A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Sziasztok! :)

Túl a vizsgán :) úgy érzem nem lett rossz :)

Hutas: Üdv köztünk :) Még nekem se jött meg :) nem is hiányzik :)
Rotán még gondolkodunk.
Széperk a gyerkőcök :) Látom nektek is van mikusapis képetek :)

Márti: Köszi a köszöntés Donát nevében is :)

Sugi: Levente nagyon édesen néz rád :)

Netti: Nagyon sajnálom azt a ronda vírust, remélem jobban vagy és a tejci is visszajött.

Szeder: Adél nagyon komolyan nyomja ott a gép előtt :) nem lehet elég korán kezdeni :)

Lanta: Ramóna tündér kiscsajszi :) Jó hír hogy a párod jobban van már, bár a 2 óránkénti szopiért nem irigyellek. Ha úgy érzed vmi van nózijában esetleg megpróbálhatod tengervizes orrspray-vel oldani neki úgy talán kijön ha porszívózod.

No én is tendálok az ágyikóm felé, ezek a péntekek igen fárasztóak.

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!

Starlark!
Gratulálok a vizsgához! Nem lehet könnyű kisbaba mellett tanulni.

Bejci, Holka, Sugi, Monee!
Nagyon édesek a babák!

Winona!
Nagyon tetszik ez a képsorozat, amit feltettél.

Szeder!
Ez a kislány olyan gyönyörű!!!Nekem is a számítógépes kép tetszik legjobban.

Hutas!
Még nekem sem jött meg. Sógornőmnek a baba 1 éves volt, mikor újra megjött neki, én is kibírnám, ha addig nem jönne meg, olyan jól elvagyok nélküle. :) Édesek a gyerekek!

Netti!
Sajnálom a vírust, remélem már jobban vagytok.

Lanta!
Örülök, hogy a férjed egyre jobban van. Ramóna olyan édes szép kislány!

Rózi tegnap este 8-tól ma reggel fél 7-ig aludt! Nagyon jól kipihentük magunkat!
Tegnapi képek:
Kép Kép

Kép
Kép
petra1980

Jó reggelt!!

Starlark gratulálok a vizsgádhoz!! Nem semmi ilyen pici baba mellett még vizsgázni is! :)

Netti nagyon durva ez a vírusos sztori!! Sajnálom, hogy ilyenen kellett átesnetek!

Annyira imádom nézni a babaképeket!!! Meg lehetne Őket zabálni!!! És az a sok mosoly amivel megajándékoznak minket nap mint nap, hát ezért érdemes élni :lol: :lol: :lol:

Petra gratulálok az átaludt éjszakához!!! Gyönyörű a kis Rózi!

Még van valaki akinek ennyit eszik éjjel a babája mint Ramóna, vagy csak Ő ilyen kivételes eset?? Én már mondtam a férjemnek, hogy Én nem kérek semmit karácsonyra csak egy átaludt éjszakát!!! Erre Ő azt kérdezte, hogy tudja megcsinálni, mondom sehogy :lol: :lol: Úgyhogy türelmesen várom a csodát!!

Szeder íme Kornélia a kis huncut!
Kép

Ramóna nézés:
Kép

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt!

Úgy néz ki, hogy megoldódott a helyzet. :lol: Lalukám este 6-kor elkezdett enni és éjjel is 2 és fél óránként evett. :wink:

Lanta!
Lalu is 2-szer eszik még éjjel. Már volt olyan, hogy átaludta az éjszakát, de csak 2-3-szor. Majdcsak eljön az az idő is. :roll:

gwini

Szeder!
Már hiányoltalak :wink:
Ezek az Adél képek egyszerűen tündéri kiscsajszi :D Na és az a kis pufi-pofi. Igazi puszilgatni való :D

Lanta!
A képeken nagyon aranyosak a lányok!Örülök,hogy már gyógyul a férjed.A nem alvásért nem irigyellek,de biztosan eljön a ti időtök is :wink: !

Huta!
Rotát mi sem adatjuk be. Gyönyörűek a kislányaid.A mikulásos főleg nagyon aranyos kép :D

Sugi!
Jó,hogy te is jössz néha. Levente nagyon cuki a képen és szépen növöget. (még mindig fej-fej mellett vannak a fiaink :lol: )

Starlark!
HÚÚÚ hát gratulűlok a jó vizsgához,gondoltam ám rád :wink: Le a kalappal előtted,hogy ezt is csinálod a baba mellett'Nagyon ügyes vagy. (tudom,hogy muszály,de akkor is)

Petra!
Nagyon édes a kis Rózi!És hogy nyúl már ő is a játékokért :D Nagyon ügyes.

Gwini!
Örülök,hogy megoldódott a probéma.Biztosan nagyon megilyedtél. Szegénykém :shock:

Kép
Kép
a.m.

Na, újabb probléma állt elő! :?
Lalukám pár napja megtalálta az ujját és azt szopizza. A cumi nem kell neki. De az a baj, hogy ahogy szopja az ujját, közben vakarja a nóziját és az már olyan sebes, hogy vérzik neki. :oops:
Na, erre kinek van ötlete? Gondoltam, hogy leragasztom a nóziját. :roll:

gwini

Sziasztok!

Csak 1 gyors bekukk....

Huta!
Még nekem sem jött meg. A fiamat 8 hónapig szoptattam, addig nem is jött meg, csak utána. Remélem most is hasonlóképpen lesz. Valahogy nem hiányzik. :wink:
Ja! És "szeptemberi baba hozott közöttünk"!!! :D :P :D Gratulálok mindkét gyerkőchöz!

Szeder!
Tudom! Még mindig nem írtam a fiamról! Bocsi! Bocsi! Bocsi!

Időközben én is elkaptam Annától vagy a páromtól, vagy mindkettőjüktől a nyavaját, de már kezdek jobban lenni. :lol:
Annácskám már jól van! :D Jövő héten szerdán kapja a három hós oltást. Pont a harmadik hó-szülinapján! :cry: Remélem gyorsan túl leszünk rajta és nem lázasodik be.
Pannikám is kétszer kel fel még éjjel szopikázni, így az átaludt éjszaka még várat magára.
Nekünk is volt olyan (már kétszer is), hogy nem akart szopikázni, csak üvöltött keservesen, de az hasfájástól volt. Éppen tegnap volt az egyik ilyen eset. Kiabált a drágám, gondoltam itt az idő a kajára, de ahogy odadugtam neki a cicit, csak üvöltött, üvöltött és nem kellett neki, még a fekvő helyzetet sem bírta. Fölvettem és a vállamon pihegett, nyöszörgött, panaszkodott, amíg el nem aludt. És feszítette magát rendesen. Adtam neki espumisant. Csak 15 percet aludt, de utána semmi baja sem volt, szopizott is rendesen.
Egyébként irtó ari! Van neki egy fekete bikucija, amit ráaggattam a játszószőnyegére, azt nagyon imádja. Hosszú percekig tud hozzá dumálni, nagyokat mosolyog rá! :D Viszont egy idő után borzasztóan bepörög rá, egyre hangosabb lesz, majd elkezd sírni. És ez mindig így van. Van valakinek hasonló tapasztalata? Ez mitől lehet?
Anna és a bika:
Kép

Ezt pedig én kaptam, hátha valamennyit sikerül ledolgozni a fölöslegből. :wink:

Kép

Kép
Kép
konan

gwini,
hu... rátok jár a rúd rendesen!!
A körme rövid Lauak?

starlak,
gratulálok a vizsgához!! Én tuti belehalnék, ha gyerkőc mellett tanulnom is kéne!! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Megfogadtam minden tanácsotokat és a tegnapi fektetés már csak 20 perc volt!!! :D Ha így haladunk, pár nap és azt veszem majd észre, hogy a gyerek magátol elment lefeküdni! :lol: :lol:

Flóra kb 1,5 hete el kezdett bukni. :shock: Nincs valami ötlet, hogy ez így 2 hónap után mitöl jöhetett elő?!
Akkor is bukik, ha keveset eszik. És ami még rosszabb akár 2 órával szopi után is képes hatalmasakat bukni. :?
Szegény gyerek olyan büdös állandóan!

huntas,
nekem sem jött még meg!!

szeder,
nagyon tetszik a számítógépes kép!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép Flóra 2 hónapos

Kép anyával tegnap :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hello anyucik!

Hutas: Mint itt sokan másoknak, nekem sem jött még meg. :) Üdv köztünk. Hogyan találtál ránk pont most? :wink:

Starlark: Nagy gratula a vizsgádhoz! Nekem 20-án kellett volna mennem szakvizsgázni.. nem mentem.. :oops:

Lanta: Grat a kislányaidhoz, nagyon szépek! Örülök, hogy a férjed túlvan a műtéten!

Gwini: Bia orrán is van egy pici seb, ő is elkaparta, Ötletem: Körömvágó olló! :wink: :lol:

Konan, Honey, Petra, Szeder, Holka: Írtó cukik a kiscsajok!

Monee, Sugi: A kispasik is édesek! :)

Konan: Szerintem vagy megunja és azért kezd el sírni, vagy az idegesíti, hogy nem tudja elkapni és azért veszekszik vele!

Honey: Eleget böfizteted Flórát? Mert nekem akkor van bukás, ha nem böfiztetem meg többször kajálás közben.Örülök, hogy egyre gyorsabb az esti altatás!

Bia ma két hónapos!! :) :lol:
Vendég

Honey!

De szépek vagytok Ti is! Flóra micsoda kis csupaszem!Még nem írtam,de nekem nagyon tetszik,hogy nem mindig rózsaszín habos-babosba öltözteted Flórát! Nekem ez olyan nehezemre esik! :oops: De 3 fiú után talán érthető! :lol: És olyan szépek kékben is a lányok! Örülök,hogy alakulnak a fektetések! Ha fürdetés előtt még iszol 1 csésze citromfűteát, lehet,hogy tényleg magától alszik el! :lol:

Starlark!

Vizsgához gratula! És minden elismerésem,pontosan tudom,min mész keresztül!

Konan!

Attól lehet,hogy a bika nem beszél vissza! Komolyan,bár tudom,elég viccesen hangzik,de ugye Tőled nyilván megszokta,hogy beszélsz hozzá,amikor gőgicsél,látja az arcjátékodat, a bika meg csak néz rá merev arccal,pislogás nélkül! Próbálja felhívni Anna magára a figyelmet,talán ezért egyre hangosabb,de hiába,a bika nem reagál. Lehet,hogy ez dühíti fel a babát,de az is,hogy félelmet kelt benne a folyamatosan merev "arckifejezés",anno pszichológiából tanultunk erről!
És még mindig tündéri a kislányod!

Lanta!

Hasonlítanak egymásra ezek a kiscsajszik! És nagyon szépek!

Hutas!

Jaj,de aranyosak a Tieid is! Nagyon szerethetik egymást!

Petra!

Hát én kész vagyok Rózi tekintetétől! Ilyen gyönyörű szemű babát!

Márti
borossné becz márta

márti,
óóó szoktam én bőven habos-babosba öltöztetni! :D De azért igyekszem valóban némileg szinesebbé tenni a ruhatárát.
Nagyon jót röhögtem azon amit Konannak írtál!! Elhiszem, hogy így van... csak olyan viccesen hangzik. :)

bejci,
büfiztetem bőven! Van hogy fél órát paskolom a hátát 1 büfiért. Amúgy tény hogy nagyon nehezen büfizik.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hahó!

Ma megint kreativkodtam, végre elkészült az adventi koszorúnk :) Nándi is segitett, ö szedte a szomszéd nénivel a borostyánt :lol: , a többit rámbizta. Csongor meg azzal segitett, hogy alukált egy nagyot :) A fotó nem adja annyira vissza de azért már kezd karácsonyi hangulat lenni. :)
Kép

hutas :)
üdv itt :) Nekem Nándinál 8 hó után jött meg. :)

honeymoon :)
te hogy csinálod hogy mindig olyan tipptopp vagy a képeken, mintha magazinból csöppentél volna ki?

gwini :)
orrvakarásra nincs ötletem :(

starlark :)
hát én is csak emelni tudom a kalapom elötted, hogy baba mellett tanulsz. Kacérkodtam a gondolattal,hogy belevágok én is valami másoddiplomába, de lusta kucu voltam mindigis :oops:, úgyhogy szerintem inkább nem stresszelem ezzel a magunkat.

Kép
Kép
Kép
minyu

minyu,
nagyon szép lett a koszorú! Úgy irigyellek... nálunk még annyira semmi karácsonyi hangulat sincs. ( talán mert valahogy idén nem érzem annyira a karácsony közeledtét )
Ami pedig a képet illeti: jó a fotos. :wink: :lol: A fotón is lehányt polóban, félig kilógó szopis melltartóban díszelgek. :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Le kell hogy írjak nektek egy naaagyon pozitív tapasztalatot:
a gyás, gyes stb intézésével megbíztam egy céget ( www.babaszuletett.xls.hu) , mert a férjem alkalmatlan a hivatali sorbanállásokra, én meg nem megyek ilyen zsufi helyre gyerkőccel.
Lényeg a lényeg, hogy én baromi későn kezdtem el intézni mindenféle papírt. Egész konkrétan 2 hete adtam le az utolsó (szeptemberi ) táppénzes papírjaimat és az összes nyomtatványt, ami alapján majd kapom a pénzt.
És képzeljétek tegnap reggel már meg is kaptam az összes eddig esedékes juttatást!! :) Ami azért nagy szó, mert általában jó ha 2-3 hónapon belül utalnak!
Ráadásul én egy összegben visszamenőleg is megkaptam minden ki nem fizetett tételt!
Szóval a tegnapi banki sms-re öröm volt ébredni!! :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Köszönöm a gratukat, nagy megkönnyebbülés volt túl lenni rajta :)

Petra: Remélem Rózi az éjszakát átalvós szokást megtartja :)
Édesen nézi a játékait :)

Lanta: Az a két fogacskás kacaj :) :)
Evés ügyben nem tudok okosat mondani Donek nagyon régóta átdurmolja az éjszakát.

Qwini: Ahogy elnézem nálunk is ujjszopi lesz, akkora cuppogások jönnek ki a kiságyból. Ma is arra ébredtem hogy nagyon cuppog az ujján és nézelődik. Ha más nem működik lehet jobb ha picit letapasztod a sebet hogy gyógyuljon, remélem az orrdörzsiről leszokik azért.

Konan: De jó az a bika :) Lehet vmit csinálna vele vagy simán a bikuci nem elég kommunikatív hiába beszél hozzá :) De lehet simán csak belefáradt a játékba és kis nyugit vár :)
Sebeddel már minden rendbe? Feloldva a fürdési tilalom?

Honey: Nagyon szépek vagytok együtt :) De jó hogy végre könnyebben alszik el Flóra.

Bejci: Boldog hófordulót Biusnak! :)

Szeder: Íme a képek az új géppel :)

Már olvasok! :)

Kép Kép

Kép

Kép
starlark

[b]honey:[/bna 9rülök, h. bejöttek a tippek, és már könnyebb elaltatni.
hol vetted a kapucnis pulcsit, ami flórán van va képen?ilyet keresek ami pulcsi jól néz ki és pamut.nagyon cuki ő is meg a többi gyerkőc is.

Kép
winona

Jó reggelt!

Nem olvastam, csak végig pörgettem az oldalt és nagyon édes baba képeket láttam :wink:
Lanta!
Külön köszönöm,hogy tettél fel Kornéliáról is képet! Hát olyan huncut, hogy tuti le beszél a lábatokról benneteket!!!
Jövök még napközben.. úgy bocsi, hogy nem reagálok senkinek..

Kérdés miatt jöttem most. Még pedig: A ti babáitoknak is hideg a keze, amikor felkel?? Ez a kérdés inkább azokhoz az anyukákhoz szól, akiknek a babái 7-10 órát alszanak egyfolytában éjszaka.
Adél este fél 11-kor aludt el.. és most kelt 6 órakor evett és ismét alszik.
Ezalatt a 7 és fél óra alatt jég hideg lett a keze.. De mindig ez van... és már félek, hogy ez nem normális :(
Most is amikor evett, akkor melegítettem a kezemmel a kis kezét. Hamar fel melegszik.. de akkor is félek, hogy nem jó ez a hideg kezecske.
Azt tudom, hogy újszülött korban ez normális.. de Adél már nem újszülött.. :roll: A kevésbé jó keringés miatt van ez újszülött korban.
Van, akinek rajtam kívül ilyen jellegű tapasztalata van??
/Napközben nem nagyon szokott hideg lenni a keze.. ja és a talpacskáin szoktam még érezni. Amúgy nálunk meleg a lakás.. tehát attól nem lehet!/

Köszike a választ Csajok!!!

Megyek és még alszom egy pindurkát :wink:

szeder74

Szeder: Nyugi, teljesen normális babáknál a hideg kéz... valahol olvastam. :roll: csak azt nem tudom, hol... :? Biusé is hideg alvás közben.
Vendég

szép jó reggelt!
b]szeder[/b]tök normális, nyugi, a keringésük még nem olyan jó.
pannának is csomószor jéghideg.majd megkérdezem, h. mikortól áll be nekik mondjuk a védőnőtől, vagy dokitól, úgyis holnap megyünk.
kellemes hétvégézést!

Kép
winona

nektek is szopi közben kezezik egy csomót?nekem annyit kalimpál közben, olyan édi, meg rámteszi össze-vissza a kezét, olyan mintha simizne... :lol: jah meg eltakarja a kis arcát a kezével, szóval mindig jópofizik a kezével.és nagyon kis huncut.

Kép
winona

Sziasztok!

Szeder!
Annának is sokszor hideg a keze. Megkérdeztem a védőnőt és azt mondta, hogy ez normális. Ráadásul ha kinyitom a kezét nedves, annak ellenére, hogy hideg. Valószínűleg attól, hogy ökölbe van még leginkább szorítva, bár már egyre inkább nyitogatja. Arra kell vigyázni, hogy a lába ne legyen hideg, mert akkor fázik és akkor nem is érzi jól magát. Nincs meg a komfortérzete.

Winona!
Szopi közben az én drágám is folyton csápol valamit. Leginkább a fejét simizi :D vagy a hajában túrkál. De szokott engem is karmolni és simizni is.

Márti!
Én is így gondoltam, csak nem volt időm leírni már. Itthon mi is úgy gondoljuk apával, hogy a bikuci nem válaszol neki vissza, ezért ideges lesz. Ja, és persze nem is veszi fel, így teljesen bepörög és borzasztó pipa lesz rá! :mrgreen: Szerintem ha végre eléri, jól elveri majd! :wink: (Képes napjában 3x-4x is összeveszni vele! :D )

Starlark!
Gratulálok én is a vizsgádhoz és minden tiszteletem a tiéd! Ügyi vagy!!!
A sebem úgy néz ki végre begyógyult. A 6 hetes kontroll óta nem voltam a dokinál, pedig utána is felszakadt, de úgyse csinált vele semmit. Kezeltem, kötözgettem és talán most már rendben van. Gondolom ha a kórházban átkötözték volna és kezelték volna, akkor nem lett volna semmi baj vele. De hát nem tették... Így jártam. Éppen az előbb mondtam a páromnak, hogy ma lesz a napja, hogy este teleeresztem a kádat és lesz ami lesz lubickolok egyet. 3 hónap után már csak lehet!? Nem?

Tegnap kipróbáltam a szerkentyűmet (fenti kép). 3x 3 perc lépcsőzés és ugyanennyi csipő twisterezés és majdnem meghaltam! :shock: Csak jó lesz valamire, mert valahogy a szülés utáni -12 kg-t mintha lebetonozták volna. Azóta semmi minusz! :cry: Jó! Persze! Szoptatok, de azért mehetne le valamicske igazán! Főleg ahogy látom rólatok a képeket (aki együtt látszik a babával), már nem is látszik, hogy nemrég szültetek (főleg Honey(!), rád gondolok). Én most ott tartok, hogy már csak három hónapos terhesnek látszom! :lol: De képtelen vagyok kevesebbet enni, már csak azért sem, mert nehogy elmenjen a tejcike! Annyit viszont nem érne az egész. Inkább az a bosszantó, hogy nem jönnek rám a ruháim. Venni meg persze nem akarok, mert nem szeretnék így maradni. (Bocsi a kifakadásért!)

Nem tudom, ki figyeli, de a topikoknál már megnyílt a 2009. augusztusi topik. Jön a 2009. szeptemberi!!! Hihetetlen, hogy elment az idő! :roll: Mi is nemrég kezdtük!
Korábban már valaki emlegette, hogy milyen jó visszaolvasni a kezdetektől. Engem érdekelne, hogy hogyan lehet elmenteni egy teljes topikot! Olyan jó lenne egyszer majd megmutatni Annának! Tudja valaki, hogy lehetséges-e?

Kép
Kép
konan

Szeder: Doncek alvás közben eldugja a kezét a takarója alá általában így az övé nem hideg, de játék közben mint a jégcsap.

Winona: Donek szopi közben nem hadonászik :) koncentrál a nagy feladatra :) Kezeit összerakja mostanság.

Noni: Mikor csinálod a babákról a videót, hogy veszed rá a Movie Makert hogy a képeket meg is jelenítse?
Donciról szeretnék csinálni egy kis videót hogy hogyan fejlődik. Időrendbe be is teszem a lejátszás közben az idősoron alul szépen megy is végig az a kék csík de a képernyő tök fekete :(
Nem tudom mit csinálok rosszul.

Kép

Kép
starlark

Kislányok!!!!

Annácskám éppen most találta meg a kezecskéjével a pihiszéken lógó játékokat először!!! Olyan édes!! Lökdösi, bökdösi az ujjacskájával és közben kacarászik és magyaráz!! Próbáltam fölvenni a fényképező videófunkciójával, de az a nyavajás nem most merült le?!?!?!

Kép
Kép
konan

Konan: Ha begyógyult nyugodtan fürödj kádban :) Nekem is volt egy kb centis rész ami nagyon nehezen gyógyult be /,ég a 6 hetes kontrollon is csúnyácska volt/, de mikor 3 napig egyhuzamban már nem vérzett és szemmel is gyógyultnak tűnt én is birtokba vettem a kádat. Persze először csak óvatosan :)

Szintén zenész, semmi se jön rám a régi gönceinből, elég topis lettem így, de remélem a futás, pilates, spinning kombó rendbe tesz.

A gépet meg töltsd fel gyorsan és ide azzal a videóval :)

Kép

Kép
starlark

Jó estét mindenkinek! :D

Én is csináltam tegnap egy adventi koszorút és le is fényképeztem,de nem jutottam gép elé.
Na de majd most én is felrakom.
Minyu!
Nagyon szép a tied :D Ügyes vagy nagyon és a fiúk is :wink:

Holnap írok és olvasok majd... :oops: most pihi jön.

Jó éjt!

Ja és ez a kép sem adja vissza főleg az arany szineket :x
Kép

Kép
Kép
a.m.

hu csajok, látom itt már mindenki nagyon karácsonyi hangulatban van! :D
De jó nektek!!
Tényleg, ti hogy oldjátok meg az aji vásárlást?! Szerintetek el lehet már vinni egy ilyen pici gyerkőcöt bevásárló kp.-ba? ( nem hétvégén a zsufiban)

konan,
nem is tudtam, hogy felszakadt a sebed!! :shock: Ez nagyon durván hangzik!
Amúgy a topic elmentése 10 pontos ötlet!!!!!! :lol: :D De jó lenne pár év múlva visszaolvasgatni!
Ami a kg-kat illeti: a régi rucik ugyan rám jönnek, de azért nagyon komoly "belga sörhasam" maradt nekem is! :lol: Haspolót most nem vennék fel!! :mrgreen: :lol:
Ha én most nem szoptatnék, akkor már szerintem tuti minimum 10 kg minusznál járnék, mert egyáltalán nincs étvágyam a szülés óta. De sajna ha nem vacsizok, az meglátszik a tej mennyiségén is. És én sportolni sem merek. :?
Majd februártól....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey:nem válaszoltál :( h. hol vetted flóra pulliját..
én már vittem bevásárlóközpontba, mondjuk nem sok időre csak beszaladtam és hétköznap de-tt. de amúgy próbálom nem vinni mert a nyavajáktól óvom. este szaladok el, mikor férjem itthon van, vagy nagyikat megkérem, h. vigyázzanak rá.mondjuk a héten is be kell szaladnom de-tt, de annyi meg kell neki is :D

csajok!védőnönek mit adtok karira?hozzám egy hét múlva jön utoljára az ünnep előtt....egy desszert elég...nagyon nem akarok mást adni mert még újat nekem nem mondott...és ha eljön akkor a családjáról mesél, amúgy jó fej.vélemények????

Kép
winona

jAH sajna a régi gatyáim rám sem jönnek.....szörnyűű
és étvágyam na az van.....!!
de ünnepekben én sem fogok fogyózni azaz vigyázni, ugyanis nem is tudok!!
majd utána...
ünnepi hangulatom az nekem is kezd lenni, bár most inkább a költözésre próbálok koncentrálni, ugyanis dec. 20-án költözünk ki.
lassan dobozolás...

Kép
winona

jah és tudtam ahogy leírom h. milyen könnyen alszik el a bébim, megváltozik, hát így is volt.ma rajtam aludt el különben őrjöngött, de így is 20 perc volt, majd be a kiságyba.szóval ez sem volt tragikus.
na megyek csicsi, jóéjt mindenkinek.

Kép
winona

Jó reggelt :) !

Starlak!
GRATULÁLOK A VIZSGÁDHOZ! TUTI BIZTOS, HOGY SIKERÜLT!!!

Petra!
Nagyon helyes Rózi, ahogy nézi a kis játékát!! Örülök,hogy végre sikerült kipihenned magad!

Lanta!
Nyugodj meg.. szerintem itt a zöme a babáknak eszik még éjszaka. Adél ritkán kel hajnalban, és ő is eszik. Úgyhogy nincs miért aggódnod. Különben meg nagyon formás Ramóna.. úgyhogy látszik, hogy éjszaka is jól étkezik.. :)

Gwini!
Hát az új szopás az nálunk is van, jóformán, amióta megszületett.. de nem nagyon lehet mit csinálni vele! Én többféle cumit vettem, és a Mam cumit elfogadta.. de csak akkor adom neki, ha tényleg szükség van rá.. ezt úgy értem, hogy nem lóg a szájában éjjel nappal.. Próbálj Te is másikat, hátha bejön.

Konan!
Tündéri Annácska.. és milyen kis pufika :) Mit adsz neki enni :) -Jó tudom, hogy mit.. de akkor is.. hogy hogy ilyen nagy? Hihetetlen :)
Szuper "járgányod" van. Használd, ha van rá időd.. hidd el nagyon jó.. csak, ha nem is fogysz tőle, akkor is erőnléti mozgásnak tökéletes!
(Képzeld én a páromnak ezelőtt 4 éve vettem egy szoba biciklit.. és azóta nem lett össze szerelve 8) ... most megláttam,hogy te is tekersz.. mondtam is a páromnak,hogy szerelje össze nekem.. "megkívántam" tőled :)
Nagyon örülök, hogy Annácska ilyen örömöt okozott neked!!! Nagyon Ügyes Kislány!!!

Honey:
Nagyon cuki Flóra, és egyre jobban apukájára hasonlít. Család, hogy látja??

Bejci!
Gratulálok a 2 hónaphoz!!

Minyu!
Nagyon szép lett!! az adventi koszorútok!!

Starlak!
No lám, no lám.. milyen jó képek az ÚJ géppel :) :) Nagyon formás Donát hallod -e??!!! Olyan cuki kobakja van.. (csinálhatnál képet szemből is Donciről)!

Am:
Szééééép a az adventi koszorúd!! Ügyes vagy Te is!!! Mit fog kapni karácsonyra Gyuszika? Tudod már?? Én nagyon töröm a fejem, hogy mi, legyen az első karácsonyi ajándék Adélnak.

Honey!
Én már rendszeresen járok Adéllal erre-arra.. úgyhogy nem gond szerintem.. Ja és, ha jön az i.járvány, akkor úgyis óvatosabbak leszünk majd.. addig meg.. nyugodtan.
Legalábbis részemről (bár hétköznap délelőtt a legjobb, ahogy Winona írta)

Winona!
ÁÁÁÁ nálam szóba sem jöhet a fogyi karácsonykor.. !!! Akkor van a szülinapom is.. és úúúúgy tervezem,hogy az összes tortán én falom be.. NNaa jó ez nem igaz, de én nem akarok, és nem is tudnék fogyizni ünnepekkor.. Az én tervem: Tavasszal vissza nyerni a súlyomat.. Addig úgyis szoptatni akarok, és ez a legfontosabb most nekem! Adélt szoptatni, és semmi más.
Nagyon szeretnék már rólad képet látni.. nem is láttalak még! Teszel fel képet??? -Bár , ha inkongnítóban akarsz maradni azt is megértem..Nem semmi, hogy karácsony előtt költöztök. Honnan, hová?? -Bocsi, hogy ennyit kérdezek.. de nem tudok rólad semmit sem Winona..

Rólunk:
Köszi a hozzászólást mindenkitől, aki választolt!
ŐŐ képzeljétek tegnap itt a környékünkön este 7 után áramszünet volt... Nagggyon komoly élményben volt részünk.. (ritkán van erre áramszünet).. a fiúk élvezték nagyon.. :) Mivel Adél is részese volt ennek, így én nem igazán örültem.. gyertyával járkáltunk a házban.. és gyertyafény mellett fürdettük Adélt.. romantikus volt.. De Ő azért nem élvezte ennyire.. nagyon sajnáltam szegényt.. mert látszott rajta, hogy nem tudja,hogy mi is van most.. szerintem félt is. Mindez másfél órát volt így.
Amikor vissza jött az áram utána már ment minden a maga kerékvágásában.. -Féltem, hogyha nem jön vissza idejében kihűl a lakás, mert a cirkó is ugye árammal megy.. -
(Azért elgondolkodtam közben, hogy a régi időkben milyen más volt az élet.. és,hogy mennyire elkényelmesedtünk.
Advent:
Az idén előrször elfelejtettem adventi koszorút venni.. (van,hogy én készítem, van, hogy veszem.. tavaly vettem..)
Most viszont.. úgy el repült az idő, hogy már tegnap az első gyertyagyújtás volt.
Azt hiszem Valaki nagyon leköti minden figyelmem... :) azért történhetett ez most meg velem.
Aztán pótoltam az elmaradásomat és vettem egyet.. (ezért én nem teszek fel képet róla.. ) azzal nem lehet büszkélkedni, hogy le emeltem a virágboltban a polcról.
Még egyszer nagyon ügyik vagytok csajok! (am., minyu)

Huh most sok lettem nagyon.
Booocsiiiiiiiii

szeder74

Szép Reggel! :)

Winona: Én pl semmit :) Eddig 3 szor volt itt az utóbbi másfél hónapban meg egyáltalán nem, szóval nincs olyan kapcsolat hogy úgy érezzem adnom kéne bármit is. Szerintem nem is várja. Elkönyvelte hogy velünk minden ok és nem piszkál minket :)

Szeder: Nálunk is volt áramszünet egy hete, a nagy viharban, de akkor apa volt itthon Donekkel nem tudok így nyilatkozni hogy hogy viselte.
Van itt fent képünk szemből is azért nem is egy :) Most csinálgatok videót nagyszülőknek karácsonyra a rendes album mellé. Olyan fura látni milyen kis picike volt mikor haza hoztuk.

Advent: Hely hiányában a koszorú elnapolva :) Pedig vhol megvan még a tavalyi. Talán nem ment még tönkre :) Az nagyon szép volt úgy csináltattuk :) Nekem az ilyesmihez nincs türelmem :)

Kép

Kép
starlark

Meg nekem sincs nagyon karacsony-hangulatom ... de itt ams is am, mert az ordogok miniszoknyaban jarnak, es a Telapo is nemegyszer rovidgatyas :lol: Szoval ez itt kicsit mas erzes.

Most nem fogtok szeretni: en 15 kilot fogytam ahhoz a sulyhoz kepest, amivel KEZDTEM a terhesseget. Legalabb ez a pozitiv hatasa volt a sok hanyasnak. :shock: Igy pl en olyan cuccokat vettem elo, amik mar evek ota nem jonnek ram. Es szules ota fogytam ebbo,l 6-ot, ugyanis valtozatlanul nincs etvagyam, es szerencsere ennek semmi hatasa nincs a tejcire, mert valtozatlanul boven van tejem, mar a fagyasztoban is sorakoznak a tasakok (Amennyire en tudom, a tej eloallitasahoz a szervezetnek "mindossze" testzsirra -ezert van az, hogy terhesseg alatt hiznak a nok, ezzel a test mar a szoptatasra keszul- es sok folyadekra van szukseg. Zsir meg mindig van nalam boven :oops: , pialni rengeteget pialok, szoval azt hiszem, nem lesz baj. Es en meg nem is szedek semmi bogyot, vagy nem is iszok tejserkentoket, szoval ha elkezdene csappanni a tejci, akkor meg mindig vannak alternativak.

Kreativ lanyok nagyon ugyesek, nekem is kene kezdenem vmi adventi hangulatot varazsolni ...

Mi is jarunk mar mindenhova, szupermarketekbe is. Ennek az egyik -es legfobb oka-, hogy nem akarom, hogy Ben feljen esetleg a tomegtol, azt akarom, hogy szokja meg, hogy emberek, zajok, nyuzsges veszi korul. De nincs is semmi baja, nagyokat leskelodik, sokszor el is alszik, mindig berakom egy bevasarlokocsiba :lol:

Konan: neked akartam meg irni, hogy nagyon durva, hogy felszakadt a sebed :( Es a belso varratok rendben vannak? Nem lehet, hogy kene egy uh csak a biztonsag kedveert?

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!!

Minyu, A.m. nagyon szépek a koszorúk!!! Én annyira időzavarban vagyok ha most Szeder nem írja, hogy tegnap már az első gyertyát meg kellett gyújtani Nekem eszembe nem jutott volna :( Nekem is van tavalyról koszorú de gyertyám az nincs itthon hozzá!! Szóval van mit pótolni! :)

Szeder Ramónának is sokszor hideg keze lába de amikor elkezd cicizni pár percen belül felmelegszik :) De ez szerintem is normális!

Kilók rajtam 3 kg maradt ami nagyon ragaszkodik hozzám! De nem izgatom Magam Én is tavaszra szeretném visszanyerni a versenysúlyom addig a szopi az első!! A régi ruháim ugyan rám jönnek csak hát szűk felsőben nem valami guszta látvány vagyok :lol: :lol:

Védőnő nálunk sem kap ajándékot!!

Szeder nem lehetett semmi az áramszünet! Nem tudom Én is hogy élném meg ha lenne!!!

Starlark szuperek a képek az új géppel! Nagyon édes Donek!! :) Ügyesen játszik már!

Konan nem semmi, hogy felszakadt a sebed! Remélem, hogy azóta rendben vagy! Nagyon cuki Annácska és a járgány is szuper!!! Nekem is van és 2 éve ennek a járgánynak a segítségével fogytam le 20 kg-t meg egy kis diéta mellette természetesen! A lényeg, hogy nem szabad feladni és el fognak indulni a kilók lefelé!!! :lol: :lol:

Most mennem kell reklamáció van :)

Kép
Kép
lanta

szederhuhh képet inkább nem rakok fel,maradok incognitoban. majd ha lesz tali, akkor ott meglátsz. :lol:
újépítésűbe megyünk, csak kicsit csúszik, így karit anyuéknál töltjük, aztán jan-tól öcsém lakásában fogunk lakni. és valszeg febr.ban be tudunk költözni. :lol: hát izgi mindenesetre.

Kép
winona

humankaez fantasztikus, h. ennyit fogytál!!asszem akkor Te vagy a példa arra, h. valakit leesz a gyerek szopi alatt. :lol:
azért maradt még belőled?és eszel rendesen?
én is bírnám ezt nagyon..de nálam nem így tűnik..

Kép
winona

Sziasztok!
Újra itt vagyok!
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de egyszerűen nem volt időm.
Királykisasszony rendesen lefoglal.
Éjszakákat még mindig nem alussza át, pedig már nagyon várom azt a napot!!! Hízik szépen, növöget, kerekedik rendesen. Mindjárt keresek nektek egy képet!

Mensi még nekem sem jött meg, örülök is neki meg nem is... Mindig az jut eszembe, hogy biztos megint terhes vagyok. Amit most nagyon nem szeretnék. Egyelőre egy gyerek is bőven elég, lefoglal 100%-osan.

Noncsikám elég sokat sirdogál itthon. Ha elmegyünk valahová, ott általában nyugodt és alszik. Anyukámnál szinte végigalussza a napot, és majdnem hogy az éjszakát is. Itthon fele annyit sem alszik, nem tudom mi van vele. Utál itt lakni??

Néztem a képeket, minden baba nagyon nagyon nagyon szép lett! Kivétel nélkül!

Monee: örülök, hogy Te is visszatértél!

Na varázsolok egy képet:
Kép
Vendég

és mégegy Télapós: Kép
Vendég

Winona: hát most én is kíváncsi lettem...Rád

Kilók: Ugyanannyi vagyok, mint a terhességem elején. De már szülés után 1 héttel visszaálltam. A cukorbetegségemnek köszönhetően csak 10 kilót sikerült híznom terhesség alatt.

Védőnő: ajándékot mi sem adunk neki. Elég nagy a család...

Gátseb: nekem néha szokott fájdogálni a vágás helye... eléggé kellemetlen esemény közben, csak jajjgatok, mint egy gyerek.
Konan: nagyon sajnállak, hogy felszakadt a seb, bele sem gondolok inkább, hogy mennyire fájhat.

Próbált már valaki fagyasztott tejet adni a babájának? Mondjuk olyat amit szeptemberben fagyasztott le. Én próbáltam, de nem issza Noncsi! Csak fancsalog! Biztosan más íze van, mint a mostani tejnek, de hát ennyire??? Többiek, mi a tapasztalat?

Koszorú: tegnap este gyorsan beüzemltük a tavalyi koszorút, miután tudatosult bennünk, hogy jéééééé meg kell gyújtani az első gyertyát!

Ti mit vesztek a babáitoknak Karácsonyra? Nekünk fogalmunk sincs! Pedig eldöntöttük, hogy idén egymásnak nem veszünk semmit, csak a Noncsi kap ajándékot. De mit azt nem tudom!
Vendég

csak pár perecem van:

védönö: én csinálok neki a gyerekekröl naptárat. Minden évben ezt kap :) Az óvónénik "csak" képeslapot.

babának karácsonyra: mi csak jelképeset, valami csörgö-börgö izét. 8)

fagyitejcsi: Csonginak még nem adtam, de Nándinak anno azzal pótoltam, kb 5 hós korától. Ő simán itta. De neki a cumisüveggel sincs baja, mint Csonginak.

bevásárlás: én szoktam vinni, hétköznap délelött, és nem túl zsúfolt helyre.

pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :D

Nagyon jó kedvem lett attól,hogy az utóbbi pár napban ismét megélénkült a topikunk!!!HURRÁ-HURRÁ! Gondolom ez annak is köszönhető,hogy egyre több anyuci-babucinál áll be a napirend.

Konan!
Jobbulás kívánok. A bikucis eset meg szerintem attól lehet,hogy elfárad a nézelődésben ill. megunja. Ez nálunk is így van más állatokkal.Akkor csak átteszem máshová és máris jó a kedve :D

Honey!
Flóra képek nagyon tündériek. Szerintem meg mix. Flóra. Az arcocskája meg a szája a tied és a szeme az apukájáé :wink:
Vásárlás: Mi szombaton megyünk nagybevásárlásra Szegedre és anyósom fog Gyuszikára vigyázni. Ő még nem vigyázott rá....,ill. 1 órát halottak napjakor,de abból 45 percet üvöltött szegény kicsi fiam, így nem vagyok benne biztos,hogy minden simán fog menni :? :shock: ,de majd kiderül.Ő ragaszkodott ehhez én meg hagyom. Anyukámhoz hozzá van szokva és vele meg is marad szépen,de ő meg dolgozik szombat délelőtt. :roll:
Egyébként szoktam vinni bevásárolni én is főleg délelőtt,de most a nagy nyüzsi miatt nem akarom,hogy elkapljon valamit.
Írtad korábban,hogy anyucid szokott rá vigyázni hátha most is meg lehet rá kérni :wink:

Szeder!
Gyuszika keze már csak ritkán hideg,de azért előfordul. Biztosan még nem állt be a keringésük. :wink:
Ajándék: valószínűleg több játékot fog kapni + meg egy bundazsákot karácsonyra.

Winona!
HŰŰŰ nem irigyellek a 20-i költözködés miatt,főleg nem,hogy az még nem is a végeleges hely lesz!Kitartást hozzá :wink: :)

Kép
Kép
a.m.

Eszike!

Nagyon szép a kicsi Noncsi!Na és az a Mikulásra várós kép!!!!Egyszrűen ennivaló rajta :D
Húú tényleg ma mostam Gyuszikára és elfelejtettem kimosni a Mikulásos szerkóját....a farncab ez a feledékenység.
Humanka!
Gratulálok a -15-höz. Te vezeted a rekordot ezzel :D Szép teljesítmény.bár eléggé rögös volt az út hozzá.
Rajtam még 4-5 kg van az induláshoz képest egyébként meg vagy 25+ még :oops: :evil:

Kép
Kép
a.m.

Védőnő nem kap semmit másfél hónapja nem is láttam...na nem mintha hiányozna. :)

Kép
Kép
a.m.

Humanka: A barátnőm is olyan mint te vékonyabb mint vha szülés után. Sajna én nem ez a kategória leszek :)

Eszike: Noncsi nagyon édes :) :)
Doncek minden pénteken fagyitejet eszik, de ő olyan kis haspók hogy szinte mind1 csak vmi folyjon a szájába :) Még a HA-s tápit is simán benyeli :)

Kép

Kép
starlark

winona: jó kis költözős progitok van az elkövetkező időszakban.. és abban a városban maradtok, ahol laktok -ez ugyan csak nem tudom,hogy hol :lol: :wink: vagy mentem máshová??
Tiszteletben tartom, hogy nem akarsz fel tenni képet.. (de azért itt mindenkit ismerünk legalább fényképről.. Te meg maradsz a topik meglepetése :wink: :wink: :wink:

Védőnő:
én nem adok semmit sem.. valahogy nem érzem,hogy kellene... :oops: :roll:

Eszike:
Nagggyon nagyon édes Noémi! Imádom!

am:
Gyerünk, gyerünk mosni.... látni akarom Gyuszikát a kis rucijában :wink:

Starlak!
tudom,hogy tettél már fel.. :oops: csak szeretném látni ismét szemből.. (annyit tudnak változni még 1 hét alatt is)

Jajjjj képzeljétek.. Adél drágám úúúútál vásárolni járni.. ma is visítva üvöltve sikerült megjárnunk a spart.. :roll: de legalább nem kellett a sort kivárnunk... :lol: azt hiszem nem tetszett a sorban állóknak, hogy üvöltve ordít.. :lol: így előre engedtek...
Ugyanakkor nagyon-nagyon sajnálom,hogy szegénykémnek nem járja a vásárlás.. :roll:

Am:
én is örülök,hogy sokan jönnek, és gyakran a topikba...

AKIT MÁR RÉG HIÁNYOLOK.... : B A G Z E R K A ! ! ! ! ! GYERE!!!!

szeder74

Sziasztok csajok!!!!

Ezer eve nem jottem feletek, kerlek ne haragudjatok, de rengeteg bajom volt... munka, gyerekek, Rekuca.
Most mar sokkal jobb a helyzet mondjuk... van kilatasban munka Lacinak es remelem hogy ev vegere rendbe jonnek a dolgaink.

Sajnos nagyon nehez het allt mogottunk. Nem kaptuk be a ket honapos oltast, ugyanis Rekuca nagyon lebetegedett. ANyosom ugyelt ra es megitatta almakompottal, bocs frissen fott almabefott ami onmagaban nem lett volna egy rossz dolog, ha ne tett volna bele egy csomo szegfuszeget, fahajat, cukrot, es ep citromot. A gyereket ez ugy megzavarta, hogy olyan hasmenest kapott szegeny kicsikem, meg belazasodott hogy csak ne. Irtora meg voltam ilyedve raadasnak meg nathas is lett aznapra. Ors fiam meg kozepfulgyulladast kapott, szoval magankorhazat nyithattam volna nagy hirtelen. De mar ok a dolog mindenki rendbeszedte magat.

HUtas udv koztunk! SZepek a gyerekeid!

LAttam a kepeket amiket fetettetek irto aranyosak. Szeder a szamitogepeset imadom, Flora csodasak vagytok Floraval, es sorolhatnam itt vegig mert mindenenik kepben van valami ami irtora tetszik.

Holnap megyek Abigelhez lerovom a MIkulas jarast, gondolom mjindannyian udvozlitek, ugyhogy atadom:)))

Teszek fel Reka kepet, puszi mindenkinek, remelem gyakrabban tudok jonni ezentul. Kép

szisziKép
sziszi7

Winona!

Nagyon megértelek! Mi 2 éve dec.18-án költöztünk (a szó szoros értelmében jól bele is betegedtünk mindannyian),aztán tavaly dec.18-án jött meg utoljára és idén szept.18-án megszületett Kamilla...

Eszike!

Jaj,de bűbáj ez a kislány!

Sziszi!

Örülök,hogy alakulgatnak a dolgok nálatok és,hogy meggyógyultak a gyerekek! Hát,bizony vigyázni kell a fűszerekkel!!!
Réka nagyon kis cukorfalat,Abigélt pedig puszilom!

Honey!

Én gyakorlatilag szinte mindent neten rendelek,ami ajándék! Kényelmes és nem kell a kiscsajt magammal hurcolni a mindenféle bacival teli bevásárlóközpontokba!

Ajándék?
Védőnőnek eszemben sincs! Nem olyan...
Kamillának? Hát,nem akartam,de ennek nem tudok ellenállni:
http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fish ... onyeg.html
Ezen kívűl kap még némi rágcsálható csörgőt is,de,mivel neki a névnapja is karácsony után van,nekem arra is kell ajándékot beszerezni.

Hoztam képeket is! Kép Berci és Kamilla
Kép 2 hónapos nagylány
borossné becz márta

Kép Szieszta Apával 1.
Kép Szieszta Apával 2.
borossné becz márta

MArti ez a szonyeg csodaszep... en is elfogadnam, nemhogy Reka... nalunk nem lehet kapni egyaltalan ehhez hasonlokat sem, sajnos... nem divat

szisziKép
sziszi7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: