A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

meg nyugtató van = meg nyugtató IS van

Kép
Kép
irina

Kiskolbi! AZTAAAAAAAAAAA! ez nagyon gááááz! drukkolok minél előbb legyen fűtésetek, egyébként már én is gondolkodtam azon, hogy mi lenne ha most elromlana a konvektor :roll: még szerencse, hogy van hősugárzótok

LMóni! Fel a fejjel!!! Noel is csinál néha ilyet, majd túl lesztek rajta hamarosan.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

jesszus, azért tudok írni: haladgyunk = haladjunk :lol:

Kép
Kép
irina

Irina! Nagynagy gartula a forduláspróbához!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

l. móni: szegénykéim, ez a pocifájás... de ez biztos elmúlik hamarosan Nálatok, kitartás!!! Gondolok Rátok karácsonykor!
Főzés...? Na az ugyan vajon mi... ma is férjemmel hozatok KFC-kaját, annyira okék vagyunk...

Babakinthagyás: emléxem, amikor kisebb voltam, ez még bevett dolog volt, de akkor sem értettem. Brutális... Megmondom őszintén, a kutyust sem szívesen hagyja kint az ember (én mondjuk sosem mentem el kutyával vásárolni, épp ezért).
Én mondjuk a drága babakocsit sem merem kint hagyni (egy pár a gyerekkórházban a folyosón hagyta, mert az apa is bement az uh-ra, hát irigyeltem a jóhiszeműségüket).

Kiskolbi: biztos nem fázott meg a picid, annyira vigyáztatok rá!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Írok pár sort nektek,mert egy ideig ismét nem tudok jönni.
Megérkezett a párom tegnap este. Végre megint együtt a család.
Hétfőn utazunk anyukámékhoz.
Egy problémánk van csak:a csomagjai valahol máshol járnak bennük a karácsonyi ajándékokkal. :shock: :evil: Reméljük megérkeznek addig...Ja meg szinte az összes ruhájával. Ha más nem kissé szegényes ruhatárral és ajándékok nélkül megyünk haza. :cry: Úgyhogy van még izgulnivalónk.

De a lényeg,hogy párom itt van! :D

Kőszegi T.:köszönjük szépen!!!!!! :D Nagyon jólesik,hogy gondoltál ránk is!!! :D

Mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánunk! Első karácsony a kismanókkal... :D

Kép

Próbálok majd felnézni,ha más nem olvasni titeket! Vigyázzatok magatokra és a törpékre!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vajon miért írom mindig, hogy "én mondjuk"??? 8)

Kép
Kép
irina

Irina! Nekem is két kutyám van, de eszembe nem jut elmenni velük vásárolni úgy, hogy a bolt előtt hagyom őket.
Nem beszélve egy gyerekről... :shock:

Főzés? Vajon mi? :wink:

Miléna! Nektek is boldog karácsonyt!!!!!

Azonban most Mütyi alszik, így megint tudok takarítani egy kicsit. (Fél órás periódusokban 8) ).

Anitja! Milyen békésen alszik Noel! És hogy tűri, hogy a répakezű Anyukája fotózza! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na megyek suvickolni. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Persze :lol: ! Az ölembe alszik :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csajok, ajánljatok lécci HIDRATÁLÓKRÉMET bababőrre! Hiába olajozom ezerrel Ádit, a térdei nagyon szárazak! Köszi előre is!

Kép
Kép
irina

Még mindig nincs gáz, de eddig Máténál voltam, és jól átmelegedtem. Most hagyom, hadd szundikáljon. Inkább felveszem a bundabugyit.
Antja: 2 éjjel és nappal dunsztoltam a körmömet (Tetran kenőcs vastagon, folpack, géz, zokni), mire neki tudtam állni kiszedni, így is majd összepipiltem magam. Félig jutottam csak el, mert már elkezdett visszakeményedni a gyulladástól, végül így lifegő állapotában dunsztoltam még egy éjszakát, és tegnap reggel sikerült megoldanom a problémát! :) Akkora megkönnyebbülés! Aztán Betadine-nal jól becsepegtettem, rá géz, azt' hahó! Most jó. Egy darabig. Ha gondolod, próbáld ki ezt a dunsztolást, nagyon szépen felpuhítja a gyulladt részt. Az ollót pedig lángban szoktam sterilizálni, biztos ami biztos.
Ja, henna? Peeeersze! Tudom ám, hogy láncdohányos vagy, és az nikotin ott a kezeden! :twisted: :lol:
L.móni: tornáztasd a lábikáit, sokat segít! :wink:
Irina: alakul Ádi! Már fordulgat! Szuper! :D
Babakinthagyás: be kell valljam, én tegnap a cukrászda előtt kinthagytam Mátét :oops: (megleptem Apát somlóival :D ), de persze amíg kb 2 percig bent voltam, addig is tekingettem kifelé ezerrel. Nem szívesen hagyom kint, de sokszor mire becicncálnám a kocsit, már végzek is a teendőmmel. Bárhol azért én se hagynám kint.
Sorbanállás: a minap 2 sort álltam babakocsival végig a postán, sehol se engetek előre. :evil: Aztán a 2. sornál épp én kerülnék sorra, erre a nyanya bevágja az ablakot, hogy "Türelmet", és elkezd ott tenni-venni (teszem hozzá, a múltkor 10 percig tartott), szóval zsigerből kicsúszott a számon egy "basszus!", erre még neki állt feljebb, hogy mit rinyálok, úgyse sír a gyerek. :shock: Hát épp nem sírt, csak tekergett jobbra-balra, és már biggyedt lefelé a szája. Látta, hogy babával vagyok, nem tudom, miért nem bírta volna utánam becsukni az ablakot (ja, közben kb. még 10-en álltak mögöttem, szóval miért nem tud akkor szöszmötölni, mikor alig van ügyfél...). Végül nagy kegyesen kinyitotta, és megkaphattam azt az egyetlen felbélyegzett borítékot, amiért jöttem. És akkor úgy csinált, hogy még érezzem magam megszégyenülve. :shock: :evil: Na azt már nem! 8) :evil: Tyű, most megint jól felhúztam magam! :evil:
Miléna: tökjó, hogy hazaért a Féjed! :D Kellemes ünnepeket, és a csomagok miatt ne aggódjatok, biztos meglesznek, legkésőbb a Jézuska biztos meghozza!

Detti
KépKép
kiskolbi

Lányok köszönöm a biztató szavakat :roll: :lol:

Irina Mikor Grétinek száraz a bőre én a gyógyszertári fürdetőkrémmel kenem be. Nekünk bevált, nagyon hatásos. Hátha Ádikának is használ :lol: Nagyon ügyes Ádika ha már forgolódni akar :lol: :lol:

Anitja Majd kérünk frizurafotót a lángoló fejedről :wink: :lol:

Miléna Kellemes ünnepeket nektek is. A csomagok meg majd előkerülnek a lényeg, hogy a párod itthon van :lol:

KiskolbiHamarosan levehetitek otthon a sálat :wink:
Kép

Na megyek takarítok kicsit.
Jut eszembe, apa hívott, hogy készen vannak a naptárak amiket a családnak csináltunk karácsonyra. Még a spirálozást is sikerült megoldania :lol: :lol: Kezd jobb kedvem lenni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! Fürdetőkrém!!!!! Ahol meg nagyon száraz: Bepanthen.

Kép
Kép
Kép
gremese

köszi csajok, megnyugodtam
Emese: zsófinak gratula a 4 hónaphoz.

Minden babó tüneményes.

Mi most a védőnői szigor :-) miatt, próbálunk 2 óránként enni mindkét ciciből/evés. vissza kell jönnie atejnek. azt mondják.még megpróbálom. kb még 2 napig. meglátjuk. bár már teljesen belenyugodtam a fele-fele megoldásba.

Kaki: tápszer óta már naponta van kaki. olyan zöld!!!!!!!!

Békés, boldog, szeretet teljes Karácsonyt mindenkinek!
Beáta
Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

l. móni, Gremese: szuper, köszi, mindkettő van itthon!

l. móni: köszi, rakok fel hamarost képet is Ádika mester próbálkozásairól! Örülök, hogy jobb a kedved!!! 8)

Kép
Kép
irina

Akkor az ígért Ádi-képek:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Kétszer ugyanaz... hm, javítok:
Kép

Kép
Kép
irina

Kaqk, gyönyörű a picid!!!

Kép
Kép
irina

Zsófika boldog hófordulót!!!!! 4. biztos ez Emese????Nem csak a 3. ??? :shock: :lol: de repül az idő!!! mindjárt mehetünk dolgozni :?

Bea nagyon szép kislány Emma :D

Kiskolbi átérzem a helyzeted, nálunk sem volt fűtés vasárnap, katasztrófa volt.

Miléna örülök, hogy megjött a férjed, ugye gyorsan elszállt az idő? Én még egy napot sem birnék ki amúgy egyedül. De te nagyon ügyi vagy!!!!!!

Nálam is nagy a kupi és nyakunkon a karácsony, holnap egész nap takaritok, már leegyeztem apával.
Kisfiam reggel 5.15 kor ébredt, azt hittem rosszul látok:-) De emese megpróbálom a te módszeredet, hátha visszaaludna még.

Heni
KépKép
heni81

Irina: ha a fürdetőkrém nem válna be (mert Marci bőrét még jobban kiszárította) akkor lehet kapni a gyogyitárban bébinek való testápolókrémet. Olyan mint a popsikrém.
Én minden fürcsi után bekenem az egész testét.Ez egyébként jó móka mindkettőnknek. :D

Takarítás fél órás periódusban: hihetelen az ember mennyire képtelen haladni így. Vicces amikor szmötyis kézzel állok a kiságy mellett és győzködöm a 3 hónapos gyerekem, hogy igazából a forgót szeretné nézni, nem anya karjában lenni.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

takarítás: hát nem könnyű, bizts hogy a közrpén jársz, amikor a kicsi kiabál hogy gyere. én most a hűtőt takarítottamkét részletben, nem tudom így hogy lesz tiszta minden, ésfőzni nem is fogok, még szerencse. megyünk minden nap vhova. 24-anyós, 25 anyuék, 26 após.

KépKép
kaqk
Debrecen

Beáta: tüneményes picilány! :D A tejcin pedig tényleg ne görcsölj, az csak ront a helyzeten. Ha lesz több, akkor örülj nagyon, ha nem, akkor ez van. Mindenesetre drukkolok nagyon! ++++++ :wink:
Irina: miccsodda passi! 8) Belejön, mint kiskutya az ugatásba!
Takarítás: ezért érdemes néha kibekkelni, míg Apa hazaér, akkor van ki rohangáljon a Picihez. Néha persze elkerülhetetlen Apa nélkül csinálni...
Jaaaj, Csajok! Úgy ennék egy főtt-tojásos szendvicset! :( De még főzni se tudok, mert gáz persze még mindig sehol, :cry: a villanylapok meg nem szuperálnak valami jól! :evil: Főztetek már mikróban tojást? Állítólag lehet. Hogyan kell? :?:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi én csak próbálkoztam, de felrobbant :-( na gondolhatod, inkább többet nem próbálkoztam!

Heni
KépKép
heni81

Emese, gratulálunk Zsófikának a 4. hónaphoz!! Istenem, hogy szalad az idö!!! :wink:

Anitja, kérünk majd képet a hajadról!
Sense, ez neked is szól!! :wink:

Irina, Beáta, Becka, tüneményesek a picik! Mindenki olyan kis husi!! Zabálnivalóak!! :wink:

Beáta, tényleg próbáld meg a tejcit visszahozni, de ne görcsölj rajta, annál rosszabb lesz! Ebbe már én is beletörödtem, hogy fele-fele kaja van. A lényeg, hogy nekik jó legyen!
Azóta van nálunk is minden nap kaki, hol zöld, hol sárgás. A zöldtöl egy kicsit megijedtem, azt hittem, valami vírus megint, de akkor megnyugodtam, mert többen is írtátok, hogy a tápszertöl lehet zöld a kaki.

Egyébként azóta sokkal nyugodtabb Áron, mióta tápit is kap, nem nyugtalankodik, nem eszik olyan sürün és ami a lényeg, megint hízik szépen. Mert az utóbbi idöben stagnált a súlya, talán már azért mert nem volt elég neki a tejcim.

Házimunka: én is több részletben oldom meg, mert ha az egyik elvan, akkor tuti a másik akart tölem valamit. :twisted:
Vagy apa elmegy velük sétálni, akkor belehúzok kicsit. Fözni pedig együtt szoktunk. Ábel segít, ezzel mindig le tudom kötni, hogy segíthet a házimunkában. Igaz kicsit lassabban haladok, de haladok. Áron meg olyankor a pihiszékben velünk van a konyhában és szórakoztatjuk. Így legalább mindkét porontyommal tudok foglalkozni egyszerre. :wink:

Nekem sajna föznöm kell karira, vagyis anyukám segít, de azért a legtöbbet én fogom csinálni. Gyorsabban is megvagyok, mint ö, meg ö hadd unokázzon, hiszen azért jöttek.
Halászlé lesz, dorozsmai molnárponty, majonézes krumpli, zöldsaláta, képviselöfánk. Apának meg magamnak pedig csinálok még egy kis paradicsomos tintahalat is.
Másnap meg kacsát sütök, reggelire kacsamáj. Nyam-nyam! :wink:
Na meg húslevest és rántott húst is kell csinálnom, az nem hiányozhat! :wink:

Kiskolbi, nem semmi az a gáz! De akkor szerintem is tényleg szedd fel a parkettát és rakj jó meleg tüzet a szobában! Az még hangulatos is! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Kiskolbi, én is próbáltam, de nekem is felrobbant! Dobhattam ki a mikrót, mert elromlott töle! :twisted: Na azóta csakis a tüzhelyen csinálom! :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Hát jóóó.... akkor nem forszírozom... :( állítólag még másfél óra kb, míg lesz gáz. Érdekes, tegnap éjjel is ezt mondták. :roll: Most az a baj, h csak akkor lehet visszakapcsolni, ha minden érintett lakó (500!!!) otthon van, mert minden készüléket is ellenőrizni kell, nehogy baj legyen. Érthető, de akkor is... Remélem, fürdetni már tudunk majd.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Ezzel az a "gáz", hogy szerintem az emberek most mennek az utolsó karácsonyi bevásárlásra, vége a melónak, és uccu vásárolni... Mire mindenki hazaér..... :roll: Én felszedném a parkettát!!!!! :lol:

Motiot! Ennyi mindent csinálsz? Húha! Le a kalappal!!!!!! Már folyik a nyálam! :lol:

Házimunka: 20-30 perces intervallumokban próbálom elvégezni. Sok mindent tervbe veszek, ami terv is marad, mert a Kisasszony keresztbe húzza a számításaimat. Azzal pl., hogy nem alszik. :wink:

Séta: Ti mentek ebben a fagyban?

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, itt is nagyon hideg van, de mi minden nap megyünk ki. Ma pl. pont nem voltunk, de egyébként 2-3 órát sétálunk összesen minden nap, az biztos. Én fagyban is viszem, élvezi így is, jól bebugyolálom és kész. A friss levegö pedig kell nekik.

Kaja: igen, ennyit csinálok, kell a sok éhes szájnak :lol: :lol: Meg még gondolkodom egy pár apróságon, mint kókuszgolyó kekszböl és pralinék. Ezeket ajándéknak a szomszédoknak.

Ja´és ha valakit esetleg érdekel, a reggeliben láttam a héten a Csepregi Évától egy pogireceptet, ki is próbáltam, hogy milyen, azonnal elfogyott és baromi egyszerü. Olyan, mnt a kelttésztás, leveles cucc, de nem kell bele semmi más, csak túró, liszt margarin és só. Mindenböl ugyanannyi, így annyit csinálhatsz, amennyit akarsz. Ezeket összegyúrni, kinyújtani, én szórtam a tetejükre sajtot és elömelegített sütöben 200 fokon sütöttem kb 15-20 percig. Meg kell nézni öket, hogy inkább puhább maradjon, nehogy kiszáradjon. De iszonyú fincsi és percek alatt megvan! Ha van kedve valakinek, egy próbát megér! :wink:

Na mentem vacsoráztatni a rakást. ( van egy pótgyerekünk is ma estére/éjjelre, Ábel barátja itt alszik. )

KépKép
KépKép
motiot

Bocsi, pogireceptnél a sóból természetesen nem annyi kell, mint a többi hozzávalóból, hanem ízlés szerint! :oops: :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Kaqk! Emmácska gyönyörű! :lol:

Irina! Nagyon ügyes Ádi! :D
Szeli is fogja már a fejét. Akkor mi is ebbe az irányba haladunk??? :roll: :lol:
De tényleg olyan keskenynek tűnik az az ágy! Ennyit számítana 10 centi? Tényleg 60 széles?

Motiot! Szuperül megoldod, hogy a két gyerkőccel legyél, és még házimunkát is végezz egyszerre!!! :lol:
Jó sok mindent főzöl!!! És finiket! :D

Én is megvettem a nagyját (mármint a hozzávalóknak a kajákhoz), és elkészült a habcsók is. :D És kitakarítottam mindenhol!!! Hurrá!!! Ilyen is régen volt már, hogy egyszerre legyen tiszta. :oops: :D

Emese! Én szoktam menni sétálni Szelivel ilyen időben is. Mínusz 10-ig lehet.
Bár ma nem voltunk, mert össze-vissza rohangáltam (nélküle). :?

Kép

Kép
regcsiken14

Emese Ha jut rá idő akkor igen, de elhatároztam, hogy sürgősen szerzek be egy extra meleg csizmát :wink: mert ami van az nagyon csini de átkozottul hideg :shock:

Motiot Nagyon ügyes vagy és mindezt két gyerek mellett :lol: :lol: A pogit lehet kipróbálom, van itthon egy csomag túró. Holnap talán apa itthon lesz már korábban és meg tudom majd sütni :roll:

Kaqk Nagyon szép kislány Emmácska :lol:

Irina Ádi nagyon édi és nagyon sokat nőtt :lol: :lol:

Regi Gratulálok, jöhetsz hozzánk is takarítani ha már ilyen jól be tudod osztani az idődet :lol: :lol: . Ja először azt írtam, hogy Szeli :lol: :lol: :lol: Ő is csodaszép :lol: :lol:

Tegnap este olyan jó játszottunk cicával, édesen kacagott. Lefotóztam :lol:

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! De csak azért, mert itt volt anyukám egész nap! :wink: Holnap is jön!
Nagyon aranyos Gréta! Tök hasonlít Rád szerintem! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Móni, Gréta tiszta anyukája!!! Nagyon aranyos kislány! :wink:

Reghi, takarítani most hozzánk is jöhetnél! Mondjuk most nem is állok neki, majd ha elmentek anyuék. Addig takarítóspihi van! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Az ígért hennás haj:

Kép

:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!
jaj de ügyi anyukák vannak itt!!!!Sütnek, főznek, takaritanak és ezek mellett gyereket is nevelnek :D
Ma én is főztem...holnap takaritok...

Grétike nagyon ari!

Motiot én nem értem, hogy hogyan mondod a pogit???miből mennyi kell???

Kisfiam elaludt a cicin, de még biztos rázni is fog kelleni, mert tuti felébred, ha tesszük be az ágyába:-(

Heni
KépKép
heni81

Igazam volt! Apa annyira pipa lett, hogy minden este ez megy, hogy megfogta a gyerek kiságyát és áthelyezte, mert biztos nem jó ott a vizfolyás vagy mi... na kiváncsi vagyok hogy az új helyen hogy fog menni az alvás.

Heni
KépKép
heni81

Motiot, Móni! Nagyon édesek a babáitok! :lol:

Fúúú én ma hogy jártam :shock: fürdés szépen 7-kor, 8-kor hamika, na, érzem közbe kakiszag van :? totál lefosizott mindent :shock: a kis bodyt inkább levágtam róla, hogy ne huzzam végig a fosos ruhát a tiszta buksiján :oops: persze lavór, alsómosás, végre tiszták vagyunk, átöltözve, erre a sok mozgatástól hatalmas bökike... :shock:

Jóéjszakát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!
Karácsony:Húú! Iszonyú rohangálós napjaim vannak. Többnyire Botond nélkül, Balázzsal. Az elmúlt pár napban jó sokat volt a kicsi fiam Anyummal. Tegnap megvettük a fátnkat. Mi mindig plafonig érő fát veszünk, többnyire ezüstfenyőt. Most úgy mentünk el, hogy (mivel túl sok kiadásunk volt mostanság és spórolunk) nem veszünk csak egy kis fát, csak lucfenyőt és max 3000 ft-od adunk érte. Eredmény: 3 m / ezüstfenyő / 6000 ft. :twisted: No comment.
De legalább az ajándékozást lecsökkentettük. A családban idén csak a gyerekek kapnak ajándékot. Viszont minden családnak gyártottunk tegnap éjszaka 1-1 doboz mézeskalácsot. Tök jó volt. Botond elaludt, és Anyummal és Balázzsal hármasban fél éjszaka sütöttünk és díszítettünk. Olyan igazi családi készüődés volt. (Vita nélkül! 8) )

Botond eddig csak reggelente beszélgetett hangosan, de kb egy hete egész nap megy a dumálás és a sikongatás. Annyira édes, hogy megzabálom. Leginkább akkor sikongat, ha tagoltan beszélek hozzá, vagy csak magánhangzókat mondok neki. De már a kacsák, a macik és egyéb állatok is megkapják a maguk adagját. :lol: :lol:
Séta: Majdnem minden nap. Csak akkor nem, ha köd van, vagy esik valami.
Fordulás: Mire gondoltok, amikor erről beszéltek? Hátról oldalra és fordítva? Netán hasról illetve hasra?????? Botond csak hátáról oldalra és vissza forog. De ezt már elég régóta. Hasról ill. hasra még soha nem vettem észre.
Fogás: Még nem nyúl semmi után. Egyelőre csak nézi a játékokat, és hadonászik, de szerintem tudatosan még nem nyúl feléjük.
Sorozatok: Feleségek (bár ez az évad már nem jön be annyira) és Gyilkos elmék.

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Anitja, jó a hajad nagyon! :wink:
Fosti: :lol: :lol: :lol:

Sense, fotó??
Nálunk is mindig nagy fa van, idén kicsit vettünk, kb 1,8 m. :wink:
De ez is elég lesz!

Heni, úgy étettem a hozzávalókat, hogy ha 30 dkg lisztböl csinálod, akkor 30 dkg túró és 30 dkg margarin kell hozzá. Ha fél kiló lisztböl, akkor fél kiló minden másból, plusz a só. :wink:
Nem kell sütöpor sem, semmi , nagyo szépen feljönnek a sütöben és fincsik nagyon!

Na, gyerköcök alszanak, Áron 8-kor, Ábel és a kis barátja´f9-kor dölt ki. Nem gondoltam volna, hogy egy ágyban el fognak aludni, azt hittem Ábelt át kell hoznoma mi ágyunkba, de apa estimeséje után minden szó nélkül azonnal aludtak egymás mellett! :shock:
Tündériek voltak!

Na megyek én is felteszem a lábam egy kicsit!

Mindenkinek szép estét! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Én sem tudtam jönni, rohangálok össze-vissza! Már csak 1-2 dolgot kell holnap megvennem, aztán kezdődik a sütés-főzés nálunk is!

Motiot: beveszem a pogidat a repertoárba, sós süti úgysem volt eddig kilátásba! Köszi a tippet!

Nálunk is megy a sikongatás meg a kiabálás ezerrel! Zabálnivaló olyankor!!! :D
Meg a kezét is nyújtogatja, végre már fogni is tud!
Általában a ruhámba kapaszkodik és rángatja lefelé rólam!

Rohanok is tovább, holnap jövök!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
timi26

SZiasztok !

Elmesélem a mai napomat.

Reggel negyed 8-kor keltem utána már törpi is kezdett mocorogni.
Kiveszem az ágyból dumálunk kicsit aztán pelus csere és kaja.
Gyorsan megkajoltattam aztán elindultam vásárolni.
Anyukám tesóm meg én így hármasba mentünk.
Fél 9-kor inultam el itthonról. Corába indent megvettem a kosaram csordultig tele. Kaja pia finomságok. Beállunk a sorba ami már kígyozott.
Másik sorba ál egy nő kb 1,5-2 éves gyerekkel. Gyerek ül a kocsi előrehajtos ulésébe cumizik dörzsöli a szemét és fülét. Próbálja elaltatni magát.
Elöttünk kb 2-en elött meg 4-en álltak a sorba.
Monsűdom a csajnak, hogy jöjjön át én magam elé engedem mert a gyerek már annyira fáradt volt és álmos, hogy lehajtotta a kicsi fejét a fogantyúra.

Akivel taliztam az látta nem vagyok egy égi meszelő a magam 165 centijével.

Erre a mi sorunkból egy dromedár drabál pasas aki kb 2 méter magas és kb 150kg elkezd anyázni, hogy mit képzelek, hogy beengedek valakit magam elé úgy, hogy őt meg sem kérdezem.
Ekkor még nem izgatott a dolog had mondja nem érdekel. Végül úgy fogtam fel ez a szeretet ünnepe nem fogok neki állni veszekedni.
Végre én kerülök sorra a pénztáros elkezdi számlázni a dolgaimat és közbe beszélgetünk.
Ismét a surmó megszólal : " KUSSOLJÁL MÁR A KÖCSÖG K.... , A K........ ANYÁDAT HAGYJAD HADD DOLGOZZON A PÉNZTÁROS ,, na ekkor elszakadt a cérnám. Oda mentem és elkezdtem mondani a palinak, hogy mit képzel magáról és ha nem bírja a tömeget akkor maradjon otthon. A pasi úgy elszégyelte magát, hogy csak magam is lestem.
Persze én törpe ott üvöltök ezzel a dromedárral az egész Cora minket nézet.

SZóval ennyire nyugodtak az emberek így a szeretet ünnepe elött.
Ja és a sorban állás és a fizetés között 1 kerek óra telt el.

Aztán rohantam haza. Milyen kép vár az én kicsi fiam horpaszt ezerrel.
Mondom a páromnak, hogy akkor elmegyek az Árkádba a maradék ajándékot megveszem.
Annyian voltak, hogy amit akartam venni végül nem vettem mert a játék üzletbe kígyozott a sor a boltban úgy, hogy a játékokat nem lehetet látni csak az embereket.
Szóval holnap frissen újjúlt erővel ismét neki futok.

Teszek két képet ami ma készült.
Kép ilyen kis vidám Ádám Kép kis vigyori

Most két napja azt csinálja a drágám, hogy az utolsó kajánál úgy beájúl, hogy nem büfizik.
De nem gond mert így is végig alussza az éjszakát.
Olyan mint akit fejbe vágtak.

Na megyek lépek mert jó hosszú lettem.

Kép .
20200310173350

Szép jó reggelt lányok :lol: :lol: :lol:

A kicsi lányomtól szülinapomra azt kaptam, hogy végigaludta újból az éjszakát :lol: :lol: :lol: Este 9-kor elaludt és reggel 3/4 6-kor kelt, evett és visszaaludt. Éljen, tudtam aludni. Mostmár kevesebb a táska a szemem alatt :lol: :lol: :lol:

Kiskolbi Lett fűtésetek vagy ezen az estén is Máténál táboroztatok?

Anitja Jó a hajad :lol:

K.Timi Nagggyon cuki Ádika :lol: :lol: Igazi kis huncut :lol: :lol: Dromedár :twisted: :twisted: Én az ilyenek miatt nem megyek most vásárolni. Mondjuk mi szinte minden ajándékot a neten rendeltünk. Amit meg nem, azt apa beszerezte.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziaztok!

L.Móni!
Boldog szülinapot kívánunk :)
Gréta cica gyönyörű kiscsaj :)

Emese!
Gratula a 4 hóhoz :) Ugye milyen gyorsan repül az idő ? :)

K.Timi!
H. milyen dilisek az emberek :shock: :evil: Jól megmondtad a magadét :) még hozzá kellett volna tenni kedvesen mosolygósan h. békés ünnepeket kívánok :) ezzel tuti kiakasztottad volna :)

Irina!
Ádi milyen nagy és milyen ügyes :) pocakfájás ugye nincs ?
KFC kaja :) nyálam csorgatom,ilyenkor sajnálom h. most nem a pesti lakásban lakunk :) mennyit ettem terhesen annyira imádom a csípős csirkeszárnyát :)

Kaqk!
Emmácska is gyönyörű :) S tényleg ne görcsölj van-e tejed elég.Még az akevés is sokat számít :)

Kolbi!
Van már gáz? Meleg van már nálatok? nem fáztatok meg ugye? tegnap az 1 órás hírekben hallottam és mondták csináltak melegedőket :)

Anitja!
Noel kis tündér hajad színe tök jó :) kezedről mivel fog lejönni? citromlével vagy egyszer csak lekopik?

Sense!
Kép????? :) De ügyik vagytok h. veszekedés nélkül végig csináltátok :)

Mi tegnap elmentünk csípőszűrésre a dokibácsi azt mondta h. ha minden gyereknek ilyen gyönyörű csípője volna az olyan jó lenne :)
Míra éjszaka lázas volt olyan szarul aludt éjszaka :( remélem nappal már semmi nem lesz,Bálint meg sikongat
:)
szép napot jó készülődést :)
pusza

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mi szokás szerint 6-kor keltünk. (Apa már nem volt itthon, ment dolgozni… :shock: ) Utána kaja, büfi, játék. Most Szelike megint alszik, úgyhogy gyorsan feldobtam a kocsonyát főzni. :D
10 körül jön Anyu megint, akkor nekiállok a töltött kápinak (csak a hülye fejemmel lefagyasztottam a darált husit :x ). Meg ebédet is kellene főzni, de azzal ráérek, mert Apa csak 4 körül ér haza. :)

K.Timi! Helyes! Jól megmondtad neki!!! :twisted:
Ádi nagyon édesen mosolyog! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Tegnap elkészültek első habcsókjaim. Egy kicsit túlszáradtak, de lett jó pár szép darab is. :D Azokat felteszem majd a fára.
Apa jó nagy fát vett állítólag, nem tudom, hova tesszük majd... :shock: (Mármint a mi lakásunkhoz képest nagy.)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok csajok!

Na rám is egy rakás házimunka vár ma. :) jönnek vendégek ma és ugye hétfőn szenteste. Szval porszívózás felmosás, mézes kalács sütés és ehhez hasonlók.

Majd igyekszem kicsit visszaolvasni titeket azt még nem tom mikor...amúgy olvasgatni olvasgatok, csak nem mindig marad idő írni is :)

A mai napi atrakció az oldaláról átfordult a hasára egyedül :) nem tom mi a sorrend de ő ezt csinálta... :) milyen érdekes, hogy tud az ember örülni ilyen apróságoknak, pedig előbb utóbb minden baba megcsinálja :lol:
És a pihiszéken 2 kézzel fogdossa a majmot :) Amúgy van valaki akinek a picúrja a zebrás pihiszéken azt az átívelő zebra mintás izét nem bírja??? Lilla valamiért nem csípi. Mindig próbálkozom vele, de akkor rossz lesz a kedve amúgy meg tök jól elvan benne :shock: :?

Na menek sok a dolgom és itt örömködik mellettem :)

puszi nektek még jövök :)

KépKép
KépKép
fleur

Ja! Azt akartam még írni, hogy Szelinek kicsit kezdődött koszmós lenni a fejbőre, és elkezdtük használni a koszmó elleni Babe sampont, és olyan szép fényes és selymes tőle a haja!!! :D Aztán majd kiderül, hogy a koszmóra jó-e.

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Fleur, a hétvégén nagyon közel voltál! Atombomba :lol: ,ezzel nem vagy egyedül…

K.Timi, a karácsonyfa izzók minden babánál sikert arattak. Gratula!!!! Nagyon bátor csaj vagy, de így is kell!!!

Heni, nekem a fiamtól ismerős, amit írsz, csak ő 4 hónaposan kezdte a nehezen alvást, gyakori ébredést. Én a helyedben adnék neki 2 óránként enni, sztem nincs abban semmi. Már írtam, hogy nálunk is előfordul, hogy 2 óránként eszik Panka, de 2,5 óránál többet nemigen bír ki, viszont éjjel alszik. A cicik meg tényleg zseniálisan működnek, 2-3 nap alatt képesek teljesen megváltoztatni a termelést. (Panka a takonykór miatt 3-4 éjszaka ébredt hajnalban 2-3 óra felé. Az első nemébredős napon majd’ szétdurrantam!)
Egyébként Timihez hasonlóan én sem hagyom már este aludni, kb.5 után. ½ 8-kor fürdik, és cicin alszik el.

Ancsi, próbáld büfiztetni, amikor elkezd rángatni. Kezdenek egyre figyelmesebbek lenni, nálunk is max. 10 percesre csökkent az etetés 2! ciciből, ez is úgy néz ki, hogy közben rámnéz, somolyog, idenéz-odanéz…és egyre gyorsabban esznek, lehet hogy a büfi zavarja.
Az is lehet, hogy a foga, még ha csak 1 hónap múlva bújik is ki…nálunk is van rángatás, sőt, időnként már fájdalmas prés és cibálás is…

Anitja, látom, Noel is meg akarja enni az öklét. Nagyon édes!!
Úgy örülök neki, hogy itt vagytok, és meg tudjuk beszélni az aktuális dolgokat. Az ökölrágással kapcsolatban az a leggyakoribb, amitől frászt kapok, hogy „jaj de éhes ez a baba”! Égnek áll a hajam, ha ezt mondják. Ha a fogzásra utalnak, az hagyján.
De ha ti nem lennétek, és nem látnám, hogy a többi 3 hónapos baba is eszi a kezét ezerrel, én már biztosan kétségbeestem volna, hogy éhenhal Panka, annyira a fülembe ültették a bogarat. Így legalább elengedem a fülem mellett az ilyen hülyeségeket, de belül fortyogok.

Regi, húúú, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen finomakat sütsz-főzöl. Én potyázó vagyok, nem főzök és sütök, csak eszek mindenhol, ahová megyünk.
Nekem Szeli változatlanul gyönyörű, micsoda ingerszegény járóka… :wink: :lol:
Le a kalappal, hogy kész vagy a takarítással. Én sztem ebben a tempóban kb. márciusra végzek. :oops:

Irina, igen, volt zöldesebb és nyálkásabb kaki is a nátha alatt.

Mesi, élvezem ám, és én is szoktam nosztalgiázni, de nekem nagyon lassan telt ez a 3 hónap. Én már a terhesség alatt is „féltem” az első 6-12 hónaptól (tapasztalat), ehhez képest Panka egy tündérlány, és bebizonyította (eddig), hogy megalapozatlan volt a félelmem.
Zsófi változatlanul egy tündér. Látom, a szopipárna is finnnom, nemcsak az ököl… :lol:
TV… :lol: :lol:
Takarítás fél órás periódusokban…igggen! Nálam is. A konyhában polconként. Már 2. napja. :shock: :oops: :wink: :evil:

Motiot, nagyon szépek a fiúk, az usanka csúcs!

Móni…hülye p*csa :evil: . Úgy útálom az ilyeneket. Egyébként nálunk is van olyan hely, ahol kint merném hagyni, ha mélyen alszik, kb. 2 perc alatt végzek, és azalatt is szemmel tudom tartani. Most 3-asban járunk boltba, Bence tologatja, míg én vásárolok. Ergo csak akkor tudok boltba menni, ha Bence hazajött a suliból (du. 4 h). És apa ezt nem érti…!!!!!
Nagyon szép Gréta. És milyen erős!

Kaqk, Emmácska nagyon nőcis, csinibaba!

Sétálni megyünk, hatalmasakat alszik ebben a cidriben, csak az én s*ggem fagy be.

Lépek, mostmár tényleg be kellene fejezni a takarítást, meg ma jönnek anyósék is, ki kell bírnom a mai napot... :cry:
dettyk

Dettyk! Teljesen igazad van! Én is sokszor azon gondolkozom, ha nem lennétek Ti, biztos ezerrel paráznék állandóan, hogy ezt vagy azt miért csinálja, amazt meg miért nem. :roll: Így viszont az ember mindenre fel van készülve. :D

Szeli nagyon élvezi a nagy vízben fürdést!!! :lol: Tegnap már lubickolt is (keze, lába járt, mint mikor örül valaminek), aztán meg nagyokat mosolygott!!! Édes!!! :D A merülést még nem próbáltuk ki. Január 12-ig még van bőven időnk a felkészülésre. Meg a víz hőfokát is fokozatosan csökkentenem kell 31 fokig (mert az usziban ennyi a vízhőmérséklet). 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: