábbis ajánlom neki!)

Kép
gombócmakka

És hogy megint nyüszítsek egy kicsit.
Az aranyerem egyre durvább. Már nem egy kis borsószemnyi vacak figyel, hanem kb. három és inkább hülye babszem méretűek.
Visszatuszkolni nem tudok őket a "helyükre".
Ma kipróbálom a szülésznő által javasolt krémet és kúpot. (az van ráírva, hogy terhesek konzultáljanak az orvossal, de ha a szülésznő mondta, akkor csak jó :shock: )

Drukkoljatok, mert már nagyon elegem van, és mi lesz, ha romlik a szülésnél!

Kép
gombócmakka

Huh, ez sem semmi szüléstörténet!
És még gyalogolni is át a másik osztályra. És ha elájultál volna? Kegyetlenség!

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Megnéztem a pelust. nem semmi ára van. :shock:
Aranyeret sajnálom. :(

Kép
hanna30

Hanna írta: "Az enyém a pocakban csuklik.
A minap megkérdezték: " Ha iszol valamit, abbahagyja a csuklást?"" Hanna, ez csúcs :lol: :lol: :lol:

Gombócmakka: hajrá mosható pelus... :) mejd kérjük a tapasztalatokat :wink:
aranyér: :( remélem, jobb lesz a krémtől

Enyém lány az ölemben, és a gyönyörű sötét szemeivel bámul rám :D Ahelyett, hogy aludna :roll: na jó, közben átváltott ollláááá-ra :?
megyek, elatatom, meg magam is :)
jó éjt :)

Csöre
csöre74

jó estét, Manó beájult :D

dobok táblát, hátha...
Kép

Bálintanyu, Violaanyu, üdv itt!

Jut eszembe én nem is vagyok januári anyuka...azért maradhatok? :roll: :wink:

Gombócmakka, aranyeret sajnálom...
Szülés óta nekem is van :( ...szerintetek elmúlik valaha, vagy így marad? :roll:

Kép
vickybabe

Most se alszik- igaz, nem úgy kezdődött, hogy csuklik, hanem csak nézelődött... aztán csuklott... most meg sír- nagyi dajkálja. :cry:

A képekkel még bajban vagyok- nyamvadt Vista van a gépen, nem olyan egyszerű vele a képeket kezelni. Le kéne kicsinyíteni, de szívat... Holnap egy nyugis időszakban megpróbálom.

Hmm, lehet, sőt valószínű, hogy egyszerre voltam a Flór Ferenc kórházban innen a fórumról- Andival! Ő is akkortájt szült mint én- ha jól emlékszem, ugyanott!

A kórházban találkoztam egy kismamával, aki a teljes konyhabútorát eladott tejből vette. Az eredetileg 75-ös cicimérete kb. 90-esre ment fel, már az első napon 80ml-t lefejt, miután a babóját megetette (ez volt neki a harmadik) - nem semmi figura volt!

Zitocs

Kép
maszatmanó76

csuklás: nekünk a citromlét mondta a védőnő. Vettem 100%-osat, egyszer próbáltam, működött...

Kép
vickybabe

Hanna, hát, a pelust gondos gazdaságossági számítások előzték meg :) Ugye, férjemmel azért ezt is átgondoltuk.
Papírforma szerint a mosási költségek annyival nem emelkednek, és az eldobható se olcsó, ha összeadod a szobatisztaságig. Csak azt nem egyszerre kell kifizetni. És hát, a környezettudatosságom is belejátszott a döntésbe.

Ennél a fajtánál van persze olcsóbb, de nem csak gazdaságossági szempontok motiváltak.

Kép
gombócmakka

Vickybabe: én azzal biztatom magam, hogy ez a fránya aranyér csak elmúlik. Elvégre a 36- héten kezdett durvábban játszani, és most az eddigi legrosszabb. Tehát, azért csak van összefüggés...

Most én már azon parázok, hogy ugye, a szülésnél ENNÉL már sokkal rosszabb nem lesz...., meg frankó lenne, ha kicsit kevésbé begyulladttal mennék szülni. Asszem a csütörtöki CTG-n tovább nyűszítek a szülésznőnek, hogy nyugtasson meg.
Nem gondltam, hogy az egész szüléstől jelenleg az aranyerem miatt parázok. :oops: :oops: :oops:

Kép
gombócmakka

Zita, üdv itt a topikban!

Izé, én tapasztalatlan kismami vagyok, így asszem nem én fogok tanácsokat osztogatni!

De legalább tanulok a válaszaitokból! :D

Kép
gombócmakka

Csöre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vickybabe! A citrus féle erősen allergén. Vigyázz vele.
Januári kismami vagy te is!!!!

Gombócmakka! Értem.

Kép
hanna30

Mégis lett kép... talán :)

Kép

Zitocs

Kép
maszatmanó76

Hanna, hát, azért én is félve adtam elő a férjemnek, hogy ez egybe mennyi lesz:)
De egész lelkes volt :)

És a hordozásban is benne van, egy kincs:)

Hanna, és te hogy vagy? Keményedsz?

Kép
gombócmakka

Zita, sikerült, legalábbis én látom :)

Nagyon komolyan néz a kishölgy! Szépséges!

Kép
gombócmakka

Zita! Édes pofa Viola!

Gombócmakka! Igen.

Kép
hanna30

Auf..., akkor megint nem lesz vidám éjszakád.

Nekem most kezdte a kishölgy az esti-éjszakai faltól-falig futkosást.
:shock:

Tegnap fél kettőkor aludtam el.

Ma szundítottam a kanapén, és alvás közben hozzáért a pocak a szintén alvó férjemhez. Na, a gyerek felháborodottan felrugdalta! Szegény, jó ébredése lehetett.

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Remélem, jó éjszakátok lesz.
Nekem Olivér most nyugis.
Kis lusta.

Kép
hanna30

Kislánykám egész délelőtt mintha nem is lett volna, szundított. Délután egy-két rebbenést produkált, majd délután 5-től aktivizálta magát. Volt egy nyugalmi periódusa, most pörög.
Ha a tegnapi menetrendet követi, akkor éjfélre már betonkemény is leszek....

Kép
gombócmakka

Kis éjszakai csibészek. :wink: :wink:

Kép
hanna30

Elfelejtettem utóvacsorázni :shock:

Na, most pótoltam...
Ez tuti megpörgeti szegényt!
Vagyis: szegény én!

Kép
gombócmakka

Hopp, egy kérdés:
A homeós bogyókat szopogatjuk, vagy lenyeljük?
Mert a kúp mellett végre ezt is sikerült beszerezni!

Kép
gombócmakka

jó reggelt!

Hanna, köszi! Akkor maradok :wink: :lol: hogy vagytok, hogy telt az éjszaka?
Citromlé: ok, vigyázok vele. EGyébként a szopizás is jó csuklásra :wink:

Senki nem szül ma?

Gombócmakka, nem akarlak elkeseríteni az aranyérrel, de nekem a szülésig egyáltalán nem volt, most meg brutális...remélem Nálad nem súlyosbodik a helyzet...
Homeos bogyók: szopogatjuk. Előtte, utána fél óráig ne igyál-egyél és ne moss fogat, mert a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel!

Zita, tündér szép Viola baba! Te is a Flórban szültél? Küldj pü-t, ha tegyelek be Titeket a táblába!
Nagyi miatt irigy...én holnaptól egyedül nyomom itthon :roll: kicsit tartok is tőle... :roll:

Fejés: én is lusta vagyok, mint Csöre. Néha tesztelésképpen fejek szopi után, csak hogy lássam, elég-e a tejcsi. Vagy, ha nagyon feszül, vagy Levente csak 5 percet szopizott, akkor fejek. De ennyi. El még nem tettem egy decit sem. Szóval én nem ebből veszek konyhabútort :lol:

Na megyek, asszem fölkelt a Drága...

Kép
vickybabe

vickybabe: Küldtem pü-t- remélem :)

Köszönjük a dicséreteket! És igen, a szopizás jó csuklásra, most reggel ezzel kúráltam a Kisasszonyt! :lol:

A nagyikkal iszonyat mázlim van- nálunk egyenlőre tolonganak, hogy megmentsenek minket :oops: Első unoka mindkét oldalon, hatalmas az öröm. Majdhogy nem kölcsön tudnék adni nagyit, annyian vannak :wink:

Aranyér: :cry: sajnos én csak rosszat hallottam: anyós pajtinak szülés miatt jött ki, és sosem múlt el- DE végül is az 33 évvel ezelőtt volt, most már fejlődhetett az orvostudomány!

Még nem szült csajok: Hajrá! Hozok ma még egy szüléstörténetet, hátha kedvet csinál... :D

Zitocs

Kép
maszatmanó76

Jó reggelt csajok!

Még mindig egyben, és még mindig csak a keményedések vannak. Bár azok elég gyakoriak. Tegnap este elmentünk pizzázni, jó sokára értünk. Jó volt kicsit kimozdulni. Meg még a rendes heti vásárlást is megejtettük. Volt minden: járkálás, lépcsőzés, álldogálás, rázkódás a kocsiban, de az én kicsi fiam még mindig benn akar melegedni. Holnap doki. Tartok tőle, hogy még mindig zárt a méhszáj, és félek, ettől a kétnaponta végzendő magzatvíz vizsgálatoktól. Meg aztán, holnap elvisz a férjem, de kétnaponta, hogy a fenébe kérje el magát a munkahelyről? Tömegezzek? És, ha ott folyik el a magzatvíz? Olyan rohadt messze van ez a kórház.

Kata: nem semmi ez a sétáltatás friss sebbel. :shock:

Katuska? Bartika? Vagytok még? Vagy elmentetek nélkülem szülni?

krisz78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: