A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Vera
ja, akkor majd írd meg mi volt a gasztrón feltétlen.
Cuki ez a lányka nagyon! Micsoda lófarka van! :)

Isiion
Mi is 2005ben házasodtunk :)
olyan kis szépség ez a Johanna. Ez a magát elválasztás nekem olyan hihetetlen kategória. :)
Léna sztem magát max. a diplomaosztóján választaná el. Pedig lassan eljön az ideje, egyre követelőzőbb napközben is rángatja a pólóm-az enyhébb változat mikor csak kukuccsozik :) de néha hisztizik érte. :roll:
Többiek Ti gondolkoztok már rajta? Bár a telet még a járványok miatt jó lenne végigcsinálni, csak nem akarom h. teljesen függővé váljon, egyre okosabbak.

Honey
azta, ez nagyon jó ötlet!! Biztos le lesz nyűgözve apa!!! Én is kivi vagyok, csak a hangulata miatt is.Esetleg teszel a lighosabból a gmailra? Én még a kucuhájjaimmal ilyenre gondolni sem merek. 8)
16 kelés :( hát ez nagyon durva. Szegény Betti és szegény Te is.
Lehet újabb fogacska, nem? Amúgy úgy tűnik nálunk is vége a jóvilágnak, Léna is üvöltött éjjel 2 órán át és most is apa vígasztalja. Nem akarom vissza a zűrös éjszakákat!
:twisted: ráadásul holnap este kimozdulunk végre, erre újra áll a balhé.

Dalma
igen növelte ma is a távot. :lol:

Zsé
nagyon jó ötleteket adtál. Könyvecskék tuti lesznek nálunk is, de a bejegyzés eszembe nem jutott volna.

Reni
jövő7 kedd esetleg? PIPAL??

Kép
katica_75

Sziasztok!

Most csak gyorsan amire emlékszem :oops:

Elválasztás!
Nálunk (nálam) ez mindennapos téma, már csak a terhesség miatt is, de egyébként én úgy emlékszem, hogy minél okosabb volt Anna, annál könnyebben le lehetett beszélni róla. Először elhagytuk a délelőtti, majd a délutáni szopit. Aztán a napközbeni alvás is ment enélkül, és végül az estit. Nálunk nem okozott nagy törést....

Esti ébredések!
Háááát, izééé, Katus is bajnok ebben. Nem is kel fel igazán, mert amikor felveszem, vagy megsimogatom, már alszik is tovább, de azért fel tudja verni a házat :roll: .

Fotók!
Honey!!!! Irigyellek, hogy egy ilyet be tudsz vállalni! Komolyan!
Én mondjuk fiatal, vékony lány koromban sem mertem volna, de most aztán még annyira sem. Bár, 1 hónap alatt fogytam most 5 kilót 8) , de még így sem vagyok a versenysúlyomnál.

Dalma!
Ezen a képen (tortás) Katus otthon a szüleimnél van lefotózva.
Náluk már korábban volt ünneplés.
Nagyon hasonlítotok Pannával.
Nálunk egyik lány sem hasonlít rám :? .

Reni!
Sajnálom a rossz együttlakást!!!! Minél előbb oldódjon meg a probléma, azt kívánom!

Kata!
Igen, a kövirózsáról már én is hallottam. Mennek a gyógypuszik Kevinnek!!!

Ission!
Katus csak azért tűri meg a csatokat és a gumikat, mert előtte mindig Annát fésüljük meg, és utána már hagyja magát :D
"Szép kis sima baba" :lol: . Végül is egy nyomásra kint volt a fejecskéje :) ! Neki inkább a vállai születtek meg nehezen.

Ennyire emlékszem :roll: :oops: . Holnap jövök még!

Jóccakát!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Szerintem itt nagyon jó dolgok vannak: http://www.fakopancs.hu/

Az esés úgy történt, hogy Natasa felmászott a kanapéra és onnan át akart mászni az ágyra, és a kanapé "karfájánál" lepottyant és eléggé beütötte a fejét. Nem volt annyira nagy esés, de mivel utána 5-10 percig szemmel láthatólag szédelgett és majdnem elájult, ezért bevittem az ügyeletre. Persze Natasa 10 perccel az esés után már vidámkodott, de szédelgés miatt mindenféleképpen akartam, hogy orvos lássa. Nem kellett bennmaradnunk, mert fél óra alatt beértünk volna Vele, bármi van, így hazajöhettünk.

Katica, majd megírom az email címemet. Ha Natasa meggyógyul (és én is), akkor benne vagyok a jövő hétben, de lehet, hogy inkább a második fele az esélyesebb. Nekem most húzódott rá a tüdőmre ez a kis vacak betegség (légkondis munkahelyemen szedtem össze a hajlamot...)

Honey, huhh nem semmi ez az erotikus fotóalbum, de nagyon tuti ötlet. Biztos tetszeni fog a párodnak!!!

Dalmi, tényleg mennyire hasonlít Rád ez a kis nőci! Belsőleg is?!

Reni, sajnálom, de remélem megoldódik és végre nyugodtan élhettek majd!!!

Fanninak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
pipal

Pipal, igen, belsőleg is hasonlít. Totál magamat látom benne. :) Szegény Nat! De akkor ezek szerint ti jobban megijedtetek!

Honey, szuper ötlet! Én is nagyon kiváncsi lennék rá! :) Tuti bejön majd a párodnak! 8) szép szenteste lesz... 8)

Csuri, nekünk is mindennapos téma az elválasztás. Nappal már abbahagytuk pár hete, reggelre nincs már tejci az éjjeli szopi miatt, este meg türelmetlen, mert már nyűgös, fáradt, ilyenkor 2-3-at szív, aztán nyekereg, reklamál, még egyszer párat szív, és akkor adom a cumisüveget. Éjjel szopik már csak gyakorlatilag. De őszintén: jobban örülnék, ha már nem kelne fel éjjel, akkor abbamaradna a szopika is. 1 éves. Így is sokkal tovább szoptattam, mint az átlag. Egy szó mint száz, lassan vége. Akkor nekiállok ezerrel fogyózni. Első körben 10 kg a cél, ez a szülés előtti súly, a következő kör még 10 kg. Akkor én is csináltatok ilyen fotót. :)

Kép
Kép
dalminha

Nem tudok aludni :?

Dalma!
Katus szerintem sokszor csak komfort-szopik, mert kb egy hónapja nem használok már melltartó betétet sem, mert annyira nincs tejem.
Ha nem jönne a következő baba, akkor is elkezdeném az elválasztást.
Én, ha lefogynék újra 55-57 kilósra, akkor sem fotózkodnék szívesen.
Szerencsére csak egy nagyobb tükrünk van itthon, de elnézve magam, tökre átrendeződött a testem :roll: .
De Neked hajrá!!!!!!
Ja, amikor még nem voltam terhes, csak és kizárólag az vált be, hogy elkezdtem nem enni este 6 után.
Szerintem Ilbának van valami tuti tippje
:wink: :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Lilla, Panna, Ágoston és Fanni nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok nektek!!!!!!!!!

Dalma lányod teljesen te vagy!

Sajna el vagyok havazva úgyhogy hétvégén ne nagyon írjatok akkor kell visszaolvasnom vagy két oldalt :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nati Fannidnak és Fürtöske Marcidnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
Ádám&Eszter

Kép

Kép

Kép
ske

MARCELL (Fürtöske) és FANNI (Nati)!
Boldog Születésnapot Kívánok Nektek!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Marcinak és Fanninak Boldog születésnapot!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma!

El akarsz fogyni???20 kg??annyi biztos nincs rajtad!!!én legalábbis a képek alapján mondom!

Amúgy én amíg szoptattam ,nem fogyóztam.aztán mikor Betti leválasztotta magát,csökkentettem a bevitt kalóriát.és 6 után semmi,na meg csak ásványvíz.mert előtte ment ám a kóla,fanta,gyümilé stb.tornázni nem tornáztam,erre se kedvem se energiám nem volt,nincs.ugrálok eleget a gyerekkel,meg tolom a babakocsit,nem keveset.
A terhesség alatt 15 kg-ot híztam.52-ről indultam,most 48-49 között ugrál a mérleg.Na de nem vagyok magas,158 cm.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

MARCINAK ÉS FANNINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK.

Kép

000kata

FANNIKA ÉS MARCI ISTEN ÉLTESSEN ! BOLDOG GYERMEKKORT KÍVÁNUNK!

Kép

LILLA ÉS ÉVI
evi1969

Fannika és Marcell :)

Nőjetek nagyra, egészségben, boldogságban, szeretetben!!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Bocsánat, hogy nem reagálok, de szabadidőm kevés és mellette a gépem is továbbra is gyalázat lassú. :( Intézem a keresztelőt és a szülinapot, sajnos így jött ki, hogy majdnem egyszerre lesz. Ráadásul a keresztelő 250 km-re lesz.

Babák gyönyörűek!!!!!!
Mindenkit puszilunk

Kép
Kép
anya1118

Marcinak és Fanninak Boldog születésnapot!

Katica, köszönöm a képeket!

Hát igen jól megijedtem (a férjem nem volt itthon, szóval ő csak utólag...), de szerencsére nem lett baj (kopkop)

Én még nem tervezem az elválasztást, bár jól ottmarad már a foga nyoma néha és hát éjszaka is sokat kel, de azért én remélem, hogy nem csak az elválasztás hozza majd meg a nyugodt éjszakákat...
A többiek, akik még szoptanak, meddig tervezitek?

Képzeljétek, ma először sikerült ébren levágnom Natasa körmeit (természetesen én máskor is ébren vagyok, csak Nat nem :D)

Jó hétvégét!!!!

Jó hétvégét!!!

Kép
pipal

Marcinak és [color=indigo]Fanninak[/color] nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!

Kri

Kép
Kép
kri29

Fanni, Marci, boldog szülinapot kívánunk!!!

Csuri, én sem merném ám, csak nagy a szám. :oops: meg nem is lennék jó alanya egy fotósorozatnak. Az én testemmel is elbánt a 2 terhesség. Most nem a túlsúlyra gondolok, hanem a bőrre. :( tiszta csík...

Honey, nem fogynék el, még bőven maradna belőlem. :wink: Most 80 kg vagyok ( :oops: ) , 20 kg mínusszal is még 60 kg lennék. És még az sem vékony. De olyan béna vagyok a fogyózáshoz. Nem akar valaki társulni egy jó kis fogyiba? Többen könnyebb lenne talán...

Pipa, huh, ottmarad Nat foga nyoma? jajjjj

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves kívánsáhgokat!Annyira jól esik látni itt a csemetém nevét és hogy gondoltok rá :)

Drága Fannikák!ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET!!!!!!!!!!!
Egy pár kép, hulla vagyok, én hülye tegnap este tojássárgáját adtam mmArcinak főve és éjjel megbosszulta magát.1,5 órán át sírt, fájt a pocija(szerintem)meg plusz a front.
Kép Kép Kép Kép Kép

Viszonylag egyszerüre sikeredett, de nem baj szerintem :oops: :)
Vendég

Marcinak Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!

Kép

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Az előbb elszállt amit írtam :evil: Egésznap rossz a net nálunk hol van hol nincs.

Ission:Mi sem így terveztük,hogy itt lakunk majd csak más választásunk nem volt albérletek elég drágák.De most mégis oda kényszerülünk :cry:

Kata:Hogy vagytok?Tesód?

Katica:Jövőhét kedd jó nekünk.Hányórakkor?

fürtöske:Nagyon arik a képek
:D

Dalma:Sok sikert a fogyáshoz!Én is fogyózok bár pár napja nem megy a betartása :oops:

Mennem kell Krisztián rossz,de nagyon :cry:

Kép
Kép
reni_24

Csajok:Tudtok nekem abban segíteni,hogy mit csináljak Krisztiánnal,mert harap :cry: És nem kicsit hanem nagyon :cry: Hiába kap érte a szájára nem hat rá semmit :cry: Tegnap este az apját harapta meg de nagyon :cry: Most meg hugomat :cry:

Előre is köszönöm a segítséget.

Kép
Kép
reni_24

csuri:Köszönjük aranyos vagy.Hogy vagytok?

vera:Nagyon édes Iza :D

Kép
Kép
reni_24

Lehetetlenség mindenre reagálni , úgy lemaradtam :cry:

Pipal, sajnálom a balesetet, de jó ,hogy nem lett nagyobb baj.
Ezeknek a kis bestiáknak annyira nincs még félelemérzetük, L. is vasárnap leesett egy szivacsról ( 10 cm vastag és a földön volt a garázsba) persze rögtön a fejét ütötte meg.
Lett szép kis bibi a homlokán, szemöldökén és orrán. Rögtön sírt és én annak ilyen esetben örülök, inkább látványosra sikeredett a baleset. Akkor van nagy gond, ha nem sír fel :cry: mondjuk sapka volt rajta és az sokat védett.

Honey, aztaaaaa milyen vagány csajszi vagy, mutizol majd képet? Én nem merném magam fotoztatni, a hasamon 2 számmal nagyobb a bőr és ezzel nem igen tudok mit kezdeni :roll: esetleg a retusálás :lol:
Irigy a kikapcsolódás miatt, mi is tervezzük, de megvalósulni nem igen fog az idén :(
A 16X ébredés kb. nálunk is volt párszor, de nem volt lelkierőm megszámolni inkább bumm be a nagyágyba anya, apa mellé.

Dalma, ez a csajszi tiszta anyja :lol: hihetetlen a hasonlóság!!!

Csuri, én mindig a csatokat , gumikat, ketyeréket nézem az üzletekbe, hogy milyen jó lenne már használni, de az igen csak odébb van.
Fogytál 5 kilot :roll: :shock:

Reni, kívánom, hogy mielőbb megoldódjon nálatok az önálló lakás, tudom sok áldozattal és lemondással jár, de megéri.
L. is van mikor harap, de én nem ütök a szájára :cry: én még nem ütöttem meg, de még a fiamat se az elmúlt 17 év alatt.
Felszisszenek, hogy ez anyának fáj és nem engedem.

Fürtöske, jaj de helyes nagyfiú Marcika, nem nyúlt a gyertyához?
Szupi az új sapi-sál :lol:
Tojássárgától fájhat a has?Mi már régen esszük, sőt már a fehérjét is, de nem tapasztaltam ilyet. Nem inkább a fogzás viseli meg?

Kata, húgodnak megy a drukk!
Kevin nem nyügi már? Figyu a körömvirág tényleg jó a fülre, de az Agave csak pálinkának jó :lol: :lol: :lol: én úgy tudom abból készül a Teuqila 8)
Szerintem Honey az Aloe Vera növényre gondolt, az tényleg gyógyhatású.

Vera, de cuki Iza, olyan minden hájjal megkent kis kópé .
Drukk a gastrora, de nem lesz gond ne aggódj!

Anya, húúú Te se unatkozol, program lesz bőven :lol: Kincső bírja az utazást? Nekem rémálom lenne Lillával 250 km-t autózni :roll:

Szülinap jól sikerült majd teszek képet, jól kikente magát a művésznő a tortával, de a gyertya nem hozta lázba :roll: az tetszett neki, hogy zenél és ennyi.
Az ajándék tanulószék is addig volt érdekes amíg a csomagolópapírt tépkedte és apa összeszerelte csavarhúzóval :) előszeretettel ült a szék támlájára :roll: azóta se kedvenc :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép

Kép Kép Kép Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép Kép Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Bocsi, ha sok lett a foto :(
A szülinapos képeken lehet még látni a homlokán a horzsolást, olyan mintha koszos lenne :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera!

Küld már el a telószámodat priviben!

köszi

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Kata, Kevin hogy van? Tesóddal mi a helyzet?

Évi, nem voltál sok, nagyon jók lettek a fotók :lol: :lol: :lol:

Vera, édes Iza nagyon. :lol: :lol: :lol:

Reni, harapás. Hát Zsombi is harap elég rendesen. Általában szopizáskor fordult elő, ilyen kor cicimegvonás következett. Ez használt aztán már nem harap. Viszont mikor harap akkor a foga miatt tette, mindig kibújt ilyenkor egy-két napon belül.

Tegnap volt a szülinapi zsúrunk nagyon jól sikerült :lol: :lol: :lol:
Pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Drága Noel baba utolagosan is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Fanni boldog szülinapot (Nati várjuk a képeket!)

Gyönyörűek a gyerekek!

H1n1 mi beadatjuk. Eddig mindig a skacok hozták haza a betegségeket Mátyásom 2-szer volt beteg eddig, de mivel még kicsi mind a kettő nagyon megviselte és nagyon lassú volt a gyógyulás. Ha nem járnának a skacok iskolába én sem adatnám be, de jobb félni,mint megijedni!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Marcikának is nagyon boldog szülinapot!

Harapás: nálunk Ákosom harapott, de csak a tesóját olyan két éves lehetett, de csak akkor ha a tesója beleült az ölembe egyszer úgy megharapta, hogy szegény Zsoltikámnak 2 hétig látszott a hátán a nyoma, szerintem ha nincs rajta ruha kiharap belőle egy darabot :twisted: na akkor drága édesapám úgy szájon vágta a gyereket, hogy többé eszébe sem jutott harapni. Biztos én vagyok a hibás, de én nem bántottam sosem érte. Azt mondják azért néha egy időben elcsattant pofon csak használ a gyereknek. Hát nem tudom én inkább a kiabálos fajta vagyok, nagy ívben tojnak is a fejemre :roll:

Honey azta, de irigy vok! Mondjuk ha én is 48 kg lennék mint lány koromban én is csináltatnék ilyen képeket! Habár most sem vagyok kövér (76kg)! Dalma sajna nem tudok veled tartani a fogyókúrában, mert én így is nagyon jól érzem magam a bőrömben! ilyen szempontból borzalmasan pozitív énképem van! :lol: Pedig van tükröm is :lol: !

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Fanninak Nagyon boldog szülinapot kívánunk:))

Ancsa ment a számom:))

evi megkaptad a privim?

jajjj naggyon édesek a szülinapos képek :) :)
és nagyon csinik az ünnepeltek :wink: :wink:

a piskóta torta szuper a katicás is de a piskótásnak kérném a receptjét plíííz

expóra azért tudtam kimenni mert kaptam rá ingyen jegyet:))maga már azért jó volt mert taliztam pár emberkével és jó volt kikapcsolódni. Hiányzik a talik nagyon:((

Nem akar valaki eljönni jövőhéten az örsi ikeába???

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, a számlásra gondolsz? Azt igen, ment is a reakció!!!

Kri, gyönyörű fiacskád van és Te is csini vagy nagyon!

Klarissza, már én is lesz..om kategóriába vagyok a súlyommal/testemmel :lol: csak egészség legyen a többi nem számít
:lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Andy, jól vagytok?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

ZSOMBINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK

Kép
evi1969

Zsombor!
Boldog névnapot!!!!

Klarissza!
Mátyásnak is beadatod az oltást?

Kép

Kép
ske

Évi előre is akármi is az nagyon köszönöm szépen még egyszer.

mérhetetlenül fel idegeltem most magamat.
Meg próbáltam felhívni a leendő exemet hogy beszélnünk kellene a közös papírról és anyós vette fel a telót. Mondom neki nem érem el a férjemet hívjon majd fel mert fontos. Erre anyósom miért?? nem akarsz válni??? Nah itt majdnem mondtam hogy engem a válás nem érdekel sajnos csak a tartásdíj mert arra szükségem van de inkább nem mondtam hanem azt hogy a válás miatt a közös megegyezés miatt erre ugye felemeltem a hangomat ő meg jól van naa mondta én meg elkezdett kitörni belőlem hogy miért rám haragszik?? Nem én csináltam a feszkót! Erre ő:én cseréltem ki a zárta! Még jó hogy kicserélem a zárat hiszen elromlott! Meg mi az hogy a drága exem itt alszik mellettem miközben mással fekszik le meg csókolózik fúúúúúúúúj. És akartam mondani neki hogy mire fül rám haragszik meg hogy az unokáját sem hívta a szülinapján erre lecsapta a telefont.
Szóval kicsit vagyok most felidegelve!!!!!!

Bocsi csak muszáj kiírnom magamból

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Tegnap este írtam, és elszállt….. :twisted:
Így jár az, aki először nem word-be írja meg…..

Tegnap megvolt a szülinapi buli, nagyon jól sikerült, az ajándék is bejött neki…. :) (még eddig…) Majd alább lesznek képek!

Honey!
48 kg??? :shock: :shock: Jesszus, mikor voltam én annyi…… Bár nem is szeretnék annyi lenni a 175 cm-mel, mert akkor tiszta anorexia lennék! Azért egy 6-8 kg-ot jó lenne ledobni!
Majd írd már meg, hol láthatók rólad képek, a „szelídebbekből”! :wink:
Mikor is mentek wellness-elni?

Evi!
Látom, nálatok is jó volt a buli! És az a torta! :lol: Nagyon ott van!!!! Látom, ő a tanuló székre is inkább rááll!!! :lol:

Vera!
Izáról csudajó ez a kép! :)
Hú, az anyós-ex meg meredek helyzet…igazából nem is tudok használható tanácsot adni! De ide bármikor jöhetsz, ha az segít, legalább kiírhatod magadból!

Fürtöske!
A sapit is most kapta? Nagyon ari! :) JA, szerintem se a tojássárgától volt gond….Mi is esszük már rég, sőt mostanában kezdtük a fehérjét is, de semmi gond tőle!

Kri!
Nagyon guszta volt a ti tortátok is!! És amint látom, fogak is vannak rendesen nektek is! :D

Klarissza!
Tetszik a pozitív szemléleted! :) Tul.képp én is ki vagyok békülve magammal, meg a páromnak is így tetszem…..de mégis ott az a 6-8 kg……
És amúgy ez csak a nők beidegződése, hogy soványnak kell lenniük, valójában szerintem a pasiknak nem tetszenek a ropi nők! (tudod, legyen fogás rajtunk… :lol: :lol: )

Nati80???
Fanniról képek??

Na, akkor mutizok, előre is bocs, ha kicsit sok, de nehezen tudtam szelektálni, mert ennek a dupláját is rakhattam volna!

Lufikkal:
Kép

Tortákkal:
Kép
Kép
Kép
Kép

Apa bontja az ajándékot:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ditta76

Akkor és most:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ditta76

Boldog születésnapot, Fanninak és Marcellnak!

Móni

Kép
ission

Boldog névnapot Zsombornak!

Móni

Kép
ission

Fürtöske, még hogy egyszerűre sikeredett az első szülinap!? Viszonyítás kérdése, nem igaz? Biztos vagyok benne, hogy maga a boldogság volt számotokra is ez a nap. Mit számít a külcsín, ha a belbecs nagyszerű? :)

Kri, Ditta, klasszak a képek :) Édesek a gyerkőcök!

Klarissza, jó olvasni, hogy jól érzed magadat a bőrödben és mindezt vállalod is! Sajnos ritkaság számba megy manapság, ha valaki elfogadja önmagát s ezt még nyíltan fel is vállalja. A legnagyobb gond talán a környezet, ahonnan nem kap elég elismerést az ember.
Szerencsésnek mondhatom én is magam, mert, bár tisztában vagyok azzal, hogy karcsúbban csinosabbnak látom magam, így, teltebben is tökéletesen jól elvagyok :D Viszont az is igaz, hogy kapom a külső, pozitív impulzusokat és töltődök tőlük. És valóban az a legfontosabb, hogy ha van egy kis túlsúly is, de egészség legyen, ez a fő!
Honey, én is csináltatnék, még így, 70 kilósan is erotikus fotósorozatot, ha találnék egy megbízható fotóst. Te hol leltél rá? Ismerősöm van bőven, de azért azt nem szeretném :wink: A retusálás már magától adódik. Úgy tudom, az ilyen fotókat úgy adják készen, hogy előtte megbeszélik, tüntessék el a csíkokat, látványosabb bőrhibákat. Egy jó fotós pedig a legfélénkebb, szerényebb nőből is ki kell, hogy tudja hozza a legszexisebb démoni nőt...

Bendegúz is harapgál olykor, szerintem ezzel nem nagyon tud mit kezdeni az ember, előbb-utóbb elhagyják majd. Betty, mit értesz azon, hogy kap a szájára? Hogy megy ez a nevelés-fegyelmezés nálatok? Egyszer-egyszer már nálunk is előfordult, hogy dádára emeltem a kezem, vagyis a mutatóujjam :D és volt, hogy odakopogtattam a kis kezére, hogy nem szabad (pl. konnektorba nyúlkálni).

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Zsombinak boldog névnapot!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nagyon jók a szülinapi fotók!édes mindegyik csöppség!

Évi!
Tetszik már Lillának a szék?az egyik lehetséges kari ajcsi ez lenne.
szuper a torta!

Ditta!
Jövő hét végén megyünk!175 centivel én se szeretnék 48-49 kg lenni,de én csak 158 vagyok,így nem gáz.azért van rajtam mit fogni még így is.nekem a melleim lettek nagyon gázosak.szoptatás,sok fogyás stb.most kb harmada az első szülés előttinek sajnos. :cry:

Anita!
Itt Gyöngyösön "találtam" a fotós csapatot.ismertem a stylistot,ő mondta,h mibe vágtak bele.a fotós már régóta fotózik.velem egykorú csajszi.
Nem bántam meg,h hozzá mentem,mert sok helyen úgy csinálják a portfóliókat,h a fotós előkapja a gépet,mondja,h pózolj így meg úgy.csinál vagy 200 képet,aztán válogathatsz.itt meg meg is mutatta,h hogyan kéne feküdnöm,állnom stb.minden pozíciónál,kattintott,mutatta,néztük 4en,ha nem volt jó újra,aztán addig csinált 1 beállítást,amíg azt nem mondtuk mind a 4 en,h jó.3 órás volt az egész.másnap volt olyan izomlázam,h alig bírtam felkelni.
Retusál is.mondjuk nálam a hasamnál kellett a császárok vágását tüntetni,de volt h el tudtuk takarni 1 övvel,v lánccal.vékonyítani nem nagyon tud,inkább csak a bőrhibákat tudja javítani.meg volt egy kép,amin az egyik fogam jobban kilátszott,azt is el tudta tüntetni.
csütörtökön voltam válogatni,végülis 50-v 60 kép maradt.

majd g-mailra teszek fel,csak eltüntettem a jelszót :roll:
Évi!!segíts majd ki megint ebben!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Reni!

Nekem is harap Betti!nem tudok mit csinálni,hiába mondom ,mondjuk neki,legközelebb újra :roll: .hát majd kinövik,gondolom.másik 2 nekem nem harapott!
Akkor maradtok mégis apóséknál??szegénykém!nem írigyellek.én se tudnék együtt lakni szülőkkel.se ezzel-se azzal!
Kutyi megvan még??

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Klarissza!

Én se tudnék rájukcsapni.Én is az az ordibálós fajta vagyok :lol: .
Nekem Betti eszi a falat :roll: .tapétát rágja 1 helyen,ahol kiáll a fal,és már az életek teljesen "leette".Százszor,ha nem ezerszer rá lett szólva,h nem szabad,ő akkor is.aztán tegnap este,apja kicsit rácsapott a kezére,egészen picit,de olyan zokon vette,h levegőt alig kapott,úgy sírt.Úgy sajnáltam

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey, küldöm a jelszót privibe!

Figyu, nekem is profi fotos kellene, de Lilláról szeretnék képeket :lol: gondolom ilyet is csinál a csajszi.
Ha igen küldjél légyszi elérhetőséget.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ átadó :lol:

Ditta, megzabálom Ágostont olyan cuki, Veronika annyira hasonlít Rád, csak a szeme színe más ugye?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

csak gyorsan most.
nagyon édes szép gyerekek mindenhol!!! :shock:
Fürtöske, Kri, Ditta
annyira gyönyörűek ezek a kisfiúk!! :shock: :P Kri Zsombid olyan sokat változott, lehet csak nekem, vagy rég láttunk képeket róla.szépségek

Évi
Lilla milyen elegáns a ruhácskájában! Nagyon szép Ő is. A széken állás,,huuu rossz nézni. Tök jó a torta is.

Reni
4körül jön egy másik egyéves kislány is hozzánk kedden. Jó nektek?
Harapásra ötletem csak annyi h. ha Léna pl. ha üt v. csapdos - ami nagyon nagyon ritka nála - akkor mindíg valami pozitívba viszem át.Pl. azonnal simire vagy ölelésre váltunk.A harapásból esetleg puszit? sok sok dícsérettel tapsikolással ha azt ad.

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: