A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Kata:Megy a drukk hugodnak!!!! :D Szorítunk neki!!!!Azért jobban van már Kevin?Krisztián is nyűgös pedig ő hálistennek nem beteg kopp-kopp.Kitartás!!

honey:Bizti tetszeni fog neki a kép :D Tudsz mutatni képet majd ami belefér :D gmailre rakj fel majd ha gondolod :D Nem nem maradunk apósékkal az biztos.Holnap utánna jár férjem egykét dolognak a lakás vásárlással kapcsolatban,ha nem megy akkor albérlet amíg nem sikerűl saját.Hát igen egyik szülővel se jó együtt lakni az biztos.Hát sajnos a kutya már nincs nálunk,mert Krisznek kicsit megharapta a lábát és félt tőle így egy ismerős elvitte.

Évi:Köszönjük aranyos vagy.Hát inkább lemondok dolgokról,de a külön élet kell,mert így tönkre megy az életünk.Csak sikerűljön.Hát én se nagyon ütök rá csak kicsit,de megse érzi,mert folytatja.
Én se engedem szoktam mondani neki,hogy ne mert fáj anyának erre mégis megharap utánna meg néz szendén,ha sírok :cry: Nagyon édesek a képek :D A torta nagyon jól néz ki :D Tetszik neki a tanuló szék?Én Karira szeretnék majd Krisznek venni olyat.

Kri:Hát nem lehetett kellemes a cici harapás.Nekünk most fog nem jön így az nem lehet.Hát remélem kinövi majd.Zsombinak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!

Torta nagyon jól néz ki:D Elkérhetem a receptet?

Hát csajok mekkorák már a gyerkőcök :shock: Nem semmi hogy megnőttek :lol:

Klarissza:Én is inkább kiabálok,de az sem ér semmit csak kinevet és csinálja tovább a dolgokat.Én se szeretem bántani inkább kerülöm.Meg megis sajnálom rögtön,ha sír ha rá kiabálok.

Vera:Hát nem semmi a volt anyósod :evil: Mi köze van a dolgokhoz.Neki attól még az unokái így azokkal kéne foglalkoznia inkább mint azzal,hogy ti mit csináltok :evil: Én anyósomék ugyan ilyenek mindenbe beleszólnak :evil:

ditta:Örülök,hogy jól sikerűlt a szülinap.Annyira édesek a gyerekeid :D Nagyon jó kis járgány:D

Zsé:Remélem igazad van,hogy majd elhagyja a dolgot.

Katica:Igen jó lessz nekünk a 4 óra kedden.Kipróbálom majd hátha bejön.Puszira tanítgatjuk az is lehet,hogy azt szeretne adni csak nem jön rá,hogy kell már erre is gondoltunk.

Megyek,mert mindjárt pancsizunk.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Ismét nem voltam egy ideig... ne haragudjatok! Próbálok ismét visszaolvasni, de nem ígérek semmit :oops: :lol:

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok Fannira :)

Ezúton szeretnék minden babának nagyon boldog első szülinapot kívánni! A képeket már visszanéztem, hát tündériek! Mindegyik baba, egytől egyig! És olyan irigy vagyok a már járó babákra! :( Hihetetlen, de Fanni nem akar elindulni! Annyira imád mászni, hogy ha valamit nem ér el, akkor leül, odamászik és utána megint feláll! :cry: Na de hát mindegy... kicsit fura Kyra után aki 10 hósan már futott.... de azért majd megszokom ezeket a különbségeket....

Na de a lényeg, hogy megvolt az első szülinap, rengeteg vendéggel, rengeteg tortával, rengeteg ajándékkal :)

Elég fárasztó volt, de hát csak egyszer egy éves az ember :D

6.án pénteken megköszöntöttük, csináltam neki egy kis tortát, ami csak az övé volt, és szétmarcangolhatta... hát meg is tette :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Aztán szombaton ünnepeltük nagy családi körben (nagyjából 30 fő :lol: )...rakok fel erről is pár fotót ha nem gond... a járássegítő és a fisher price kukac a két kedvenc, de rengeteg szép könyvet és ruhát is kapott még :) De azokat már nem fényképeztem :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na most eldugulok... ne haragudjatok a rengeteg képért! :oops: Megyek, próbálok visszaolvasni... bár a ti tempótokat követni... nem egyszerű.... de próbálkozom :lol:

KépKép
KépKép
akíra

akíra:Nagyon arik a képek :D Hát a torta mancsikolós a legjobb ahol tiszta torta :lol: Szépek a torták.

Krisztiánról pár kép :D Ma vettem neki egy ari tigrises pizsit :D Kis cuki benne :lol:

Kép

Kedvencem :D Apával :D
Kép

Anyával engem ne nézzetek

:oops: :lol:

Kép

Kép

Szerintetek kire hasonlít jobban rám vagy apára? :D

Kép
Kép
reni_24

Akíra
nagyon édes a kis marcangolósod! De az elején még milyen nagylányosan kanállal próbálkozik. :)

Dalma
ha gondolod én társulok hozzád fogyiban. A kilók úgyis hajszálra stimmelnek :cry: :twisted: Ráadásul a csini csizmám tegnap még mindíg nem jött a lábamra, pedig cipzáros. :roll: Lassan 14 hója szültem és még mindíg tiszta víz vagyok. Szóval nagyon itt az ideje. :roll:

Reni
ok. akkor várunk. Ha van valami jópofa játékotok hozzátok, hátha leköti őket. Sztem Krisz vegyes. Szem apáé, de belőled is van benne bőven. :D jóképű a gyerek, na! :lol:

Majd én is rakok Lénáról meg apáról babaképet, magamról felesleges. :shock:

Kép
katica_75

Megvolt ma az ünnepség, kicsit hulla vagyok, de Petim annyira sokat segített, imádom! Képet majd holnap töltök, kicsit sokat fotóztunk, úgy 200 képet. Nem lehetett kihagyni egy pillanatot sem, annyira édesek, gyönyörűek voltak a picurjaim! Anyósomék meg anyuék voltak itt, délelőtt ajándékoztunk, gondolhatjátok hogyan megtelt a nappali, mindkét gyerek szülcsinapos volt, a mamák meg elhalmozták őket mindenféle ajándékkal. Ebédre baromi sokat főztünk, kicsit túllőttük az adagot... utána aludtak, aztán ébredés után volt a tortázás. Olyan cukik voltak, ahogy egymás ajándékait nézegették, játszottak vele! Utána átjöttek a kisbarátok, együtt tortáztak még és játszottak tovább, este bújócskáztak, egész nap kacagás volt a házban! Olyan boldogság ez! Tök jó ez a kis korkülönbség, annyira jól játszanak együtt!!!

Évi, Lilla szupiaranyos! Látom a széket nem pont a rendeltetésének megfelelően használja! :) Nagyon kis csinilány! A kiscsákós kép a kedvencem! :)

Ditta, Ágoston is nagyon szépség! LÁtom álatok is nagy játszás volt! Te olyan vagy, mint egy diáklány! Annyira fiatalos és szép! Apa nagyon laza a kockás nadrágban! ;)

Kri, Zsombinak boldog névnapot is kívánunk a szülinap mellé! Nagyon cuki és tényleg sokat változott!

HOney, el tudom képzelni édes kis Bettit ahogy falat eszi! Nagyon édi lehet! szegényke biztos megijedt... bár én is hajlamos vagyok rácsapni a kézre. Bár Pannának még nem tettem, de Kornélnak már többször. Sosem sír olyankor, de elgondolkozik. Najó, nem sűrűn csapok a kezére. csak ha engem vagy apát megüti. Ezt sosem hagyjuk. Bár már régen csinálta. Megtanulta, hogy apát-anyát sosem bántjuk.

Klarissza, de jó neked, hogy elégedett vagy magaddal, meg a többiek is, akik így éreznek. Én nem sajnos. Már régen, utoljára a terhességeim előtt éreztem jól magam. Azóta gyakorlatilag senki nem dícsért meg... :cry: dicsi max a gyerekeimnek szól. örülök, hogy ők szépek, de jó lenne magamra vonatkozó bókot is hallani még életemben.

Vera, tényleg anyóst sem érdeklik az unokái? :( iszonyú lehet. komolyan mondom én tehetetlen dühömen kikaparnám a férjed szemét, ha a te helyedben volnék.

Kata, tesódnak drukkolok holnap! Kevinnel mi van? jobban van már?

Reni, remélem összejön a saját lakás. bújjátok a netet, hátha találtok valami jó kis vételt! Kutyit sajnálom, meg Kriszt is, hogy megharapta. Bár biztos nem komolyan támadott a kutyus, nem?

Sonny, Noelnek boldog szülinapot kívánok! Biztos ti is most tartotátok!

Kép
Kép
dalminha

Reni, a postásra :lol: :lol: :lol: bocs ezt nem tudtam kihagyni :)
Szerintem a szeme apáé ... nem tudom :( én annyira béna vagyok ehhez, de milyen nagyfiú Krisz :roll: L. hozzá képest törpilla :lol: :lol: :lol: cuki a pizsi mi még nem használunk, kezeslábasba alszik, takaró nélkül :mrgreen: jó lenne a hálózsák, de azt nem szereti :(

Akira, nagyon kreatív torták :lol: kár, hogy nem előttünk születtetek, elloptam volna az ötletet.
Húúú milyen régen körözök ilyen etetős anzugot, enyim gyerek nem bírja az előkét és mindig olyan, mint a malac, tiszta pecsét, folt a ruhája és kézzel kell sikálni, de van ami még úgy sem tűnik el :twisted:
A torta szétmarcingolós foto 8) :lol: ilyen nálunk is készült, de nem mertem feltenni :roll:

Vera, anyósod minősíthetelen kategoria :mrgreen: nálam kiverte a biztosítékot! Még az enyémnél is gyagyább :twisted: neki mennyi gyereke van, csak az exed?

Honey, hogy alakul az éjszakátok?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Míg írtam, tettetek egy csomó képet!

Akíra, nagyon ari Fanni, tök jó az a tortázós marcangolós kép! Meg a kukacos! Nagyon szépek a torták, elfogyott mind? Emlékszem, Kíra is egy csomó ajándékot kapott szülinapra! :)
Ne aggódj, ha nem jár, majd fog. :) Azt sem szereti, ha sétáltatják?

Reni, nem is tudom, talán rád inkább, bár a színei az apjáé. Nagyon édes a kis tigrincsed!

Katica, ok! még elfogy ez a sok kaja, aztán hajrá! :)

Kép
Kép
dalminha

Kép Kép Kép
:?: :)

Kép
katica_75

Évi, én meg már nem is igen adok rá előkét, olyan tisztán eszik a kisasszony. Najó, most a tortához adtam rá csajos csipke előkét. :)
Én olyan hülye vagyok, ma egész nap öltöztettem, 3 ruhát is váltottunk, mert olyan szép volt mindben. :)

HOney, ez az éjszaka téma brutál lehet. És még bírod cérnával?

Kép
Kép
dalminha

Katica, miért vagy még mindig vizes? Vérnyomásod, veséd? Ez már a terhességtől nem lehet.

Dalma, nagyon is csini vagy!!! pozitív kisugárzásod van és ne tépd magad a kilok miatt !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Na mire visszaolvastam pár hozzászólást itt megint tele az oldal :shock: Hihetetlenek vagytok! :lol:

Dalma, én csatlakozom, vagyis én 6.án egy hónapja hogy fogyózok, és eddig 6kiló mínuszba vagyok... :lol: Járok tornázni is (még csak egy hete, heti két alkalom) és avval is megy majd talán :D Szóval én most teljes gőzzel fogyózok! 2 nadrágba belefogytam már :wink: és a szülinapi bulin mindenki megdícsért aki régen látott :) Ez olyan jó érzés! Szóval ez erőt adott nekem a folytatáshoz :)

Sétáltatni? De imádja, ha fogom a kezét és rohanunk végig a lakásba :) Soha nem fárad el! Nekem előbb lyukad be a hátam a mászkálástól :D Szerintem nincs késztetés, hogy menjen, mert mászva mindenhova eljut... :(

Ezek az összehasonlítós képek nagyon jók! Majd én is próbálok feltenni ilyet :)

KépKép
KépKép
akíra

Katica, most már tegyél magadról is gyerekkori fotot :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi
ikeában van ilyen bebújós előke ha jól emlékszem.
Ki vagyok vizsgálva, minden nega (vérnyomi, hasi uh, vesék, máj stb.) a szoptatás miatt is tart vissza vizet állítólag, de gőzük sincs sztem.

Kép
katica_75

Dalma, egyedül eszik Panna? Ha etetjük Lillát akkor ő se kismalac, de egyedülös szeretne lenni és az brutál malackodással jár :twisted:

Reni, ja a puszihoz akartam írni, L. úgy tanult meg puszit adni, hogy először csak cuppogott a levegőbe - küldjél puszit vezényszóra :roll: - később tanulta meg, hogy kell igazi puszit adni, de nem osztogatja akárkinek :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi
miért, mégis van remény h. nem tiszta apja? :wink: :lol:

Akíra
6kg/hó?! nagyon ügyes vagy!! Mit nem eszel,vagy hogy?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Akíra: nagyon édesek a képek  Nem semmi, hogy 30-an voltatok! Elhiszem, hogy fárasztó lehetett. Nálunk csak 12-en voltak, de estére én is majd’ összeestem. Fanni nagyon édes kislány, hihetetlen mekkora lett! A járás miatt ne aggódj, minden baba más. Egyáltalán nincs elkésve semmivel!

Reni: annyira édes Krisztiánod! Ez a tigrises pizsi!!! Hihi, nagyon tündéri!

Dalmi: köszi a köszöntést, nagyon figyelmes vagy! Rendes a férjed, hogy segít. Nagyon jó lehetett, hogy együtt örülnek egymás játékainak. Nálunk a nővéremnek van egy 7 hónapos kisfia, már ők is annyira cukik együtt. Már alig várom, hogy a kicsi mászni kezdjed, onnantól már biztos sokat játszanak együtt.

Nálunk is megvolt az ünnepség, nagyon jól sikerült! Ezernyi játékot kapott, lassan mindent ellepnek a játékok :D. Fisher Price babatelefon a kedvenc és egy könyvecske, amiben tologatni lehet az állatkákat.

Judit
Kép
sonny

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NOEL BABÁNAK IS!!
Sonny
Nektek bevállt az MT.? Közben én is beszereztem egyet. Hordozod még Noelt?

Dalma
ok. majd szólj. Meg találjuk ki milyen módszerrel.
Biztos csini volt Panna, várjuk a képeket!! Mind az összes ruciban :lol:

Kép
katica_75

Katica, ha tényleg kötőszöveti vizenyő az fogyókúrával nem múlik el, majd a szoptatás után.
Gyógyszert se szedsz semmit ami megkötné a vizet?

Mikor mentem szülni enyhén vizes volt a lábam, de ujjnyom nem látszódott, viszont császár után olyan vizes lettem, nem ismertem magamra :evil: 4 nap után kezdett múlni, de igazából 2 hét kellett, hogy megszűnjön.

MA 1 éve, hogy hazajöttünk a kórházból :lol: annyiszor e,mlegettük ma itthon :lol: nosztalgia

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Akíra, olyan ügyi vagy! Jaj de örülnék 6 kg-nak is már. Meg 2nek is :) Ismerős a lyuk a hátban érzés, de olyan jó, hogy már nem kell vezetgetni, max az udvaron elcsípem a kezét ha borulni akar. Hogyan fogyizol te?

Évi, ja?úgy nem... :) egyedül még csak falatkákat eszik, szőlőszemeket, kis szenyókatonákat, kekszet, ilyesmit. kanalast még nem. A tortaszeletet is a kezébe vette, úgy tolta befelé.

Katica, a színek sokat számítanak, és ha kreol, akkor tiszta apja lehet. Én 2 évig hallgattam, hogy tiszta apja, most meg a tiszta anyja felkiáltásban sütkérezek.

Kép
Kép
dalminha

NOEL BABA ISTEN ÉLTESSEN

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Hihetetlenek vagytok! Alig olvasok el pár hozzászólást, jönnek a továbbiak :lol:

90napos fogyókúrát csinálom! Minden nap más fajta kaját lehet enni! Egy fehérje nap, egy keményítő nap, egy szénhidrát nap és egy gyümölcs nap! Meg lehet szokni, hisz mindent eszik az ember csak meghatározott napokon :)

Reni, Krisztián ebbe a tigrises pizsibe! Iszonyat édes! És szerintem tiszta apja :D

Evés nálunk nagyon gáz, nagyon koszosan eszik Fanni... minden ruhája csupa kimoshatatlan pecsét... hiába a beöltöztetős ikeás előke... hiába minden :cry: és most már egyedül akar enni... már persze amikor eszik... mert nem sokat eszik... na de mindegy....

KépKép
KépKép
akíra

Évi
Nem szedek semmit, nincs más bajom. De akkor Te is azt mondod h. a szopi is hatással van rá? Az a legrosszabb benne h. szeretnénk majd tesót de így...? nem merek gondolni sem rá.
nosztalgia :wink:

Dalma
mármint h. Kornél is Rád hasonlít? Én is már mondtam ezt emlékszel!? :)

Kép
katica_75

Sonny, hát nem semmi Noel! Gyönyörű :)

KépKép
KépKép
akíra

Katica, nekem is van MT, k 3x volt benne P. kedden kezdhetjük? Én mondhatni már nem is szoptatok, ma este sem kellett, reggel meg csak az egyiket szívta meg, de kb 5-6 szívás után abbahagyta. Őszintén? örülök neki. Amióta nincs esti cici (2 napja) átaludta az éjszakát. ja, és meg is jött pont a szülinapján, lehet azért sem kell neki. Én úgy tervezem, hogy reggel teljes kiörlésű kenyér meg sajt vagy sonka, édesítős tea, ebédre rizs/tészta/krumpli nélkül bármi, du gyümi, este semmi, vagy egy pohár tej, vagy joghurt, sonka, ilyesmi. Remélem hatásos lesz, mert minden totál feszül rajtam.

Kép
Kép
dalminha

Sonny
jaj de nagyon édes ez a Noel!!!!!!!

Akíra
jó a 90 napos. csak most én nem tudok így külön főzögetni magamnak. Mielőtt terhes lettem csináltam én is.

Milyen jól alszanak most a baby-k !-sok anyuka netezik! :lol: :lol:

Kép
katica_75

Katica: igen nekünk bevált a MT nagyon! Habár mostanában már csak kiránduláskor hordozom Noelt, mivel vettünk egy új babakocsit, de akkor nagyon jól jön (A "régi" babakocsink sajnos nagyon nem vált be). Te hordozod még Lénát?

Évi: köszi a jókívánságot! Hát ezeken a napokon nekem is folyton eszembe jutnak a kórházi emlékek. Elég rossz a memóriám, de ebből az időszakból minden megmaradt.. szinte még az illatokat is érzem az orromban :)

Judit
Kép
sonny

Akíra, máskor nem így van ám. Én is csináltam 90 napost. Jó is volt. Katica, vagy inkább ezt? nem is tudom.

Sonny, Noel nagyon szép kisfiú! Kis szöszke!

Katica, nem így gondoltam, hanem hogy megszületett Panna és azóta mondja ezt mindenki. Kori változtlanul inkább apja. A szőkesége meg fehér bőre meg kékszeműsége az enyém.

Kép
Kép
dalminha

:-)) de jó, most tényleg alszanak a babák!

Dalmi: Panna magától hagyta el az éjszakai cicit? Nálunk még megy a cicizés ezerrel... vegyesek az érzelmeim őszintén szólva. Legtöbbször boldogsággal tölt el, mert akkor a szopi idejére visszakapom a kisbabámat (az amúgy rosszcsontkodó kisfiam helyett), de ugyanakkor én is szeretnék már fogyózni...

Akíra: egyedül evés, pecsétfoltos ruhát tömege ismerős :S már nem is indul el mosógép vanishes áztatás nélkül. És persze az sem hoz ki mindent. Amúgy a citromlé elég jó a gyümifoltokra

Judit
Kép
sonny

Na én megyek aludni, holnap ovi! szép álmokat, jó éjszakát!

jó érthetetlen voltam. Szóval Akíra, máskor nincs ám ekkora éjszakai pörgés. Katica, ne inkább a 90 napost? de írtad, hogy nem. Én lehet rendelni fogok 90 naposhoz a gastroyaltól. De fogyis kaját is onnan rendelek.

Kép
Kép
dalminha

Dalma
ok. jól hangzik így nem kell külön főznöm.Sztem is jó ha bejut némi szénhidrát és akkor az reggel legyen. Szopi elhagyás sztem nálunk nem lesz ilyen egyszerű.Lelkileg még kötődünk nagyon hozzá mind2en, de mégis utálom h.még mindíg iylen ödémás vagyok.na de tényleg nem nyavajgok mostmár ezen.

Most látom h. 90naposban is gondolkodsz, nekem az most túl bonyi. A rendelést megnézem, drága?

MT
ha hisztis napja van L.nek a hátamra kötöm és akkor csönd van. De most h hideg van kint már nem rakom bele.

Kép
katica_75

Sonny, milyen nagyfiú Noel, helyes kiskrapek :lol: vagány a farmer+ing szerkó!
Illatok :lol: ne is mond Lilla illatára tisztán emlékszem mikor odahozták a fejemhez a műtőbe, a világ legfinomabb édeskés illata semmihez nem tudom hasonlítani :lol: :lol: :lol:
Memóriám nekem is tízes skálán kettes :lol:

Hajrá fogyókúra csajok, szurkolok, menni fog :lol: :lol: :lol:

Katica, hasonlít apára Léna baba, de nem egyértelmű, van esélyed, hogy Te vagy az anyja :lol: tegyél bátran képet!
Van hordozós kabátod? Én nem tudom már hátizni Lillát ilyen időbe :cry:

Dalma, Kori hasonlít Pannára, P. meg Rád ebből következik, hogy tiszta anyja a két gyerek :lol: fordítva, bocsi, Panna hasonlít Korira :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap én keresek képet kislány Éviről :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

na még gyorsan.
Sonny, igen, úgy volt, hogy kb 1 hónapja a délutánit elhagytam neki, de este, éjjel, reggel még volt cici, aztán reggel már nem nagyon, mert éjjel kiszívta, aztán este csak egyből kapott, hogy az éjféli kelésre maradjon benne tejci, de most már este sem kell, éjjel egyszer kap ha felébred, de máskor csak vizi, reggel meg megkínálom cicivel, de mint írtam, pár korty. Én a kezemben altatom, és úgy ringatgatom, babusgatom, most különösen, hogy megszűnni látszik ez a szopi-kapocs. Azért szüksége van még nagyon a bujcira. meg nekem is. most eldugulok!
Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
dalminha

Jól alszanak a babyk.... hát Fanni amióta letettem (1/2 8 ) azóta 10x volt fent.... 2 üveg tejet megivott.... :shock: :evil: Szóval jó éjszakám lesz :twisted:

90 napos külön főzés.... hát nem igen főzök magamnak külön... kimenekítek 1-2 hozzávalót a többiekéből :lol: Egy kis rizs... egy kis krumpli mindig van, párolt zöldség Fanni miatt majdnem mindig van, sajt, felvágott, nyers zöldség mindig van, szóval evvel meg is oldottam a fogyókúrát! Nagyon ritka, hogy magamnak kell csinálnom valamit! :)

Nekem egyébként ha nem kötött diéta, akkor az jön be, hogy este semmit nem eszek és a kenyér minden formáját kizárom! Ha felvágottat akarok enni akkor puffasztott rízs vagy abonett kenyér... :roll:

Mosás... hát nekem a vanish sem segít.... én már szappannal dörgölök, áztatok, hipózok, csinálok mindent, de nem jön be semmi sem! :cry: Főleg, hogy a Fanninak nem tudom milyen a nyála, de mindent megsárgít, megbarnít és nem jön ki! :shock: Csecsemő kora óta! Szóval amit makulátlanul el tudtam tenni Kyráról azt nem tudom eltenni a Fanniról.... :?

KépKép
KépKép
akíra

Ja, a szülinapi tanulószék itt kukucskál 2 napja a nappaliba és L. rá se néz , nemhogy játszana vele :mrgreen:

Honey, de attól Bettikédnek lehet, hogy tetszene, azt hiszem Ilba írta, hogy náluk szerette nagy B. és Kis B. is szereti :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Lányok!

Én mosáshoz az amway előmosó spray-t használom,és nagyon jó!a lényeg,h a koszos cuccot nem áztatom be mosás előtt,csak bevizezem sima vízzel,semmi mosószer,utána befújom,és teszem is többi ruci közé.nekem kihoz mindent.nem olcsó,én 1700-ért vettem 1 flakonnal,de megéri.

Akíra!
Nagyon jók a képek.aranyos Fannikád nagyon!Kyráról is tegyél majd képet!én is hasonlóképp fogyóztam.kevesebbet ettem,nem kevesebbszer,csak a mennyiség,és inkább levest,párolt zöldséget .
ásványvíz napi 3-4 liter.mikor éreztem h éhes vagyok megittam egy nagy pohárral,és jól eltelített.én még amúgy szedtem metabolt.ez növényi alapú kapszula,felgyorsítja az anyagcserét,így nem tud felszívódni a zsír stb.de nem káros az egészségre.
én 4 hónap alatt fogytam 10kilót,ami nem durva,szerintem pont jó.

Dalma!
Bettim ugyanígy hagyta el a szopit,csak 4 hónappal ezelőtt :lol: .és nekem akkor még volt sok tejcsi,lassan apadt.de pont tegnap este megint folyt,lett egy nagy folt a pólómon.biztos a hormonok,mert szombaton megjött :roll:
Nálunk apára hasonlít Betti,de nagyon.már mondtam anyósomnak szedjen elő képet róla,de elfelejtette tegnap.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi!
Küldetem a telószámot!
Hát még gondolkodom a széken,van amúgy több ötlet is még,csak ez tetszik nagyon.
Hát igen! az illatok.Én se felejtem el őket.de az egész szülést se,a mai napig minden pillanatára emlékszem,mind a 3nál.ezt sose felejtjük el!örülök h nő lettem és ilyen élménnyel ajándékozott meg az élet,mert szerintem ennél szebb nincs a világon!
Ja!és nekem apa bent volt ,videózott,úgyhogy nem csak emlékeimben tudom újraélni,hanem dvd-n is :lol: .

Sonny!
Nagyon vagány krapek Noel!gyere gyakrabban,jó rólatok is olvasni!milyen nagy haja van már neki is!írigykedem!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Reni!

Szerintem a fejecskéje formája a tied,de a szemei apáé!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Csajok jó sokat irtatok,esélyem sincs válaszolni mire elolvastam Kevin már ütögeti a gombokat.
Kevin már jobban van ,de most én vagyok beteg fája torkom és nagyon köhögök már elegem van remélem kevin nem kapja el.Nemtudtok valamit köhögésre?rengeteg hársfa-mézes teát iszok de semmi. :cry: Hugom még mindig nem szült :shock: Este voltak 10 perces fájásai de elmúltak teljesen.Egy ujjnyira nyitva van.Ma jön hozzá a dokija .

A gyerekek gyönyörűek,és a torták is szupik :lol: :lol: :lol:

000kata

Kata!

mivel szoptatsz,sokmindent nem szedhetsz.valami torokfertőtlenítőt próbélj meg,amit nem kell lenyelni.gargalizálj vagy mi :lol:
Szegény tesód.már 1 hetet ráhúz?ez a legrosszabb

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: köszi,csak ezek a szopogatosok köhögésre nem jó szerintem csak a torokfájásra.
Hugomnak azt mondta a doki holnap meginditja neki ha addig nem szül.Kevin szülinapján születik az uncsitesó :lol: :lol:

000kata

Bizony-bizony, Évi jól emlékszik, a mai napig egymást lökdösi a 2 gyerek a tanulószéktől. :lol:

Amúgy sziasztok! :D

Hát megint lemaradtam. :oops: :oops: :oops:

Viszont nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok az összes kis szülinaposnak, a képek nagyon-nagyon jók! 8)

Zsombit meg az Isten éltesse neve napján! :D

Mi megvagyunk, Berci is egyre többet megy már, ma reggel nemes egyszerűséggel átsétált a nappalin, konyhán és csak akkor huppant fenékre, mikor elkezdtem sikoltozva ujjongani rajta. :lol: :oops:

És ugye nálunk lassan 2 hete tart a vendégeskedés, ünneplés, holnap végre Beni is csatlakozhat :D , lesz torta az oviba, egy egész mini estére itthonra és hétvégén 2 felvonásban a naaaaagy családi rendezvény 2-2 tortával. :shock: :D

Megint alkottam :D akit érdekel kisB és nagyB :D , pár napig fent hagyom megint a linket:
http://www.4shared.com/file/148626731/a ... Berci.html

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, gratulálunk Bercinek a kis lépegetéshez, olyan jó érzés ugye mikor elindulnak, nagyon boldog tud lenni anya :lol: :lol: :lol:
később megnézem a linket is, le ne vedd!

Kata, hagymatea nekünk ez vált be , anyum kicsi kortól csinálta nekünk és a mai napig használjuk.
Tesódnak kitartás, már nem soká anyuci lesz ő is :lol:

megyek, szabadnapos vagyok, most értünk haza a csavargásból, főzök, mosok...kiscsajom szundizik :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba: nagyon jó a videó milyen édesek látszik hogy imádják egymást :lol: :lol:

000kata

Hogy lehet ilyen videót csinálni?nekem nincs progim :cry:

000kata

Évi: a hyagymateát hogy kell csinálni?leirnád nekem?kszönöm

000kata

Ilba!
Gyönyörűek a gyerekeid! Árad a szeretet minden képről!

Kép

Kép
ske

képekkel jövök csak most!

megszülettem Kép
1 naposanKép

1 évesen
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dalminha

Ilba! Dalma!