Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a névnapi üdvözletet

sajna már lassan én is elfelejtkezem a saját névnapomról a karácsonyi őrületbe

nem egy szerencsés névnap, sokan le is tudják a karácsonnyal együtt
Fürtöske, Marcell Királyfi annyira, de annyira édes a képeken!!!
Szopi, örülj, hogy még van!!! mit nem adnék, ha nálunk is menne még a cicizés

majd megoldja az elválasztást a Kistesó!
Anya, annyira csajos a kis Kincsed, csini és a csajos fuxos az csúcs!!!
Kata, Kevin olyan nagyfiús már és ahogy alszik rajtad, ezt a pózt Lilla is imádja ( én is )
Katica, még ezt a ruhakölteményt Lénán

naggggyon csajos!
Nos a fenyőfás rendezkedés nálunk is műsoron van bár nem oly intenzív, mint 1 héttel ezelőtt, de még mindig sláger az angyalka és társai
Együtt érzek Veled a szemfog miatt

ez valami brutál. Igazából nem tudom, hogy ez okozza, de éjjek-nappal brutál nyűgös Lilla.
Tegnap este fél 12-kor úgy döntött, hogy nem akar aludni, sétálgatott, játszott...ilyen még soha nem történt nálunk.
Napközben pedig olyan akaratos, hisztis...nem ismerek a saját kislányomra
Eddig csak a zenélőszékről tudott felmászni a dohányzóasztalra, de már nincs rá szükség. Régebben odatoltuk az azstalt a TV elé, hogy ne pakoljon, ma reggel már elvettük onnan, mert hipp-hopp fent van az azstalon és pakol, ha nem engedjük brutál hisztérikába vált.Éjjel már bevetettem a Nurophent
Szégyenlem magam, de már délben azt várom, legyen már este, fürdés és alvás
Na nem panaszkodom tovább!
Kontroll vizsgálat megtörtént, terápia ugyanaz maradt, diéta +tápszer.
Hízott a lány ezért nincs tovbbi teendő, majd jan. 12.-én kell visszamenni. Annyit mondott még a drnő, hogy szerinte nincs semmilyen ételallergiája, egyszerűen csak túl volt etetve L.
Ma van az év utolsó napja, hogy elszaladt, ha belegondolok tavaly ilyenkor még egy tehetetlen kis csomag volt L. most meg

és 1 év múlva lehet már vissza is szól és felesel
Ditta, Vera! Nekem se kedvenc a szilveszter, nem szeretek évet kezdeni, gyűlölöm a januárt

és a világból ki tudnak kergetni a petárdával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már most rettegek, hogy mi lesz a kutyussal, annyira, de annyira fél szegény. Tavaly Lillát nem zavarta, de most elég felületesen alszik és bizti neki se lesz jó, pedig pár óra múlva kezdődik az ereszdelahajam

mi apával itthon leszünk, eszünkbe se volt, hogy elmenjünk valanmerre, nekem ez így természetes, kicsi lányunk van és itthon a helyünk

csinálom a finom kajákat, van jóféle pezsegőnk behűtve és tök jó lesz itthon
Lányok, örülök, hogy ilyen jó kis közösségre találtam 2009-ben
mindenkinek szívből kívánok 2010-re elsősorban nagyon jó egészséget, békességet, szeretetet és sok-sok szerencsét ! Isten áldása legyen mindenki családján.
Évi, Lilla és a fiúk