Sziasztok!
Eszeveszett ez a tempó...
Nem semmik vagytok!
Sajnos nálunk a tegnap este folytatódott éjjel is, tehát nagyjából óránként kelt... rémálom egy éjjel volt! Olyan fáradt vagyok... és ma voltam tornázni is... szóval kész vagyok!

Remélem ma jobb éjszakánk lesz!
Honey, lehet tudni, hogy ehhez a folt tisztíóhoz hogy lehet hozzájutni? Mert tudom, hogy ezek nem kaphatók bolti forgalmazásban... tudsz esetleg nekem is szerezni? Nekem mindent megérnének a tiszta ruhák! Utálom a koszos ruhát
Kata, drukkolok a húgodnak! Én tudom milyen a túlhordás... Kyrát én is 8 nappal hordtam túl!

Nem volt egy leányálom! Senkinek nem kívánom ezt... Majd értesíts, hogy mi lett

Nem tudom holnap tudok-e jönni, ezért inkább most kívánok
Kevinnek Boldog Születésnapot!
Ilba, nagyon jó a kis összevágás

Nagyon édes kisB és nagyB

Játékokon vita? Nálunk minden nap megy a vita! Nem győzök igazságot tenni... Remélem hamar vége lesz ennek, és lerendezik egymás között! Nálad nem lökik fel egymást? Mármint nagyB kisBt? Mert nálunk ez van... hogy merő szeretetből, ölelgeti...felborítja....ölelgeti...rámászik....ölelget....fojtogatja a karjával.... pedig tényleg imádja....
Dalma, hihetetlen szép a lányod

Rengeteget változott az elmúlt egy év alatt
Fürtöske, nagyon sajnálom a baleseted, borzalmas lehetett, remélem hamar rendbe jössz (hát én múltkor egy ujjamat vágtam el de úgy rendesen, és én is bajba voltam a pelenkázással, meg mindennel... 3 ujj.... nem is tudom hogy lehet csinálni bármit is...

) Jobbulást! Szép méretek
Anya, hát a sok torta.... nos, az első a szétmarcangolható

az családi hagyomány, hogy az első szülinapon kap minden baby egy saját tortát amivel azt csinál amit akar
Aztán a fő torta az a nagy virágos volt, ami 30 szeletes, a nagy családi bulira! A rózsaszín kis vonatosat anyósom csinálta neki, mert ragaszkodott hozzá, hogy ő is akar tortát adni a Fanninak! A kis barna vonat pedig az unokahúg ajándéka (Kyrának is csinált egy ugyanilyet, és így azt hiszem ez is hagyomány lesz az első szülinapra

ja, unokahúg 12 éves

) Szóval ennyi a sok torta története
Mammuci, totál egyet értek veled, én is kiborultam volna! Nem semmi! Pofátlanság

De próbálj meg ne foglalkozni vele, most már mindegy, és lényeg, hogy lett egy jó buli is... arra kell emlékezni

Nem semmi a haja!

Gyönyörű! És látom ti is hagytátok tortázni
Hogy csináljátok a videókat? Hogy raktok zenét meg mindent? Kell nekem is egy ilyen program! Mert sok kis videóm van nekem is, és jó lenne egy kis filmet kreálni belőle.... Segítsen valaki!
Katica... Léna milyen édes.... azzal a lufival

és hát már most kis hölgy.... körömlakk