viki gyere nyugodtan! nincs olyan messze nyíregy. várlak szeretettel!
és
bondi téged is. egyébként nem az a fagyizó amire te gondoltál. az már egy nagy trutyi. hogy szépen fogalmazzak és rohadt drága.
te a sárvárira gondolsz. már csak a neve az... ha nem akartok kelyhezni, vagyis csak egy kis fagyizót kerestek, akkor ha erre jártok a
HARMOS fagyizókat keressétek. van belőle egy pár a városban.
van a népkertnél is a vasút felőli oldalon. meg van a széchenyi utcában is a nagypostával szemben. szóval ezeket keressétek!
de ha olyat akartok enni mint én, akkor menjetek el a Plázába

mert már olyanunk is van. nah és ott a földszinten van a fagyizó. CAFFETIAMO és ott van majdnem a szökőkuttal szemben. 2 kávézó van egymás mellett, de megismeritek melyik a fagyikelyhes.
olyan 1000 ft körül van egy kehely, de van amelyikben 5 gombóc is van, meg sok sok gyümölcs. van pudingos, spagettis (mármint a fagyi van ugy kinyomva), likőrös, joghurtos meg mit tudom én mennyi fajta. külön étlapjuk van mindhez.
dodó!
óvatosan az intéznivalókkal, és vigyázz magadra. sokszor ülj le pihizni. habár ha nálatok is ilyen idő van... hova?!?! itt esik
kike!
hát én sajnos nem tudom hova kell ezzel fordulni. de megyek ma védőnőhöz ha gondolod

ha nem felejtem el megkérdezem.
jaj lányok. készülnöm kéne... már tusi megvolt, még a hajszárítás van hátra. de olyan pocsék idő van. semmi kedvem a védőnőhöz. elég az időjárás...
aztán meg még vásárolnom is kéne. persze itt van minden a számban, de esőben akkor is macerás, és utáloooommm!!!!
nah délután meg más lesz a számban.... remélem nem töm sok fogat a dokibácsim.

már most félek. de jön nyusziapu
és be is jöhet velem ahol csinálja

tudom gyerekes, de én félek. és gondolom majd megint dugja a tükröt is hogy nézzem meg hol furta ki... nah akkor szokott a legjobban a hányinger és a szédülés kerülgetni. aztán ezért jó nyusziapu

oda áll fölém és neki mutogatja a doki a lyukat
jah és lányok! azt hittem sokat fogtok irni... hát tévedtem. de gondolom majd napközben bepótoljátok és nem győzök majd olvasni!
mindenkinek szép napot! szebbet mint itt van, és amilyen rám vár