A babanetet és a 2008-as kismamik topikot,nem azért hozták létre,hogy a leendő anyukák megosszák a terhesség alatt a tapasztalataikat a babavárás örömeit és utána a babával való mindennapokat? ehhez képest mi meg mint a kerge kiskamaszok....
A többiekkel mi újság, akik régen írtak, remélem jól vannak? Ibm, Wera, Stella, Gigi, Szilva, Bluebox, Babuli.....bocs, ha valaki kimaradt, ennyi név jött gyorsan fejből! Merre jártok mostanság?
amúgy wera és babuli a nyáriban írnak...és jól vannak
szilva bluebox nem rég írtak ide..1-2nap
Stella gyakran kihagy egy pár hetet!!
Ibm..és Gigi na ők tényleg hol vannak???
Ti milyen korán keltek??? Én csak azért vagyok fenn, mert a hülye apám felhívott "szórakozásból", de semmi érdekes!!!!!!!!!!!!!! Reggel fél 6-kor meg pittyegett a riasztónk, mert nem volt az utcába áram! Sejthetitek!!!!!!
Úgyhogy jól indul a napom (még ki sem látok a fejemből)
Lehet, hogy mindjárt én is rakok képet, de nem ér nevetni
Köszi a hiányolást,arik vagytok!
Olvasok ám mindennap csak írni már nincs lelkierőm,néha a nyáriba szoktam!
A festés közepén állunk és k.r.a hideg és büdös van itt,de talán jövőhétre kész és akkor ígérem jelentkezem!
Amúgy mondhatni minden ok!
Pussz mindenkinke!
Vigyázzatok magatokra!
Nagyon közeleg a cél!
Jupijjjjjjjjééééééééé
Kicsit azért kezdek befosni!!
Sziasztok!!!!
Felébredtem telefoncsörgésre!!!!!!!!
Éjfélig szenvedtem az elalvással....2-ig úgy-ahogy aludtam,6-ig néztem a tv-t és olvastam,meg baromságokon járt az agyam....
Mostmeg olyan vagyok mint a mosottszar,ráadásul zuhog az esőőőőőőőőő
Lányok!!!!
Ezt nem hiszem el,hogy mindenki normálisan néz ki a régi ruháiban....én tényleg totál átalakultam és nekem nem ilyen képeim lesznek....Pedig a fogyás miatt 10 kiló plusz körül járok "csak"'...
Csiri: biztos jó képek lesznek. Én 8 kilónál járok pluszban. Az más kérdés, hogy 2001-ben kicsit "soványka" voltam!
Itt most csak a ruha a lényeg, nem??????
Különben szerintem eléggé hihetetlen, hgoy a két képem között 18 kg kb a különbség! Én is csak lestem, de tényleg!!!!!!!!!!
Valahogy összelapátolom magam,mert még az alvóspólómban és eléggé ziláltan nyomom itt a gép elött,megkávézok,aztán jöhet a "buli"...
Még jó,hogy ismét nincs itthon senki,mert akkor tuti nem merném megcsinálni....
Bszilvi Qrva jól nézel ki és nem látszanak a kilók...
és még a 2001-es ruhád is meg van Tuti a kép..és ebből látszik,hogy azért annyira nem is torzuilunk el..hiszen szinte csak a hasak változnak...
Melike eggyértelmű,hogy pont olyan leszel...most is olyan vagy csak a hasad nagy...
Nem igaz !!!!itt senki nem is nevetséges!!!!
Tök jó,hogy te is megtaláltad ugyan azt a ruhát..
tetszik a játék
Melike ezen a képen még annyira sem látszik a külömbség...tényleg CSAK HAS semmi más!!!!!
Csiri valóban te nyertél !!!!
De nem vagy kövér hanem elötte voltál nagyon vékony és most is vékony vagy csak nem annyira!!!!!!
De én azért is neked adnám az első díjat mert beálltál ugyan abba a pózba és ezen nagyon jót röhögtem!!!!
Azért tényleg rendesek vagytok,hogy a röhögés után megesett rajtam a szivetek és írtatok pár jó szót.... Ez olyan volt kb,mintamikor egy csúnya kisbabára akit tologat az anyukája,automatikusan rámondják,hogy jaj de szép,jaj,de édes....agyalabagyala.....