Marcsi:
Én alapból nagyon tisztelem azokat az embereket,akiknek sokkal nehezebb körülmények között kell helytállniuk. Pl mozgássérültek,vakok,vagy bármi ilyesmi. Néha belegondolok,hogy mennyit tudok nyavalyogni,te jó ég,és nektek mennyivel nehezebb. Azt meg aztán főleg tisztelem,hogy vállalsz három gyereket is. Példát vehetne rólad sok anyuka,aki egy után közli,hogy elég baja van eggyel is,és nem hajlandó több gyereket vállalni..
Én már 3 hónappal a fogamzás előtt elkezdtem szedni az Elevitet (hát,amikor elkezdtünk próbálkozni..). Azóta is szedem minden nap, és a szoptatás alatt is szedni fogom. Nekem nagyon bevált.
Nikole:
Hát nem lehet semmi az a szülőszoba,hogy így megijedtél! Amikor a lányom szültem a Jánosban (nem tudom,most milyen),hát elég pocsék látvány volt a szülőszoba. A szülőágy olyan keskeny volt,hogy majdnem leestem róla. Meg azok az 50-60 éves fekete-fehér padlókövek!Emlékszem,hányingerem volt,ha ránéztem. De a szülés alatt nem ezzel foglalkozik az ember,hidd el
Az Istvánban tündéri már az előtér is,egy hatalmas plüss gólya függ a mennyezetről,stb.. De a szülés azért szülés marad
Bacsbern:
Hát az UH súlymeghatározásra nem lehet túl sokat adni.. Meg egyébként is,könnyebb megszülni egy 4 kiló alatti babát..
Chrissyy:
Nem irigyellek.. Pedig PONT MOST kéne NAGYON NAGYON vigyáznod magadra!!!!! Bárhogy is,de ne emelgessél!!!

[/url]

[/URL]