A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Tulip
Neked biztos gyorsan megy majd a szülés így a 3. babánál! Irigy-irigy 8)
Vendég

Hát kíváncsi vagyok hogy tényleg mikor indulunk. Most indul holnap a hidegfront. Ez is lehet hatással a babáinkra. Na majd ráfigyelünk.

Húúú! Gyermekem most nagyon fészkelődik!!! :D

De írígy vagyok Melire!!!

És valóban nagyon közeli lett most minden. Pedig egy ideig nagyon lassan telt az idő, most meg rohan! :D De közben meg áll is szinte. Furcsa érzések ezek!
Vendég

Najda, én is úgy voltam, hogy"ahogy most állunk....", aztán hajnalban volt szaladás!

Tulip, köszi!:-)))))
Olyan rossz, hogy listára nem tudok tenni, mert nem tudok képet méretezni, rossz a progi:-((

Ma, életem legújabb értelme, lepisilt, lekakilt, és lekakilta a tiszta fürcsilepcsit---fú, még ez a szóóó---------, és megdícsértük.
Ez a legfurább. :lol:
Vendég

Sajnos Gioia szerintem nincs rá esélyem,hogy gyorsan szülök....én az a lassan táguló tipus vagyok....mindkét gyereknél 12 órát vajúdtam.
Ebben tök igazatok van Najda és Gioia...eddig állt az idő...most meg rohan!
Én is pont erre gondoltam...,hogy lehet hétvégén tömeges babaeső lesz... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 22:32-kor.
Vendég

Hát igen Judy,ismerem az élményt amikor a tenyérbe kakil :lol: :lol: :lol: ...és párom is! :lol: :lol: :lol: De esküszöm még mindig jobb mint így 2évesen az összekakilt ruhákat mosni.... :oops: :lol:

A pisilésről : ahányszor babamasszázsra mentünk mindig lepisilte a farmerom alsó szárát,masszírozás közben :lol: ......tetszett neki!Én persze minig alig vártam,hogy hazaérjek nadrágot cserélni! :oops:
Vendég

Na anyukák és kismamik, jó éjt nektek!
Megkezdem éjjeli grillcsirkekorszakomat!(csak forgok,és forgok,és forgok egész éjjel!) :roll:
Vendég

:lol: Tulip, ezt a grillcsirkét felolvastam férjemnek. Jót röhögött, mert én is ezt csinálom. Azt hiszem a végén mindenképp mindenki hasonló tüneteket produkál 8)

Fmelinda
ha errejársz! Iwiwen láttam a kisédesetekről a fotókat. Gyönyörű babaaa!! Nagyon gratulálok mégegyszer!
Vendég

:D
Meli üzent!!!
"Ma éjjel 1.19-kor megszületett Gulyás Gergely, 3400g-al és 56cm-el. Jól vagyunk!"
:D

És én velük ámodtam!!! Hogy mi is szültünk, és mondtam a dokinak hogy én csak abba a szobába akarok kerülni, ahol Ők vannak :D :D :D

Na megyek fellocsolom magam, utána meg T-t, megyünk ctg-re :)
Vendég

NAGY GRATULA MELIÉKNAK GERGŐ ÉRKEZÉSÉHEZ!

De durva!Pont akkorra volt kiírva mint én.Úgy látszik az én Hubusom nem akar megismerkedni a külvilággal :cry: Épp tegnap volt egy kiakadós napom,többször bőgtem,hogy én már soha de soha nem fogok szülni.Pedig az időnkből még van,nem is értem miért türelmetlenkedek.De sajna nem bírom befolyásolni :cry: Hülye idő van,hülye a hangulatom is :cry:

KRISZTI!
A nyákdugó távozása em jelenti,hogy 1-2 napon belül megszülsz.Zizuval 4 héttel!!!! szülés előtt ment el.

Én is azt álmodtam,hogy szülés van.Tegnap éjjel én szültem álmomba,most nem.Viszont ott volt az összes 2009 decemberi kismami fórumos kismami és végignéztük a szülés.

JA és én ma elkezdem szedni az Arnicat meg a Caulophyllumot.Hátha lesz hatása.Bár aki szedte őket csak jókat hallodtam róla.reméelm használ nekem is és megadja magát a méhszáj :roll:
Vendég

Hű Meli, gratula!!
Sóvárogva gondolok azokra, akik természetes úton tudtak szülni... Azt hiszem, ezt a császár-dolgot amíg élek nem fogom feldolgozni... Tegnap csomószor bőgtem, szerintem emiatt. Ne tudjátok meg mekkora szar érzés!!!

Olyan izgi egyébként, hogy nem tudni, ki jön szüléssel a sorban!! :lol: Próbálok magamban mindig találgatni de sosem találom el... :oops: Magamat is későbbre saccoltam volna!

Kép
apkata

Húúú Meli gratulálok pici Gergőtökhöz!

Jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gratulálok Melinek a kis Gergőhöz!

De jó megint egy baba, de már én is nagyon beindulnék :lol:

Sikerült szülésznőt találnom, bár azt mondták nálunk nem lehet fogadni, de sikerült és ez egy kicsit megnyugtat, mivel apa sem jöhet most be az biztos.

judyka szerintem mindenkinek lesz ilyen élménye :lol:
A barátnőm mesélte, hogy az első napok nem olyanok, mint a filmeken. A gyerek ordított, mert nem tetszett a fürdetés, ől egymással kiabáltak, pedig nyugodt természetűek és a gyerkőc még + belecsinált a fürdővízbe és kezdhette előröl. :lol: :lol: :lol:

Ez a grillcsirkés hasonlat nagyon jó ! Ez tényleg így van, bár én ma este úgy aludtam, mint a bunda és még wc-re sem mentem ki.

Már egy kicsit jobban vagyok, de még kúrálgatom magam. Nagyon remélem nem lesz semmi komolyabb csak megfázás. :roll:

Kép
Kép
akella

briell pont most gondoltam Rád, hogy néztem a táblázatot :lol:
Már azt hittem Te is szülni vagy, mert nem láttalak :wink:

Katáról tudtok valamit? Remélem sikerült a fiúkat még bent tartani :oops:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Akkora ótvar napom volt tegnap :cry: De ahogy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki bőgéssel szórakoztatta magát tegnap :lol:

Ja, és mindenkit megnyugtathatok, én fogok itt legutoljára szülni. :? A doki nem túl lelkesen számolgatta tegnap, hogy nem valószínű, hogy 25-e előtt megszülünk. Semmi változás, semmi történés. Bár hajnalban folyamatosan keményedtem, de semmi extra. Picilány meg folyamatosan izeg-mozog.

Tegnapi napom ott kezdődött, hogy másfél órát ültem a mekiben, vártam a tíz órát, amikorra megbeszéltük a szülésznővel a talit. Megyek a kórházba, kapu zárva :shock: Aznap rendelték el, hogy zárják a kapukat. Mire bejutottam, hívott a szülésznő, hogy sajna nem tudunk találkozni, mert senki nem mehet fel az osztályra. Ijesztő hangulat volt. Fél óra múlva már ott álltak a biztonságiak a lépcső tetején, hogy férfiak (látogatók) csak odáig mehetnek. Én meg akkor már majdnem elbőgtem magam, hogy most azonnal akarok szülni, mert a szülőszobára még beengedték őket. Egy csomó babáért is jöttek, na azon is majdnem sírtam. Picúrka most először majdnem bealudt a ctg-n, de aztán beindult szerencsére. Fél egykor jutottam be a dokihoz, aki negyed órára benn felejtett a vizsgálóban :shock: Már kénytelen voltam félmeztelenül kidugni a fejem, hogy szóljon már neki valaki :? :lol: Aztán kitalálta, hogy pénteken ha jövök, menjek el még a kardiológushoz is :? Pedig én jól elterveztem, hogy pénteken pikk-pakk végzek :x

És ezek után hatig vártam a férjemre, mert a délutáni tömegben már nem akartam buszozni. Mikor végre beültem a kocsiba, el is kezdtem bőgni a kimerültségtől. Amit otthon még este is folytattam. Totál ki vagyok merülve, semmihez nincs energiám már. És kezdtem azt gondolni, hogy mégis szülök előbb, úgyhogy ez most egy kis csalódás. Arról nem is beszélve, hogy nem bírom rávenni magam, hogy elkezdjek azzal barátkozni, hogy esetleg egyedül szülök :cry: :cry: :cry:

Bocs a panaszáradatért :oops:

briell

Sziasztok.

Melinek ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ és kívánom, hogy Isten Áldása kísérje a pici és a családja útját az életben.
Nagyon jó egészséget is kívánok.

Csillag
Bár már válaszoltak a kérdésedre, de a háztartásba kerülés idejéhez azt a napot kell írni amikor a picur megszületett. Hiszen azóta van a családban, nem amikor haza viszitek.

Magunkról.
A párom szeme nagyon jól van már, Hála Istennek.
Ma már eltudott menni dolgozni is és már csak holnap kell mennie a cserepeket felrakni a házra.
Aztán még hátra van a galériát megcsinálni és a nyílászárókat és már teljesen lakható is a ház.
Nagyon büszke vagyok a férjemre, hogy ilyen ügyes.
A Joakim jó párszor volt fönn éjjel, viszont reggel 4-től 1/4 8-ig aludt. Akkor szopizott, de még nem akar aludni, de csendben van.
A Joel is elég jól viseli, hogy már ketten vannak itthon velem.
Tegnap előtt elég jó idő volt, így a fiuk kivitték őket sétálni, a Joakimmel nem voltak kint olyan sokáig.
Szerencsém volt, mert egy régi barátnőm akinek iker babái lettek (bár az ikrek már 3 évesek), megmaradt neki a babakocsija amit szólóba is lehet tolni illetve össze lehet kapcsolni ikerkocsinak. Így legalább, majd ha jobb idők lesznek akkor kitudom őket egyszerre vinni sétálni. :lol:

manocskak

Meli, hatalmas gratuláció a kis Gergőhöz!

Este azt hittem hajnalban mi is indulunk, mert nem akart abbamaradni a keményedés, már alhasi görcsölés is társult hozzá és húzott a derekam felé, de aztán elaludtam. Most reggel is jelentkezett, de kevésbé intenzíven, így a férjem még elküldtem dolgozni. :twisted: Pedig már reggel-este kérdezgeti menjünk-e a kórházba? Viszont hozzáteszi, ha most bemegyünk és még nem szülök, már biztos bent tartanak a végéig. :? Ezzel jól meg is ijeszt, így én addig nem megyek amíg el nem folyik a magzatvíz vagy 5 perces durva fájásaim nincsenek.
csillag25

briell teljesen megértelek. Sajnos nekem is volt két olyan napom, amikor összesen több, mint 6 órát vártam uh-ra, dokira stb.
Nem a várakozással lett volna gond, de már nálam is elszakadt a cérna és egyszer már nyilvánosan sírtam is, mert mondták, hogy a dokira még mindig várni kell, mert két császárt csinált egymás után és ez reggel 8-tól 13-kor volt. Kb 2-kor indulhattam haza.

manocskak örülök, hogy jobban van a férjed! Olyan jó már Neked is, hogy babázhatsz :wink:

Kép
Kép
akella

Briell, van ez így hogy kiborul a bili, de nézzük a dolgok jó oldalát, a mai napod ennél már csak jobb lehet. :wink: A dokira meg ne figyelj, babó úgy is tudja mikor kell érkeznie, majd jól meglep Titeket! :D
Manócskák, köszönöm a megerősítést a nyomtatvánnyal kapcsolatban. :) Örülök, hogy a párod már jobban van. Az ikerkocsi tök hasznos lesz, így a "nagy" gyerkőc sem érzi magát kirekesztve. :wink:
csillag25

Meli
óriási gratulaaaa!!!! Milyen tökéletes kis méretei vannak a kishercegnek!

Apkata
nehogy már sírj a császár miatt szívem! A lényeg hogy kint van épen, egészségesen a kicsike és csodaszép és édes és csak a tietek!!! Bár gondolom ezt könnyebb mondani, mint csinálni, hisz ilyenkor a hormonok is dolgoznak ezerrel.

Briell
miért nem hívtál fel? Nekem sem volt pörfikt napom, de ha együtt nyöszögtünk volna, tán segített volna. Hol vártál a férjedre? Az ő mhelyén?
Ekkora hisztéria van már a Sotén hogy biztiőrök vizsgálják ki jön-megy? Hogy lehetnek ekkora különbségek kórház és kórház között? A Jánosban semmi...Egy maszkos embert sem láttam ott még, sőt mikor én kérdeztem felvegyem-e, kiröhögtek :shock:
Az én dokim is pörög állandóan ezerrel, épp hogy rápillant a ctg-re és már mondja is hogy tökéletes és robog tovább...Mostmár belenyugodtam ebbe, mert a lényeg hogy a szülésnél odarakja magát, a többit már lesz....m.

Csillag,
igaza van a férjednek. Még a végén bent tartanak akkor is ha idő előtt mész, az pedig nem túl jó...Inkább otthon.
Rendszeresek ezek a fájások vagy még nincs bennük rendszer?

Azért ijesztőek, avagy mindenképp izgalmasak lehetnek azon fájások, keményedések, amik mondjuk nem múlnak el félórán belül. Nna ilyenem még nem volt.
Ma hidegfront van sztem, mert tök jól vagyok! Ezt vártam, hogy a tegnapot éljük túl szülés nélkül és akkor még marad egy kicsit a kicsike 8)
Vendég

Többször eszembe jutott Gio, hogy hívjalak, csak én is úgy voltam, hogy basszus ilyen szar hangulatban jobb ha megmaradok magamnak. Bár az is eszembe jutott, hogy most mást nem nagyon tudnék találni, aki át tudja érezni ezt a nyöszörgős hangulatot :lol:

Elmentem a Minimanóba inkább, ott tekeregtem egy órát, meg megvettem még a hiányzó apróságokat. :D

Megpróbálom rávenni a dokim, hogy jövő héten csak egyszer kelljen mennem. Ha nem megy, akkor lehet, hogy tényleg bekéredzkedek egyszer hozzád :) Bár azért sanszos, hogy addig te is megszülsz :wink:

Ja, és még azon is el kezdtem gondolkodni, hogy másik kórházba megyek, ahol lazán beengedik a férjemet, vagy megszülök ott a lépcsőn, ameddig még bejöhet velem. :roll: :lol:

Este meg azon filóztam, hogy utána héten vajon szenteste vagy 25-én megyek majd ctg-re :lol: Szuper lesz. Bár talán kevesen lesznek akkor. ennyi előnye legyen már az ünnepi ctg-nek...

briell

Gio, rendszer az sajnos nem sok volt benne, igaz egy ideig nem is figyeltem az órát. Ha ma is bekeményedik a dolog, akkor már órával a kezemben fogok csücsülni és megállapítom hány percesek. :)

Örülök, hogy jól érzed magad! :D Nekem is jó a hangulatom, süt a napocska, esőnek híre sincs.
csillag25

Tényleg, ma reggel én is mérni akartam a keményedések közötti időket. Már csak a poén kedvéért, mert nem voltak komolyak, csak jól bealudtam közben :oops: De az a kérdés felmerült bennem, hogy a két fájás közötti időt kell mérni, vagy azt, hogyha elkezdődik az egyik, mikor jön utána a másik. Bocs, a hülye kérdésért. Nagyon lényeges különbség nem lehet, de félkómásan nem bírtam eldönteni, hogy kéne ezt csinálni. :lol:

briell

Csillag
hát ha még napsütés is van nálatok, az már kész kényeztetés!
Irigy-irigy :)

Briell
Az a jó a karácsonyi ctgben hogy akkor a férjed tuti nem dolgozik :wink: Amúgy mikortól lesz szabin?
Jövő héten nem tudom mi lesz - én hétvégén szeretnék szülni, mert akkor a hugom is be tud jönni látogatni.
De függetlenül tőlem pl. ha úgy végzel, hogy a férjem épp nem dolgozik -mert ő hol délutános, hol délelőttös- akkor nagyon szívesen hazavisz. Simán belefér, hisz látja rajtam is hogy kínlódok a jövéssel-menéssel. Mi eleve úgy kérjük a ctg időpontot pl. hogy be tudjon vinni. A SOTen erre nincs esetleg lehetőség?
Katáról van híred?
Vendég

Mókás volt ahogy az esti történések után az éjszakai pisiléseknél félkómásan próbáltam átcsörtetni a padlószőnyeges szobán, hogy ha esetleg elfolyik a magzatvíz ne ott történjen, hanem kiérjek a "partra". :lol: Bár lehet, hogy épp a sietéssel idézek elő valamit... :oops:
csillag25

Ti nem szoktatok úgy érezni hogy annyira lent van a kicsi feje, hogy gyakorlatilag alig bírtok lépni? Olyan gombócos vagy milyen érzés? Nem keményedés, hanem egyszerűen amolyan térdrekényszerítős :shock:
Vendég

Jó reggelt Csajok!!!

Melinek és Gergőnek egészséget, boldogságot kívánok!!!

Gio!
De ismerem az érzést. Mi is gombócosak vagyunk!:) NAgyon durva érzés tud lenni!!! Én is alig tudok lépni!

Csillag!
Vizuális típus vagyok! Elképzeltem ahogy csörtetsz!!! :lol:

Briell!
Szegénykém! Nem irigyellek a zűrös napodért! Sajna nekem is vannak ilyenek. És bőgni is elég sokat szoktam. Annyi hogy én már kénytelen voltam beletörődni az apátlanságba a szülőszobán és utána. De ehhez kellett idő. Nálunk már régóta megy a hisztéria. Velem is csak a szülésznőm meg a dokim lesz. 8) Hát ez van. De egy vigasztal, hogy az eredményen ez mitsem változtat, és utána boldogan élünk, míg meg nem halunk! :) Fel a fejjel!

Nekem holnap lesz ctgm és méhszájvizsg.-om. Már izgulok, hogy mit mutat. Ugyanis a tegnapi lelkes szülős hangulatom mit sem változott!!!!
Vendég

NAjda
hát mostmár lelkesen szülhetsz is akár:-) Alig több mint egy hét. Ha minden jól megy jövő héten is babaeső lesz!
Nekem is holnap lesz ctg-m:-) Ma meg nődoki. De már várom, mert gyakorlatilag ez az egyetlen kimozdulásom már itthonról :D
Vendég

Én is itthon punnyadok. De mindjárt elszánom magam és lemegyek lépcsőzni meg sétálni. Hátha okoz valamit! :D
Vendég

Kriszti, hát igen, szép látvány lehetek. :lol: :lol: :lol:
Azért óvatosan a lépcsőzéssel, mert olvastam, hogy bajt is okozhat. (köldökzsinór a baba nyakára tekeredik) Inkább a séta vagy ha már lépcső akkor csak lefelé, fölfelé a baba szívhangja csökkenhet. :!:
csillag25

Akella
Ne aggódj, te is hamarosan babázhatsz és egy szép emlék lesz az amikor még a pocidban érezhetted az apró lábak rugdalózását. Majd amikor már megszületett akkor majd gyönyörködni fogsz benne, hogy 9 hónapig egy pici életet növesztettél a pocakodban és most ott van előtted és lesed minden apró rezdülését.

Csillag
Nagyon szívesen segítek bármiben, hiszen én már elég sok mindent intéztem életem során.
Ha még bármiben tudok segíteni szólj és ezt a többieknek is üzenném, hogy ha valami kérdésetek lenne szóljatok és a legjobb tudásom szerint válaszolok.
Igen tényleg nagyon örülök, hogy sikerült vennünk egy ilyen kocsit.
Már csak nagyobb személyautóra lenne szükségünk.
:wink:

manocskak

Csillag
az ilyen rém-tévhíreket meg se halld!

Ahol nincs lift - pl. nálunk - ott mit lehet tenni? Bár mondta minap a férjem, aki tündérnek becéz, hogy milyen jólmutatnék kis tündérszárnyakkal a hátamon és nagy hassal lefelé ahogy repülnék :D De a repülésre ilyetén kevés esélyem van, így marad a 3 forduló lépcső.
Amúgy tényleg rákérdeztem erre a köldökzsinórtekeredésre a védőnőnél és kinevetett, hogy ez tévhit, max. akkor fordulhat elő ha már elfolyt a magzatvíz és "leesik" a zsinór.
Vendég

MAnocskák
ezt nagyon szépen írtad!! Úgy szeretem olvasni amikor valaki így ír, nyilatkozik a születésről.
Vendég

Csillag!

Akkor keresnem kell valami liftes házat, ami jó magas, ha csak lefelé akarok menni! :lol: :lol: Itt nehezen tudnám megoldani! Hacsak nem valakivel visszacipeltetem magam a 2.-ra. (2szintes) De igazad van. Kimegyek a ligetbe járni egyet. Nagyon úgysem tudok kapkodni! :D
Hozzáteszem most borzasztóan elálmosodtam! Kissé lohadt a lelkesedésem. Inkább aludnék! :D De nem fogok, mert ha alszom, akkor éjjel tuti nem fogok. :o
És még éhes is vagyok, pedig reggel megettem egy egész tányér tejbegrízt, ami ráadásul tök sűrű lett véletlenül. Majdhogynem kemény, mert az utolsó szórósnál véletlenül úgy meglódult a zacsi, hogy majdnem beton lett belőle! :oops:
Vendég

gio'ia nekem csak olyan érzésem volt eddig, mintha teljesen lent motoszkálna a kis kezével és majdnem kinyúl :lol: :lol: :lol:

manocskak
köszönöm ezt tényleg nagyon szépen leírtad :wink:
Már nagyon várjuk apával és a kíváncsiságom már nagyobb, mint a félelmem, de lehet ha menni kell ez visszaváltozik :lol:

Kép
Kép
akella

Utánanéztem, és amit tegnap írtam hogy honnan jött utalás, az a tgyás. Csak ez 10 napra, mert 20.-ától igényeltem. (nov) Szóval sikerült leadnom a papírokat egyben! :) Pedig vártam én is a kukacoskodást, hogy ez kell még, az kell még. Na a mai nap kellemes csalódása! :D
Vendég

Manócskák, nagyon aranyos és segítőkész vagy! :) Puszi érte!
Hát Gio az jó kérdés hogy ahol nincs lift mit lehet tenni? :shock: Persze más napi 1x megtenni az utat és más direktbe lépcsőzni. A tündérszárnyas beszólás aranyos volt! :D Elképzeltelek úgy! 8)
Kriszti! Mi meg földszinten lakunk, így max. a pincébe mehetek le. :lol: A visszacipeltetés a 2. emeletre nem is rossz ötlet! 8)
csillag25

Akkor gratula a sikeres ügyintézéshez! :wink:
csillag25

Csillag!
:lol: :lol: :lol: Ez attól függ hogy kinek jó ötlet. Annak akinek vissza kellene cipelni lehet hogy nem tetszene annyira! :)
Vendég

Meli nagy gratula :D
hát hajnalban fájt Ákos hasa és nem sokat aludtunk :? remélem este már nem lessz szegénynek sehogy sem volt jó.
már mindenki nagyon a végén jár lassikán megszültök :)

Kép
Kép
anitaaa03

Hát Csajok lehet én vagyok már túl hisztis így a végén, de....miből gondolja valaki hogy a dec. 15én tartandó szülinapi bulijára még elmegyek vmi tömeghelyre, sőt segítek is megszervezni egy meglepi bulit? :shock:
Nincsenek túl nagy elvárásaim, főleg az utca emberével nem. Már megszoktam hogy nem adják át a helyet, vagy ünnepnap ha előre engednek valahol. de hogy a barátaim is tapintatlankodnak és meg szeretnék mondani mi az ami az influenza hisztéria és a szülés ellenére még nekem belefér az egy hétbe.... :?
Nos...kicsit kiakasztó.
Vendég

Gio: ez tényleg nagyon gáz. Szerintem nem te vagy hisztis... :?
Mi szombatra hívtuk néhány közelebbi barátunkat, hogy díszítsük fel együtt a fát, meg mézeskalácsot, csokifondüzzünk stb. Erre ketten is ide akarják hozni a vadiúj pasijukat. Akikről én még nem is hallottam :shock: Direkt sokkal kevesebb embert hívtunk, mint egy nagyobb házibuliba szoktunk. Dehát nekik ez csak egy szokásos buli lesz. Én meg szerettem volna látni még egyszer őket szülés előtt, és nyugiban egy kicsit együtt lenni. Úgy látszik, aki még nem szült, annak ez nem érthető.

briell

Vagy nem is azzal van összefüggésben hogy szült-e, mert pl. nekem az egyik barátnőm szült már kettőt, de mindig elmondja hogy az utolsó napig mindent úgy csinált mintha nem lenne pocija...Ilyenkor jó kis trutymónak érzem magam, hogy lám mennyire nem vagyok fitt....
Nna de nem dühöngök tovább, árt a szépségnek :)

Nagyon kedves 5let Briell hogy meghívtad a barátaidat egy közös fadíszítésre és tekintettel arra hogy ez a Te/Ti bulitok sztem nyugodtan meg lehet mondani, hogy szűk körű...
Vendég

Gio
Tudod egy nő életében a legszebb dolog amikor életet adhat egy kis babának, de sajnos vannak olyanok akiknek ez nem adatik meg, hogy anya lehessen.
Nagyon sajnálom azokat a nőket akik nem élhetik át azt a csodálatos érzést amikor 2 pici sejtből egy élet alakul ki és növekszik. És aztán amikor már megszületik és a karjában tarthatja, becézheti amit már amíg a pocakban is volt meg tett.

Akella
Kitartás, már csak napok kérdése, ne a félelem érzése legyen benned, hanem a boldogság és öröm, hogy igaz, hogy egy nő fájdalommal szül, de az amikor már a karodban tarthatod a babádat minden fájdalmat ami volt egy pillanat alatt elmúlik.

Csillag
Tudod én nagyon segítőkész ember vagyok már alapból, nem tudom kitől örököltem ezt a tulajdonságomat, de Hálás vagyok neki érte.
Ahol eddig dolgoztam nagyon szerettek az emberek és a főnökeim is, akinél ezelőtt 13 éve dolgoztam a mai napig tartjuk a kapcsolatot, úgy kezeltek mintha nem is az alkalmazottuk lettem volna.

de tényleg ezer örömmel segítek bármelyikőtöknek, ha kell. Bármi kérdése legyen, ha kell még egy kis jogi dologba is tudok segíteni.

manocskak

Szaisztok!

Először is: Melinek hatalmas gratula Gergőhöz! Sok boldogságot nekik!!

És mindenkinek sok boldogságot aki idő közben megszült! Most csak ezt az egy oldalt tudtam végigolvasni. Mi hétfőn jöttünk ki a korházból. Szinte a teljes napunkat leköti a Noel. Nagyon édes, imádjuk őt! Szerencsére van tejcsi és tud szopizni, bár a melleim nagyon fájnak és fejnem is kell sokat. Noel 55 cm-el és 3750g-al született. Teszek ide egy korházi képet ha tudok.
Lehet hogy most már gyakrabban tudok jönni. Mindenkinek menek a drukkok!!!! Kép Kép [/img]
Vendég

Melinda
csodaszépek vagytok!!! Nagyon gratulálok ismét és örülök hogy tejcsiben nincs hiány!!
Vendég

Gratula Meliéknek!!!!!!!

Pedig pont tegnap írtam neki privit, a levlista miatt, de gondolom mivel nem írt vissza, nem tudta már megcsinálni... Más esetleg nem tud nekem segíteni?

Najda: Mikorra mész csütörtökön? Klinikára? Én 10-re vagyok hívva a klinikára CTG-re. Esetleg találkozhatunk is?

Nekem nincsennek érzelmi hullámaim. Nem szoktam sírni stb. Lehet bennem van a hiba, vagy csak annyi dolog van, hogy nem érek rá?
Pont itt a villanyszerelő. Vési a falat. mindenhol apró por... Mi lesz itt.....

Kép
kicsi80

HÍrek Katától (labkat)
Gratulálok Meliéknek! Már van kényelmes ágyam a terhes patológián. ELvileg Lemon is itt van, csak nem tudom hol. Szurit kapok 4 óránként hogy ne induljon megint be a folyamat. Ettől remegek mint a kocsonya. Uhun kiderült hogy Bálint megint befordult :D
Vendég

Halihó...
végre itthon...
ctg minden ok, doki most nem vizsgált, majd jövő héten, jövő héten viszont már nem csak szerdán kell mennem, hanem pénteken is, akkor lesz UH is...
Briell, lehet találkozunk? :)
A látogatási tilalom nagyon durva, T-t is egyből visszafordították, mert nem "szültünk", és én is majdnem pityeregtem, a korán kelés betett a vérnyomásomnak és már a kocsiban rosszul voltam :?
és jó lett volna nem egyedül ücsörögni fél délelőttöt..
Vendég

fmelinda csodaszépek vagytok!

Szegény Kata! Szorítok Neki nagyon, de már nagyon elhúzódik ez a dolog.

gombi örülök, hogy minden rendben van!

Kép
Kép
akella

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: