Jó reggelt

!
Starlak!
GRATULÁLOK A VIZSGÁDHOZ! TUTI BIZTOS, HOGY SIKERÜLT!!!
Petra!
Nagyon helyes Rózi, ahogy nézi a kis játékát!! Örülök,hogy végre sikerült kipihenned magad!
Lanta!
Nyugodj meg.. szerintem itt a zöme a babáknak eszik még éjszaka. Adél ritkán kel hajnalban, és ő is eszik. Úgyhogy nincs miért aggódnod. Különben meg nagyon formás Ramóna.. úgyhogy látszik, hogy éjszaka is jól étkezik..
Gwini!
Hát az új szopás az nálunk is van, jóformán, amióta megszületett.. de nem nagyon lehet mit csinálni vele! Én többféle cumit vettem, és a Mam cumit elfogadta.. de csak akkor adom neki, ha tényleg szükség van rá.. ezt úgy értem, hogy nem lóg a szájában éjjel nappal.. Próbálj Te is másikat, hátha bejön.
Konan!
Tündéri Annácska.. és milyen kis pufika

Mit adsz neki enni

-Jó tudom, hogy mit.. de akkor is.. hogy hogy ilyen nagy? Hihetetlen
Szuper "járgányod" van. Használd, ha van rá időd.. hidd el nagyon jó.. csak, ha nem is fogysz tőle, akkor is erőnléti mozgásnak tökéletes!
(Képzeld én a páromnak ezelőtt 4 éve vettem egy szoba biciklit.. és azóta nem lett össze szerelve

... most megláttam,hogy te is tekersz.. mondtam is a páromnak,hogy szerelje össze nekem.. "megkívántam" tőled
Nagyon örülök, hogy Annácska ilyen örömöt okozott neked!!! Nagyon Ügyes Kislány!!!
Honey:
Nagyon cuki Flóra, és egyre jobban apukájára hasonlít. Család, hogy látja??
Bejci!
Gratulálok a 2 hónaphoz!!
Minyu!
Nagyon szép lett!! az adventi koszorútok!!
Starlak!
No lám, no lám.. milyen jó képek az ÚJ géppel

Nagyon formás Donát hallod -e??!!! Olyan cuki kobakja van.. (csinálhatnál képet szemből is Donciről)!
Am:
Szééééép a az adventi koszorúd!! Ügyes vagy Te is!!! Mit fog kapni karácsonyra Gyuszika? Tudod már?? Én nagyon töröm a fejem, hogy mi, legyen az első karácsonyi ajándék Adélnak.
Honey!
Én már rendszeresen járok Adéllal erre-arra.. úgyhogy nem gond szerintem.. Ja és, ha jön az i.járvány, akkor úgyis óvatosabbak leszünk majd.. addig meg.. nyugodtan.
Legalábbis részemről (bár hétköznap délelőtt a legjobb, ahogy Winona írta)
Winona!
ÁÁÁÁ nálam szóba sem jöhet a fogyi karácsonykor.. !!! Akkor van a szülinapom is.. és úúúúgy tervezem,hogy az összes tortán én falom be.. NNaa jó ez nem igaz, de én nem akarok, és nem is tudnék fogyizni ünnepekkor.. Az én tervem: Tavasszal vissza nyerni a súlyomat.. Addig úgyis szoptatni akarok, és ez a legfontosabb most nekem! Adélt szoptatni, és semmi más.
Nagyon szeretnék már rólad képet látni.. nem is láttalak még! Teszel fel képet??? -Bár , ha inkongnítóban akarsz maradni azt is megértem..Nem semmi, hogy karácsony előtt költöztök. Honnan, hová?? -Bocsi, hogy ennyit kérdezek.. de nem tudok rólad semmit sem Winona..
Rólunk:
Köszi a hozzászólást mindenkitől, aki választolt!
ŐŐ képzeljétek tegnap itt a környékünkön este 7 után áramszünet volt... Nagggyon komoly élményben volt részünk.. (ritkán van erre áramszünet).. a fiúk élvezték nagyon..

Mivel Adél is részese volt ennek, így én nem igazán örültem.. gyertyával járkáltunk a házban.. és gyertyafény mellett fürdettük Adélt.. romantikus volt.. De Ő azért nem élvezte ennyire.. nagyon sajnáltam szegényt.. mert látszott rajta, hogy nem tudja,hogy mi is van most.. szerintem félt is. Mindez másfél órát volt így.
Amikor vissza jött az áram utána már ment minden a maga kerékvágásában.. -Féltem, hogyha nem jön vissza idejében kihűl a lakás, mert a cirkó is ugye árammal megy.. -
(Azért elgondolkodtam közben, hogy a régi időkben milyen más volt az élet.. és,hogy mennyire elkényelmesedtünk.
Advent:
Az idén előrször elfelejtettem adventi koszorút venni.. (van,hogy én készítem, van, hogy veszem.. tavaly vettem..)
Most viszont.. úgy el repült az idő, hogy már tegnap az első gyertyagyújtás volt.
Azt hiszem Valaki nagyon leköti minden figyelmem...

azért történhetett ez most meg velem.
Aztán pótoltam az elmaradásomat és vettem egyet.. (ezért én nem teszek fel képet róla.. ) azzal nem lehet büszkélkedni, hogy le emeltem a virágboltban a polcról.
Még egyszer nagyon ügyik vagytok csajok! (am., minyu)
Huh most sok lettem nagyon.
Booocsiiiiiiiii