Csuri
Szép sima kisbaba volt Katus. Így megtűri a hajában a masnit?
Johanna nem nagyon hagyja, hogy piszkáljam a haját, de ha sikerül is vmit belecsempészni, fél órán belül kiesik.
Dalma
Ezt a hasonlóságot, nem semmi
Nagyon ügyes Panna, hogy így jár kel, tündéri lehet az a kis csöpp lány ahogy közlekedik össze vissza.
Zsemlye
Köszi az ötleteket, még mi sem találtuk ki mit is vegyünk. Ilyesmikre gondoltam én is, meg a nagyszülőknek is próbálom mondogatni, hogy vmi értelmeset vegyenek, már van 2 doboznyi plüss, azt kihagynánk
Vera
Aranyos a videó, Izának sem kell a szomszédba menni huncutkodásért
Honey
Szerintem jó ötlet a fotó, biztosan tetszik majd párodnak. Ez valami alkalom lesz, vagy csak úgy?
Nekünk is kellene egy ilyen gesztus/kiruccanás, most volt 4-én a házassági évfordulónk, hát el nem felejtettük, de majdnem…..Én nem felejtettem el csak vártam vajon a páromnak eszébe jut e, aztán este megkérdezte: „hány éve is vagyunk házasok” aztán ennyi, elment lefeküdni, ez valahogy nem az igazi, egy kicsit valahogy fel kellen tuningolni a kapcsolatunkat
16 kelés, nem semmi brutál lehetett, de mi lehet, fog, szorongás???
Nem is tudtam, hogy a kövirózsa az az agávé.
Kata
Húgodnak szorítunk, reméljük beindul hétfőig és nem kell indítani.
Reni
Remélem megoldódnak mielőbb a problémák, nehéz lehet így nektek, el sem tudom képzelni, hogy együtt éljünk, akár az én, vagy a párom szüleivel, tuti állandó konfliktus lenne.
Említettem múltkor hogy Johanna elválasztotta magát, na egy előnye biztos van: azóta átalussza az éjszakát, persze ez még csak a 3. éjszaka volt, úgyhogy nagyon nem kiabálom el, de reménykedem….