Jó reggelt!
GOMBI!
NA hogy sikerült a buli?Gondolom nem aludtál egy percet sem amíg párod haza nem jött.
DORKA!
Mennek a drukkok,ne izgulj.Eddig míg nem is láttunk itt olyan vonalzót mint a tied,hogy már nem számol visszafele

A sok hülye történett/beszólással meg nem kell foglalkozni.Ha másnak kínszenvedés volt a szülés az a te statisztikádat javítja,hogy akkor esetleg pont te leszel az akinek nem az lesz.
LEMON!
Teljesen egyetértek!Pár kórházi nap után megváltás tud lenni az otthon!ÉS akkor te hétfőn mész vissza megint?
AKELLA!
Valószínűleg a kis buksiját érezheted lent.Néha egészen olyan érzés,mintha már kint lenne egyik testrésze
TÜCSÖKBOGÁR!
Érdekes!Az igen-igen kevéske a 2 UH.Én azt hittem mindenhol a protokoll szerint csinálják.

És ha több Uh-t akarsz azért fizetned kell?
MELI!
NYugi,ne türelmetlenkedj!Bent úgysem marad és akárhogy nézem igencsak van még majd 3 hét.Bár megértelek,mert Zizuval pont ugyan így voltam.Néha már odáig is eljutottam,hogy tiszta ideg voltam,hogy szüljek már.De csak ráhúzott 3 napot...
Tegnap este egészen megijedtünk:annyira fájt a szeméremcsontom mögött,meg a kismedencém,hogy gyakorlatilag az egyik oldalamról nem tudtam a másikra fordulni.A járás is igen nehezemre esett.Annyira fájt

Gőzöm sincs,hogy mitől már azon gondolkodtam felhívom a védőnőt,de ráhagytam.Napközben is fáj,de közel sem annyira mint este.Biztos a csontok rendeződnek,na de ennyire?Zizuval ilyen nem volt.
Mi ma megyünk 9kor családi mikulás kajálásra párom családjához.Majd biztos megint jól felidegel egyik-másik.Arról nem is beszélve,hogy lesz 7 gyerek,én meg valahogy nem bírom elviselni a gyerekeket a sajátomon kívül mostanság.Nem tudom miért,de ez van.Mikor Zizut vártuk is ez volt: csak gyereket NE a közelembe.
Ja és a bevásárlás: csütörtökön bementünk a 100Ftosba és hát iszonyat mi van.A sok öreg néni rohadtul lesz*rja,hogy te várandós vagy.Simán arrébb lök.Nézelődni esély sincs,mert egyből lökdösnek,beszólnak,hogy haladj már és fix,hogy ő is ott akar valamit megnézni.Persze vásásrolni nem vásárol.Ja és bónuszként a képedbe is köhög....annyira betudnak idegelni......Remélem én nem leszek ilyen