Jó reggelt!
Fleur, a hétvégén nagyon közel voltál! Atombomba

,ezzel nem vagy egyedül…
K.Timi, a karácsonyfa izzók minden babánál sikert arattak. Gratula!!!! Nagyon bátor csaj vagy, de így is kell!!!
Heni, nekem a fiamtól ismerős, amit írsz, csak ő 4 hónaposan kezdte a nehezen alvást, gyakori ébredést. Én a helyedben adnék neki 2 óránként enni, sztem nincs abban semmi. Már írtam, hogy nálunk is előfordul, hogy 2 óránként eszik Panka, de 2,5 óránál többet nemigen bír ki, viszont éjjel alszik. A cicik meg tényleg zseniálisan működnek, 2-3 nap alatt képesek teljesen megváltoztatni a termelést. (Panka a takonykór miatt 3-4 éjszaka ébredt hajnalban 2-3 óra felé. Az első nemébredős napon majd’ szétdurrantam!)
Egyébként Timihez hasonlóan én sem hagyom már este aludni, kb.5 után. ½ 8-kor fürdik, és cicin alszik el.
Ancsi, próbáld büfiztetni, amikor elkezd rángatni. Kezdenek egyre figyelmesebbek lenni, nálunk is max. 10 percesre csökkent az etetés 2! ciciből, ez is úgy néz ki, hogy közben rámnéz, somolyog, idenéz-odanéz…és egyre gyorsabban esznek, lehet hogy a büfi zavarja.
Az is lehet, hogy a foga, még ha csak 1 hónap múlva bújik is ki…nálunk is van rángatás, sőt, időnként már fájdalmas prés és cibálás is…
Anitja, látom, Noel is meg akarja enni az öklét. Nagyon édes!!
Úgy örülök neki, hogy itt vagytok, és meg tudjuk beszélni az aktuális dolgokat. Az ökölrágással kapcsolatban az a leggyakoribb, amitől frászt kapok, hogy „jaj de éhes ez a baba”! Égnek áll a hajam, ha ezt mondják. Ha a fogzásra utalnak, az hagyján.
De ha ti nem lennétek, és nem látnám, hogy a többi 3 hónapos baba is eszi a kezét ezerrel, én már biztosan kétségbeestem volna, hogy éhenhal Panka, annyira a fülembe ültették a bogarat. Így legalább elengedem a fülem mellett az ilyen hülyeségeket, de belül fortyogok.
Regi, húúú, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen finomakat sütsz-főzöl. Én potyázó vagyok, nem főzök és sütök, csak eszek mindenhol, ahová megyünk.
Nekem Szeli változatlanul gyönyörű, micsoda ingerszegény járóka…
Le a kalappal, hogy kész vagy a takarítással. Én sztem ebben a tempóban kb. márciusra végzek.
Irina, igen, volt zöldesebb és nyálkásabb kaki is a nátha alatt.
Mesi, élvezem ám, és én is szoktam nosztalgiázni, de nekem nagyon lassan telt ez a 3 hónap. Én már a terhesség alatt is „féltem” az első 6-12 hónaptól (tapasztalat), ehhez képest Panka egy tündérlány, és bebizonyította (eddig), hogy megalapozatlan volt a félelmem.
Zsófi változatlanul egy tündér. Látom, a szopipárna is finnnom, nemcsak az ököl…
TV…
Takarítás fél órás periódusokban…igggen! Nálam is. A konyhában polconként. Már 2. napja.
Motiot, nagyon szépek a fiúk, az usanka csúcs!
Móni…hülye p*csa

. Úgy útálom az ilyeneket. Egyébként nálunk is van olyan hely, ahol kint merném hagyni, ha mélyen alszik, kb. 2 perc alatt végzek, és azalatt is szemmel tudom tartani. Most 3-asban járunk boltba, Bence tologatja, míg én vásárolok. Ergo csak akkor tudok boltba menni, ha Bence hazajött a suliból (du. 4 h). És apa ezt nem érti…!!!!!
Nagyon szép Gréta. És milyen erős!
Kaqk, Emmácska nagyon nőcis, csinibaba!
Sétálni megyünk, hatalmasakat alszik ebben a cidriben, csak az én s*ggem fagy be.
Lépek, mostmár tényleg be kellene fejezni a takarítást, meg ma jönnek anyósék is, ki kell bírnom a mai napot...