Kata, annyira helyes Kevin és olyan nagyfiús!!! A torta igenis szép lett és biztos finom is
Sajnálom az öcsiket, de ez nem biztos, hogy röfikór csak már hajlamosak mindenre ráfogni.
Mi mégse oltatunk

Dr. Lenkei meggyőzött!
Honey!!! Azta minden túlzás nélkül mondom csúcsszuperül nézel ki, irigy-irigy! Apa beájul az ajándéktól az biztos
Kipróbáltam a méregdrága csodafolttisztítóvegyszert

működik
volt rá lehetőségem tegnap bőven, majd lent részletezem...
Anya, de édes Kincső, annyira szép helyes kislány - de itt minden kislány nagyon szé, ugye csajok?
A fiúk is helyesek és vagányak
Privi készül, mint a Luca-széke
Ilba, kezed?
Fürtösker, ujjaid?
NATI, ANDY MI VAN VELETEK :?:
Kicsi Lillám beteg lett tegnap előtt, fosós vírust szedett össze.
Dokibácsink továbbképzésen, persze miért ne most

a helyettes doktornéni vizsgálta meg tegnap reggel. Előző este lázas volt, de az már a múlté és egyre kevesebb a fosi csak vér is volt benne ezért kérdéses volt, hogy kórházba kell vinni.
Nem akarom hosszan ecsetelni, de a tegnap reggeli vizsgálat után annyit mondott a doktornéni, ha továbbra is vért látok, gyerekosztály.
"Kicsit" megijedtem, mert nem gondolnám, hogy szükség lenne más kórházi szarokat (bocsi) összeszedni.
Vér pedig továbbra is volt.
Felhívtam a kórházat ott ismerek egy szupi gyerekorvost, de Ő csak hétfőtől dolgozik- továbbképzés miatt

beszéltem egy másik gyerekorvossal Ő azt tanácsolt, ha még ma reggel is véres mindenképp vigyem be. Tegnap estétől szemmel látható vér nem volt már a kakiba és remélem nem is lesz.
Azt tanácsolta még, hogy koplaltassam a gyereket
Na ez az ami nehezen megy azaz sehogy, mert hála az étvágy megmaradt. Jó próbáltam neki olyan ételeket adni ami egyébként kicsit fogja a hasát ( főtt rizs, h.t.keksz, alma, banán)
Most itt tartunk, remélem már kifelé mászunk ebből a nyavalyából , mert a popsi überbrutál módon piros és nagyon fáj szegénynek
Ma reggel talán annyival jobb a helyzet, éjjel már nem volt kaki

szerintem átmegy már rajta, legalábbis bízom benne.
Gyógyszert nem kell szedni csak a Normaflor-t kell 1 hétig kapnia és írtak még neki Papaverines görcsoldót, de arra nem volt szükség.
Van a Hipp-nek sárgarépa,rizs elektrolites ivóleve, de venni természetesen nem tudtam, de már sógornőm megrendelte és van még a Normolyt , de az por ez talán ugyanaz csak más gyártja és ezt vízzel kell feloldani.
Ezt csak azért írtam le, mert szerintem jó ilyen piciknél otthon tartani hasmenéses megbetegedés esetén jól jöhet ha van mihez nyúlni.