Megvolt ma az ünnepség, kicsit hulla vagyok, de Petim annyira sokat segített, imádom! Képet majd holnap töltök, kicsit sokat fotóztunk, úgy 200 képet. Nem lehetett kihagyni egy pillanatot sem, annyira édesek, gyönyörűek voltak a picurjaim! Anyósomék meg anyuék voltak itt, délelőtt ajándékoztunk, gondolhatjátok hogyan megtelt a nappali, mindkét gyerek szülcsinapos volt, a mamák meg elhalmozták őket mindenféle ajándékkal. Ebédre baromi sokat főztünk, kicsit túllőttük az adagot... utána aludtak, aztán ébredés után volt a tortázás. Olyan cukik voltak, ahogy egymás ajándékait nézegették, játszottak vele! Utána átjöttek a kisbarátok, együtt tortáztak még és játszottak tovább, este bújócskáztak, egész nap kacagás volt a házban! Olyan boldogság ez! Tök jó ez a kis korkülönbség, annyira jól játszanak együtt!!!
Évi, Lilla szupiaranyos! Látom a széket nem pont a rendeltetésének megfelelően használja!

Nagyon kis csinilány! A kiscsákós kép a kedvencem!
Ditta, Ágoston is nagyon szépség! LÁtom álatok is nagy játszás volt! Te olyan vagy, mint egy diáklány! Annyira fiatalos és szép! Apa nagyon laza a kockás nadrágban!
Kri, Zsombinak boldog névnapot is kívánunk a szülinap mellé! Nagyon cuki és tényleg sokat változott!
HOney, el tudom képzelni édes kis Bettit ahogy falat eszi! Nagyon édi lehet! szegényke biztos megijedt... bár én is hajlamos vagyok rácsapni a kézre. Bár Pannának még nem tettem, de Kornélnak már többször. Sosem sír olyankor, de elgondolkozik. Najó, nem sűrűn csapok a kezére. csak ha engem vagy apát megüti. Ezt sosem hagyjuk. Bár már régen csinálta. Megtanulta, hogy apát-anyát sosem bántjuk.
Klarissza, de jó neked, hogy elégedett vagy magaddal, meg a többiek is, akik így éreznek. Én nem sajnos. Már régen, utoljára a terhességeim előtt éreztem jól magam. Azóta gyakorlatilag senki nem dícsért meg...

dicsi max a gyerekeimnek szól. örülök, hogy ők szépek, de jó lenne magamra vonatkozó bókot is hallani még életemben.
Vera, tényleg anyóst sem érdeklik az unokái?

iszonyú lehet. komolyan mondom én tehetetlen dühömen kikaparnám a férjed szemét, ha a te helyedben volnék.
Kata, tesódnak drukkolok holnap! Kevinnel mi van? jobban van már?
Reni, remélem összejön a saját lakás. bújjátok a netet, hátha találtok valami jó kis vételt! Kutyit sajnálom, meg Kriszt is, hogy megharapta. Bár biztos nem komolyan támadott a kutyus, nem?
Sonny, Noelnek boldog szülinapot kívánok! Biztos ti is most tartotátok!