Sziasztok megint!
Csak felszínesen volt időm olvasgatni egyenlőre.
Ma sem aludtam túl sokat, de legalább jó az idő és tegnapelőtt voltunk is már mi is sétálni, meg ma is. Nagyon jól esett, főleg nekem.

Mondjuk a babakocsi lecipelése a 2.-ról lift nélkül kicsit durva tornagyakorlat, de ez van.
Jucsi: úgy néz ki bejönni látszik amivel korábban nyugtattál, lehet manóm fényevő, mert a sok bukás ellenére igen belehúzott a növekedésbe, már 4700 g, 3400-al gyüttünk haza a kh-ból.

Sorra nőjük ki a rucikat, amiket sajnálok kicsit, de így már felvehetjük a nagyobbakat és azok is szépségesek.
A ruhákról ne is beszéljünk, nekem új ruhatár kéne, de nem vagyok hajlandó beruházni ebbe.

Szülés óta egy deka nem ment le rólam, és ami fennvan az reneteg (20 kg)

, köszönhetem a fekvésnek gondolom... ezért írtam, hogy verem a mezőnyt súlytöbbletileg... Már előre látom mit kapok kinn Törökben a rokonságtól a nyáron ha addig nem lesz feltünő változás.

Még a terhesnacik is passzosak rám csípőileg, gááááááz.
Persze ha ránézek Efére akkor totál nem érdekel a súlyom, olyan ééééédes, imádom.
Efém elkezdett ritkábban eszegetni, ennek köszönhetően én is mit látok, hogy szépen csökken a tejmennyiség, még nem drasztikusan, úgyhogy gyorsan közbeléptem és fejek néha hosszabb szopiszünetekben is.
kaandi: igen, kinn van a nevünk a csengőn, remélem megtalálsz minket.

Mostmár mehetünk majd együtt is sétálgatni, persze ha összejön, mert nálunk még elég nagy macera megfelelő időpontot találni komoly napirend hiányában, de azért már alakulgatunk...
Nagyon édesek a baby-k, ennivalóak!!!
Mostanában egyre több mosolyt kapok, olvadozok rendesen, nálunk a varázsszó a Hello, persze ari anyuhangon.

Erre tegnap este jöttem rá. Ja és eljutottam arra a pontra, hogy minden ruhám csak a következő etetésig tiszta, és már nem is zavar.

Sokat bukunk továbbra is, de van hogy semennyit... Hasonfektetés bejött büfiügyileg is és elalvásügyileg is, pedig régebben nagyon utálta. Eddig mindig "nyekergett" ha egyik oldalról a másikra akarta tenni a buksiját, erre tegnap éjjel azt látom, hogy csak úgy emelgeti és teszegeti ide-oda egy hang nélkül.

Mondjuk most meg aggódhatok, hogy akkor le ne tegye úgy hogy nem kap levegőt...
Andus: a skype-s csoporthoz majd én is csatlakozom ha végre visszakapom a számítógépemet. Régebben lételemem volt az msn és a skype.
kangu: annyira sajnálom ezt a hercehurcát.

Erre aztán tényleg nincs szüksége egy frissen szült maminak. Remélem minél egyszerűbben és gyorsabban rendeződnek a dolgok.
Ma volt időm főzni, elképesztő...

Igaz csak délután és közben majdnem beleborultam a fazékba a fáradtságtól, de annyira jó volt már saját kajcsit enni, férjem is olyan hálás volt érte, nagyon megérte.

Szedett vagy 5-ször.