Hol vagytok asszonyok, ennyire nem jó az idő, hogy mindenki sétáljon a babócával
Dalma, Ti biztos elutaztatok, hisz apa szabadnapos

résen vagyok! Panna meggyógyult már?
Anya, hááááááát Ti már biztos úton vagytok szép ünneplést, keresztelőt nektek hétvégére és nagyon vigyázni az úton, moslék idő van

ettől jobban már csak az ónos esőt utálom
Kincső gyönyörű a szülinapi fotokon (is) , milyen boldog kis mosolygós

a tortamaszatolás neki is bejött látom!
A zebrán jót nevettem

mi még tartjuk magunkat, hogy karácsonyi ajándék lesz, de ott figyel a dobozból apa irodájába és nagy a kísértés
Ilba, kicsi Berci köhög még?
Klarissza, Mátyás meggyógyult már, mi van veletek? Remélem láznak már nyoma sincs!
Reni, Te úgy eltűntél, biztos költöztök és nincs net, bízom benne, hogy csak ez az ok, hogy nem jelentkezel
Akira, írósztalról eszembe jutott, nekem és tesómnak olyan volt, hogy az oldalt levő fiók fölött, az asztallap alatt ki lehetett húzni egy rajztáblát. Nagymamámnak volt olyan konyhaasztal , ahol a gyúrótáblát lehetett kihúzni, kb. ahhoz tudom hasonlítani. Praktikus egy darab volt, szerettük nagyon.
Após témához egy oldalt tudnék írni, nekem is van és nem váltak el anyóstól, de após kb. júniusban látta Lillát anyós meg vagy 3 hónapja és van közöttünk 5 km távolság, buszok 20 percenként jönnek-mennek

na erre varjál gombot!!!
Kiscsizmát Te kérdezted, nem spéci , Pediped a neve rá tudsz keresni a neten, puhatalpú és könnyű benne közlekedni a babáknak, nem mellesleg még csinos is.Mondjuk szerintem hóba nem lesz jó, de lehet hó se lesz, mediterrán klímaváltozás miatt. Azt azért sajnálnám, mert imádom a havat ( nem a latyakot ) itt a Mátrában ez gyönyörű!!!!
Katica, nem a fémdobozos mindjárt teszek fotot.
Vera, én nem akarok ízesítettet adni, mert megissza a natur termékeket, joghurtot is naturt kap, sőt szomjoltásra is csak vizet iszik. Ennek örülök nagyon, mert én is ásványvizet iszok ha szomjas vagyok ( ha dőzsölni akarok akkor colát vagy vörösbort

)
Móni, éjjel dolgoztok és Johanna kivel van olyankor? Biztos fárasztó meló lehet, de utána dől a zsé

szép ünneplést nektek ma, kérünk fotokat a kis tündérről
Betti, L. gyorsan megissza az esti itókát és nem az ágyban hanem az ölembe és ott alszik el, mi még mindig bújósan cumisüvegezünk, erről nem tudok lemondani, mert olyan jóóóóóóóóó, de egyszer muszáj lesz tudom.
Én a kiságyba nem adok neki se enni se inni, ott még soha nem kapott semmit.
Fürtöske, tudom nem vigasztal, de L. is max. 1 órát alszik nappal, neki ennyi elég szerintem ( van mikor késő délután beájul 20 percre, de az ritka) de kárpótlásként éjjel jól alszik, gondolom a következő adag fogzásig
Kata, éjjel 11-ig rodeózik Kevin ? Reggel mikor ébred? Napközben keveset alszik, mikor ébred a nappali alvásból?
Eredmény nem jött még meg tesóéknak?
Nálunk úgy tűnik megszűnt a hasmars, vér hétfő óta nem volt, koppkoppkopp.... várjuk az eredményt a laborból.
Az utcánkban megjelent a H1N1 , majd csak túléljük valahogy!
Bocs kicsit hosszú lett
Vera, átküldöm