Kicsit ritkábban tudtam jönni a héten, mert este (általában akkor szoktam írni) szinte elaludtam a csajokkal.
A Sára már teljesen jól van, és nem kellett neki még egy doboz antibiotikumot adni a fülére. Túlságosan is eleven. Nagyon kell rá figyelni, mert felmászik a kanapéra, és ugrál lefelé (ahogy a Rezitől látta).
Nem is meséltem, hogy egyik este fürdés előtt a szívbajt hozta rám. csak úgy magától elesett (gondolom annyira fáradt volt), de a kandalóba beüthette a száját, mert hatalmas sírásba kezdett. Gyorsan felvettem, és akkor vettem észre, hogy vérzik az inye. hát nem fogjátok elhinni, de letört az első fogából egy kis darab. Na akkor még jobban kerülgetett a szívroham, mert azt hittem, hogy elmozdult az a foga. Szerencsére nem a foga mozdult el, hanem megsértette az inyét.
Mostanság én se unatkozom, mert mindig kitalálnak valami hülységet.
Irigykedem ám én is a sok tali miatt. Hozzánk is jöhetnétek!!!
Zsuzsa, Mesi, Juci!
Köszi a sok csodás képet. Tényleg sokat nőtek a gyerekek, és az anyukák is csinosak.
Momo!
Gratulálok a kinevezéshez. Igaz írták a csajok, hogy akkor több lesz a meló, és ritkában jön. De én űgy gondolom, hogyha ő a fönök, akkor majd ő oszja be a saját idejét, és hátha többet találkoztok majd.
Éva!
Na megint én vagyok az utolsó, de most tényleg nem voltam még olvasni sem
A Házról majd azért hozhanál képeket. Nagyon jól nézhet ki a kert is.
Ja, és jó pihenést!!!!
Juci!
Annyira tetszenek nekem is a szinek a házatokban. A többi szobáról is várom a képeket. Jövőre talán mi is festetünk újra, és akkor talán bátrabb leszek a színek terén. Nálunk minden szoba szinte a sárga különböző árnyalata
A Rezi hozzá képest egy angyal volt. Nem firkálta a falat, nem mászkált veszélyes helyekre......
Titi!
Annyira zabálni való Kicsibébitek. A címet majd küldöm, de szerintem a jövőhéten, vagy utánna elmegyek hozzátok. Most csak arra várok, hogy az óvonők mikor jönnek családlátogatásra.
Gondolkoztam, hogy mikor lenne nektek jó. Délelőtt vagy délután? Ha délelőtt mennék, akkor sietnem kell haza a Rezi miatt.Délután meg 3 körül tudnák indulni, de akkor lehet a lányok nélkül. Majd írd meg neked, hogy lenne jobb.
Eszter!
Milyen hozzú Dominik. Nagyon édes, ahogy nézi a Szandit. A kilók miatt ne izgluj szerintem. Nemrég szültél. Tejcsivel mi a helyzet?
Nem tudom holnap tudok-e jönni, mert mi is szülinapozunk (apa 30 éves lett)
BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!
Aztán sokat tojjon a nyuszi nektek is. Nálunk egyfojtában csak tojik.
Holnap megyünk a kertbe mi is keresgélni. Remélem nem esik az eső. Már csináltunk egy fészket a nyuszinak a hátsó kertben, de azért kitettem egy kosarat a teraszra, ha mégis esne az eső (nehogy megázzon az a nyuszi
Puszi:Gyöngyi