A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kata van skype-od?
vagy msn?

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Na kezdek rájönni :lol:

000kata

Ok szólj ha elakadnál! :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mamuci:hogy kell irni az elejéra hogy kevin? meg a zenét hol kell rakni?
Megcsináltam a képeket és ha beszurtam a szöveget meg a zenét kész is?

000kata

Vera:én kevinnek nem merem beadatni .Magunkat igen azzal védem és nem viszem sehova.

000kata

3 éves kor alatt is adják????

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kata!

Olyan mintha Kevin már vagy 2 éves lenne!nagyon szép kisfiú!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Kata
Aranyos a kicsi Erik. Remélem csökken a köhögés, erről az izlandi zuzmóról még nem is hallottam.
Szerintem szép lett a torta, legalábbis tuti az enyém se lesz szebb, Kevinnek is tetszett látom.

Honey
Nem semmi ez a falevés, furcsa dolgokat szeretnek eszegetni ezek a kölkök, nálunk a ruhaszárítóról jön a festék és Johanna azt csipegeti lefele és persze meg is eszi, és hogy tud örülni, mikor lejön egy kicsi darab, én meg már tök ideg vagyok tőle.

Nagyon csini vagy, mint egy fotómodell.

Reni
Drukkolunk lakásügyben, reméljük sikerül találni egy jó kecót!
Szép kislány voltál, igazából én nem tudom eldönteni kire hasonlít Krisztián, szerintem, nagyon vegyes saláta.

Mammuci
Szuper lett a dia, annyira cukor Domi ezekkel a fürtökkel, nekem úgy tűnik, hirtelen göndörödött be, egyik képen még sima, a másikon, már göndi.

Akira
Szép nagy baba volt Fanni és szerintem most is pont jók a méretei a korához képest.
Én csak cebiont adok Johannának, jó lenne ha megenné a friss gyümölcsöt, de csak az üveges kell neki, na meg a szőlő, de csak ha ő eszegeti le a fürtről a szemeket, ha megpucolom, úgy már nem jó.

Anya
Édes Kincső, milyen jól elvan a bokorral, ne aggódj, még Johanna sem megy, majd belejönnek.

Móni

Kép
ission

Nekem is elküldené valaki a g-mailos jelszót meg a linket, hogy hol találom!
Köszi

Móni

Kép
ission

Kata!

Az elejére a szöveg: Eszközök-cím és stáblista-cím hozzáadása a film elejéhez.
Itt betudod azt is állítani milyen betűtípus meg szín legyen stb..

a zenét meg:Feladatok-hang vagy zene importálása.

remélem menni fog!

Ission! Igen sokáig egyenes volt a haja aztzán először csak vizesen göndörödött, aztán úgy maradt! :lol: :lol: De én imádom így!!! :lol:

Honey! én azt olvastam h 12 hós kortól adják a szurit.

Apa ma beadatta magának. Én tűfóbiás vagyok... :roll:
Szülni is inkábbmegszültem epidurál nélkül csak ne szurkáljanak! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kata! azt elfelejtettem hogy ha kész vagy vele. Fájl-film mentése.
akkor hosszan dolgozik pár perc mire kész lesz. akkor lesz feltölthető formátumú. :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci!

Szuri! :lol: :lol: :lol: Én annó Beni születése előtt voltam így,aztán 7 hónaposan begörcsöltem,irány a kórház,napi 5 szuri vállba :roll: .na azóta nem félek :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

de félre ne érts,nem kívánom senkinek,csak azt akartam mondani,h nem vagy ezzel egyedül.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Mammuci: tegnap elmentettem hogy majd folytatom ha válaszolsz.De most ha visszajön nemtudom szerkeszteni :? van msnem katka198509@hotmail.com

Még mindig köhögök pedig már elfogyott az üveg izlandi zuzmo :? már kevin is köhög.Ma hoz apa Stodalt remélem hat majd legalább kevinnek.

Az ltás egyéves kórtol adják de nekem azt mondta a gyerekorvos több i shogy 3éves kor alatt nem ajánlja inkább a családtagok oltsák magukat.Hétfön megyek receptért apa beoltatja magát én még gondolkodok adiig magamon én szoptatom még kevin és ha átmegy a tejbe az nem baj szerintetek?
Képzeljétek most hivott anya hogy mind 3 öcsém tiszta beteg 39 fokos láz, végtagfájdalom ,nem birnak még felülni se :shock: mindjárt kihivja az ügyeletet.Remélem ez nem a h1n1.

000kata

Hello!

Kata remélem én is! Szupi képek tetszik nagyon az a vasút!

Honey a bombanő! :lol:

Én ma megyek oltóanyagért nálunk sem adja be a gyerekorvos 3 év alatt, de mi többiek beadatjuk apa mindenáron magának akarja beadni :roll: férfiak!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Mammuci: sikerült köszi szépen még azt szeretném kérdezni hogy már szerkeszteni nem lehet?mert a zene végig megy kép nélkül is .Raknék még képet vagy esetleg cserélnék zenét.Köszi szépen

000kata

Kata, annyira helyes Kevin és olyan nagyfiús!!! A torta igenis szép lett és biztos finom is :lol:
Sajnálom az öcsiket, de ez nem biztos, hogy röfikór csak már hajlamosak mindenre ráfogni.
Mi mégse oltatunk :lol: Dr. Lenkei meggyőzött!

Honey!!! Azta minden túlzás nélkül mondom csúcsszuperül nézel ki, irigy-irigy! Apa beájul az ajándéktól az biztos :oops: 8) :lol:
Kipróbáltam a méregdrága csodafolttisztítóvegyszert :lol: működik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
volt rá lehetőségem tegnap bőven, majd lent részletezem...

Anya, de édes Kincső, annyira szép helyes kislány - de itt minden kislány nagyon szé, ugye csajok?
A fiúk is helyesek és vagányak :lol:
Privi készül, mint a Luca-széke :lol:

Ilba, kezed?

Fürtösker, ujjaid?

NATI, ANDY MI VAN VELETEK :?:

Kicsi Lillám beteg lett tegnap előtt, fosós vírust szedett össze.
Dokibácsink továbbképzésen, persze miért ne most :evil: a helyettes doktornéni vizsgálta meg tegnap reggel. Előző este lázas volt, de az már a múlté és egyre kevesebb a fosi csak vér is volt benne ezért kérdéses volt, hogy kórházba kell vinni.
Nem akarom hosszan ecsetelni, de a tegnap reggeli vizsgálat után annyit mondott a doktornéni, ha továbbra is vért látok, gyerekosztály.
"Kicsit" megijedtem, mert nem gondolnám, hogy szükség lenne más kórházi szarokat (bocsi) összeszedni.
Vér pedig továbbra is volt.
Felhívtam a kórházat ott ismerek egy szupi gyerekorvost, de Ő csak hétfőtől dolgozik- továbbképzés miatt :twisted: :twisted: :twisted: beszéltem egy másik gyerekorvossal Ő azt tanácsolt, ha még ma reggel is véres mindenképp vigyem be. Tegnap estétől szemmel látható vér nem volt már a kakiba és remélem nem is lesz.
Azt tanácsolta még, hogy koplaltassam a gyereket :roll:
Na ez az ami nehezen megy azaz sehogy, mert hála az étvágy megmaradt. Jó próbáltam neki olyan ételeket adni ami egyébként kicsit fogja a hasát ( főtt rizs, h.t.keksz, alma, banán)

Most itt tartunk, remélem már kifelé mászunk ebből a nyavalyából , mert a popsi überbrutál módon piros és nagyon fáj szegénynek :cry:
Ma reggel talán annyival jobb a helyzet, éjjel már nem volt kaki :lol: szerintem átmegy már rajta, legalábbis bízom benne.

Gyógyszert nem kell szedni csak a Normaflor-t kell 1 hétig kapnia és írtak még neki Papaverines görcsoldót, de arra nem volt szükség.

Van a Hipp-nek sárgarépa,rizs elektrolites ivóleve, de venni természetesen nem tudtam, de már sógornőm megrendelte és van még a Normolyt , de az por ez talán ugyanaz csak más gyártja és ezt vízzel kell feloldani.
Ezt csak azért írtam le, mert szerintem jó ilyen piciknél otthon tartani hasmenéses megbetegedés esetén jól jöhet ha van mihez nyúlni.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Mammuci, nagyon jó lett az összeállítás Domiról, nekem a mikulásos alvós és a bukósisakos a kedvenc ( 2x is megnéztem)

Vera, mizujs? Voltatok bíróságon? Gyere mesélj, írd ki magadból, ha úgy "könnyebb"

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Mammuci sikerült,hogy lehet ide berakni?

Évi: sajnálom Lillát szegénykém :cry: hogy hogy véres a kakija?akkor nem viszed be a kórházba?

000kata

itt a veideó még gyakorolnom kell

http://www.indavideo.hu/video/Kevin_elso_eve

000kata

Juuj Kata!! Ez nagyon, nagyon szép!! Teljesen meghatódtam, mert Én Kincsemnek születése óta ezt az altatódalt éneklem és mindig csak ezt. És olyan édes, mert akárhol vagyunk elkezdem énekelni és ráhajtja a kis fejét a mellemre. :) Teljesen hozzákötötte ezt a dalt az alváshoz! Nekem a kedvencem! És a képek!! Szuper!! Nekem legjobban amikor alszik azok tetszenek, főleg tigrincses ruhában , meg kell zabálni!! Meg amikor apával van, azok olyan édesek!!! :) Látszik, hogy imádják egymást!!!! Tündéri!! :)

Bocsánat még jövök csak főzi közben lopakodtam ide. :lol:

Kép
Kép
anya1118

Kata! Látom ügyesen megoldottad!!! :D

Nagyon szupííííí lett!! És Kevin olyan kis huncut!!! Nagyon éédeeeees!

Tiszta apukája ám! :wink: :D

Bocsi csak ennyi voltam most majd jövök este!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya,Mammuci: köszönjük :oops: :lol: Szerintem is tiszta apja és imádják egymást.Este ha halja kevin hogy nyilik az ajtó rohan ki elöször kikukkol h ki az és meglátja az apját rohan oda hozzá.Imádja.Nagyon éde :lol:

000kata

bocsi, csak gyorsban eszembe jutott, már régen olvasgatom ezt a blogot, ha valakit érdekel nézzen bele, 3 gyermekes anyuka nem mellesleg orvos én még akkor találtam rá mikor az össze-vissza védőoltások miatt kutakodtam a neten
azóta ha van időm be-be nézek és most jutott eszembe, biztos írt már a H1N1 mizériáról - igen így legyen ötösöm a lotton

[url]http://www.zimonyi.hu/?p=777#more-777

Kata, csúcs szupi Kevin !!! Ügyesen összeválogattad az elmúlt 1 év fotoit. Szép kis család vagytok :lol:

[/url]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: köszönjük :oops: :lol:
Hát én még mindig nem tudom mi legyen.És ha elkapjuk és valami baja lesz kevinnek az én hibám lesz.....hogy nem tettem meg mindent.Én kockáztatom az egészségem kevinért......

000kata

Képzeljétek öcsémnek már 41 a láza mind3omnak.anya már kihivta a mentöt :cry: Szoritsatok h ne legyen bajuk. :cry: :cry:

000kata

Sziasztok!

Kata! Nagyon sajnálom az öcséidet, remélem minden rendben lesz velük! Írj, ha tudsz róluk valamit! :cry:

Nekem nem jött össze a windows movie maker! Nem tudom mi nem jó... eleve nekem az a fekete ablak fekete marad, nem játsza le a képeket :roll: alul látszik, hogy a képek mennek sorba, meg a zene is megy rendben, a szöveg is jó, azt is megcsináltam... de nem látszik a jobb oldali fekete ablakba semmi, és elmenteni sem menti! Elkezdi aztán hibát ír ki! De azt írja ki, hogy lehet nincs elég tárhely, de van... vagy nincs meg talán valamelyik kép amit én le akarok játszani... de megvan :roll: :? szóval nem tudom.... segítsen valaki aki okosabb mint én :lol:

Honey nem semmi! Nagyon csini vagy! Megteszed nekem, hogy teszel fel egy szülés elötti képet, egy szülés után nem sokkal képet? Csak összehasonlítás képpen!? :D

Ission, igen eleinte én is csak a cebiont adtam, de ugye Fanni annyira nem eszik, hogy az hihetetlen.... :cry: és ezért adom neki a bérest, hogy azt mondják attól éhes lesz, mert a b vitamin ugye étvágyat csinál... Friss gyümölcsből semmit nem eszik? Mármint a szőlőn kívűl? :roll: Semmilyen formában? Darálva, reszelve, mixerrel, vagy katonákba harapva? Sehogy? :?

Évi, sajnálom Lillát! Gondolom hogy megijedtél! Remélem most már jobb, és nem lesz többet véres a széklete! Írd majd meg, hogy van! :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Évi
Jobbulást Lilládnak! Valami vírus lehetett akkor? Hol, vagy mitől szedhetnek ilyet össze , a vér láttán gondolom megijedhettél.
Te is mindíg írod h. alapból sokat kakil. Léna is mindíg min. 2x de inkább 3x :roll: Ő meg ugye hízni sem nagyon hízik. A Hippes cucc amúgy jó csak legyen aki megissza. :? Már 1-1 dl is segít ha lemegy.

Akyra
9kg az már egész jó sztem 1évesen az kb az átlag kislányoknál. Érdekes h. Kyrával gondolom együtt eteted Őket és úgy sem jön meg az étvágya? Léna 8400, pedig nem rossz evő.

Kata
jaj de sajnálom. Jobbulást nekik! Sulisok még? mennyi idősek? Nem is volt előzmény csak ez a hirtelen láz?

Mi továbbra sem oltatunk. Hetente eszünk 10-15szem oscillococcinum-ot aztán meglátjuk. Tömegbe már nem visszük Lénát.

Kevin és Domi videó nagyon szupira sikeredett! Mammuci a mi videónknak is ez a zenéje. :wink:

Kép
katica_75

Hello

Kata remélem már jobban vannak, nagyon szorítok értük! Ez borzalmas!

Evi amikor enyim gyerekeknek ment a hasa a dokinéni mindig csak birsalmalevet "írt" fel nekik nagyon szuper béltisztító jobb mint a bifidusz hocipőm tudja micsoda! Jobbulást nektek! Mára remélem már sokkal jobban vagytok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Nem írtam pár napja, és nem győzök visszaolvasni! :shock: De legalább zajlik itt az élet, nincs pangás! :)

Mammuci, Kata! :)
Gratula a videókhoz, nagyon ügyesek vagytok, nekem nem volna türelmem ezt megcsinálni, meg nem is vagyok egy nagyon szakértő ilyenekben. Kevin tényleg tiszta apa!! :)
Kata, tényleg, tesóiddal mi van???

Evi!
Akkor lehet, csak ketten maradunk, akik nem oltatnak??
(bár néha én is megingok, de még tartom magam….de hiszen ezt is akarják elérni, félelmet gerjeszteni mindenkiben, és hogy végül mindenki adja be a derekát… :roll: )
Hú, ez a fosingós vírus nem hangzik túl jól….Remélem már jobban van a kis drága!! :)

Honey!
Csúcs szuper a kép!! :) Majd a többiből is kérnénk ízelítőt!
Holnap mentek, ugye? És oda is adod neki az albumot? Hát ettől biztos kifekszik! :lol: (vagy téged fektet ki… :oops: :oops: )
Falevős kép…. :lol:

Anya!
Nagyon édes Kincső!! Mintha csak Á.-t látnám a bokornál!! Mi is mindegyiknél megállunk!

Katica!
Még ti is tartjátok magatokat oltás-terén?? Mi inkább c-vitamin, sok-sok gyümölcs, kicsinek cici!

Na, mennem kell, felébredt, készítem az ebédjét!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta,
mi sem oltunk (egyenlőre? :roll: ).

Bocsi, ennyi időm volt. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

Öcséim a László kórházba vannak még van lázuk,vettek mintát h a h1n1 e.De még nincs eredmény.Remélem jobban lesznek.Anya érdeklődött hogy Kevint oltsuk e ,és azt mondta h ha szoptatok magamat feltétlenül oltsam mert kis védettséget ad neki i .Meg a családtagokat feltétlenül.Ezt a cikket olvassátok el.

000kata

Huu Kta nem semmi. Én pont ettől félek hogy valamelyik gyerekem khba kerül. Nah mivel segítségem semmi így tuti egyedül kell bent lenniük.

Jajj képzeljétek:)) megint sikerült Iza első újjítását videóra vennem:)) Valahogy akkor csinálja a dolgokat mikor pont videózok:))

íme:
http://www.youtube.com/watch?v=mSWpSUjjAC0

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Hát Katica, én sem értem miért ilyen rossz evő! Igen, együtt etetem őket. de hát mégis! :? Mindegy, én kitartóan etetem, állandóan próbálom "tömni" :oops: Kb. 2 óránként próbálok etetni vele valamit... de hát mindegy, amíg jó kedvű addig végülis nem aggódok! :?

Mi ez az oscillococcinum? Mire adod neki? :roll:

Ditta, mi sem oltatunk! Igen, néha engem is elkap a pánik, de nem fogom beadni a derekam! Nővérem Angliában él, másik ismerősöm Olaszországba ahol nem megy ez az eszeveszett oltassunk láz, és ők is mondják, hogy botrány amit itthon csinálnak... kint semmi ilyen nincs! :? Szóval mi tuti nem oltatunk!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Most van egy kis időm. Előre is bocsi, hogy nem reagálok mindenre de képtelenség ennyi infóra választ, hozzászólást adni :lol: :lol: :lol:

Oltás: mi nem oltatunk. Sőt nekem már herótom van ha meghallom a tv-ben vagy a rádióban, hogy ez meg az már megbetegedett és oltassanak az emberek. Undorító már az emberek riogatása. Inkább nem mennék bele mit gondolok erről az egészről.

Honey, nagyon dögös lett a kép nagyon csini vagy.

Kata, mi van öcsikékkel? A videó Kevinről nagyon jó lett :lol: :lol: :lol:

Vera, iza csuda édes :lol: :lol: :lol: , jó lett a videó.

mi ma leveleket szedtünk, végre lehullott szinte mind. Már kicsit untam a sok levélgyűjtést. Zsombi csuda édes tegnap óta tudja, hogy kell a kismotort rendesen használni és a lábával hajtani :lol:

Jó éjt
Kri

Kép
Kép
kri29

Akíra
homeós bogyó ami influ kezelésére ill. megelőzére van.
Ja ausztráliában sem értik mi ez a baromi nagy riogatás itt. 6milliárdért gyártatták le az oltóanyagot, ciki ha rajtuk marad. De oltassa csak be magát aki úgy érzi, akkor mi is jobban védve vagyunk. Meg ne bántódjon ezen senki! mindenkinek szíve joga.
Én is belenyugodtam már h. ha ennyi akkor ennyi a súlya, lényeg h. nem betegesek, érzik Ők!

Honey
nekem is az jutott eszembe mint Klarisszának! Bombanő! :lol:

Klarissza
elképzeltem ahogy apa beoltja magát. :shock: Mondjuk nyílván tudja, orvos.

Betti
kedves vagy, bár nem tudom milyen képet láthattál. :lol:

Kép
katica_75

Szasztok!
HOney, basszus, nagyon dögös vagy! irtó jól nézel ki!
Falevéstől kész vagyok. Nincs mészhiánya, vagy valami hiánya ami a falban van? (lehet hülyeség)

Ditta, egyelőre mi sem oltunk. Mondjuk én már vittem volna K-t (P-t nem), csak a józanabb felem (Peti) nem engedi.

Katica, mi is nyomatjuk az oscit.

Akíra, ez az az influenza elleni homeos bogyesz amit reklámoznak. Az én lányom sem eszik. Mint egy madárka. Most ott tart, hogy egyszerre olyan 7-8 kanál ételt eszik. Sokszor próbálom én is kínálni, mindig el is fogad egy picikét. Súlyán látszik is, az elmúlt fél évben, ami eddigi élete fele, 1 kg-t hízott. :cry: Fanni mennyit eszik?

Évi, nem akarok pánikot kelteni, de Lilla tuti allergiás valami ételre. Kérj beutalót szerintem gasztróra és ott verd az asztalt vértesztért. A sok kaki, vér a székletben egyértelműen erre utal. Esetleg amíg nem juttok be próbáld ki (legalább 2 hét szükséges) a totál tejmentes étrendet, de figyelj a nyomokban található tejszármazékokra, savóra, stb. is. ne haragudj, nem akartam tolakodó és okoskodó lenni, de Kori is így volt.

Kata, öcséidnek jobbulást kívánok! Aztaaa, ti is ilyen sokan vagytok tesók? Tök jó! Eric is nagyon cukika, hogy bírja a húgod a babázást?

Rólunk: Kornél nem volt 3 napig oviban, mert köhög, de marhán nem akar menni, a kezdeti fellángolás korai volt, mert pénteken már bőgött-visított az öltözőben, hogy ő aztán nem megy be, mert fél a nagyfiútól (akivel első nap verekedtek) aztán hétfőn, kedden is nagyon sírt, olyan rossz így otthagyni. Pláne hogy az én állandó mozgásban lévő fiamat és kis társait ki sem viszik az udvarra, egész nap benn ülnek a szobában. Meg ugye benn futkozni sem lehet, ezért mindig megszidják és visszaültetik a szőnyegrre... :cry: annyira sajnálom őt. Nincs semmi foglakozás, csak vannak ott a gyerekek. Unalmukban meg egymást terrorizálják. Az új ovi idén már nem készül el, nem is reménykedünk már...
Panna is lázas éjjelente már 3 napja, de nappal nem, csak náthás.

Csajok, nekem annyira elegem van ebből a pánikkeltésből H1N1 ügyben, mindenki annyira fél, egyszerűen lehetetlen így kapcsolatokat fenntartani. Úgy volt, hogy megyek hétvégén a múlt héten szült barátnőmhöz segíteni, szopihoz tanácsot adni, szóval ilyen első napokbeli parákon átsegíteni (kórházban semmi infót nem adtak neki), de a hülye vírustól való félelem miatt meghiusult a terv, a dokinénijük azt mondta neki, hogy senki nem mehet hozzájuk. A másik ismimnek is 3 hós a kislánya, meglátogattuk volna őket, de a vírus miatt nem lehet. Jó, most nem is mentem volna, mert az enyémek is betegek, de addig nem találkozhatunk kisbabás barátokkal, míg el nem tűnik a h1n1? Tök gáz szerintem. :evil:

Kép
Kép
dalminha

azért gondoljatok egy másik oldallal is a H1N1-el kapcsolatban.

szerintem tényleg van vírus most. Tényleg nagyon gáz ez a vírus. csak azért fújták fel most még jobban mert ugye eleinte csak a negatívot hallotta mindenki és senki nem akart oltatni. No most képzeljétek el hogy mikor tényleg kitör a járvány valósan és rengeteg ember lesz beteg. Nincs annyi szabad hely a khkba hogy bírják a terhelést. Plusz ez mekkora érvágás lenne az egészségügynek. No meg akkor ott a kiesett dolgozók a bezárt munkahelyek stb stb. ezzel micsoda károk keletkezhetnének?

Pánik keltés? hisztéria? felesleges? lehet. De inkább egy ingyen oltóanyag mindenkinek vagy a magyar népesség felének ha ezzel megelőzhető ez még ha esetleg nem is tör ki nem is lesz járvány.

Ez is egy szemléleti oldal és csak egy gondolat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, igen, igazad van! csak emlékezzünk vissza nem is olyan rég dühöngött madárinfluenza vírus, nemtomén hány halálos áldozat, egész madárkolóniákat irtottak ki, aztán most hol van a vírus? Sehol. Ide sem ért.
Mint már írtam, én lehet oltatok ettől függetlenül, de csak a nagyot. Apát a cégnél oltják, magamat nem, én nem megyek emberek közé, Panna még kicsi hozzá. A "lehet" az apa. Ő nagyon józan, körültekintő, megfontolt. Még nem érzi, hogy szükséges lenne. Én hiszek neki. ennyi.

Kép
Kép
dalminha

Kata, Kevined irtó édes, szerintem rád is hasonlít! :)

Mammuci, cukika Domi is nagyon!

Kincsőanyu, én az "este jó, este jó este mindig jó kezdetű J.A verset éneklem minden este. Olyan édes volt Kori, amikor már nagyjából beszélt feküdt az ölemben és énekelte velem, volt hogy csak 1-1 szót tudott, de kb 2 évesen már az egész hosszú verset el tudta énekelni... :)

Kép
Kép
dalminha

hát én nem emlékszem hogy a madár infulenzából ekkora cécó lett volna. kínába volt pár halálos áldozat, leöltek tőlünk is jópár madarat de azt ennyi. Mert az nem terjedt el. amúgy kifejlesztették arra a vírusra is a szurit. nevezetesen a H5N1 et.:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Ok, nyertél! :wink:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Megint jól eltűntem :oops: :oops: ..... bocsánat!

Mi nem oltatunk, bár a nőgyógyászom csütörtökön javasolta :roll: .
Felturbózzuk magunkat inkább vitaminnal :) .

Dalma!
Korit nem akarod addig otthon tartani, amíg ilyen "mostoha" körülmények vannak az oviban? Nehogy később az új oviba is így induljatok :) !
Bár, okoskodni nem szeretnék :D ! Csak olyan meghatározóak ezek az élmények :? !

Honey!
Aztaaaa! Nagyon csinos vagy! No, én erről beszéltem, akkor amikor azt írtam, hogy én nem vállalnék be ilyet :roll: . Én ilyen csini szerintem még 18 éves koromban sem voltam :oops: :D
A falevés nagyon furcsa!!!! :shock:
Katus is mindent bevesz a szájába, de ami nem oldódik el a nyálától, azt kilökdösi a nyelvével.

Vera!
Hétfőn megpróbálok postázni....., eddig egyszerűen képtelenek voltunk eljutni :oops: :roll: !

Kata!
Mi újság a tesóiddal? Azta! 3 öcs!!! :shock:
Húgodnak gratulálok!!!!!

Most csak ezekre emlékszem........

Velünk minden rendben!
Hármaska már 4 cm, minden végtagja látszik... :D
Katusnak elindult a 2!!! foga, amitől kicsit zizi, de még bírjuk :) .
Tegnap voltunk "mulatni" Kolompos koncerten.
Mindkét lány nagyon jól érezte magát. Anna tök idegen lányokhoz odament, hogy táncoljanak, Katus meg a színpad szélébe kapaszkodva csápolt a zenészeknek :lol: .

Most megyek kiveszem a sütőből a gesztenyét....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: