De azóta már megy a dolog, és Réka is elkezdte élvezni a fürcsizést
Tejcsorgás ügyben nálam ugyanez a helyzet. Szinte szóról szóra. Mondjuk a szopizás után egy jó ideig nem kell, de mikor szoptatni kezdek, én is berakom a másikhoz.
Ági! Átérzem a helyzeted... Nálunk eddiig anyum volt itt (nekik is albit kellett telálniuk itt Pécsen), most ment el. Vasárnap jönnek anyósék. Mondjuk ők csak egy éjszakára maradnak. Remélem sima ügy lesz.
Réka arcán kis hólyagok jelentek meg, azt hiszem erre mondták, hogy kicsapta a tej... Lehet vele vmit csinálni, hogy gyorsabban elmúljon? Illetve lehet, hogy én olyat ettem tegnap, amit ő nem bír?
Tényleg: az épp aktuális tej, amit elfogyasztott a baba, milyen gyorsan emésztődik meg egy pár hetes csecsemőnél? Illetve ilyen esetben ugye az előző napi kajámmal lehet gáz, és nem a két nappal azelőttivel???
Ma este apa későn ér haza, így én fogok fürdetni. Hiphip hurrá. Eddig nem volt hajlandó átadni ezt a feladatot. Hiába, imádja a lányát, teljesen odáig van érte meg vissza.
Nem is gondoltam volna.
Most megy nálunk néha a síráspróba. Réka rájött, mennyivel jobb ha szopi után, tisztába téve az ölünkben alszik (pedig odafigyelünk rá, hogy ne legyen ilyen), és reklamál, ha le akarjuk tenni. Elkezd ordítani, pár percig nyomja, aztán bealszik. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor majdnem falra mászok, csak apa szigorú tekintete tart vissza. De azért az az általános, hogy lerakom, és szunya. Szerencsére.
Rakok még majd fel képeket... Ti is minél többet! Olyan jó látni a picurkákat!!
Beleki, Lei! Hajrá nektek!
Lei ne idegeskedj, majd kibújik Csabi, ha már eljött az ideje (mondom én, aki kiírás előtt már2 héttel azon nyavalyogtam, hogy meg akarok már szülni
Biztatásul: Jön ma vagy holnap vmi front. Hátha az segít...

zabálnivaló!!