jó reggelt!
ma én is "korán" keltem, mert itt van anyukám.
köszi a tippet a krémre. akkor majd ha valamikor megint a városban leszek, ujra benézek a dm-be és most majd kinyitom a számat is és kérdezek az eladótól
én elég jól aludtam. habár este már megint bulihuligánkodott az én drágám. mi lesz velem, ha tini lesz?!?!?!
az oldalamon olyan valamiket dugott ki
persze mikor mondtam nyusziapunak hogy ezt mostmár neki is érezni kell és tegye oda a kezét, abbahagyta és benyomta a szunyát.
mondjuk nekem igy jobb volt, de jó lett volna ha ő is érzi a micsodáit amit kibiggyeszt az oldalamon az én drágaságom.
holnap megyünk elintézni az apaságit. de még nem tudom, hogy nyusziaput vigyem vagy a szomszédot
majd amelyik ráér. nyusziapu holnap nem tudom hogy fog ráérni. neki jobb lett volna a csütörtök, de hát akkor szünnapoznak.
vadpörit nem kérek mert nem szertem a vadhusokat, de jégkrém jöhet!!!
viki! a napsütésből ide is küldtél?!?! habár már sütöget egy kicsit, de este esett. a madarak már ideértek. asszem fecskék... itt a patak a ház mögött és jönnek sarat csipegetni
nekem mikrogyöngyös van. hát érdekes lenne néha nélküle az életem... nekem nagyon bevállt. és mivel az tul van töltve alapból még van is egy jó csomó töltelékem, ha netán pótolni kéne. a tönköllyel nem tudom mi a helyzet.
de a mikro nagyon jó. nem izzadok pedig néha nagyon belebujok. és kényelmes mert tökre felveszi a poci formámat. néha ha kikelek belőle látni is hogy már mekkorát nőttem