A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, huh, majd visszaolvasok...
Nagyon szép minden gyerkőc, szülinaposoknakBoldog Szülinapot kívánok!!

nagyon rossz napjaink voltak, azért is nem volt kedvem jönni sem.
Pénteken baleset ért, leforráztam gőzzel 3 ujjamat és a kínok kínját álltam ki a mai napig.Teljesen bőrhiányos lett mind a három.
A szülinap sem olyan volt amilyent szerettem volna, ez nagyon betette a kiskaput :? Semmit nem tudtam csinálni, még pelenkázni sem.Párom itthon volt, szinte ő csinált mindent :? :)
Marci is rátett egyx lapáttal péntek-szombat az éjszakáink brutálisak voltak, talán átvette a fájdalmat tőlem :?
Fogacska sehol sincs új.
Meg ma megjött újra....lehet ezt is érezte :)
Voltunk fejl.vizsgálaton is ma, 9750 g és 77 cm vagyunk :)
Vendég

Fürtöske:sajnálom a balesetet ,nagyon fájhat :cry: :cry: én is forráztam már le magam gyerekkoromba egy egész edény tésztavizet magamra boritottam ( megakartam lepni anyát h leszüröm neki ) és magamra borult :? :cry:
Szépek a méretek :lol:

Dalma:nagyon jok a képek,nekünk is van olyan elefántunk kevin nagyon szereti. :lol:

000kata

Sziasztok!

Vera:Hát anyum szerint is rám :lol: Nem a mostanira hanem a kiskorira :lol: Köszike

Majd rakok fel kiskorit magamról :D

De persze,hogy mind a kettőnkre hiszen a miénk :lol: :lol:

Katica:Okés.Akkor holnap :D Köszike ari vagy :D Tényleg tiszta apja

:D

dalma:Nagyon arik a képek.Ma egésznap mentünk érdeklődtünk hát remélem összejön.Biztos nem komolyan,de ennyi elég volt Krisznek sajnos.Köszike.A szeme apjáé meg enyém kicsinek :D 1 éves koromig nekem is kék volt ám a szemem :lol:

sonny:Noelnek Nagyon Boldog szülinapot kívánunk!!!!Köszike.Kis vagány benne :D Annyira édes Noel kis szépség ő is :D

Évi:Krisz sem alszik takaróval olyan mint én :D Én is mindig kitakarózok.Hálózsák Krisznek se jön be.A postásra nem is hasonlít

:lol: :lol: Puszit mi tegnap kaptunk tőle a levegőbe olyan cuki volt ahogy próbált minket utánozni :D

akíra:Köszike
:D Apának mondtam,hogy szerinted tiszta ő nagyon büszke volt ám :lol:

Azért kérdeztelek titeket,mert apa elkenődik amikor anyum mondogatja,hogy tiszta én vagyok.És,hogy kicsinek ugyan így néztem ki.Jól esett apa lelkének,hogy rá is hasonlít nekem nem hitte el :lol:

honey:Apa nálunk is bent volt szülésnél,de csak pár kép készűlt,mert velem volt elfoglalva meg nem engedtem többet :oops: :lol: Én csak részletekben emlékszem a szülésre :oops:Akkor szép fejem van :lol: :lol:

Kata:De jó lessz egyszerre ünneplitek majd akkor ti is a szülinapokat :lol: Mi is egyszerre tartjuk a két gyerkőcét :D

ilba:Nagyon ügyes Berci :D Nagyon édesek :D

fürtöske:Sajnálom a rossz napokat :cry: Jobbulást kívánunk!!!Nagyon rossz lehet :cry: Nekünk tegnap éjszaka volt nagyon rossz Krisz állandóan felriadt és sírt.Be-ki tettem a kiságyba míg végűl nagy nehezen elaludt reggelig.

Én most sütifaló bödönt vettem Krisznek kivi leszek mennyire köti majd le :lol:

Megyek mindjárt pancsi van :D

Kép
Kép
reni_24

Reni!

Nekünk is van sütifaló! Bettus nagyon szereti!már rakosgatja bele a formákat,azaz próbálja :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Tótágast áll mostanában :lol:
Kép
Sütifalós
Kép
Jár a baba jár
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Huu, de sokat írtatok!!

Nagyon szépek a gyerekek egytől- egyig!!! :)

Akíra
Fanni a csoki tortával, valami zabálni való. :) Miért volt ennyi tortátok??

Reni

Krisz a tigrincs ruhában!! Hihetetlen édes!!! Nagyon jól áll neki. :) Szerintem Rád hasonlít inkább a szeme csak apukája. :)

Katica
Tényleg tiszta apja Léna és anyós. ;) Sajnos Nekünk nincs apáról picikori kép, de majd teszek Magamról meg Kincsőről.

Judit

Noel nagyon édes, milyen nagyfiú lett! Csuda jó a torta, Nekem a süni a kedvencem. :)

Kata

Jobban van Kevin, vettél sapkát?? De izgi, mindjárt itt a holnap! :) Tényleg holnap tartjátok?? Mit kap végül Kevined??

évi

68?? Akkor miért van a neved mellett 69? :) Amúgy az Én bátyám 69-es. :)

Dalma

Csuda szépek a gyerekek!! Azok az arany fürtök!!! Mind megette Pannád a tortát?

Fürtöske

Juuj!! Sajnálom és jobbulást!! :(

Honey

Bettikéd nagyon ügyes! Tótágas után nem szédül meg??

Mi most jól állunk, épp most sikerült eladni az egyik autónkat, amit kb. 2 hónapja hirdetünk, bár nagyon sajnáltuk. :(
Kincső egyre ügyesebb kb. 3 lépést tud megtenni teljesen egyedül. Szerintem hamarosan futhatok Én is utána. :) Sajnos jön a felső fogacska így egyre nyűgösebb nappal, éjjel is mindig kel. :( Ez lesz a 7. fogacskánk! :)

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
anya1118

Hűűű mennyit írtatok!!!!
esélyem sincs reagálni mindenre! :roll:

Minden kis szülinaposnak Nagyon Boldog Szülinapot utólag is!!!

Betti! Nagyon édes Bettikéd! Ez a tótágas...?!!! :lol:

Reni! Szorítok a lakás miatt! Remélem sikerül továbbállnotok!!!

Fürtöske! Úúú nagyon fájhat jobbulást! Sajnálom hogy így jártál reméljük hamar gyógyul! :wink:

Kata! Stodalt nem próbáltad? Homeopátiás... :wink:

Dalma!!!! ANNYIRA GYÖNYÖRŰ PANNA!!!! Mint egy játékbaba!! :lol: :lol:

Ilba! Nagyon jó a videó! Annyira látszik a szeretet köztük! :lol: :lol: Na és szépek is!!! :wink:

Katica! Sztem is tiszta apja! De tegyél magadról is!!!!

Akira! Húú mennyi torta!!! Na és Fanni!!??? Cukimuki zabálnivaló!!!:)

Sonny! Noeled milyen kis hajasbaba!!!:))) Édibédi!!!

Reni! Ezt a tigrises pizsit hol vetted??? Annyira ééééédesssss!!!!!

Picit rólunk:
Ugye 2 napban tartottuk a szülinapot a sok vendég miatt. Háát a szombatit sikeresen elb…ták a vendégek (bocsánat) de nem tudok mást mondani rá. Képzeljétek hogy kb 2 hete le lett beszélve h 7 én tartjuk stb. először 2 re hívtuk őket de mivel férjem unokatesójáéknál az egyik gyerek délután alszik így hogy őt se zavarjuk meg áttettük 3és 4 közöttre. Bevásároltunk készültünk kajával piával sütivel lufival díszítéssel stb erre képesek voltak beállítnai negyed 6 kor. Tele hassal ugyanis idefelé jövet még felugrottak unokasógorékhoz a bnőjét felköszönteni!!!!! Ahol lakoma volt tehát tele hassal jöttek .Ja és Domi 7 kor fürdik és 8 kor alszik!!!! És ezt trdták ráadásul a kisgyerek aki miatt át lett téve az időpont nem is aludt délután. ANNYIRA MÉRGESEK VOLTUNK MINDKETTEN!!!! Legszívesebben be sem engedtem volna őket hiszen itt is fel lehetett volna köszönteni a csajt na meg mi az h bekajálnak na meg nem a legkissebbhez kéne igazódniuk?????? Hűűűű még most sem tudtam túllépni rajta de férjem sem… szerintetek nem bunkóság??? Vagy csak én fújom fel??? Meg milyen dolog már elénk beszervezni???

Aztán vasárnap az én családom jött az szerencsére nagyon jól sikerült! Domi nagyon élvezte a nyüzsést a felhajtást a sok embert. Pörgött jobbra balra!! Ja és csajok a foglalkoztató asztalka tuti nyerőőőő volt!!!!! Domi imádja!!!!!!!!!!! :D :D :D 9 ig bírta a husom! És reggel fél 5 ig aludt az ágyában máskor már éjfél és 2 között ébred!! Majd rakok képeket is bár inkább videóztunk…
Megcsináltam a kis videónkat mis is csak nem akar elindulni a diavetítés meg a zene alatta pedig mindent jól csináltam és mégse jó. Remélem bnőm segít és akkor rakom a linket is!

Zsombinak nagyon boldog Névnapot!!!!
Andy30!! Hol vagy??megint eltűntél…

Anikó

Kép

Kép
mammuci

mammuci
Szerintem igazad van, nem Te fújod fel, ez enyhén szólva is illetlenség!! :( Sajnálom, hogy el lett rontva Domika napja, de a lényeg, hogy a második szuperül sikerült!!! :) Várom a képeket és a videót!!!!

Tényleg, hol vagy andy ?? Ne tünj el, nemsoká ünnepelünk Mi is!!! :D:D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
anya1118

Kép

Kép
Kép
anya1118

Nagyon szépen köszönjük a dicséretet mindenkinek! :)
Tényleg nagyon szeretik egymást, de azért a játékokon megy a vita néha ... :twisted:

Évi,
hagymateát hogyan csinálod? Engem is érdekelne ...

Kata,
én a Windows Movie Maker-t szoktam használni, bár vannak sokkal jobb programok is, de ez nagyon egyszerű, így gyorsan megy. A legtöbb idő a több ezer képemből válogatni. :oops: :D

Dalma,
annyira édes ez a kicsi lány! :) Ez a pipellő! :lol:
Tök jó ötlet, hogy középre tettétek be a tűzijátékot, azt hisem lenyúlom. :wink:

Fürtöske,
jajj, nagyon sajnálom, meg fog látszani?
Nekem több, mint egy hete inhüvelygyulladásom van, irtóra fáj, de sajnos pihentetni nem tudom. Ma pl. nagybevásároltam Bercivel, azt se tudtam mit, vagy kit cipeljek. :shock:

Reni,
na sütifalónk is van, az is bejön mindkettőnek. :)

Honey,
tótágas :lol: :lol: :lol:

Mammuci,
teljesen igazad van, én is nagyon kiakadtam volna! :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci
igazatok van, sztem is. De a lényeg h. a második nap jól sikerült :) Nagyon édes Domi!!!!!! Jól szétrancsírozta Ő is ,de látom amúgy jószívűen adott is belőle.

Dalma
tényleg nagyon csini volt a lány! Meg ygönyörű, de azt már annyit írtam ;)

L. ma így vagánykodott, lufival a szájában :) a másikon meg igazi nő, a lakkokal akár 5 percig is eljátszik :)
Kép Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!

Eszeveszett ez a tempó... :shock:
Nem semmik vagytok!

Sajnos nálunk a tegnap este folytatódott éjjel is, tehát nagyjából óránként kelt... rémálom egy éjjel volt! Olyan fáradt vagyok... és ma voltam tornázni is... szóval kész vagyok! :? :cry: Remélem ma jobb éjszakánk lesz!

Honey, lehet tudni, hogy ehhez a folt tisztíóhoz hogy lehet hozzájutni? Mert tudom, hogy ezek nem kaphatók bolti forgalmazásban... tudsz esetleg nekem is szerezni? Nekem mindent megérnének a tiszta ruhák! Utálom a koszos ruhát :cry:

Kata, drukkolok a húgodnak! Én tudom milyen a túlhordás... Kyrát én is 8 nappal hordtam túl! :? Nem volt egy leányálom! Senkinek nem kívánom ezt... Majd értesíts, hogy mi lett :) Nem tudom holnap tudok-e jönni, ezért inkább most kívánok Kevinnek Boldog Születésnapot!

Ilba, nagyon jó a kis összevágás :) Nagyon édes kisB és nagyB :) Játékokon vita? Nálunk minden nap megy a vita! Nem győzök igazságot tenni... Remélem hamar vége lesz ennek, és lerendezik egymás között! Nálad nem lökik fel egymást? Mármint nagyB kisBt? Mert nálunk ez van... hogy merő szeretetből, ölelgeti...felborítja....ölelgeti...rámászik....ölelget....fojtogatja a karjával.... pedig tényleg imádja....

Dalma, hihetetlen szép a lányod :) Rengeteget változott az elmúlt egy év alatt :lol:

Fürtöske, nagyon sajnálom a baleseted, borzalmas lehetett, remélem hamar rendbe jössz (hát én múltkor egy ujjamat vágtam el de úgy rendesen, és én is bajba voltam a pelenkázással, meg mindennel... 3 ujj.... nem is tudom hogy lehet csinálni bármit is... :shock: ) Jobbulást! Szép méretek :D

Anya, hát a sok torta.... nos, az első a szétmarcangolható :lol: az családi hagyomány, hogy az első szülinapon kap minden baby egy saját tortát amivel azt csinál amit akar :lol:
Aztán a fő torta az a nagy virágos volt, ami 30 szeletes, a nagy családi bulira! A rózsaszín kis vonatosat anyósom csinálta neki, mert ragaszkodott hozzá, hogy ő is akar tortát adni a Fanninak! A kis barna vonat pedig az unokahúg ajándéka (Kyrának is csinált egy ugyanilyet, és így azt hiszem ez is hagyomány lesz az első szülinapra :) ja, unokahúg 12 éves :) ) Szóval ennyi a sok torta története :lol:

Mammuci, totál egyet értek veled, én is kiborultam volna! Nem semmi! Pofátlanság :evil: De próbálj meg ne foglalkozni vele, most már mindegy, és lényeg, hogy lett egy jó buli is... arra kell emlékezni :) Nem semmi a haja! :shock: Gyönyörű! És látom ti is hagytátok tortázni :D

Hogy csináljátok a videókat? Hogy raktok zenét meg mindent? Kell nekem is egy ilyen program! Mert sok kis videóm van nekem is, és jó lenne egy kis filmet kreálni belőle.... Segítsen valaki! :roll:

Katica... Léna milyen édes.... azzal a lufival
:lol: és hát már most kis hölgy.... körömlakk :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Fanni pár percesenKép

Fanni egy naposan
Kép

Fanni akkor és most

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Fanni maszatortás képe
Kép

Kyra maszatortás képe
Kép

:lol:

KépKép
KépKép
akíra

Először is hagymatea :

Cukrot kell karamellizálni és felönteni vízzel (lehet barna cukor is ) egy nagy fej vöröshagymát bevagdosva ( nem kell megpucolni csak alaposan megmosni ) beledobni a vízbe, addig főzni még a hagyma megpuhul, és kész.
Úgy is lehet, hogy külön megfőzzük a hagymát vízbe és ezzel felönteni a karamellizált cukrot.
Nekünk ez bejött gyerekkoromba anyum csinálta és szerettük nagyon :lol:
A hagyma köhögéscsillapító az égetett cukor köptető hatású.

Ilba, büszke anyuci lehetsz !!!

Dalma, Panna meseszép és Kori is cuki nagyon. Majd a kistesó "tiszta apja" lesz :lol: csini volt a kis hercegnőd nagyon!!!

Anikó, Domi kész mindig mosolyog és olyan huncutul, látom Ő is tarncsírozta a tortát rendesen :lol:
Nálunk tesómék notorius késők, már olyan szinten kiakadok tőlük, pedig korábbi időpontot mondunk nekik, de borzalmas pontatlanok :mrgreen:
nem fújod föl, engem is szétvetett volna az ideg az tuti :twisted: legalább a következő nap jól sikerült :lol:

Fürtöske, annyira sajnálom a balesetet, rettenetesen tud fájni az égés. Gyógyulj meg hamar!

Anya, már lenyúlták előlem ezért 69 8) :lol: de az e-mail címem se 68, azt is lenyúlták :mrgreen:
Hurrá, Kincső baba is elindult :lol: gratulálunk !!!
Autó :( miért nem szóltál szívesen segítek vételnél és eladásnál autóhitelnél, biztosításnál...

Honey, szomszéd Nórika dettó ezt csinálta, anyukája annyira félt, hogy előrebukik- ebből lesz a bukfenc :lol: formabedobós nekünk is van kettő, egyik zenél és nagy kedvenc, de csak a piros kört és a sárga tojást tudja bedobni a többit nem ismeri :roll:
Akartam már kérdezni, nem rendeltél grillázs tortát?
Holnap jön a könyvelő ( közös ismink a z iwiwen ) reggel felhívom a tisztító ügyben, mer már vanish, ariel folttisztító és társai semmit nem ér.

Reni, megy drukk a lakásmegoldáshoz , ügyesek legyetek.

Katica, Léna és a körömlakk vérbeli nőci :lol: :lol: :lol: majd mikor már le is tudják csavarni a tetejét :mrgreen:
Holnapra jó talit nektek!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Akira, közben írtál :lol: szépséges lánykáid én balga csak most látom, hogy u.a az etetőszék, előke :lol: mint két tojás a szülinapi foton.
Azt meg már le sem merem írni :oops: Fanni is 5.-én született :shock: :shock: :shock: ja a táblázatba nincs benne ezért nem tudtam.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

Én a slágerrel majdnem szemben lévő med-dent v minek hívjákban vettem.slágertől lejjebb van az újságos,azzal pont szemben.

Anikó!

nagyon édes Domi!ez a szétrancsírozós nagyon tetszik.élvezte ő is,látszik rajta.akkor jó az asztal.hol vettétek,és mennyi pénz volt?
vendégek :twisted:

Fürtöske!

Égésnél nincs rosszabb szerintem.nekem egyszer az olaj fröccsent rá,mikor sütöttem ki a húst,felemeltem a fedőt,annak meg leesett a fogója,fedő meg visszapottyant ferdén a lábasba,így fröccsent ki az olaj :cry: ,de nem kicsit.borzasztóan fájt

Akíra!
tudok persze!majd bemegyek ma megnézem lehet e kapni,mert elkapkodják,de ha nincs véletlen,akkor rendel a csajszi.

Anya
nem szédül el,képes 10-15ször is csinálni.általában így üdvözöl mindenkit :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Blankának és Kevinnek nagyon Boldog Szülinapot!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Blanka, Kevin! Isten éltessen Benneteket!

Kép

Kata!
Kevinnek megérkezett már az unokatesója? Mi újság Húgoddal?

Kép

Kép
ske

BLANKA és KEVIN!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Blankának és a pici Fiacskának Boldog Születésnapot

Kép

Köszönjük a köszöntéseket :lol: Csajok már ugy köhögök fáj a tüdöm :? :cry: Más bajon nincs csak a köhögés mondtam páromnak ha jön este hozzon nekem valamit rá.

Évi:én ugy csináltam a hagyma teát h a héjját forraltam ugy nem j?már egy csomót ittam de nem hat :cry: Inkább éjszaka és reggel köhögök nappal csak egyet egyet.

Mammuci:nagyon édes Domi a sok lufival :lol: Hát én is mérges lettem volna.............

Akira:nagyon édes Fanni,kis szépség :lol:

Katica: igazi kiscsaj Léna,már most érdeklik a körömlakkok :lol: :lol:

Honey:a tótágast áll a kedvencem
:lol: :lol:

Hugom még nem szült ma inditják neki dél fele,akkor egy napon szültünk (csak egy év elteltével) ha ma kibujik megy a drukk neki

000kata

Sziasztok!

BOLDOG 1 ÉVES SZÜLETÉSNAPOT A GYEREKEKNEK, BLANKÁNAK, FANNINAK, NOELNEK, MARCINAK! (Remélem senkit nem hagytam ki)

Hétvégén nem voltunk itthon, annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasni... Köszi az ajándékötleteket lányok. Járássegítőn gondolkodtam és valami kisautón vagy vonaton. Nagyon tetszik a fischer price kisvonat, ezt néztem ki. Akinek van járássegítője azoktól kérdezném, h bevált? Járkál vele a gyerkőc? Nekem Hunor mászik és a bútorokbe kapaszkodva tappog :)

Jaj, minden baba nagyon édes! Nagyon jók a fotók amiket feltettetek.

Fogyókúra: én 3 hete hagytam abba a 90naposat,14kg-ot fogytam. Kb 1 hónappal tovább csináltam mint 90 nap. Én most vagyok 74kg :( kb 173cm a magasságom. Januárba újra kezdem ( le kell adni a karácsonyi kajálást :) ) Még 5-6 kgtól jó lenne megszabadulni.

Hogy kell szines betűt írni? Nem sikerül :?

Most megyek vasalni. majd még jelentkezem.
Sziasztok!

Kép

Kép
betti030
Budapest

KEVINNEK IS BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kép

Kép
betti030
Budapest

KICSI BLANINAK ÉS KEVINNEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Vendég

Ilba: ez a progi nekem is megvan de hogy kell változtatni a képeken mert én csak addig jutottam hogy egymás után jöttek és kész semmi variáció se zene.Segitenél nekem?

Anya: este tartjuk a szülinapot ha hazajön apa a többiekkel meg hétvégén.Töllünk chicco játékasztalt kap Kevin és egy kis pályás vonatot.

000kata

[color=violet]Blanka[/color], Kevin nagyon boldog 1 születésnapot az Isten éltessen benneteket!

Mammuci, teljesen igazad van. Én is kiakadtam volna. Nagyon jók a képek, várjuk a videót :lol:

Ilba, édesek a gyerekek, nagyopn jó lett a videó :lol: :lol: :lol:

Kata, mennek a drukkok hugodnak++++++++++++++++++++++++

Majd még jövök.

Kri

Kép
Kép
kri29

Ilba :)
Megnéztem a videót, csodásak ezek a gyerkőcök!A nagyfiad....hát....tünemény!Ritka az ilyenfajta kötődés a picihez főleg fiúnál! :)

Dalma :) Én Pannában Petit látom inkább :) lehet azért, mert én személyesen is ismertem Petit :)
Jól látom, göndörödik a hajacskája?

Kata :) na, akkor lesz örömködés este!Torta milyen lesz?
Jobban vagy már?

Szegény gyerkőcök :? hát nem mondható hogy a legszebb hónapban születtek :lol: ilyen időt! :evil:
Vendég

Lányok, ti már azt adjátok enni e gyerekeknek, amit ti esztek, vagy még főzőcskéztek?
Vendég

BLANKA ÉS KEVIN BABA ISTEN ÉLTESSEN

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kevin!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked te édes nagyfiú!!!

Blanka!
Téged is az Isten éltessen sokáig! Igaz anyukád jobban örült volna, ha egy héttel ezelőtt van a szülinapod! :wink:

Mammuci, édes Domi nagyon! Nem fújod fel, ez hallatlan pofátlanság! Én is utálom, ha késik valaki, igaz én a munkahelyre mindig 2-3 perccel később érkeztem, nem tudom miért. De hogy szülinapról, főleg ilyen édes apróságéról...

Fürtöske, nagyon sajnállak, mit teszel az égésre? Bioptron lámpát szerezz, csodákra képes! Én azt adom, mint magunknak, már régóta. Hát nem tudom göndörödik-e, mosás után tök sima, de ha izzad, akkor göndörödik.

Kép
Kép
dalminha

Akíra, a csajok totál hasonmások!!! Kire hasolítanak?
Segíts nekem, miket eszel 90 naposon? Én is ma kezdtem.

Kép
Kép
dalminha

Köszi, Dalmi :wink:
Sajna bioptron lámpánk csak anyuéknál van Hőgyészen :? de már nincs gond, csak ahogy gyógyul szárad és repedezik.A doki azt mondta, csak kenjem jó zsíros krémmel.

Marci is megeszi azt amit mi, csak az a baj,hogy a darabosakat még nem nagyon eszi, és azt vettem észre,hogy nem lakik jól.Tejpépet mindig kell adjak neki pl.ebéd után.Ez nagy gáz?
Vendég

Lányok az gond hogy Iza úgy eszik hogy reggel 5-6 körül amit éjjel meghagyott azt issza meg. utána talán eszik 9-kor joghurtot de nagyon sokszor kihagyja és első kajája 11-12 körül van. utána már csak 6-kor eszik. és éjfélkor. nem gáz ez?

harivera
Budapest XXI. kerület

Pici KEVIN!!! Nagyon Boldog ELSŐ születésnapot!!!!! :) Nőj nagyra!!!

"Boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!!" :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

BLANKA pici lány, Te is nőj nagyra és nagyon Boldog első születésnapot kívánunk Neked is!!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

évi
Autó ügyben köszi a segítségre még szükségem lesz, mert tavasszal tervezünk egy másikat venni, (nekünk kell ide a két autó), úgyhogy mindenképp számítok a segítségedre. Egy jó dizel autó kéne, de akkor majd priviben megbeszéljük.

honey
Írtó édes lehet Panni, ahogy üdvözli az embereket! :)

akíra
Nagyon szép a kislányod! Mennyivel is született???

fürtöske
Mi még főzicskélünk külön. Miért kérded? Te már adod neki?? Én még nem merem, ha mienket adom az ugye sós, meg fűszeres, ha meg kiveszem akkor az meg már külön főzés. :) De Kincső kap üvegest is heti 2-3 alkalommal és nagyon szereti azokat is.

Na, megyek is főzicskélni magunknak. :(

Kép
Kép
anya1118

Anya :)
Csak kiváncsiságból kérdeztem,hogy ki hogyan csinálja, mert Marci olyan válogatós!Csak a mi kajánk kell neki, de ugye még csak 6 foga van, megrágni nem tudja még a mienket, meg pl. székelykáposztát nem adhatok neki :?
Ha eszik is a mienkből, akkor levest sok zöldséggel, a karfiolt imádja!De úgy eszik,hogy jól nem lakik vele. :?
Husit is pl. a székelykápból adtam neki meg levet tegnap, semmi baja nem lett tőle.
Az üvegesek meg nem nagyon mennek.
Pépesitsek neki mindent?
Vendég

Megszült hugom 2 fele.Nagyon ügyes volt.Még nemtudok semmi konkrétat majd jövök.

A tortát meg jol elrontottam nagyon csúnya lett :cry: :cry: :cry:

000kata

Kata, gratulálok húgodnak. :lol: :lol: :lol:
Biztos nem olyan csúnya mint ahogy gondolod, és te készítetted az a legfontosabb.

Kri

Kép
Kép
kri29

Blankának és Kevinnek nagyon boldog szülinapot!!! :D

Mammuci,
Domi nagyon keményen nyomja! :lol: :lol: :lol:

Akira,
hát nálunk az a jellemző, hogy megtaszajtja oldalról a csípőjével. Ez másnak fel sem tűnne, mert épphogy, de pont elég ahhoz, hogy Berci elveszítse az egyensúlyát. :?
Soha nem jöttem volna rá, hogy a két képen a két lányod van. :shock: Teljesen egyformák! :D

Mennem kell, este folytatom!

Kép
Kép
Kép
ilba

Na beszéltem hugommal 12:15 kor ment fel a szülőszobára és 13:45kor meg is lett.Nem vágták egyáltalán.Ügyi volt. 3200g és 52cm :lol:

000kata

Kata!

Gratula Hugodnak!Kisfiú v. kislány lett?v mondtad? :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

KEVINNEK ÉS BLANKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Móni

Kép
ission

KEVIN & BLANKA BABÁKNAK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! Kép
stílusosan kutyust Nekik! :) És Gratulálok a hugodnak is!-milyen jó kis közös szülinapi bulik lesznek még itt!

Évi
köszi,nem lett belőle semmi sajna. Holnap mi megyünk így biztos nem marad el. :)

Reni
Léna is nagyon zizin aludt ma napközben.Tök sokat sírt mire eltologattam. :cry: Talán péntek jó még.

Honey
mi is a neve ennek a csoda folteltávolítónak?

Betti
huu nagyon ügyes vagy! Csak most vigyázz majd mert a 90napos hátránya h. gyorsan visszaszaladnak a kilók. Én is 176 vagyok és sztem is 65kg-nál (vagy az alatt :shock: :) ) a legcsinibb ez a hossz. Bírtad a gyüminapokat is?-és víznapokat is tartottál?

Dalma
hajrá, hajrá! :lol: én nem bírom most a gyüminapokat, így most visszafogom a c-hidrátot.

Kép
katica_75

Kevinnek És Blankának Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!

Köszi a dicsiket csajok! :wink:

Kata én power pontban csináltam a diavetítést! azzal könnyű nincs Nektek a gépen? (az már részletkérdés hogy valamiért még nem jó :? ) :lol: :lol: :lol: Örült Kevin az asztalnak?
Ne keseredj a torta miatt belül biztos finom és aza lényeg hogy Te csináltad!
Nagy nagy gratu tesódnak! Jó gyorsan lerendezte!! :lol: 8)

Minden baby nagyon gyönyörű!!!
Akira nekem sem tűnt fel a különbség!!! :shock: :lol: :lol:

Vera! Domi 5X de van hogy 6X is eszik. Izácskának nem kevéske ez??

Fürtöske én vegyesen csinálom van h üvegeset eszik van h külön főzök de sokszor adok neki a mienkből mert naná h mindig azt enné! pl a pörköltet húslevest imádja!! :lol: de adtam rizottót rakott krumpliból a krumplit stb... nem lett semmi baja és látom hogy sokkal szívesebben eszi! :roll:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kata
Gratulalálok a tesódnak, akkor jövőre együtt ünnepelhettek szülinapot :)
Stodal szirupot próbáltad már.

Olyan szépséges minden szülinapos baba, annyira jó őket nézegetni.
Sajnos jól lemaradtam és csak a képeket tudtam megnézni az előző oldalakról. Mindegyik baba gyönyörű (és maszatos) :)

Vera
Szerintem minden babának más az igénye, gondolom jelezne ha többre lenne szüksége. Johanna pont fordított, reggel elég sokat eszik, viszont délben kevesebbet.

Én már nem főzőcskézek külön, csak nagyritkán, ha tényeg olyan a kaja hogy nem enne belőle.

Nálunk vicces lenne, a kire hasonlít kérdésre bedobni a postást, mert a postás nő :D

Elkésett vendégektől én is kész vagyok, kihül a kaja, ja megha még jól is laktak, tök fölöslegesen készül az ember :evil:
Úgy néz ki nálunk is két részletben lesz megtartva a szülinap, már nagyon várjuk :wink:

Móni

Kép
ission

Vera
az h. van 6óra kihagyás sztem sok. Leesik a kis vércukra neki is. 4óra elteltével nem tudsz valami gyümit legalább adni neki?

Fürtöske
Én is azt vettem észre h. darabosból még nem tud eleget enni adott idő alatt. Aztán megunja a székben ülést. Én is vegyesen adom neki az üvegest a miénkkel.

Kép
katica_75

nem erőltethetem a kaját neki. sőt van olyan is hogy nem eszik meg egy 190-es üveggel csak a felét.

Ő nagyon tudja jelezni ha nem kér.

és tudjátok mi a gáz még? Nem iszik tejen és joghurt italon kívül semmi mást. vizet is csak pár kortyot de ennyi.
holnap megyek a gasztróshoz kivi vagyok mit találnak ki

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: