Sziasztok!
Hatalmas gratula Mofflinak és Magnolnának!
Gizella: mennek a drukkok!!!
Kisbogacs: Neked is!!!!
Annyit írtatok azt se tudom mire reagáljak, de az bizti, hogy csodás babafotókat láttam

Szüléstörténeteket is nagyon várom ám
gombócmakka: Az a baj, hogy nálunk egy csomó mosható pelus márkát nem lehet megvenni, a külföldről rendeléshez meg nyűgős vagyok, mert szeretem látni, és kézzel fogni amit megveszek, pláne ilyen terméknél, amit közvetlenül a gyerekre adok...

Nekem azok a pelusok nem jönnek be, amik kezdetektől a végéig jók, mert hiába patentozod kisebbre a csomag ugyanakkora az 5 kilós baba fenekén, mint a 12 kilósén, és hát ha abból indulok ki, hogy babaként sem Apa, sem én nem voltunk vaskosak, akkor szerintem elég viccesen nézne ki Milán egy óriási bugyorral a fenekén, amiből még bármi is kifolyhat, mert nem simul úgy... A BM-nél mi is az S-sel kezdünk, és a Popolino-s papírkendőről olvastam én is jókat. Éjszakára kell majd valami más márkát találni (ha Milán már sokat aludna

), mert a BM nem bír ki 6-8 órát az olvasottak alapján. Szerintem befigyel majd 1-2 Popolinos prefold, meg külső, de nem tudom... Annyira függ attól, hogy Milán milyen alkatú lesz
tesó téma: Többször változtattam előzetes véleményemen és most ott tartok, hogy kicsi legyen a korkülönbség. Pont a minap fejtegettem Apának, hogy igazából sok múlik azon, hogy milyen lesz a szülés, mit mond a nődoki, és hogy milyen lesz Milán habitusa. Ha minden klappol, mi egy nyári/nyárvégi babát képzelünk el kistesónak, azaz 1,5 évnyi korkülönbséget. Apa melója miatt a kieső 24 órák lesznek húzósak, de utána kárpótol, hogy 48-at otthon van, és be tud segíteni. Ki tudja talán addigra áttérnek 24-72-re, és akkor még szebb lenne a dolog. (Bár azt hiszem bilibe lóg a kezem....

)
mandarin: Én is imádom, de a sav megálljt parancsol, így inkább nem veszek/eszek.
Csöre: guppi

A többiekkel minden oké?
Krisz, Katuska, Bartika: menjetek ám szülni, hogy ne előzzünk be titeket!!!

Én még nem szeretnék szülni, de Milán ki tudja mikor gondolja úgy, hogy elege van, és megnézi ki az a köhögős, orrfújós némber, aki körülöleli őt