Sziasztok!
Már nem is tudom kinek gratuláltam és kinek nem, annyi babó született.
Melinda, Gabicika sok boldogságot a picurikhoz és jó egészséget!
Megjöttünk a 38 hetes nst-ről és uh-ról. Megint alig találták az nst tappanccsal a szívhangot.

Most vagy bújik előle babó, vagy ilyen vastag a hájam. Az elején mozgott pár nagyobbat, így nem is nyúztak sokáig, főleg hogy még az uh-ra is oda kellett érni, úgy hogy a dokinak meg tudjam mutatni az eredményt mielőtt elmegy műteni.
Hát mit mondjak, rendesen meglepődtem az eredményen. 30 hét 3 naposan volt 1500 gr, BPD: 76mm, FL:52 mm, AC:254mm súly/centil:50% (buksi szerint 30+6, combcsont szerint 27+3) majd a 34 hetes 4D-s uh-n 2500 grammra tippelték.
Most pedig 38+0 csak 2825 gr! Azt hittem már azóta 3200-3500 körül jár. BPD:89mm, FL:66 mm, AC:322mm Combcsont alapján csak 33 hetes 6 napos.

Hát nem lesz egy magas pasi! Súly/centil: 25% Lepény II. fokban érett
Én kicsit megijedtem, hogy vissza van maradva a fejlődésben, a doki meg kinevetett, hogy örüljek, hogy nem 4 kilós a gyerkőc.

Oké-oké, csak annyira másra számítottam, főleg hogy napok óta olyan mindjárt szülök érzésem van. Fáj a szeméremcsontom, érzem ahogy ott nyomakodik, egy csomót keményedek (persze mikor lefektettek az ágyra nst-hez akkor alig) és kiderül nem is a nagy babácska teszi ezt.
Méhszájat nem nézett, azt mondta majd jövő héten, a köv. nst után.
Megpróbálom megkeresni Anita utolsó eredményeit, talán neki volt még kisebb babóca.