Sziasztok Lányok!
Gjéti, Pamóka üdv. közöttünk!
Pamóka: Nekem a 12. heti uh-n kimutatták a baba nemét: több mint valószínű, hogy kisfiú!
Ikverus: Aranyos a pocid!
Zétibébi: Nagyon aranyos kisfiad van!
Andus: Én is úgy tudom, hogy 3 mm-ig normális a nyakiredő!
Lehet hogy a korod miatt aggódott a doki, de szerintem ez még nem indokolná!
Nyugodj meg, biztos hogy minden rendben lesz, bár tudom, hogy ez a két nap örökkévalóság lesz számodra!
Az orrcsontja is látszik, ami szintén jó! Szerintem biztos minden rendben lesz!
Nekünk a combcsont 7mm volt!
Szülés: Hát nem mondom, hogy nem parázom! A barátnőm most szült annál az orvosnál akinél én is fogok! Csupa jót mondott róla! Azt mondta, hogy nem egy leányálom a szülés, de nagyon megnyugtatta őt az orvos segítsége!
Mondjuk neki gyors szülése volt, este 8-ra beértek a kórházba, és 23,20-ra meg is született a kisfia!
Kiskönyv, kismamacsomag: Én is csúnya fehér kiskönyvet kaptam! De viszont kaptam egy csomagot, amiben benne volt egy kis könyvecske, amibe nagyon sok hasznos infót találtam, és vannak benne kuponok is, csomagokra! Plusz egy Anyák Lapja különszám volt benne!
Képzeljétek, ma voltunk a férjemmel az Auchanba vásárolni, a pénztárnál olyan rosszullét jött rám!
Teljesen elsötétült minden előttem, gyorsan fizettünk, siettünk a friss levegőre! Utána jobb lett, ittam egy nagyot! Valószínűleg a vérnyomásom esett le!

De nagyon megijedtem!
Amikor hazaértünk megmértem a vérnyomásom: 94/70 volt!