A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Magdi: Nem, jól írtam. Ez egy olyan szerkezet, amit a nyakadba tudsz rakni és folyik belőle a tej miközben szopik a baba. Így amit cumisüvegből adnál, azt szopizás közben meg tudja enni a Marci.

Nézd meg itt: http://www.medela.hu/Specetetok/Sns/frames.htm

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Úgy tűnik, kibéreltem a laptetőt... :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

lányok! aki ébreszti a babáját h csináljátok és miylen idöközönként?

Kép
Kép
nicko

zetibaby: sajnálom, majd alakuk.

millye: korán küldted álommanót, cseppem a három órás babakocsi alvás után most úgy tűnik megint alszik :shock: estére küld manónét is, biztos ami biztos, nehogy nekem buli legyen. :D

nicko:4-5 óránként, estétől reggelig meg amíg bírja. Miért? AMúgy amikor full kóma akkor nekem volt hogy egy etetés kimaradt, egyébként én simogatom, dumálok hozzá, kitakarom,megvárom amíg nyújtózkodik akkor veszem ki. Ha cicn kóma akkor az arcát finoman csipkedem és a hátán a gerincoszlop kétoldalán "sétálok". De ha kóma akkor ez sem használ.

Kép
budabo

ááááááá szóval ALAKUL. bocsi

Kép
budabo

julcsi: köszi, sosem hallottam róla. átgondolom, mert nem olcsó készülék, de mindenképpen elgondolkodom rajta

nicko: két etetés között nem hagyom h 4-5 óránál több teljen el, éjszaka pedig max. 6 óra. finoman kitakarom, simogatom gyengéden az arcát, halkan beszélgetek hozzá, h fel kell kelni, mert várja a finom tejci stb. nyújtózkodás után kiveszem (de szólok neki, h most kiveszlek az ágyból, mert meg kell nézzük a pelusodat), majd a pelenkázás közben felébred.

negyed óra múlva megyek is ébreszteni, mert lejár a 4 óra :) addig is megyek még egyszer fejek. eddig 150et sikerült összegyűjteni.

KépKép
hugic

Budabo: Neked küldtem nem Fügének... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sajnos Magdi, bizony, nem olcsó... :( De nagyon jó, én a napközben lefejt tejet (illetve amit éjszaka szoktam), este ezzel szoktam Marcinak odaadni. Jól működik. :)

Amy: Jaj, én is így reagáltam, mikor újra meghallgattam Hj-ot. Sőt, a múltkor énekeltem Marcinak a "mit tehetnék érted"-et és bőgtem... :oops: Hiába, hormonok.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: hát ez az, de engem elkerült és rászállt Fügcsire. Pedig finoman kicsempészem a játszószőnyegre, és ha ott is akar akkor hagyom tovább durmolni, de nekem ESTE is alukáljon.
Addig is kihasználom az időt és mese dvd-t írok neki, Halász Jutka, nagy mesealbum, Julcsi féle..stb.

Kép
budabo

Jól bírta Bencus a bevásárlást, de itthon sajnos megint elkezdődött a nyügi, szóval Chaomilla újra bevetve!
És most Apán alszik, közbe ő meccset néz! :lol:
zsu83

Jaj lányok én olyan irigy vagyok :oops: :oops: ébresztés...elképzelni sem tudom hogy ezen kelljen agyalno hogy ébresszem-e vagy sem, most néztem a babanaplót és már 10szer ikszeltem ma az evés-oszlopot :roll: na jó nem nyavajgok, biztos van valami oka hogy mi nem alszunk és rá fogok jönni.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibébi, Bence se sokat aludt ma, teljesen fel van pörögve!
Na de Apa kezelésbe vette, elaltatta!
zsu83

zsu: nálunk is imádja a férjem ha rajta lóg Füge

Kép
budabo

Szép Estét Mindenkinek!!!
Hát Mist olyan gyönyörűek a lányok, Tamara is milyen okos nagylány már! ( irigykedem,3 fiú után.... :D )
De nagyon tetszett Oli polos képe,Esztike forgós képe is,egyszóval csak ismételni tudja magát az ember, olyan cukik,lányok!!!

Klassz volt ma már végre tényleg tavaszi szél fújt, nem csak dalolászva, bár én ezt nem tudom végig, ezért kimarad.....( digi dagi viszont annyira tetszik neki...ahhoz nem kell nagy tudomány, ennyi telik tőlem) :cry: Tehát reggel fél10 kor kaja után elszaladtunk a praktikerbe és bevásároltunk egy csomó balkonládát+bele muskátlit, picikét, egyrészt olcsóbb,másrészt imádom nézni,ahogy növöget!! Tök jó tavaszi érzés volt már ez is, hazaértünk már Erikkel együtt a suliból, aztán pufókám a praktikeres bevásárlásnál bealudt, azt folytatta megállás nélkül a teraszon,délig. Pont mire az ebédet időben ugy,jó asszony módjára el kezdtem volna főzni, na mindegy etetés, aztán megint aludt egy kicsit. Fel-felébredt előkaptam a bébihordozót, aztán végül 4-fél5ig aludt. Na de aztán, azt hittem megzabálom, csajok ez a gyerek nem gögicsélt, hanem túlzás nélkül visítgatott, majdnem hanggal nevetett és nem aaa meg öööö jött válaszként, hanem esküszöm,mintha halandzsázott volna. Rendesen beszélgettünk 3-4 percig. Kár,h nem tudtam felvenni, nem is jutott hirtelen eszembe. Ilyen értelmesen még egyik gyerekem sem társalgott velem 8 hetesen....
:shock: :lol: bekajált 150et, álomba zuhant, legalább kivasalok,mert van dögivel.....
FÚ én úgy megkívántam a madártejet, ahogy Millye emlegett, abba vajon mi lehet a tejserkentő, a lisztes tej?+tojás?
Julcsi visszatért a tejmennyiséged??? Többnyire én is 2cicizek.
A pihiszék meddig jó?
Úristen ne haragudjatok a regényemért, úgy látszik tavasz közeledtével szófos.....om lett :lol: :lol:

Kép
kaandi

Julcsi: még annyit, h mi sem 5x eszünk naponta, 6x v 7x. Mikor hogy,mennyit sikerül ennie....

Kép
kaandi

Zsu,eltűntek a vonalzóid! vagy csak én nem látom?

Kép
kaandi

kaandi:tök jó hogy jó napotok volt!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Kaandi: Mi holnap vesszük meg a muskátlikat, már várom! :)
A vonalzóim helyén x-ek vannak! :?
zsu83

Nálunk megint babalátogatás volt. :D
Unokaöcsimék, barátnőmék... És Oli imádja a babákat! Folyton próbálja fogdosni őket. :D annyira édes!

Kép

Kép
gjéti

Akkor Zsu már nálatok is tavaszodik... :lol: :lol: férjem megtöltötte a 8-10 ládát, megállapítottuk,h milyen jó dolog így ültetgetni.... :lol: ,még az első kertbe a kisvirág magokat el sem ültettük, majd holnap...

Budabo,nálatok is jó idő volt ma, nem? Bár du ra kicsit beborult, nem tudom azért a beígért 20 fok hol marad...,elcsúsztatta Zita jövő 7re:o
Gjéti, h van a lábad? Egyáltalán mi történt vele? Ne haragudj, de sajnos nem tudtam egy ideig olvasni, már csak arról értesültem, h nem bírsz felkelni és h a férjed eteti Olit! MI még közvetlen közelben nem voltunk babákkal, kíváncsi leszek,ha talizunk (pl. Eliffel... :lol: :lol: ), h viszonyul hozzájuk. Az egészségesen általában aludt, na meg ott egy kicsit más azért.
Kicsit sűrűbb lett sajnos a kelleténél a madártej,remélem azért elfogy, a seggem meg nem hízik meg nagyon. már rég csináltam.Na megkóstoljuk.

Kép
kaandi

kaandi: nálunk is jó idő volt, fújt a szél, de meleg volt. Kiscsaj durmolt kinn 3 órát behoztam, még benn is egy picit, kaja, aztán megint szunya. De kihoztam játsziszőnyegre, tök jól elvolt, fürcsi,kaja, most megint szunya. Álombaba...most. :D De legalább esti kaja után apuka figyel rá én meg ááááágyyyyyyyyyyyyyyy.

Kép
budabo

Andi: Hangosan kacarászott???Azzzttttaaa! :D
Köszi kérdésed, valószínűleg csak baparáztam este, feltehetően valahogy tegnap nem volt elég, vagy nem tudom, hisztis volt a Kicsike. Ma semmi gond nem volt, 6x ettünk, kár, hogy ilyen iszonyúan fáj a jobb mellem... Ilyenkor mindig majd leszakad este. :( Tény, hogy kisebesedett pár napja újra, de most nem is látszik kívülről semmi, és mégis. Nem tudom, mit rontunk el. Jaj! :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Erika: Neked cici rendbejött?

Többi eltűnt? Jelentkezzetek!

Jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ladmon! 10 óra egyhuzamban??? :shock: Olyat még Tamara sem csinált hét év alatt! :lol:

Julcsi, hát igen, Natasa egyelőre nem egy modellalkat :D . Napi 7-8 dekákat hízik, néha kicsit aggódom... Mondjuk 9-10-szer eszik naponta :oops: . Este nálunk is van időnként érthetetlen bőgés, szerintem sajnos ez egy ideig előfordul. Nem könnyű, de próbáld meg nem stresszelni magad rajta, az tényleg nem tesz jót a tejnek. Egyébként én mindig két ciciből szoptatok, utálom, ha az egyik teli marad és feszül. Szerintem így is kialakul az egyensúly, csak éppen a kettőben együtt lesz elég tej etetésenként (hogy mennyit eszik, azt már nem is merem mérni, a fentiek miatt...).

Zsu, igen, két napja szenvedek a fejfájástól, már előre félek, mi lesz ma éjszaka. Szerintem az Algopyron mehet (szerencsére nálam tegnap egy negyed is hatott), a szalicil tartalmú, amit Panna írt, az a Kalmopyrin, azt tényleg tilos. Sajnos én gyorsan eljutok a hányingeres-ájulós állapotig, és akkor már késő a homeós bogyókkal kísérletezni. Te jobban vagy?

Kaandi, köszi, most éppen lelkibeteg vagyok, mert Tamara úgy döntött, hogy az egyik barátnőjénél alszik, akihez eredetileg csak délutánra ment át játszani. Olyan, mintha hiányozna egy testrészem, hogy tudom, nem alszik a szobájában... És most alszik először barátnőnél. :?

Iricc! Mi van veletek????

Kép
mist

Millye! Kérünk szépen mi is a manóból!!!

Kép
mist

na megvolt a fürcsi meg a kaja és most bealudt a vállamon (büfi helyett :? ) így le is tettem a ágyba. remélem sokáig kitart a 100 amit megevett.

lemértük fürdi után meztelenül 4000 gramm :) nagyon kis hájasmásjas már a lába is, de a tokája... az visz mindent :)

lányok! nálam mér kibújt a jácint, tulipán, nárcisz is, alig várom h szépen virágba boruljanak. ja meg kaptam egy barkafát a szülinapomra, amit a múlt héten el is ültetett a párom, és már szépen virágba is borult.

na megyek ágyeműt vasalni, meg vacsizni (bár lehet a vasalást mostmá kihagyom mert úgy érzem ráborulok a klaviatúrára :? )

nyugodt szép éjszakát mindenkinek

KépKép
hugic

Hugic, én le sem merem írni a ma esti súlyt (5370 g)...

Kép
mist

Muskátlik, ide veletek az én kertembe is. Mi is kertészkedtünk ma, előkészítettük a veteményest az idei akcióra, Édesapa gyakorlatilag egész nap ásott. De mostmár sorjában jöhetnek a magocskák :)

Szóval napok óta nem tudtam írni...Rettentes napok vannak mögöttünk :x , rem előttünk csak nyugodtak és szépek állnak :P . 6 napja (épp a betöltött 1 hó napjától) rémálom a délután. Csütörtökön olyan sírógörcsöt kaptam, hogy ilyet ritkán. Persze Gyerek is rítt. Minden du 6-7 óra nyüglődés alvás nélkül, óránkénti evéssel, tombolással ordítással. Édesapa tudta csak megnyugtatni a pocak módszeres masszírozásával. Pénteken már elmentem a patikába Millye-féle kamomilláért, azt esszük azóta. Ja és infacolt is kipróbáltuk végre. Ráadásul második napja nem volt kaki. Még szerencse, hogy az éjszaka továbbra is leginkább alvással telik, 2x szopizunk csak, 20-20 perc. A délelőtt is jó, nem értem, mi romlik el délutánra. Valamiért nem sikerül a délutáni és esti elaltatás. És szerdán és pénteken vendégeink voltak, de a bömbölde miatt nemigen tudtunk érdemben beszélgetni

Nincs esetleg valakinek csalódottan félretett, feleslegessé vált Suttogója, mert megvenném. :wink:

Sajnálom a fejfájós napokat.

Cicim nekem is fáj, az első néhány kortyig tűszúrásszerű elég erős fájdalom, de nem sebes szerencsére, csak erősen igénybe van véve, főleg most. Teljesen kifehéredett, még a pigmenteket is kiszivornyázta belőle :D És ha fázik, akkor különösen fáj :shock:

Megnéztem a képeket is, tündéri babácska mind.
Vera, Léna sem gügyög még, még mosoly sincs, csak a téboly. Jó volna már valami pozitívat is látni ebből a fejlődési túróból :x

És természetes az, hogy neki még mindig totál híg a kakija, egyáltalán nem darabos, csak spriccel ki a popóból (már bocsánat)?

Sajna emiatt a meccs miatt nem tudtunk csatlakozni ehhez az energiatakarékossági akcióhoz.

De kedves forma-1 rajongó pajtikák! Végre indul a mandula, sok hónapi ínség után végre futam!!!!!!!!!!!!!! :lol: De rég volt már, hogy ezeken az oldalakon tárgyaltuk az erdményeket, mekkorát fordult azóta a világ...-----anyák lettünk, csoda klassz!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

kutacs: nálunk is előfordul mostanában, hogy kicsit horpadtabb és érdekes módon van, hogy evés után egy órával is... :? De szerencsére csak ritkán fordul elő....

Evés: mi általában napi 5-6-szor eszünk. Van amikor csak 100 ml, van amikor meg 160 ml-t. A 100-at egy kicsit kevésnek tartom. Szerintetek nem kéne már többet ennie ennyi idős korban? Bár az is igaz, hogy a tápszeres etetés egy kicsit más... A dobozon lévő tájékoztatás szerint majd csak mostantól kell napi 5-ször 160-at ennie. Meg azt is megfigyeltem, hogy ha nem 4, hanem 5 óra után eszik, akkor általában benyakalja a 160-at, míg ha ébresztem akkor csak 100-120-at.

Apropó ébresztés.. hát Manóka nagy alvó és van olyan hogy 4 óra után már fel kell rázni, hogy egyen. Szerencsére 5-6 óránál nem alszik többet, így ez az evést annyira nem zavarja be, viszont így éjszaka is mindig kelünk. :?

Ladmon: szerintem a 10 óra nagyon sok egy ilyen kicsi babának folyadék nélkül!!! Én max. 6 óra után biztos, hogy ébreszteném! Bár anyukám szerint éjszaka hagyjam és ne keltsem enni, de azért 10 óra szerintem sok. Nálunk ilyen még nem fordult elő... mi menetrendszerűen kelünk 2 és 4 között.

Nagy dilemma: úgy néz ki, hogy jövő héten kapjuk meg az első oltásokat. A nagy dilemma, hogy beadassuk-e a BCG-t vagy sem. Itt ugyanis 15 éve nem oltanak TBC ellen, nem is kötelező. A gyerekorvos azt mondta, hogy ha akarjuk beadja, de ő személy szerint 13 éve nem adott be ilyen oltást. Viszont anyukám szerint (aki ÁNTSZ-es) nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában terjed a TBC... :? A dilemma azért van, mert az orvos szerint ez egy veszélyes oltás, de hát otthon is megkapja mindenki, szóval ha otthon született volna, akkor automatikusan megkapja. Mindenesetre jól beijesztett minket...

A kis családom már 2 órája durmol... :) Apa ügyeletes volt az éjszaka és napközben is ébren volt, úgyhogy 6-kor eldőlt. Manóka meg szintén a 6 órási evés után megint alszik. Csakhogy egész nap aludt, úgyhogy remélem nem éjszakára tervezi a "bulizást"..

És a nagy vidámság: tegnap is meg ma is úgy mosolygott, hogy közben már hangot is adott. :D Mintha kacagni akart volna. :D És már engem is megismer és reggelente nagy mosollyal fogad, ha a kiságy felé hajolok. :D

Viszont ami továbbra is aggaszt, hogy jár keze-lába, csak éppen még semmilyen helyváltoztatási szándékot nem tapasztaltam a részéről. Bár anyukám szerint én sem voltam hajlandó hason megmaradni és mégis időben megfordultam és megtanultam mászni.

Panna
pandusika

Pandus igaza lehet anyukádnak, ne aggódj Hanna miatt :) A mozgásfejlődés aztán tényleg nagyon egyedi, van aki kihagyja a mászást és 11 hósan elindul, van aki meg hosszú hónapokig négykézlábazik és csak később indul el, egy viszont tuti, az ovi udvarán ugyanúgy fog mind szaladgálni, és senki nem mondja meg melyik gyerek hogy jutott el odáig :wink:

Kert...holnap én is nekiesek :D Csak jó idő legyen :roll: ma du egész tűrhető volt, a szellő is langyos volt.

Mi 12x ettünk ma eddig :( asszem nő a kereslet és nem követi a kínálat :cry: azért szorgosan ciciztetem minden alkalommal, hogy nehogy azon múljon, hátha megint alkalmazkodik majd a termelés.

Szegény Zsuzsi, szegény Léna :roll: reméljük igazad lesz és jobb napok jönnek!

Akinek sikerül nagy vigyort lekapni tegye fel plíz! Olyan jópofák!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsuzsi most nézem iwiwen mit írtál arról az energiaizéről, én nem is tudtam róla, ha tudom benne lettem volna, ez tök jó :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ezért a dilemma és az ok, amiért nem adják a BCG-t Németországban.... :? :shock:
Ti mit tennétek a helyemben???

http://209.85.129.132/search?q=cache:zd ... =firefox-a

Panna
pandusika

Pandus, eddig mellette voltam, de beleolvastam a cikkbe és meggyőzött. Én hagynám. De ez csak egy vélemény.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mármint hagynám a fenébe, nem adatnám be.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hát igen, a párom is azt mondta, hogy ne adassuk be. A gyerekorvos ugyanis azt mondta, hogy nagyon gyakran nagyon súlyos szövődményeket okoz. Másrészt az oltás ellenére ugyanúgy meg lehet betegedni TBC-ben és ha már be van oltva, akkor sokszor nehezebb diagnosztizálni a betegséget, mert az ellenanyag az oltás miatt kimutatható... :?

Panna
pandusika

Vagy majd talán 1 éves kora után.... Végül is ha már itt 15 éve nem adják, akkor csak nincs olyan nagy veszély.

Panna
pandusika

Mist, szerencsére már jól vagyok, a tegnap hajnal, és a délelőtt volt iszonyatos a fejfájásom! Már sírva hívtam fel anyumat, hogy mit csináljak! Remélem Neked is elmúlt már! Biztos a frontok miatt volt! :?
Szépen gyarapszik Natasa! Bence múlthét vasárnap volt 5140g, kíváncsi vagyok a holnapi mérlegelésre! Múlthéten 370g-ot hízott! :)

Gerendai Zsu, sajnálom a rossz napokat :( , de ezután már csak jó jöhet, meglátod!

Panna, amit olvastam, ezek után én is azt mondom hogy ne! :?
zsu83

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek! Mist gyönyörűek a lányaid! Ladmon, Eszti baba is nagyon szép, és milyen bájos! Vera, Oli meg egy igazi sármőr! :lol:
Ismét megállapítom ,hogy mindenkinek csodaszép gyerekei vannak!!!

Mist, Zsu, nekem is piszkosul fáj a fejem, gondolom a front....

Csatlakozom a délutáni nyűglődősek táborához. Zétike is egész délután nyűglődik, bár ő nagyon toleráns baba, nem bőg, csak ha leülök vele... sétálgatni kell, azzal kiegyezik, nézelődik, elbóbiskol, de ő is csak 10-15 percekre, úgyhogy Vera ne aggódj. Nálunk is fél napokat tart a nem alvás.. sőt, naponta egyszer alszik egy hosszabbat, kb 2 órásat, és azon kívül csak rajtam, kézben, 15-30 perceket.
Úgy sajnáltam ma este, elaludt a vállamon, egyszercsak felébredt, megemelte a fejét, majd jól odacsapta a vállamhoz... aztán újból visszaaludt.
Én meg aggódom, hogy remélem nem ütötte meg nagyon azt a pici fejecskéjét.

Képzeljétek, ma először fejtem.... Reggel annyira be volt durranva az egyik cicim, a másikból evett, hogy le kellett fejni. 130-at lefejtem ,aztán meguntam, marha macerás ez a fejés......
És egy vallomás.. tök lelkifurdalásom volt egész nap.. rájöttem, hogy túletetem a gyereket hajnalban.
Este 10 körül szokott elaludni, és úgy 2-ig, fél 3-ig alszik. Akkor magam mellé veszem, szopizik, majd hajnal 5-6 közt megint ébred, megint eszik.. és utána valahogy óránként keresgél, én meg kómásan cicit dugok a szájába és alszunk tovább.
Aztán ma reggel, mikor felkeltünk pár ilyen evés után írtó sokat bukott... és még aludt tej is jött belőle....
Annyira sajnáltam, csórikámat gondolom túletetem ezzel, hogy amikor megnyekken cicit kap.
De reggelre sok a tejcsi.. Estére meg azt vettem észre, hogy alig van már, mindkét cicit leszívja, és csak 90-100- at eszik.
Bár a védőnő azt mondta, hogy az egész napit kell nézni, mert van amikor elég a gyereknek 80, van emikor meg 140-et megeszik....

A kutacs téma.... Én is napok óta nézegetem, és sokszor tűnik horpadtnak. Így már vízzel is megitattam ilyenkor.. AZtán a védőnéni azt mondta, hogy nem baj az, ha időnként horpadt, az normális dolog, ha utána meg kitelik, pl evés után.
És azt vettem észre, ha fekszik, nem horpadt, ha kézben van, függőlegesen, akkor igen.
Szóval lányok, ne parázzunk ezen....

Panna, nem tudom, de az oltásokkal kapcsolatban mindig rémisztgetik az embert. Én a bárányhimlőn szenvedtem hónapokig, hogy beadassam-e.. aztán szerencsére beadattam.
A BCG-t nálunk 3 naposan adják be, ha sok lenne a szövődmény, akkor szerintem nem adnák egy ilyen aprócska újszülöttnek.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ez valóban igaz, nem hallottam senkitől hogy a babája a bgc szövődményétől lett beteg, Istenem ez maradjon is így.

Éjszakák hogy teltek?

Húúú Oli mellékapott és jól kiszívta azt a finom vékony bőrt a cicimen ááá

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus akkor nálatok sem jobb az alvás-helyzet? :roll: Olivér is szokott ilyen fejlecsapós frászt hozni rám, egyszer engem is megfejelt, hát nekem fájt, neki is kellett hogy fájjon de nem sírt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Nagyon ritkán jövök, ezért nincs is "pofám" itt panaszkodni a gondjainkról (kevés a tejci úgy tűnik) ..... és feltartani a topicot.
Julcsi, Budabo írtam nektek privit a kérdésben, ha tudtok segítsetek.

Köszi: ORsi

Orsi

Kép
bjuti

mist,bencus: nagyon szép súlyban vagytok már, mármint a babák.
Mi nem növünk villámtempóban, 270,150,130, ezek voltak éppen az elmúlt három hétben. Zsu 300 fölött, az nagyon tuti. Jó lehet atejecskéd. Remélem fejfájásnak vége.

pandusika: az nem baj ha nem egyforma mennyiséget eszik, nekem is van hogy elég neki 120, de mostmár a 150 fele megyünk. Azt nem tudom hogy mit emészt meg gyorsabban a tápszert vagy a tejet? Bár a tápszertől is függ.

Kép
budabo

BJUTI: írtam neked és nem tartasz fel senkit. Szerintem azért is működik ilyen jól a topik mert mindenki leírhatja agondját. Te is segítettél nekem a tanácsoddal. Ne idegeskedj!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Bizony Bjuti gyere és mesélj, azért vagyunk! :wink:

A tejcsit tök sok mindennel lehet szaporítani, www.lll.hu azt hiszem a honlap címe, nagyon jó, ess neki, biztos találsz valamit! Van homeopátia is, meg mindenféle tea. Reméljük megtalálod ami használ neked, ne add fel! Most kezd nálunk is kevés lenni, sokkal gyakrabban eszik és kevesebb a kakás pelus, én is el fogok kezdeni kísérletezni a tejserkentő trükkökkel.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibaby: sajna nálunk nem vált be semmi :cry: . Szorgalmasan sörözök is pedig :D persze alkoholmentessel és nagyon utálom.

Kép
budabo

Tudom Bogi :roll: De Orsinak hátha! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kaandi:Nem tudom, hogy a madártej mitől tejserkentő, de az biztos, hogy ha azt eszek akkor dől belőlem TEJ :oops: :lol: :lol: :lol:

Budabo: Át tudom érezni most már, hogy mit éreztél amikor a légzésfigyelő besípolt... :oops: :oops: :oops: nekünk ma hajnali 1 órakor jelzett és a szívem majdnem kiugrott úgy megijedtem... nem tudom mi lehetett mert odamentem a kiságyhoz, hirtelen lerántottam róla a takarót, erre ő megmozdult... :? elképzelhető, hogy mivel az ágya szélén volt a lap nem érzékelte... mindenesetre nagyon jó találmány! Viszont ami jó, hogy este 9 órától fél hatig aludtunk :lol:

Mist: Nektek is átküldöm a manót hátha... :wink:

Gerendai Zsuzsi: Suttogó II a közösben van... lehet, hogy az I. is meglesz :wink:

Pandusika: Szerintem se adassátok be az oltást... :?

Bjuti: Nyugodtan panaszkodj! Hátha tudunk neked segíteni! Örülünk ha tudsz jönni ne butáskodj!

Kép

Kép

Kép
millye

Lányok én már tényleg mindent próbáltam, mert nekünk a tejindítás is nehéz volt. Volt szoptatási tanácsadó, 2-3-4 óránkénti etetés, folyamatos fejés, laktoherb tea, homeopátia, maláta sör (szegénynek fájt tőle a hasa) és more milk kapszula, meg görögszénamag tea.
Na ez utóbbi használ, csak úgy tűnik egyszerűen ez sem elég.
Na de nem kesergek, amíg van egy csepp is addig arra koncentrálok. (köszi Budabo még egyszer), csak a hozzátáplálás praktikáit nem tudom még. Mikor, menniyt, hogy, miből stb.

De nagyon köszönöm, hogy így álltok hozzám.
Apropó zéti ezt a teát te is megpróbálhatod. Tényleg egy csoda, nekem a semmiből fakasztott tejet:)

millye: szuper alvókája van a kiskrapeknak;)

Orsi

Kép
bjuti

Bjuti: Értékelem benned, hogy nem adod fel és kipróbálsz mindent! Minden elismerésem ezért! Nekem a védőnő azt mondta, hogy a szoptatás alatt termelődik a következő etetésre az adag. A pici fiam eddig kétszer kelt fel hajnalban és a mai volt az első, hogy ilyen sokat aludt... én nagyon örülök neki :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt!

Jól telt megint az éjszakánk! Fél 2-kor kelt fel enni Bencus, utána már szundított is! :)

Andus, remélem már nem fáj a fejed!
Szegény kicsi Zéti, úgy sajnálom, hogy ő is nyügi volt! :cry:
Nem tudom, néha nekem is van olyan érzésem, hogy túletetem Bencust! :oops:

Orsi, dehogy tartod fel a topikot, gyere amikor csak tudsz!
Nagyon drukkolok, hogy legyen elég tejecske, hátha segít valami!

Bogi, szerencsére elmúlt a fejfájásom! :)
Füge is nagyon szépen fejlődik! :lol:

Millye, nekünk is volt már besipolás :? , mert Bencus nagyon mélyen aludt! Örülök a jó éjszakának! :D

Na megyek hajat mosni, amíg még lehet! :)
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: