A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Évi
Hurrá, hurrá, de jó, hogy nincs vér!! Mikor jön meg az eredmény?? Milupa junior ital?? És mennyibe kerül? Mennyi adag van benne?

Fürtöske
Mi még tápizunk, Nekem azt mondta a doki, hogy 1,5 éves koráig eheti a 3-ast.

Kata
Szerintem jó ötlet karira az ugri zebra. Csak ne vedd meg elöbb, nehogy úgy járj mint mi. :) Laptető! :) Én elküldöm, hátha Évi még nem küldte.

Akíra

De jó neked, hogy a párod asztalos. Biztos szép dolgokat csinál. Meló.. Hááát az nekem is jól jönne. Mi lett a régi munkáddal??

Mammuci

Na szigor nálunk is valahogy így néz ki. :) Én mindig mindent megengedek neki, meg Én szépen magyarázom Neki, hogy ezt nem szabad azt nem szabad. Amúgy is Én vagyok a nyugi a családban (mérleg). :) Apa meg persze kiabál, meg csúnyán néz. :)

Katica

Köszi az jó tippeket! Mi is megfogadjuk.

Én most azzal vagyok bajban egy ideje, hogy Kincsőt nem tudom etetni, mert valami mindig kell neki + mindig kell valami a kezében legyen (játszik, dobál, stb..). :( Egyszerűen nem tud egyhelyben nyugiban ülni és enni (mondjuk Én is ilyen vagyok) :) , de Engem írtóra zavar. Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne leszoktatni erről???

Jaa, meg egyszerűen a videót se tudom sehova tölteni videó zsenik segítségét kérem!!! :)

Mivel holnap utazunk, nem tudok majd jönni, ezért előre
Johanna és Natasa
Nagyon boldog első születésnapot kívánok Nektek! :) Nőjetek nagyra! Puszi

Kép
Kép
anya1118

Anya! Nagyon édes Kincsed! Látszik rajta hogy élvezte az ünnepséget! Örülök hogy jól sikerült a buli! :D :D

Ilba! Én nem tudok ilyesmiről ez csak rémhír! Ekkora szülésszámmal nem zárhatják be! :wink:

Akíra! Nekem is van ismim Pátyon! Sági Zoliékat nem ismered? Most született babájuk júliusban.

Kata! Már akartam kérdezni hogy megy a „fürcsi után alvásra szoktatás” projekt????

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya! videa.hu-ra viszonylag egyszerű próbáld meg ott, csak előbb regisztrálni kell.

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci
Köszi, próbálom a videára, de már kezdem unni. Egész napom erre megy és sehol semmi. :twisted:

"régen"
Kép

fél éves
Kép

napjainkban :)
Kép

Kép

Na most már biztosan nem fogok 4 napig hiányozni! :D :lol: :D
Puszi Nektek, jó hétvégét!!!!

Kép
Kép
anya1118

Johanna és Natasa nagyon boldog 1 születésnapot kívánunk nektek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Johanna és Natasa Nagyon Boldog Születésnapot!!!

000kata

Anya: nagyon édes Kincső :lol: Sajos kevin se ül meg egyheybe még amikor eszik se.

Mammuci: hát az alvás projekt: nem nagyon Kevin tegnap is 11kor még rohangált :cry: egyszerüen nem akar aludni.

000kata

Johanna és Natasa Nagyon-nagyon Boldog 1. Szülinapot Nektek!!!! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

JOHANNA ÉS NATASA ISTEN ÉLTESSEN VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Johanna, Natasa! Az Isten éltessen Benneteket! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk
Pipal Natasájának és Ission Johannájának!

Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hol vagytok asszonyok, ennyire nem jó az idő, hogy mindenki sétáljon a babócával :lol:

Dalma, Ti biztos elutaztatok, hisz apa szabadnapos :lol: résen vagyok! Panna meggyógyult már?

Anya, hááááááát Ti már biztos úton vagytok szép ünneplést, keresztelőt nektek hétvégére és nagyon vigyázni az úton, moslék idő van :mrgreen: ettől jobban már csak az ónos esőt utálom :twisted:
Kincső gyönyörű a szülinapi fotokon (is) , milyen boldog kis mosolygós :lol: a tortamaszatolás neki is bejött látom!
A zebrán jót nevettem :lol: :lol: :lol: mi még tartjuk magunkat, hogy karácsonyi ajándék lesz, de ott figyel a dobozból apa irodájába és nagy a kísértés :)

Ilba, kicsi Berci köhög még?

Klarissza, Mátyás meggyógyult már, mi van veletek? Remélem láznak már nyoma sincs!

Reni, Te úgy eltűntél, biztos költöztök és nincs net, bízom benne, hogy csak ez az ok, hogy nem jelentkezel :?:

Akira, írósztalról eszembe jutott, nekem és tesómnak olyan volt, hogy az oldalt levő fiók fölött, az asztallap alatt ki lehetett húzni egy rajztáblát. Nagymamámnak volt olyan konyhaasztal , ahol a gyúrótáblát lehetett kihúzni, kb. ahhoz tudom hasonlítani. Praktikus egy darab volt, szerettük nagyon.
Após témához egy oldalt tudnék írni, nekem is van és nem váltak el anyóstól, de após kb. júniusban látta Lillát anyós meg vagy 3 hónapja és van közöttünk 5 km távolság, buszok 20 percenként jönnek-mennek :shock: na erre varjál gombot!!!
Kiscsizmát Te kérdezted, nem spéci , Pediped a neve rá tudsz keresni a neten, puhatalpú és könnyű benne közlekedni a babáknak, nem mellesleg még csinos is.Mondjuk szerintem hóba nem lesz jó, de lehet hó se lesz, mediterrán klímaváltozás miatt. Azt azért sajnálnám, mert imádom a havat ( nem a latyakot ) itt a Mátrában ez gyönyörű!!!!

Katica, nem a fémdobozos mindjárt teszek fotot. Kép

Vera, én nem akarok ízesítettet adni, mert megissza a natur termékeket, joghurtot is naturt kap, sőt szomjoltásra is csak vizet iszik. Ennek örülök nagyon, mert én is ásványvizet iszok ha szomjas vagyok ( ha dőzsölni akarok akkor colát vagy vörösbort :lol: :lol: :lol: )

Móni, éjjel dolgoztok és Johanna kivel van olyankor? Biztos fárasztó meló lehet, de utána dől a zsé :lol: :lol: :lol: szép ünneplést nektek ma, kérünk fotokat a kis tündérről :lol:

Betti, L. gyorsan megissza az esti itókát és nem az ágyban hanem az ölembe és ott alszik el, mi még mindig bújósan cumisüvegezünk, erről nem tudok lemondani, mert olyan jóóóóóóóóó, de egyszer muszáj lesz tudom.
Én a kiságyba nem adok neki se enni se inni, ott még soha nem kapott semmit.

Fürtöske, tudom nem vigasztal, de L. is max. 1 órát alszik nappal, neki ennyi elég szerintem ( van mikor késő délután beájul 20 percre, de az ritka) de kárpótlásként éjjel jól alszik, gondolom a következő adag fogzásig :roll:

Kata, éjjel 11-ig rodeózik Kevin ? Reggel mikor ébred? Napközben keveset alszik, mikor ébred a nappali alvásból?
Eredmény nem jött még meg tesóéknak?

Nálunk úgy tűnik megszűnt a hasmars, vér hétfő óta nem volt, koppkoppkopp.... várjuk az eredményt a laborból.
Az utcánkban megjelent a H1N1 , majd csak túléljük valahogy!

Bocs kicsit hosszú lett :oops:

Vera, átküldöm :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Pipal és Móni!!!!

Nem is ma van a lányok szülinapja, ugye ?
Ma 20. van és 21-én születtek :?:
Valaki elkezdte a köszöntést mi meg mentünk utána :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hogy ráérek, semmi meló :cry:

Na kinyomoztam, Anya köszöntött előre, mert elutaztak :lol: mi meg utána :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Éva: nappal csak egyszer alszik.1-2 fele max egy órát.11ig fentvan és akkor se akarna aludni.Reggel meg 8:30-9:15 között ébred.
Öcséimnek nem jött meg még mindig a lelet.Azért röhej :?
Utcátokba van már a h1n1? ki mondta.Remélem nem kapjátok el.

000kata

Az a vicces, hogy én vissza is kerestem a táblát....... meggyőződtem, hogy ma van a két lány napja :oops: ......és köszöntöttem!
Na én ennyire vagyok szórakozott!!!! :D

Bocsánat Natasa és Johanna!
Cserébe holnap is kaptok jókívánságkat :wink: !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csajok ti már mindenféle gyümölcsöt adtok a törpéknek?
Kivit ,mandarint,narancsot.Ilyeneket lehet vagy még nem?

000kata

Sziasztok!

Hát itt az elveszett madárka :D

Dóra,Regina,Kincső,Ádám utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk nektek!!!!!Istenke éltessen titeket nagyon sokáig!!!!!!!

Évi:Köszi a hiányolást nagyon jól esett :D Csak nem beteg Lilla :?: :cry: Jobbulást!!!!!

Betegeknek jobbulást kívánunk!!!!

Neharagudjatok,de vissza olvasni semmi esélyem olyan sokáig nem jöttem :cry: Hát sajnos nem költözünk még :cry: Úgy néz ki,hogy májusig várnunk kell sajnos.De,ha mégsem május akkor jövő év vége :cry: Nem megy olyan gyorsan sajnos a lakás vásárlás :cry: Hát eddig azért nem jöttem,mert egyrészt Krisztiántól már semmit nem lehet csinálni.Meg az internetünk is elég rossz van,hogy csak 5 percig van,de van olyan is,hogy egésznap nincs :cry:

Rólunk:Hát én és apa elég betegek voltunk :cry: Mind a ketten megfáztunk elég rendesen.Ma már jobban vagyok meg apa is hál istennek.Krisztián nem kapta el még eddig remélem már nem is fogja.Mondjuk adom neki a homeós bogyót mindennap amíg betegek vagyunk.Meg rengeteg gyümölcsöt kap.Így próbálom megóvni.Remélem sikerűl.

Kata:Én már adok mindenféle gyümit Krisznek.Szerintem lehet csak mértékkel.Tesóid,hogy vannak?Remélem már jól.Hugod,hogy boldogul a picivel? :D Krisz is fent van általában este 11ig.Én már feladtam,hogy előbb altassam el.De van,hogy meglep és este 9kor már alszik :lol:

Anya:Nem vagy egyedűl ezzel.Krisztián se bír nyugodtan enni.Szerintem ezzel majdnem minden gyerek így van.Nálunk van,hogy 1óra mire megetetem :shock: Én már csak jókat nevetek néha rajta.Persze,ha sietnék akkor nem nevetek :shock: De hát ilyen gyerek ő :D

Sajnos mennem kell.Remélem vissza tudok hamar csatlakozni hozzátok.Persze most is elment a net amíg írtam :evil:

Kép
Kép
reni_24

Reni, szia !
Sajnálom a betegeskedést, szerencsére Krisz nem kapta el, mi felnőttek meg könnyebben viseljük :lol: csak a lurkók jól legyenek!

Lakáshoz továbbra is megy a drukkkk, de azért ez felháborító, hogy ezen a téren nem tartozunk még az Unióhoz, nyugaton könnyebb lakást/házat venni :cry: szóval ez itt a mondvacsinált unio (direkt kisbetűvel)
Hitelekkel foglalkozom és válság óta sajnos döcögősebb a hiteligénylés, mint azelőtt :mrgreen:

Kata, én pont tegnap szerettem volna kivit venni, de kemény volt és ott hagytam. Narancsot, mandarint már kapott L. , kivit mag nélkül tervezem majd adni.

Most próbáltam megkeresni a táblázatot, egyszer már feltöltöttem a hozzátáplálással kapcsolatban, de nem találom, az otthoni gépen megvan , ha kell elküldöm, szerintem a kivi adható :roll: én megpróbálom ha érettet találok.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: köszi szépen.Probálok legalább sok gyümit beletömni mert nem hajlandó enni semmit csak pár kanállal és kész a többi cici cici és cici.Mandarint adtam az izlett neki eddigg a banán volt a kedvence de már abból is 2 karapás és kész.Ma elmentünk a zöldségesbe vettem neki pufit egész úton a szatyrot cincálta a puhiért itthon kibontottam neki tömte befele a pufit nagyon szereti :lol: Nemtudom miért nem eszik rendesen.Lefogyva nincs akor biztos elég neki.

000kata

Reni: tesoim még nincsenek jól annyi hogy nincs lázuk de köhögnek folyik az orruk és gyengének érzik magukat :cry: ma viszi anyya visza a gyerekorvoshoz.
Kár hogy ilyen ritkán jösz,probálj kicsit gyakrabban.REmélem sikerül intézni a lakásdolgot.Kutyu végül megmaradt?

000kata

Johanna és Natasa nagyon sok boldog első születésnapot!

Ma visszavittem Mátyást a dokihoz, igaz láza már nincs két napja, de a teste merő egyadta kiütés ti még ilyen nem láttatok, mint amikor a nagyfiam penicillint kapott. Hát a doki nem tudta megmondani, hogy ez gyógyszerallergia -e (nurofent kapott semmi mást) vagy a vírus okozza ami a lázat is. Fenistilen, ecsetelőn és calcimuscon kívül semmi mást nem kaptunk. De kérdem én akkor mitől sír annyira minden délelőtti alvásból felébredve zokog. Annyira bizarr ma anyukám is látta és teljesen ledöbbent, hogy az én mindig mosolygós kisfiam, mennyire tud zokogni. Nem tudom eldönteni milye fáj mivel a lábait görcsösen felhúzza lehet a hasa is. Ja és a kiütései pokolian viszketnek. A szeme alatt is van szegénynek meg a füle mögött is. Tegnap este jöttek ki amikor már több mint egy napja láztalan volt :roll: Nem értem :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, 3 napos láz után van kiütés ! Ezt azt hiszem a herpesz vírus okozza, de nem bizti . Keress rá a 3 napos lázra a neten , sztem írnak róla.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarissza: sajnálom :cry: szegények :cry:

Megjött öcséimnek az eredmény nem a h1n1 volt.Csak egy virus.És mondta a doki oltsa be anya öket.
Én már megvettem magamnak az oltást de még mindig nemtudom bemerjem e adni mert ugye a tejen átmegy. :? :cry: ez a bizonytalanság kikészit :cry:

000kata

Klarissza! ezt találtam, de van több info is csak most nincs időm...

Nem könnyű felismerni ezt a vírusfertőzést, pedig kétéves koráig szinte minden gyerek átesik rajta. A betegség magas lázzal kezdődik, egyéb tünet nem mutatkozik.
Három nap múlva a hason és a háton megjelenő piros kiütések árulják el: háromnapos lázról van szó (exanthema subitum). A 39-41 fokos láz három-öt napig tart, ekkor a legfontosabb teendő a lázmérés, a lázcsillapítás, a kellő folyadékbevitel. A kisgyerek rendszerint élénk, nem érzi magát rosszul, nincs panasza. A láz hirtelen megszűnésével megjelennek a kanyaróhoz hasonló kiütések a törzsön, ritkábban a végtagokon és az arcon is. Másnapra eltűnnek, és ezzel vége is a betegségnek. A fertőzés leginkább a szülők nyálával terjed, ezért sem jó, ha lenyaljuk a kicsi cumiját. A betegség kitörése előtti öt-tizenöt nap a lappangási idő. A kórokozók speciális herpeszvírusok. A lázcsillapítón kívül más gyógyszerre nincs szükség, mert a háromnapos láz ártalmatlan betegség. Az esetek 68 százalékában társul hozzá gyomornyálkahártya-gyulladás, köhögés, elvétve torokgyulladás, nyirokcsomó-duzzanat. Igen ritka szövődmény a máj- vagy agyhártyagyulladás, lázgörcs.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi köszönöm ez majdnem stimmel is ránk kivéve, hogy egyre több a kiütésünk :cry: ja és a cumiját semmi pénzért nem venném a számba ebben nagyon dilis vagyok :roll: (pont a múltkor láttam dohányzó anyuka gyermekének leesett a cumija és ahelyett, hogy elővette volna a popsitörlőt letörlés céljából hát nem bekapta és úgy adta vissza a gyereknek biztos nem lesz nikotinfüggő :twisted: )

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
annyira sajnálom Matyidat, olyan régóta szenved ettől az izétől. :o
Meglepett h. a szülőktől kapják a gyerekek a 3napos lázat, Lénának is volt, pedig cumija sincs, a játékait sem nyalogatom. :roll: Neki tényleg csak 1 nap volt a kiütés, láz is inkább csak hőemelkedés.

Évi
köszi, nem erre gondoltam. :wink:

Kata
nagyon keveset alszik ez a Kevin tényleg. Még éjjel sem viszi akkor túlzásba. Az jó h. nem h1n1.

Reni
szia :) majd sétálhatnánk vagy vmi.Majd rádcsörgök.Na csak véd ez a homeós akkor, "oxipoxi"-t adtál neki?

Anya
örülök h. ilyen szép ünnepség sikeredett!! Édes Kincső nagyon.

Kép
katica_75

Kata! Én is mindenféle gyümit adtam Domcsinak, narancs mandarin ok volt viszont a kivitől olyat fosott (bocsi :oops: ) szegénykém hogy a derekáig kakis volt. :lol: de nem csikart a hasa semmi fájdalom csak kaki! :roll: Amúgy van egy könyvem "Mit egyen a baba" abban 6 hós kortól írja a kivit. kicsit azt korainak tartom na de mostmár dupla annyi idősek szóval bizti nem lesz baj próbáld meg nyugodtan Kevinnek!:wink:
Baromi sok energiája lehet a kis lurkódnak h 11 ig húzza 1 óra alvással :lol: :lol: nem értem... :?

Úúú Klarissza! Sajnálom remélem most már megszabadultok ettől a betegségtől.! :?

Reni! Pedig annyit gondoltam rátok hátha sikerül a lakás. Sajnálom nagyon de kitartás mindjárt május!!! :D

Évi! És akkor ezt a junior italt tápi helyett adod este? tápit nem is kap már Lilla?

Éjjel aludt Domi!!!! olyan jó volt na meg fura is fel is ébredtem éjjel h mi ez a csönd :lol: Remélem ma is így lesz! Megkértem szépen hátha hallgat rám! :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Óóóóóriási hírem van! :D KIBÚJT kisB ELSŐ FOGA!!!!! Illetve a csücske. :lol:
De nem ám snassz, szokásos sorrendben, neeem, neki felül jött ki. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kata
Johanna evett már kivit, nem lett semmi baja, csak a magok átjöttek rajta, szinte mindenféle gyümit evett már, de ő is mindenből csak pár falatot eszik meg. Ő is imádja a pufit, már vigyorog ha meglátja és tök vígan rágcsálja.
Tényleg nagyon pörgős ez a Kevin, ha csak ennyit alszik. Johanna délelőtt alszik babakocsiban 15-20 perecet, ebéd után meg 1,5-2 órát, de este 7-kor már hulla fáradt, legkésőbb 8-kor már alszik.

Évi
Köszi a jelszót!
Ha éjszaka dolgozunk (ez nagyon ritka szerencsére) akkor a bébi őrző be van kapcsolva, így simán meghallom és futok be, de szerencsém van, mert lánykám alszik egész éjjel, mint a bunda.
Nálunk fürdés után, már nincs semmi evészet, csak puszi, simi, ágyba be, fordul el és már alszik is. Éjszaka ha ébred, akkor vizet iszik.
Örülök, hogy megszűnt a hasmars.
h1n1 :cry:

Köszönjük szépen a köszöntéseket előre is. Inkább előbb, mint soha :wink: :D :D :D

Anya
Az evés nálunk dettó ue., van egy külön „bazár” amit evéskor használunk, amíg a kezében van vmi addig nyitja a száját, majd eldobja a játékot, vár, de közben nem nyitja a száját, és így megy az evés, de mostanában, már inkább darabos kaját adok, párolt zöldséget, husit, katonákat, azt szépen megeszi, közben meg kanállal is etetem, ha már nem éhes, akkor kezdi eldobálni.
Nagyon édes Kincső a képeken!

Reni
Örülök, hogy megvagy. Sajnálom, hogy nem jött össze a költözés, és még el kel viselnetek egy darabig ezt a helyzetet :cry:

Klarissza
Szegény kicsi Mátyás, remélem most már meggyógyul, annyira rossz nézni, mikor betegegek a kis csöppségek.

Ilba
Gratula a fogacskához, már időszerű volt

Holnap, és vasárnap ünnepelünk, majd jövök képekkel és élménybeszámolóval, remélem jól sikerül.

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Évi:Hát igen.Bár meg mondom őszintén,hogy én is elég nehezen tűröm,ha beteg vagyok :oops: De a lényeg,hogy a gyerkőcök ne legyenek.Hát igen sajnos eléggé nehéz most hitelt intézni.De meg próbálom elviselni még anyósékat egy darabig bár elég nehéz sajnos kibírhatatlanok :cry: Köszi a drukkot aranyos vagy.Lilla,hogy van?

Kata:A lényeg az,hogy már nem lázasak.Jobbulást kívánunk nekik!!!Sajnos a kutyust el kellett vitetni,mert megharapta kicsit Krisz lábát és félt tőle így sajnos mennie kellett.Jó lenne személyesen talizni.Majd megpróbáljuk összehozni :) Én a h1n1 ellen homeóst adok neki.Úgy néz ki jó,mert nem kapta el tőlünk a betegséget kopp-kopp.

Klarissza:Szegény Matyi :cry: Miharabbi gyógyulást kívánunk!!!!!

Katica:Okés.Várom majd a hívásodat :D Eddig azért nem kerestelek,mert betegek voltunk és nem akartam úgy talizni.De már jól vagyok :D Igen azt az oxilo bigyót adom neki :D

mammuci:Köszi aranyos vagy :D Hát igen mindjárt itt van :lol: Grat az alváshoz.Reméljük így marad.Szurkolok!!!!

ilba:Grat a fogacskához!!!!!Felűl :?: :shock: :lol: Nem semmi :lol:

Mennem kell Krisz aludni szeretne.Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
reni_24

ission:Hát sajnos nem megy gyorsan most :cry: De legalább tudunk majd venni lakást :D Köszi aranyos vagy.Biztos jól fog sikerűlni :D Majd várjuk a beszámolót és a képeket :D

Most köszöntök,mert lehet holnap nem tudok majd jönni.

Johanna és Natasa Nagyon Boldog születésnapot kívánunk nektek!!!!Istenke éltessen titeket nagyon sokáig!!!!!

Most már tényleg megyek.

Kép
Kép
reni_24

Natasa, Johanna! Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Johanna, Natasa,
az Isten éltessen Benneteket!

Vidám ünneplést az egész családnak!

Évi,
nálunk jó idő volt tegnap, legalábbis koradélutánig. Szépen sütött a nap, kint voltunk.
kisB köhög még, tegnap le is vittem a dokinénihez, nézzen inkább rá így hétvége előtt, de szerencsére tiszta a tüdeje, hörgői is okésak, egyszerűen csurog le a torkán a trutyi. Lehet valamit benyalt, de ugye mivel FOGZIK :D , ez is lehet az ok. Semmi különösebb teendő nincs vele, Stodal, Cebion ...
Ti tényleg gyönyörű helyen laktok, többször voltunk a Mártában az elmúlt években, Galyatetőn, Mátraházán, Mátraszentistvánon.
Gyöngyösön meg sokszor voltam a fősulin a kézilabda révén.

Kata,
én spec még ezeket a gyümiket nem adom, de úgy tudom, hogy már mehet, amire figyelj, hogy a kivi magjait inkább még ne. Mert ugye az aprómagvas gyümikkel kell még vigyázni.
B. imádja a körtét, azt simán megeszi harapdálva, de bejön neki mostanában a reszeltalma is. Bezzeg fél évesen mikor azzal akartam kezdeni nem kellett. :twisted:

Klarissza,
abból amit leírtál, szerintem a 3 napos láza volt Matyinak. További jobbulást neki!!!

Mammuci,Ission,
éjszakák miatt irigyirigy! :oops: :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép Nem vagyok álmos, inkább hintázni akarok! Kép Bábszínházban Kép Verda! Kép Szétszedte! Kép A torta! Kép Igazi csaj!

Most csak fotókat hoztam, de igyekszem majd olvasni és írni is.

A tortát én csináltam, ráment az egész napom (éjfélig csináltam, dekorban párom is segített), de megérte.

Kép
Kép
nati80

Kép Nem vagyok álmos, inkább hintázni akarok! Kép Bábszínházban Kép Verda! Kép Szétszedte! Kép A torta! Kép Igazi csaj!

Most csak fotókat hoztam, de igyekszem majd olvasni és írni is.

A tortát én csináltam, ráment az egész napom (éjfélig csináltam, dekorban párom is segített), de megérte.

Kép
Kép
nati80

bocsi, hogy 2x küldtem!

A torta ötletét innen nyúltam!
http://sugarshop.hu/kinalatunk/tortak/szulinapi.html

Kép
Kép
nati80

2x tovább gomb és ott a 3. kép (sárga bohém)

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Johanna, Boldog Születésnapot!!!

Köszönjük a köszöntést, nagyon jól esett, most ért véget a buli, jó volt, Natasa azt sem tudja mivel játsszon :D

Majd hozok képeket is, de most vacsi, fürdés és (remélem) alvás :D

Kép
pipal

Nos, jöjjön az ismétlés! :)

Johanna, Natasa!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

[b]Johannát & Natasát Isten éltesse![/b] Kép

Nati
nagyon édes Fanni! És az a torta!
:shock: nagyon ügyes vagy!-tuti jobb mint az eredeti, nagy csalódás volt az a hely! :?

Léna is beteg, patakokban folyik az orra, már volt ilyen egy előző fognál.

Ilba
gratu a fogacskához! B.-nek van fél év előnye a lyukakkal szemben!!! :wink: én is kéziztem, kicsit hasonló tipusok is vagyunk sztem, bár Te már szupervékony azóta. :D

Dalma
tényleg hogy állsz a fogyival? Én néha elcsábulok, de alapvetően tartom, valamennyi elindulhatott, lötyőg a farmerom.

Kép
katica_75

Ismét: Boldog Szülinapot Johanna és Natasa! :D :lol: :lol:

Ilba! Ne legyél irigy mert szept óta mi sem alszunk azóta 2X fordult elő hogy aludt éjjel. mind a 2 ezen a héten. 8 óta alszik de már 2szer ébredt és már az ágyunkban altatja Apa... :cry: :oops:

Dalma! Hol vagy? nagyon eltűntél! ugye nincs baj? Pannababa jobban van?

Jajj Vera sajnálom remélem semmi komoly! Szegény Izácska :? :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Katica
Voltatok ebben a cukiban? Tortát rendeltetek vagy ott ettetek? Mennyibe kerülnek a cuccok?

GYED:
Kistesó esetében hogyan számolják a gyedet, ha gyed végén vagy gyes közben szülök? Most e szerint gondoltuk az időzítést, mert novembertől csak gyest kapok majd és az marha kevés lesz. Gondoltam akkor vágjunk bele a tesókába.
Amit én tudok: szülés évét megelőző 2 évet nézik és átlagolják, ill szülést megelőző 360 nap? Továbbá a kettő közül a számomra kedvezőbbet számolják. De biztos ami biztos jövő héten bemegyek az oep-hez megkérdezni, úgyis le kell adni egy nyilatkozatot.

OLTÁSRÓL KINEK MI A VÉLEMÉNYE? KIK VANNA BEOLTVA? Mi rettenetesen bizonytalanok vagyunk, nem tudjuk mitévők legyünk. De most úgy néz ki "karanténba" vonulunk és nem találkozunk a családdal, nem megyünk közösségbe és vásárlást is máshogy oldjuk meg mint eddig.

Kép
Kép
nati80

Vera
Izának jobbulást!

Fanni rettenetesen alszik mostanában. Felébred éjjel és a kezemben ugyan visszaalszik, de nem tudon letenni, mert azonnal sír és ébred. Ha magam mellé teszem, akkor meg úgy csinál mint aki alszik, de folyamatosan mocorog, forgolódik és egy idő után totál felébred és magyaráz. reggel meg 6nál tovább ritkán alszik. Ma pl3/4 6kor kelt. Persze már alszik, de ez így nem igazán jó.

Kép
Kép
nati80

Nati, nálunk is voltak ilyen brutál iccakák a fogzás miatt és úgy néz ki most újra kezdődik, ugyanaz a szitu mint nálatok :cry: csak L. alszik 8-ig ( mellettünk )

Nagyon szép nagylány lett Fanni és Te is csini vagy :lol: a tortától a lélegzetem is elállt :roll: nagyon ügyes vagy.

Mi nem oltatunk és tegnapi híírek szerint nincs is értelme, mert mutálódik a vírus. Ez várható volt, a szezonális influ. oltásokkal is mindig ez van, hogy össze-vissza keverednek a vírusok és nem mindig hatásos a védőoltás.
Legjobb védekezés a higénia és kerülni a tömeget, más ötletem nincs.

Katica, Lénának jobbulást !!!

Vera, kicsi Iza is gógyuljon meg hamar!

Klarissza, Matyi hogy van? Múlnak már a kiütései?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Visszatérve a 2. gyerek utáni gyed, tgyás dologra.

1.Igaz, hogy a nagyobbal el tud menni apa gyesre én meg a kicsivel gyedre és apuka még dolgozhat is 8 órában hivatalosan? Az nem volna rossz.

2. Ha a gyed nem munkaviszony, akkor szívás van, mert nekem csak 180 nap volt meg szülés elött és sajna márciusig már nem is szülök.

VALAKI!!! Segítsetek!

Dalma
Te ebben a témában elég jó vagy, mit tudsz?

Evi
Köszi a dícséreteket!
Oltással mi is így vagyunk már, de mi + béres csepp, cebion csepp mindenkinek, Fanninak + D vitamin én meg + elevit.

Na Fanni felébredt, megyek is.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: