A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Lányok, akkor akinek van skype neve, lécci írja meg nekem priviben, megcsinálom azt a csoportot. :D

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jó reggelt lányok!

Az első átaludt éjszaka nálunk is kipipálva! :D Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatása.
Annyira büszke vagyok a kislányomra. Olyan jó gyerek! Annyian írjátok, hogy sokat sír a baba vagy nem alszik egyedül a kiságyban. Nálunk ilyen nincs. Keveset sír, tök jól elvan a kiságyában, ha meg meglát hatalmas mosollyal fogad és jókat "beszélgetünk". Persze nekünk is vannak nyűgös napjaink, de azért ritkán. :D
Tegnap este fél 8-kor megetettem, aztán fél 9-körül elaludt. Egy picit tévéztem és 11 körül vártam, hogy ébred. Na jó, gondoltam akkor várok éjfélig, de a baba még akkor is mélyen aludt. Aztán fél 1-körül elaludtam és 5-kor felriadtam. Ránéztem az órára és amikor megláttam, hogy mennyi az idő és teljes csend van, rohantam át a másik szobába, ahol angyalom édesen szundizott, de sikerült felébresztenem, úgyhogy ettünk aztán aludt tovább. Fél 10-kor megint ettünk és most megint alszik... :D Igazi kisangyal...

Panna
pandusika

Andi: nagyon jó ötlet ez a skyp-os dolog. Én nagyon sokat használom, mert az otthoniakkal nagyrészben így tartom a kapcsolatot. De hogy mi a skyp címem??? Meg kell néznem... :oops: :lol:

Panna
pandusika

Millye, örülök, hogy már jobban vagy! :lol:
Nagyon édesen mosolyog Andris, na és a lábkidugós kép! :lol:

Mist, remélem hamar vége lesz a nyüginek!

Panna, gratula az átaludt éjszakához! :lol:

Andus, én még soha nem használtam skype-ot :oops: , szóval programom sincs hozzá, hol lehet letölteni? :roll:
zsu83

Zsu83: Köszi a dicséretet! Innen le tudod tölteni a skype-ot:
http://www.skype.com/intl/hu/download/s ... 4wod5yVpuQ

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: köszi. ezek tényleg vtak normálisak h adtak idöpontot azt mégsem.
hugic: nem hiszem h veszélyesek csak annyi h felturnak ilyenkor már mindent, mert nem találnak kaját. és ide jönnek a házakhoz. de h ilyen korán már azon lepödtünk meg.
igen itt lakunk a hegyekben, 1200m-en. a hobol már elég mert nov vége ota nem láttam a földet. gratula az elalváshoz.
millye: köszi, szép itt minden csak kár h igy el vunk szigetelve mindentöl. de vmit vmiért.
julcsi: mindegy merre nézek mindenhol erdö van, na jo nem olyan közel.
bogi: én szoktam hagyni a férjemet h hétvégén ö csinálja, ne félj még soha nem mondott ilyet.
kangu: jaj de cép!!!
kreiszi: nagytakaritás? de jo neked h lassan tul leszel rajta.
julcsi köszi a zenét
zsancy: a férjem is megnyugtatott tegnap h igenis szép vagyok. de már nagyon idegesit h nem tudok rendesen felöltözni mert ugye nem jön rám semmi. csak 1 nadrág és pár felsö. fuuuuuuuuu.
és látos ezen már én is gondolkoztam h kaja után h rakjam mondjuk hasra, mert ugye akkor még friss és üde, nem háborodik fel olyan gyorsan. de mindig kijön neki is egy kis cucc.
panna: gratulálok az éjszakához.

hát én nem tudom mikor lesz itt átaludt éjszaka. sztem soha.pedig ugy szeretnék már 1x végre jot aludni. mondjuk nem is tudom mit panaszkodok amikor csak 1x kel fel, összerakhatom a 2 kezem már ettöl is.

Kép
Kép
nicko

sziasztok

nálunk most megy "anagyalvás" című filmsorozat! :) Tegnap este is, éjszaka is, most a reggeli kajcsi után is olyan szépen szuszkázik. persze elaltatni nem volt nagyon könnyű. bevetettük a sötétítőt, az "édes álmok"-at, és a nyugicumit is. se csak sikerült :) már lelkifurdalásom van, mert elvileg dél körül kellett volna ennie. minnyá megyek felébresztem...

dolgoztam ma is 2,5 órát... annyira gáz, h bent nem jól csinálják meg a dolgokat a többiek és ezért nekem dupla munkám van :(

nálunk is vannak már méhecskék, porozzák szépen a barkafát :) millye azért jó h a zurad időben hazaért a kalciummal. aztán mosmá mindig legyen otthon, különben megy az irgumburgum!!!!!

panna! gratula az álomlányhoz! azt az álommanót meg lécci dobd ide hozzánk kicsit kölcsön :) majd visszaküldjük (bár most én sem panaszkodhatok)

hasi+ koponya uhu + csípőszűrés! lányok ez mi? kötelező? mert nekem a gyerekorvos eddig egy büdös szót sem szólt ezekről..... mikor is akarna? asszem váltok gyerekorvost, csak még nem tudom, hogy Gödöllő v Kartal irányába menjek... kocsi nélkül nehéz :(

andus / skype tök jó 5let minnyá megy a nickem

bocs h másra most nem nagyon reagáltam, de már a másik oldalok vannak a hszok

majd jövök még ha engedi a mazsola (aki megint felmászott az ágy sarkába :lol: )

KépKép
hugic

millye: nagyon jók aképek.

zsu: nekünk is megvolt az UH, 10 perc 8 ezer, de minden oké.

nicko: nekem pánikol, de ma is megvolt a műsor, most kezdek már nagoyn kiborulni rá.

hugic: nekünk ráírták a záróra, de a kislányoknak állítólag mindig ráírják. - ja a csipőszúrésről beszélek.

Kép
budabo

Hugic: Jelentem Kalciumból beszereztünk egy jó adagot úgyhogy legközelebb nem lesz para... :lol: Örülök, hogy Marci is ilyen jó baba! hasi+ koponya uhu + csípőszűrés nekünk a doktornő azt mondta, hogy ne 6 hetesen menjünk hanem majd csak 3 hónaposan mert több helyen most ez a trendi... :? koponya és hasi UH-ra is később megyünk... azt mondta, hogy időben szól. :roll:

Budabo: Köszi Bogi! Örülök, hogy túl vagytok a UH-n és hogy minden rendben van.
Nyugalom! nem ér az egész annyit, hogy kiborulj.. inkább beszéljétek meg a problémákat! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Andi! privi ment.

Kisasszony hangulata alakul, most éppen a forgójával beszélget. Elég vicces, mert pillangók és vízilovak vannak rajta. :shock: Csak, hogy a súlyeloszlás egyenletes legyen. :lol:

Panna, irigykedem az éjszakátokért, csak így tovább!

Kép
mist

Panna gratula a átaludt éjszakáért...

Koponya -hasi- csipő ultrahang engem is érdekel...igaz itt egy szót nem mondanak ilyenekről..Ez kötelező?

Na én is utánajárok itt...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Sziasztok!

Képzeljétek nem lázasodtunk be az oltás után, pedig attól féltem, hogy be fog... Ennek úgy örültem. Tegnap délután 3tól este fél 9ig kb fél órát aludt. Az éjszakánk viszont tök jól telt, fél 9 körül fürdés, utána evett, fél 12 körül álometetés (hamarabb akartam, de nem hallottam meg az ébresztőt... :oops: ) ééééééééééés után 5ig durmolás volt!!! :D :D :D Aztán kaja, és 8kor ébredt, vidáman, mosolygósan.... aztán evés, játék, és elég könnyen le tudtam tenni aludni, igaz, hogy egy fél óra múlva ébredt, és innen megint nyűgös volt, de szerencsére nem ordított csak nyafogott. 11kor evett, aztán játék, és utána kezdte volna el a nyűgösséget, de ekkor fogtam, és kitettem a babakocsba a teraszra... nem tologattam, csak kitettem... Úgy megnyugodott, hogy csuda, és persze el is aludt, és még mindig alszik, lassan nekem is ébresztenem kellene... Na most akkor én már tényleg nem értem... ha a kocsi jó, akkor az ágy miért nem????

Stelly: én sem hagyom sosem sírni a kiságyban, mindig az ölemben van, még akkor is, amikor ennyire nagyon sír... nem tudnám otthagyni magára....

Bogi: megvan a Suttogó, mindhárom része, sztem is van benne sok jó, és használható dolog, csak az altatásos része eddig még nem vált be, de nem adom fel...
Viszont küldenék egy csokrot a néninek (kár, hogy már nem él... :cry: ), ha az álometetés beválik, és át tudjuk vele aludni az éjszakát!!!

Andus: én is akarok skype-ot, de nekünk valami miatt nem engedi letölteni a gép... nem tudja létrehozni a fiókot.... nincs ötletetek, hogy mi lehet a baja?????

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Millye, köszi már telepítem, és tanulmányozom! Bencus kint alszik az erkélyen! :lol:

Hugic, a mi gyerekorvosunknál ezek kötelező vizsgálatok!

Bogi, örülök, hogy minden rendben van Fügével! :lol:
zsu83

Amy81:
Nagyon jó hogy Vendi nem lázasodott be...

Én lánykám egy álom szuszék...eszik alszik ma...mikor lesz torna óra?
Lehet a időjárás is közre játszik...tegnap sütöt a nap és 12fok volt ...ma meg be van borulva...semmi napocska.
Beraktam a pihi székbe,hogy nézegesse a teknöst és barátait....de ő inkább elaludt :lol:

zsancy

Amy81: Van tűzfal a gépeteken? Vagy esetleg a vírusirtó zavar be... de inkább a tűzfal szokott ilyet csinálni... mert trójainak hiszi és nem engedi. :?

Kép

Kép

Kép
millye

Amy, örülök, hogy nem lázasodott be Vendi! :lol:
zsu83

millye: én hülye vok az ilyesmihez, de, ha leírod, hogy hogy kell, mengézem...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Gjéti, akkor előre is mennek a drukkok, demajd szólj, mikor mész vizsgázni, hogy gondoljunk rád :D

Mindjárt megeszem a gyerekem :D itt csüng a kezemben, és magyaráz az ajtónak, hogy "leö" meg "önne", és nevet hozzá :D
Sétáltunk egy hatalmasat ma, és délelőtt hagyott ebédet főzni, igazi jógyerek Adribaba :)

Amy, Vendi nagyon ügyes fiú, hogy így tűrte az oltást, és be se lázasodott :) és örülök, hogy végre nyugisabb időszakotok van! Így végre tudsz pihenni :)

Skype-ot felraktam, meg írtam is privit a nickemmel, Andus, de most jövök rá, hogy nincs mikrofonom :D vagy chatben gondoltad a csevegést?

KépKép

KépKép
stelly

Amy81: nekem Kerio tűzfalam van és van és az alkalmazásoknál tudom letiltani vagy engedélyezni a futó alkalmazásokat... itt kell engedélyezni a skype-t is... neked milyen tűzfalad van a gépen?

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Skype-ot én is felraktam, elvileg a laptopunkon van mikrofon, csak még nem jöttem rá, hogy kell bekapcsolni! :?
zsu83

millye: jaj, ezt nem tudooooom.... :oops: :(

Kép

Veronika:
Kép
amy81

ááááááááá, találtam valamit....
Symantech Client Firewall... ez lehet???? :oops: 8)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81: Szerintem igen... csak így látatlanban nem tudom, hogy azt hogy kell beállítani.. ahhoz látnom kellene... :shock: :? a férjed nem ért hozzá?

Kép

Kép

Kép
millye

millye: majd megkérdezem apjukomat, addig meg megpróbálok valamit buherálni vele....
mán úgy beleéltem magam... azt nem értem egyébként, hogy régebben volt skype-unk de valami miatt újra kellett rakni a gépet, és azóta nem engedi...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hohó!!!!!!!!!!!!!!

Úgy tűnik sikerült!!!

Áááááááááááááá, mégiscsak zseni vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Működik!!!!

Andus, küldöm a püt...!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: akkor nincs ötletel...az álometetés résznél még nem tartok :oops: . Jó hogy nem letettek lázasok.

millye:
elég undok stílusom tud lenni, és a szám is hamarabb jár mint gondolkodnék. Ma a fejéhez vágtam hogy évek óta szeretne kisbabát, akkor nöjjön fel végre a feladathoz és próbáljon meg jobban foglalkozni vele. Pedig próbálkozik ő...csak még sem az igazi. Lement kocsit takarítani, elnézést kért később, de hogy énmeg szerinte az erősítem benne hogy mindent rosszul csinál és nem jó apuka. Ez nem igaz, így viszont nem tudok neki semmit mondani...na panasz vége.

zsu: köszi, viszont a hathetes kontroll nem jött össze, mert hívott a dokinő hogy szülni megy. Így egy jót levegőztünk Fügcsivel az udvaron, de hétfőn megyünk.

stelly: oda ért hozzátok a "jó kislány, anya kedvence" manó :D

andus: én is írtam privit.

Kép
budabo

Nálunk mindenki kifeküdt!!!Apa+Petra alszanak :P
Ma ne m lesz torna sz.tem csak alvás....nem baj ez?
Elveszett emberek merre vannak?

zsancy

Sziasztok.
A priviket megkaptam , kivéve Budabo a tiédet, elküldenéd mégegyszer?
bocsi, hogy nem válasolok rá nektek, de fél kézzel nincs türelmem annyit irogatni. mindjárt megcsinálom a csoportot, felveszlek titeket, panka-panda vagyok, igazoljatok lécci vissza.

voltunk doktornéninél, zétike 5300 gramm. viszont megszakad érte a szívem... :( doktornéni azt mondta, hogy nagyon kötött a csípője, és terpeszrugit kell hordania, 24 órában. annyira sajnálom miatta...
azt mondta, hogy szerinte nem lesz gond, csak kötöttebb az átlagnál... de apa is ilyen, iszonyú merev és kötött az összes izülete.

hugic, szerintem mindenkit küldenek csípő szűrésre és uh-ra, nekünk a védőnő mondta, hogy jelentkezzünk be.
ha akarod megírom a telcsiszámokat, hogy melyeken kell kistarcsára bejelentkezni, mert másfél hónap, mire időpontot adnak. mi május 6-ra és május 20-ra kaptunk.
beutaló kell a gyerekorvostól, bár az még nekünk sincs megírva

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Halihó!

Andus ötlete nagyszerű, én már el is küldtem a nicknevem. Gyerünk Csajok, csatlakozzatok! :)

Amy: Örülök, hogy jobban alakul az alvástéma. Látod, babakocsi... Ki tudja miért, az jobban bejön. :) Lehet, hogy kisebb a hely, szűkösebb és az az anyaméhre emlékezteti. Legalábbis ezt mondták a felkészítőn nekünk...

Budabo:
Azzal kezdeném, hogy semmi közöm hozzá...Ha elmondhatom a véleményemet, én mindenképpen pozityvan motíválnám a páromat a helyedben és biztosan lassan rátalál ez az új szerep. Nem könnyű a férfiaknak sem, és őket még a hormonok sem segítik, amik bennünket igen. Ugye egyszer éjjel ő etet? Ezért például nagyon megdícsérném, mert ezt sok férfi nem tenné meg. (A férjem nagyon lelkes Apuci, de ez fel sem merült nálunk. Akkor sem merülne fel, ha Marci éjjel tápszert kapna...) Szóval szerintem ez például dícséretre méltó! :)

Hunor olyan gyönyörű!!! Rengeteget változott, olyan nagyfiús már, egyáltalán nem újszülött pofija van már!

Az én Gyermekem minden nap mutat valami újat. :) Gondolom, a nálatok sincs másképp. :) A verseskönyvet kinyitottam előtte(Bóbita), olvastam belőle neki, hangosan kacarászott hozzá és örömében rugdalózott! Meg kell enni, olyan édes! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andus, és meddig kell hordania Zétinek a terpeszrugit? Szegénykém! :cry:
zsu83

na, elméletileg megcsináltam az üzenetváltást.
hugic és zsancy, rátok ezt írja ki : [17:41:40] *** adatvédelmi beállításai miatt nem tud csatlakozni az üzenetváltáshoz ***
nem tudom, hogy miért......

zsu, nem tudom, hogy meddig kell hordania, azt nem mondta a doktornéni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andus : én is küldtem pü-t

Kép
Kép
nicko

andus: privi ment

julcsi: nem gond ha elmondod a véleményed. Tudom én hogy néha undok vagyok a férjemmel, csak amikor én megkapom, hogy én vakarom itthon, meg nekem ez a dolgom semmi más, és bezzeg ő hogy elfáradt az egész napos munkában akkor azért felmegy a pumpa. Ja az éjszakai - esti - etetés ugyanúgy feles mint a többi, cici és utána tápszer. Próbálkozik ő, csak néha felmegy a pumpa, amikor csak annyit kérek, hogy este amikor hazajön a derekamat masszírozza meg, mert leszakad, de ő tuti hogy estére hulla lesz. Annyit szoktam csak neki mondani, hogy ha szerinte nekem itthon ez egy pihenés akkor cseréljünk, erre a válasz hogy - egy helyen dolgozunk - az ő munkája nagyon gáz és nehéz és fáraszto, de én ha visszamennék nekem nem lenne olyan rossz. Mindegy hosszú ez és nyilván csak az egyik oldal. Ja és szoktam pozitív is lenni vele :D

Kép
budabo

nicko, tőled sem érkezett meg.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Gyors bekukk. :D

Hunor télleg nagyon ari, nem 1 hónapos babának néz ki!
Kész férfi már. :D

Olyan jó idő volt ma nálunk! Olival órákig sétáltunk, és utána
6 órát aludt egyhuzamban. :lol:

Kép

Kép
gjéti

julcsi: csak még egy-két mondat még...egész nap talpon vagyunk mind a ketten, miután megjöttünk UH-ról,kocsit takarított...ekkor volt a kis vita, elnézést kért. Utána kiderült hogy nem megyünk dokihoz, kicsit megetettem, és vittem is le az udvarra. Én kb. 5 perc alatt ettem. Neki volt 40 perce szép kényelmesen ebédelni,híreket olvasni, utána ő dolgozott a kertben én a Fügcsivel sétáltam. Feljöttem etettem, babakocsit súroltam, pakoltam, mosogattam,fürdettem...ő már megfürödve meccset néz. És nagyon dühös vagyok, de ő nem veszi észre, most elgondolkodva szavaidon nem szólók egy szót sem. A derekam leszakad,még nem fürödtem. Amikor Fügcsi büfizik,rotyi székben ül, vagy mint most az ágyban dumálgat akkor jövök ide és olvaslak bennetekt és írok, mert TI legalább megértetek. Na most ez kisebb regény lett. Fügcsikém pihizik és egy óra múlva kaja. Szóval biztos hogy hibás vagyok amikor piszkálom, de egy kicsit azért elfárad az ember a folyamatos max. 5-6 órás alvással, vagy a kevesebbel. Nálunk apuka nem tesz tisztába, nem fürdet, nem öltöztet...stb. Én azt gondolom, hogy egy babát ketten vállalnak és néha azért lehet osztozni a baba körülötti dolgokban. Biztos én vagyok csak ilyen "hiszti", na most inkább befejezem, mert még tudnék írni, de felesleges.

Kép
budabo

Budabo: Nem azt mondtam, hogy nyeld le a dühödet... Az szerintem nem jó dolog, csak belülről emészt. Miért nem fürdet? Ezen csodálkozom, ezt például nem tudtam. Nem együtt csináljátok? Én csak az éjszakai etetésre mondtam, hogy azt kevés férfi tenné.... Nem hinném, hogy tökéletes lenne. Szerintem nyugodtan próbálj beszélni vele... (Bocs, nem észt akarok osztani. Véletlenül sem.)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

kérek szépen vkitől egy álommanót!
50 perce próbálom altatni Marcit. már éppen elaludt volna, mikor vmi hascsikarás féleség miatt felriadt és azóta nem bír magával..... megkértem a párom, h jó lenne ha felvállalná az altatás további részét, mert én már elég régóta ülök itt....
ó budabo. én sem fürödtem még... és minnyá ráborulok a klaviatúrára. lányok! napról-napra álmosabb vagyok! mi lesz ennek a vége? :shock:
nem értem az utóbbi estéket, korábban olyan szépen elaludt mindig, inkább a nappalokkal volt gond :(

andus, elviekben visszaigazoltalak, most mit ír ki?

KépKép
hugic

Hello Lányok!

gyors bekukk! időm alig! Lányom megin itthon, 7végén megsüketült, azóta is alig hall, ki kell venni a manduláit, bár én egyenlőre csak az orrmandulát engedem, a másikat még megtartjuk, ose volt vele bajunk.... úszás emiatt egyenlőre halasztva, pedig most lett volna versenye :(
Ennek ellenére volt képességmérőn a suliban, és felvették a német emeltszintű osztályba, úgyhogy nagyon okos kis gyerkőcöm van! Andris is oda vették fel tavaly, és imádja! Ági angolt akart ugyan, de oda inkább a nagyobb, és nagyon eminens gyerekeket veszik fel, Ági végülis épphogy csak 6 éves lesz mire kezdi a sulit, úgyhogy nem is kell a kéttannyelvű, örülök is, hogy nem oda került :) Durva már, hogy általános iskolába is felvételizni kell.... de megéri, ahogy a fiamnál látom...

Vincebaba jól van, még kicsit náthás,ma már nem volt orrszívás sem, de már egy hete sikerül, hogy minden este fürcsi, majd kajcsi, és utána teszem az ágyba aludni, és ő csendben fekszik, és kb. 10-15 perc mulva szunyál, egészen hajnal 1-2-ig, akkor eszik egy fél órát, kaksizik, pelusozunk, és újra leteszem, és szó nélkül visszaszunyál, alszik reggel 6-7-ig...asszem ez az álom!!!!Remélem így marad eztán!!!!
Ja és gyönyörű jó idő van!!!!!Ma csak egy szál farmergatyóban sétizett a kis manó, és még így is majd megsült :) Képet nem csináltam,nem volt masina nálam, de majd holnap :)

skype név: LKVERUS

Na, megyek megnézem a Dr House-t, aztán alukálok én is!!! :):)
Mindnkienk nagyon szép napokat!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

julcsi: nem ész osztás, hanem tanács, és ezért írok. Szóval igazad van, csak nehéz vele, de velem is. Mi hangosan nyomjuk, jókat veszekszünk és elszáll a mérgünk. Csak most azért másabb a helyzet, mert nem csak ketten vagyunk. Fürdetni nem tudom miért nem,eleinte itt voltak anyuék segíteni és ő szépen kivonult a képből, anyunak, keresztlányoknak sem mondhatom hogy hagyjanak békén minket és ne jöjjenek olyan sűrűn - mi egymás mögötti telken lakunk - tehát minden nap mindig itt vannak. Kopognak és már benn is vannak. Szépen erről majd le kell szoktatni őket hgoy legyen magánéletünk. De a férjemnek ez kényelmes mert nem neki kell, bár ő állítólag csinálná. Szóval én nyelek és igyekszem jópofát vágni. Viszont amikor dolgunk van, vagy én vasalni akarok és Fügcsi szórakoztatni kell akkor is itt vannak - többnyire - . Na mindjárt etetés. Julcsi mégegyszer ténleg nem veszem észosztásnak és nehogy te is úgy érezd hogy rosszul esik,mert nem, csak kikivánkozott belőlem. De igyekezsem türelmesebbnek lenni...

hugic: manót küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Hunor, lehet, hogy inkább Te kellenél Lénusnak? Nem esélytelen!
Bár ahogy látom, Gjéti Olija is igencsak hejre legényke...

Na remélem a rémálmos napoknak a délutáni 5-7 órás üvöltésekkel talán vége, már nagyon idegesített a dolog, ugyanis 8 napja ez ment, jó nap nélkül. De majd most. Ma már kezdett rendeződni a dolog. Tudjátok, hol voltunk? Vonatozni, átszállással! Barátnőmhöz utaztunk el, neki 1 hós a kicsije. Lénám kicsit nyüszizett csak, és ALUDT DÉLUTÁN!
És kölcsönkaptam a Suttogót, nekem az a közösbeli letöltés nem sikerült :oops: Holnap fodrász a program, amihez be kell mennünk az Örsre. Szóval ma máv, holnap Volán. Izgulok, hogy ez is jól alakuljon.
Andus, írok én is privit.
Bogi, nálunk Édesapa is azokban a dolgokban aktív, amiben sikerélménye van, pl ha valahogy sikerült megnyugtatnia Lénát, akkor másnap, ha sír, kapja el tőlem, és csinálja. Vagy ha megdicsérem, puszikát kap, vagy Lénusnak mondom, h "de jó volt, Édesapávak ezt v azt csinálni, ugye?"-ez motiválja. Talán próbáld így, de én sem akartam észt osztani, csak nálunk ez bejött, pedig nagyon problémás volt Édesapa.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Andus én is írtam privit! :oops:

Csipószürés nálunk ugy lesz ,hogy a 2 hós oltásnál kapunk beutalót amire kérhetünk időpontot.
Hasi uh nekünk megvolt az ecodense miatt.A koponya uh meg grátisz megnézte az uhs rd néni de arról papírkát nem is kaptunk.
Alvás ájjel ...háát még mindig 2 szer kelünk de nem is bánom..mert nem a mellszívóval kell játszanom,elintézi Muki és így jóó helyre kerül.
Igaz tegnap előtt megizzasztott hajnali 3 tól 5:45 ig koncert volt!!
Velőt rázó!!Nem kívánom senkinek.
Persze tudta mikor kell abba hagyni!apja 6:20ra ér haza (éjszakás a héten)Mint ha nem is történt volna semmi mint a kis angyal úgy alukált.
apa nem értette mitől vagyok ki ..

Ha jól emlékszem akkor Millye írt egy homeos csodabogyót kamilla..... légyszí írd le még 1 szer mert hiába kerestem vissza nem találom...
az za igazság .hogy napok óta pontosan 5 kor kezdi az esti koncertet...olyan pocakfájos sírás de mégsem...ma adtam naki kamilla teát...olyan békésen alszik immár 4 órája....de nem szeretném ,ha rászokna a cumis üvegre a ciciről meg le...JÓBB ÖTLETNEK LÁTOM A HÓMEOS BOGYÓT.

Vagy csak ez AZ ÉN PARÁM?????

julcsi!
köszi a zenéket letöltöttem!

alszom még lehet....jóóóó éjt minden dednek!!!!

Kép
zümis

gerendai zsu: próbálom én ám így is. Kicsi a kezemben és megyünk oda apához, hogy nézd kicsim itt apa, ezt csinálja azt csinálja.Mutatnám apának hogy akicsi mennyit feljődik. Jön apa,apával eszel...mindig megköszönöm neki az esti etetést,hgy segít, de amikor megkapom, mint ma reggel hogy én "csak" gyereket nevelek ő meg dolgozik... :evil: Viccesen mondja, de tudod amikor túl sokat mondja ezt akkor már egy kicsit idegesítő. Majd lesz valahogy, próbálkozik ő, csak ténleg az nem tetszik hogy leminősíti az egész napos babával való törödést.

millye: megint működött, jött a jó kislány és az álommanó is. 23 óra óta alszik, most már talán kéne keltenei :shock: , de simiztem, beszéltem hozzá és még alszik. :D

Kép
budabo

Sziasztok!

Gjéti, jó alvókája van Olinak! :lol:

Bogi, a fürdetésbe igazán segédkezhetne a férjed, nálunk a férjem fürdet, én csak asszisztálok! Így tegnap csak a második félidőt nézte a meccsnek, de nem mérgelődött, első a gyerek, utána a többi!

Ikverus, Áginak jobbulást! És gratulálok Neki a felvételihez, nagyon ügyes volt! :lol:

Zümis: Chaomilla a homeós bogyó neve.
zsu83

zsu: majd belejövünk. Kicsit bánt, de én is hibás vagyok. Képzeld tegnap személyesen hívott fel a doktornő hogy szülni megy és ne menjek csak hétfőn, és még azt is megkérdezte hogy minden oké-e :shock: .

Kép
budabo

Bogi, na ez már haladás a dokinőtöl :shock: , lehet hogy számít rá hogy a következő babucit is nála szülöd!? :wink: :D
zsu83

Köszönöm,Zsu.
A vonalzód azért tünt el mert megszűnt a nöivonal :( .

Kép
zümis

zsu: hát nem tudom, az idő mindent kezd megszépíteni :D ,de annyira azért nem hiszem. Nagyon szép idő van, tuti ma kétszer megyünk levegőre.

Kép
budabo

Zümis, nem is tudtam hogy megszűnt! :shock: Keresek valami új vonalzót!

Bogi, én is viszem ki Bencust az erkélyre, meg lehet hogy csavargunk is egyet! :D
Te mennyi időt szoktad kint hagyni Fügét? Nehogy túllevegőztessem! :D
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: