Lehetetlenség mindenre reagálni , úgy lemaradtam
Pipal, sajnálom a balesetet, de jó ,hogy nem lett nagyobb baj.
Ezeknek a kis bestiáknak annyira nincs még félelemérzetük, L. is vasárnap leesett egy szivacsról ( 10 cm vastag és a földön volt a garázsba) persze rögtön a fejét ütötte meg.
Lett szép kis bibi a homlokán, szemöldökén és orrán. Rögtön sírt és én annak ilyen esetben örülök, inkább látványosra sikeredett a baleset. Akkor van nagy gond, ha nem sír fel

mondjuk sapka volt rajta és az sokat védett.
Honey, aztaaaaa milyen vagány csajszi vagy, mutizol majd képet? Én nem merném magam fotoztatni, a hasamon 2 számmal nagyobb a bőr és ezzel nem igen tudok mit kezdeni

esetleg a retusálás
Irigy a kikapcsolódás miatt, mi is tervezzük, de megvalósulni nem igen fog az idén
A 16X ébredés kb. nálunk is volt párszor, de nem volt lelkierőm megszámolni inkább bumm be a nagyágyba anya, apa mellé.
Dalma, ez a csajszi tiszta anyja

hihetetlen a hasonlóság!!!
Csuri, én mindig a csatokat , gumikat, ketyeréket nézem az üzletekbe, hogy milyen jó lenne már használni, de az igen csak odébb van.
Fogytál 5 kilot
Reni, kívánom, hogy mielőbb megoldódjon nálatok az önálló lakás, tudom sok áldozattal és lemondással jár, de megéri.
L. is van mikor harap, de én nem ütök a szájára

én még nem ütöttem meg, de még a fiamat se az elmúlt 17 év alatt.
Felszisszenek, hogy ez anyának fáj és nem engedem.
Fürtöske, jaj de helyes nagyfiú Marcika, nem nyúlt a gyertyához?
Szupi az új sapi-sál
Tojássárgától fájhat a has?Mi már régen esszük, sőt már a fehérjét is, de nem tapasztaltam ilyet. Nem inkább a fogzás viseli meg?
Kata, húgodnak megy a drukk!
Kevin nem nyügi már? Figyu a körömvirág tényleg jó a fülre, de az Agave csak pálinkának jó

én úgy tudom abból készül a Teuqila
Szerintem Honey az Aloe Vera növényre gondolt, az tényleg gyógyhatású.
Vera, de cuki Iza, olyan minden hájjal megkent kis kópé .
Drukk a gastrora, de nem lesz gond ne aggódj!
Anya, húúú Te se unatkozol, program lesz bőven

Kincső bírja az utazást? Nekem rémálom lenne Lillával 250 km-t autózni
Szülinap jól sikerült majd teszek képet, jól kikente magát a művésznő a tortával, de a gyertya nem hozta lázba

az tetszett neki, hogy zenél és ennyi.
Az ajándék tanulószék is addig volt érdekes amíg a csomagolópapírt tépkedte és apa összeszerelte csavarhúzóval

előszeretettel ült a szék támlájára

azóta se kedvenc