Hú, próbáltam visszaolvasni, úgy ahogy összejött, de majd inkább ezek után követem rendesen a hozzászólásokat, talán úgy könyebb lesz eligazodnom. Olvasás közben azért próbáltam valamennyire reagálni.
Klarka,

hú, ezt jól elnéztem. Kösz, hogy szóltál. Akkor kevinszpészinek mennek a drukkok meg a babáinak, hogy minden rendben legyen velük!
Neked gratula a vizsgádhoz!
Lituka,
tényleg? De jó, akkor lehet, hogy egy napon fogunk szülni?
A meszeléssel én úgy vagyok, hogy mivel másfél éve volt meszelve, igy nem festek semmit. Bár nálunk is a barátnőmék szokás szerint festettek, stb., de szerintem, ha tiszták a falak, akkor felesleges. De biztos itt is megoszlanak a vélemények, de én úgy tudom, hogy azért csinálja mindenki, hogy tiszta legyen a fal.
Kisfruzsi,
én is vérszegény vagyok, sokat szédelegtem, meg zúgott a fülem az utóbbi időben, de kaptam rá vastablettát, és már most jobban vagyok, pedig 1 hete szedem.
Ollem,
nekem is fájt már ott lent, és nem volt semmi baj, remélem nem is lesz. Egy kis pihenés után elmúlik, vagy enyhül, úgyhogy szerintem ez normális.
És nagyon szép házatok van!
Katavirag,
nagyon jók a képek a 4d-ről, nagyon aranyos a pofija Olivernek!
Ami a sárgulást illeti, nekem azt mondta egy szülésznő, hogy a babák akkor nem sárgulnak be biztosan, ha azonos a vércsoportjuk az anyjukéval. Eddig akiket megkérdeztem, azokon bejött ez a dolog. Bár ez tudományos, nem babonás.
Bambi,
gratula az 5,5 kg-os hizáshoz, az tényleg nem sok!
Pumpóka,
alig van pocakod, pedig már 27 hetes vagy. Nem semmi, ügyes vagy! Gratula a 3. trimeszterhez!
Emi,
nagyon szép pocakod van! Ha a jóslásokat nézem, akkor neked fiús pocid van, pedig kislányod lesz. Hát, valószinűleg tényleg nincs ilyen vagy olyan pocak, csak pocak.
Emi, Szösszenet,
nekem is csak magas vagy tűsarkú cipőim voltak, télire vettem egy laposabb sarkú csizmát, de én is sokszor úgy felhúznám a szép tűsarkú csizmáimat…
Ercsi,
nagyon szép ez a felső, meg a pocid is! Alig hiztál.
Nicci,
tényleg jó nagyfiú! Drukkolok, hogy a 38. hétig bent maradjon, de ha megszületik a 36. héten, akkor sem lesz semmi gond!
Xsara,
igy utólag is boldog szülinapot! És gratula a 100. naphoz!
Szösszenet,
Nagyon jól nézel ki, te is alig hizhattál! A ruhák is nagyon csinik!