A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kép

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Áldott Karácsonyt kívánunk!!

Kép

Kép

Kép
ditta76

Áldott, békés , boldog karácsonyt kivánok sok szeretettel!!!!

Kép
Vendég

Minden kedves topik társamnak és családjának Áldott Békés Karácsonyt!

Mesélj még!

Mesélj még!
Mondd el még egyszer
Anyu!
Hallani szeretném!
Hol van, mikor jön?

Várj!
Ha leszáll a csendes éj,
megszületik szegény,
s elhozza nékünk,
a szeretet ízét.

Gyere apu!
Menjünk a dombra,
míg szánkóm repül,
tán - Ő is előkerül.

De miért nem láthatom?
- kérdezi ismét gyermekem
Őt emberfia nem láthatja,
- felelem csendesen,
de faggat tovább a lelkem.

A titkot magam sem értem,
csak érezhetem
Most még nem értheted
szívedben érzed, s melengeti lelked,
mire felnősz, mindent
megélhetsz kis szentem.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nagyon szép békés karácsonyt kívánok nektek és kedves családotoknak!
Igaz már nincs esély fehér karácsonyra ezért küldöm ezt nektek!

Kép

Kép
Kép
dalminha

Minden Kedves Anyucinak és Babának Szeretetben, Békességben eltöltött, Boldog Karácsonyt Kívánunk!!!!!!

Kincsőanyu és Kincső baba :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Dalma
Ez nagyon szép!!! Ezt is a fotós készítette??

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Édesebben szól a harang szent karácsony éjszakáján,békességről szól az ének az angyalok kicsi száján.Áldott,szeretettel teli,boldog karácsonyt kívánok mindannyiótoknak! Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

000kata

[b]Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Minden Családnak!!![/b]

Kép
pipal

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Hahóóóóóóóóóóó hol vagytok, mindenki elutazott síelni :lol: ?

Hogy telt a krácsony? Nekünk jól sikerült, L. pörgött, táncolt, jól fel volt dobva :lol: de a mai nap katasztrófa, annyira nyűgös volt, talán hasfájós korában volt utoljára ilyen :( ja és a két felső szemfogra gyúrunk :roll: a balos hegye már kibújt egy kicsit, úgy várjuk mint a Messiást :wink: az éjszaka is katasztrófa volt :mrgreen:

Holnap kontroll a gyerekosztályon, szorítsatok nagyon! Úgy izgulok, mint egy szűzlány 8) :lol: remélem minden o.k.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2009.12.28 22:46-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

nagykanállal habzsolom az életet :lol: (karácsonyi vacsin )

Kép

fenyőfa a mai napig kedvenc, képes 15-20 percig pakolgatni az angyalkákat, hóembert...

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma, olyan gyönyörű képet tettél fel a gyerkőceidről :lol: nagyon tetszik!

Klarissza, édesek a fiúk így együtt!!! Zsoltika annyira hasonlít Rád :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hát igen,jól eltünt mindenki,én is :-))
Sajnos mi 23án temettük el nagyapámat,így beárnyékolta az egész ünnepeket.ezért nem is jöttem gyakkrabban.ráadásul mindenkint ért egy nagy trauma a temetésen,hírekbe való,de még lehet lesz is benne.ugyanis nem nagyapám volt felravatalozva,de a koporsón az ő neve volt,sőt a másik embernek a lábán a bilettán is nagyapám neve volt.a koporsó sem az volt,ami ki lett válastva.úgyhogy volt nagy ordibálás,egyebek,gondolhatjátok.a lányai,anyumék a mai napig nem nyugszanak.na de majd elmúlik.
a karácsony amúgy nagyon jól telt.Betti is imádja a karifát,folyton szedegeti a díszeket.ÉN MÉG NEM MÉREKEZTEM,DE BÍZTOS HÍZTAM,MERT EGYFOLYTÁBAN ZABA van.na átállította a gépet,mert itt ül mellettem.Apa is itthon van ,ezért se gépezek annyit,legalább együtt a család,gondolom mindenhol.

azért majd jövök még az idén,puszi mindenkinek

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kép

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Hú, már azt hittem kihalunk! :shock:
(vagy mindenki zabál?? :lol: )

Evi!
Sajnálom Lillust! Nálunk is szokott a zabálásból gond lenni, ő mindent enne, amit lát....Szóval úgy kell visszafognom, mert akkor éjszaka nincs alvás!! Nálunk fog terén most nyugi van, kint van 16, remélem, nem jön egy darabig!!
Érdekes módon Ágostont nem izgatja a fa, néha-néha elsétál mellette, meglóbál egy gömböt, közli, hogy hinta, és továbbmegy unott fejjel.... :lol:

Honey!
Nagyon jók a képek, iwiw-en is megnéztem!
Na, de ez a sztory...... :shock:
A temetés, főleg karácsony előtt, mindenképp szörnyű, de ilyen körítéssel...nem semmi! És hol kavarták így össze a dolgokat?? Ez akár kegyeletsértés-kategóriába is belefér!!

Hoztam én is pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Amint látszik, Á.-t jobban érdekelte a kozmetikumok flakonja, teteje, mint bármelyik flinc-flanc játék! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Honey: sajnálom papádat :cry: de ez a kavarodás borzasztó miért nem tudnak odafigyelni. :cry:

Csajok nagyon jok a képek olyan édesek a gyerköcök egyik szebb mint a másik.Nekünk is jol telt a karácsony :lol:
Többiek merre vagytok?

késöbb hozok én is képet

000kata

Ditta, szép család vagytok, Ágostonnak az a huncut mosoly :lol:

Honey, tündéri csinos Bettikéd! Sajnálom a Papát :cry: barátnőméknél volt ugyan ilyen eset ( nagymamát cserélték el, el is temették és másnap derült ki :shock: ) azt mondták kárpótolják őket, de azóta se kereste meg a temetkezési cég őket! ezt mondjuk kárpótolni nem lehet , ez !!!

( én is kaptam fel magamra pár kilót ) :twisted:

Kata, képeket kérünk izibe!!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hoztam képet:

Kép

Kép

Kép

000kata

Évi!

Ne haragudj,de itt a karácsonyi rohamban mindenki elfelejtette,így utólag is:

Nagyon boldog névnapot kívánok mindenki nevében!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Csajok!! Nagyon jók lettek a képek!! Minden baba, gyermek, karácsonyfa egyszerűen gyönyörűűűűű. :) Olyan jó látni, hogy mennyire boldogok!!! Örülök, hogy mindenkinek úgy sikerült a karácsony, ahogy eltervezte. Ez visszasugárzik a képekről!!!! :) :) :) Még még még!! :)

Évi

Az isten éltessen neved napja alkalmából!!! :) Millió puszi Neked!!!!(még 8 napon belül vagyunk)

Én is rakok fel pár képet Kincsemről :)

Ezt hozta a jézuska?? Majd jól leszedem a díszeket ha-ha-ha :)

Kép

Azért csak van itt valami.... Apa, ezt itt kell megnyomni??

Kép

Mutasd csak mi van még ott!?

Kép

Kép
Kép
anya1118

+1 ráadás. :) Csajos napot tartottunk. :)

Kép Igazi CSAJ! :)

Kép
Kép
anya1118

KAta, Anya!
Jajj, de jó a ti képetek is! :)
ÉS hát a csajos kép! :lol: HAláli! Kész nő!!

Evi!
Tényleg, boldog névnapot!! :)
Kép

Kép

Kép
ditta76

Vera!
Én se rajongok érte!
Párom vendéglátós, és hosszú évekig mindig dolgozott, most nem fog, ami tök jó!!! :)
Viszont a hülye petárdázást gyűlölöm!
Be kell zárnunk a kutyát, mert 2 éve úgy eltűnt, 3 nap múlva találtuk meg ismerősök által. Na, meg a picit is felébreszheti a sok......... :evil: :evil:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok Lányok!

Nagyon szép minden gyerkőc és családja :wink: :)

Mi most anyuméknál vagyunk Hőgyészen, majd 3.-án megyünk haza :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép igy aludtam anyán :-D

000kata

Fürtöske:nagyon jok a képek,édesek vagytok :lol: Szép a fátok :lol:

000kata

Hello!

Én is ideértem! Annyira jó látni ezt a sok gyönyörű fát és vidám kis arcokat!!!!!!

Mátyásom rá se bagózott a fára, nem is baj mert már megint felér a plafonig nem szertném ha feldöntené. Nem is értem miért nem tudunk egyszer akkora fát venni, hogy beférjen hol felül, hol alul kell belőle elvágni :lol: :lol: ,de én imádom ha magas a fa :oops:

Honey nagyon sajnálom a történteket!

Evi boldog névnapot!

Evi mi volt a kontrollon????????????

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Evi!Igy utólag is.NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!!

Lányok!Gyerkőceitek (akiknek földön volt a fa)nem akarták lerámolni?

Ki szopiztat még?
Nekünk mintha több lenne, mint eddig volt, még szinte dől a tejem :? Hogy fog leszokni róla, érdekes lesz :? :shock:
Vendég

Évi
SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Amit Lilláról írtál akár én is írhattam volna.Mi is a szemfogaktól szenvedünk és Ő is rendezi a fát különös tekintettel az angyalkákra és mikulásokra.:) Hogy megy a diéta amúgy?

Honey
részvétem a papád miatt.szörnyű ami történt. :cry: a kórházban történt akkor a hiba? :?

Anya,Évi,Fürtöske,Kata,Ditta,Honey
gyönyörűek a gyerekek olyan édesek ahogy átérzik Ők is a Karácsonyt.még még még!!

Pipal
szia!! Gyere mesélj már Te is Natasádról! Olyan rég nem hallottunk már Rólatok.

Fürtöske
Léna néha nekikezd a gömbök stb leszedésének de egész nap a nyomában vagyunk így belefér. :) Szopi is megy még, én sem tudom hogy lesz vége.Annyira örül mindíg neki. :roll: már csak reggel és este kap, napközben meg megbeszéljük h. alszik a cici.

Dalma
melót, fogyit megírom priviben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katica_75 2010.01.01 22:42-kor.

Kép
katica_75

HAli!

Klarissza!
Nálunk sem téma a fa rámolása Ágostonnál! De megfigyeltem, hogy a fiúkat nem érdekli, de pl. Léna, Lilla odavannak érte! :lol:
Na, innen látszik, hogy a nőket már ekkor lenyűgözik a csillogó dolgok! :lol:

Fürtöske!
Mi is cicizünk még reggel, este, és ha felébred, akkor még éjjel is 1x. Nagyon jók a fotóitok!

KAtica!
Na, erről beszéltem! :lol: Lásd fentebb!
Habos-babos ruci, és húzza a gyöngysort! Tiszta nő!! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a névnapi üdvözletet :lol: sajna már lassan én is elfelejtkezem a saját névnapomról a karácsonyi őrületbe :D nem egy szerencsés névnap, sokan le is tudják a karácsonnyal együtt :(

Fürtöske, Marcell Királyfi annyira, de annyira édes a képeken!!!
Szopi, örülj, hogy még van!!! mit nem adnék, ha nálunk is menne még a cicizés :) majd megoldja az elválasztást a Kistesó!

Anya, annyira csajos a kis Kincsed, csini és a csajos fuxos az csúcs!!!

Kata, Kevin olyan nagyfiús már és ahogy alszik rajtad, ezt a pózt Lilla is imádja ( én is )

Katica, még ezt a ruhakölteményt Lénán :roll: naggggyon csajos!
Nos a fenyőfás rendezkedés nálunk is műsoron van bár nem oly intenzív, mint 1 héttel ezelőtt, de még mindig sláger az angyalka és társai :lol:
Együtt érzek Veled a szemfog miatt :cry: ez valami brutál. Igazából nem tudom, hogy ez okozza, de éjjek-nappal brutál nyűgös Lilla.
Tegnap este fél 12-kor úgy döntött, hogy nem akar aludni, sétálgatott, játszott...ilyen még soha nem történt nálunk.
Napközben pedig olyan akaratos, hisztis...nem ismerek a saját kislányomra :twisted:
Eddig csak a zenélőszékről tudott felmászni a dohányzóasztalra, de már nincs rá szükség. Régebben odatoltuk az azstalt a TV elé, hogy ne pakoljon, ma reggel már elvettük onnan, mert hipp-hopp fent van az azstalon és pakol, ha nem engedjük brutál hisztérikába vált.Éjjel már bevetettem a Nurophent :shock:
Szégyenlem magam, de már délben azt várom, legyen már este, fürdés és alvás :oops:
Na nem panaszkodom tovább!

Kontroll vizsgálat megtörtént, terápia ugyanaz maradt, diéta +tápszer.
Hízott a lány ezért nincs tovbbi teendő, majd jan. 12.-én kell visszamenni. Annyit mondott még a drnő, hogy szerinte nincs semmilyen ételallergiája, egyszerűen csak túl volt etetve L. :shock:

Ma van az év utolsó napja, hogy elszaladt, ha belegondolok tavaly ilyenkor még egy tehetetlen kis csomag volt L. most meg :shock: és 1 év múlva lehet már vissza is szól és felesel 8)

Ditta, Vera! Nekem se kedvenc a szilveszter, nem szeretek évet kezdeni, gyűlölöm a januárt :evil: és a világból ki tudnak kergetni a petárdával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már most rettegek, hogy mi lesz a kutyussal, annyira, de annyira fél szegény. Tavaly Lillát nem zavarta, de most elég felületesen alszik és bizti neki se lesz jó, pedig pár óra múlva kezdődik az ereszdelahajam :lol: mi apával itthon leszünk, eszünkbe se volt, hogy elmenjünk valanmerre, nekem ez így természetes, kicsi lányunk van és itthon a helyünk :) csinálom a finom kajákat, van jóféle pezsegőnk behűtve és tök jó lesz itthon :lol:

Lányok, örülök, hogy ilyen jó kis közösségre találtam 2009-ben :lol: mindenkinek szívből kívánok 2010-re elsősorban nagyon jó egészséget, békességet, szeretetet és sok-sok szerencsét ! Isten áldása legyen mindenki családján.

Évi, Lilla és a fiúk
evi1969

Kép

Most ennyi, mert pogácsa és sajtos rúd sütésben vagyok!!! :)

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Evi!
Szép újévi köszöntőt írtál, és szépe, frappánsan összefoglaltad! :)
Erre csak annyit tudok mondani, úgy legyen!!! :)
(nagy reményeket fűzök 2010-hez...)

Kép

Kép

Kép
ditta76

sziasztok.

Évi utólagos boldog névnapot.

nagyon szépet írtál:)

én el akartam azaz lett volna hova mennem bulizni de nem megyek hiszen most szilveszterezünk először egyedül.

mindenkinek B.Ú.É.K!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép
Kép
Kép
ilba

Évi,
boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
ilba

B.U.É.K. 2010 !

Kép
katica_75

Kép

Mindenkinek boldog új évet kívánok

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Utolag is Boldog Új Évet mindenkinek!!

Fürtöske: kevin is cicizik és sokszor reggel napközbe este éjszak :lol: gondol egyet és jön huzza fel a polom,nem tudom hogy fog leszokni róla,nagyon ragaszkodik hozzá és ismét alig eszik.

Katica:gyönyörű a lánykád :lol: nagyon édes és szép a képeken.

Évi: mostanába kevin is hisztis lettvalami nem ugy van ahogy ö elképzeli sir lefekszik a földre és hisztizik :shock: :? én ilyenkor nem foglalkozok vele vagy kinevetem hogy hisztis.Sokszor a hajam égnek áll :lol: ne szégyeld magad h az néha az estét várod szerintem mindenkinél van néha ilyen amikor a toppon vannak a törpikék.

000kata

Anya:nagyon édes az üdvözlő :lol:

Nekünk jol telt a szilveszte,párom tesojáéknál voltunk.Kevin is élvezte fél 1 ig fent volt .A tüzijátéktól félt,sirt bekellett jönni de a többi zene ,,tánc,koncintás (gyerepezsi) tetszett neki :lol:
Most mennem kell.

000kata

B.Ú.É.K.!

Kívánom, hogy mindnyájunknak minden álma teljesüljön, aki babát szeretne annak babát is hozzon az új év :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Fürtöske, mi is szopizunk, amióta jönnek a rágófogak alig eszik és állandóan cicizik. Mi ráadásul éjjel is óránként kelünk és csak szopira alszik vissza, de egyenlőre nem zavar (csak alhatnék már egy jót :)))

Egyébként akartam már Neked írni, hogy kérdezted a tetrához való "gumibugyit" Tuti találtál azóta, de itt: http://www.babamosoly.hu/ vagy itt: http://www.mamamibolt.hu/ tuti találsz Neked megfelelőt. Egyébként mi az éjjelt leszámítva teljesen áttértünk a mosható pelusok használatára, és nagyon bevált!

Katica, köszi a hiányolást, már sokszor akartam jönni, de szinte lehetetlen Natasa mellett netezni, ezerszer bármi mást, de netezni nem enged, mert ha látja, hogy a gép előtt ül vk, akkor jön és fel akar jönni csapkodni, így inkább hanyagolom a netezést... Egyébként jól vagyunk, csak Natasa drágám nyűgös napokat él meg, mert (remélem csak ezért) jönnek a rágófogak, az éjjeleket már írtam, még bírjuk... Ekcémás is lett, de reméljük csak a konyhafelújítás pora és a fogzás jöttek össze így szegénynek. És karácsonykor elindult :D
Csini volt Léna nagyon karácsonykor!!!

Apákkal hogy állnak a gyerekeitek? Nálunk mostanában állandóan az apjával lenne, ha meglátja robog hozzá, de Vele csak kézben akar lenni, és én sem vehetem el Tőle. De közben folyamatosan nyűgös, szóval nem egyszerű a helyzet, mert kb akkor van nyugi, ha nem látja :( Gondolom hiányzik Neki, és ezért csinálja ezt...

No most ennyire futotta, Katica vmkor a találkozót a közeljövőben? Reni, még ott vagytok a környéken, vagy már költöztetek?

Kép
pipal

no és egy kép: Kép [/img]

Kép
pipal

Így ad puszit apánakKép

Kép
Díszmánia Tényleg női vonás, a fa nincs biztonságban tőle, és fordítva. Én is magamra rántottam a fát egy éves koromban, amikor egy szép díszt próbáltam leszedni...
Kép
Szintén genetikailag bele van kódolva, hogy eteti a baát, és ahogy fogja... olyan kis gyengéden
Kép
Imád zongizni
Kép

Iwire még töltöttem egy csomó képet, ott is megnézhetitek ha kiváncsiak vagytok. Pipal, Vera, csak ti nem vagytok ismik ott. A következőbe írok is.

Kép
Kép
dalminha

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :)

Ditta, te milyyen teményeket fűzöl, kiváncsivá tettél. Én is kiváncsi leszek a miénkre, eddig 1998 óta minden páros évben fontos dolog történt. 1998 érettségi 2000- megismerkedtünk, 2002 összeköltöztünk és lediplomáztunk, 2004 házasság, 2006 Kornél, 2008 Panna, 2010 ?
Ágoston és persze a többi gyerkőc is ngaoyn szép.

Honey, Sajnálom a papádat, a keveredés meg még fájdalmasabbá tette a búcsút... :cry:
Betti drágaság, nagyon szép a kis ruciban.

Évi, Boldog névnapot utólag is! Lilla csodás kislány! :wink: El tudom képzelni ahogy mindehová felmászik. Vagány csaj lesz az már biztos. Még ilyen diéta mellett is hízott? Meg hogy túletetted? :shock:

Fürtöske, tényleg egy kis herceg Marci. Tesóprojekt halad? :wink:

Kata,édes Kevin, ilyen nyugodtan elalszik rajtad? Huh én ezt már nem tudom megcsinálni, ha világos van ő nem alszik.

Anya, Kincső szép sudár lány, igazi nőci a sok csecsebecsével! :)

Rájöttem, az én gyerekeim olyan szerencsések, hogy csak na. nekik nem 1-2 nap a kari, először itthon jött a Jézuska, másnap 2 napig a mamáéknál jött, hazajöttünk kis szusszra, mentünk anyósomékhoz Tamásiba 4 napra, ott is jött, meg persze ott sógimhoz is. 3x volt szentestéjük... :D Nagyon jól sikerült, nagyon sok mindent kaptak (értelmetlenül) jövőre visszafogatok mindenkit, mert értelmetlen az esztelen költekezés, Kornél csak autózott, panna meg legjobban az ajándékok dobozaival és a csomagoló papírral, meg a karifával játszott.
Szilveszter: Én sem szerettem soha, ritkán volt csak jó szilveszterem, mióta gyerekem van még nem voltunk, de most!!! Szuper volt, Fürtöske te lehet ismered a helyet a Ligetben voltunk Tamáásiban, éló zene volt, aki kispált, Hungáriát, Eddát, Tankcsapdát, Illést, Zalatnait játszott, mi megállás nélkül táncoltunk, rég voltam ilyen jó buliban. Persze 3 jégert úgy megéreztem, hogy hajaj :D (nnajó, plusz egy üveg pezsgő) azért nem vagyunk már a régiek, 3-kor már hazamentünk, mert már lekopot a bőr a lábamról. Ma egész nap haldokoltam. :oops:
Ebből Panna annyit érzékelt, hogy este 8-kor lefektettem, 9-kor elmentem (Kornél sírt nagyon, hogy ne menjek), ma meg 10-or keltem. Kori még pisilni is jött velem, olyan volt ma mint egy kis pincsikutya. Félt hogy megint elmegyek. édesem.
Visszanézek még kinek nem válaszoltam.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: