Sziasztok!
Vagyunk mi is, csak császkáltunk délelőtt, aztán meg pihiztünk, aztán megint császkáltunk.

Milán elég jól elvan odabent
Mi még jók vagyunk a fotókra, na majd írok e-mailt, hátha mi leszünk a 4-5 befutóban...
Csöre: Saci gyönyörű, ahogy a nagylányod is. Jó gének
Kata: Végre-végre!!! Akkor már nyugodtan küldhetem neked is és Csörének is az SMS-t, aztán jön Apa a fotóval
Bartika: Szerintem úgy van, hogyha a szexre indul be a szülés, akkor az lett elrendelve, mert ugye ez nem mindenkinél hatásos, ahogyan a kádban üléses fürdőzés sem. Én pl. simán ülök félórákat a meleg kád vízben a terhességem eleje óta, és semmi bajom, Milán is csak rúgkapál és hullámzik a víz

Szex mostanában nem aktuális, semmi ingerenciám hozzá

Milánnak papírforma szerint vízöntőnek kellene születnie a fogamzás szerint, de ha bak akar lenni, hát akkor jön előbb. Igazából én végig 24-25-e környékére éreztem Babeszt, de bármi lehet. Ha belegondolsz a születési idővel a számmisztika is játszik, szóval ha Milánnak a 6-ost szánták, mint Apájának, akkor pl.: 21-én érkezik. Például annyira úgy érzem, hogy Milán nagyon kis érzékeny pasi lesz, és nyugisabb természet, de például ha arra gondolok, hogy egyszer lesz egy hugija, akkor teljesen olyan érzésem van, hogy na ő tuti egy ördög lesz. (Az érdekesség még, hogy Apácska pont ugyanígy látja az elképzelt jövőt...)
Kíváncsi vagyok ez a tegnapi hiszti minek az előjele, nálunk nyugi volt, de felkészítem Apát, hogy mire számíthat
Kisbogacs: hogy őszinte legyek ez a hónap elég költséges volt nekünk (pl.: heti kontroll a magánban), így mi biztos a 6 hetesen adjuk a dokinak, amit szánunk, mivel ebben a hónapban már nincs rá keret. A szülésznőt jó lenne letudni a szülés után, de valószínű itt a család besegít majd, mert lehet ő sem fér már bele... Ez van, a szokás különösebben nem hoz lázba, ha nincs pénz, tök mindegy hogy szokták
Örülök, hogy rendeztétek a dolgot férjecskéddel, Ági is bizti azért volt most ennyire jó baba, mert érezte, hogy most ez kell
Hanna: mi volt éjjel, miért gondoltad, hogy menni kell?
Gombócmakka: Én 400 valamennyiért vettem azt a bogyeszt, azt hiszem 80 db van benne, azt mondta a gyógyszerész...
Miket jósolgattok itt néhányan?

Én csak nyögök, ha fordulok az ágyban, mert nagy már a pocak és nem engedelmeskedik könnyen, Apa meg tiszta pánik, hogy mi vaaaaan???