Vanda/1szálpasi!
Gratulálok!
Sajnálom a fertőzést, de minden rendben lesz!
Nagyon szép súlyuk van!
Andi!
Köszi az infót, amikor mi voltunk annyian voltak, hogy be sem fértünk.
Tonti!
Fegyelmezés, Ágival nehéz, olyan igazi elsőszülött, de te tudod az milyen.
Szófogadás az nálunk sem az erősségük.
Én az elzárásos módszert alkalmazom, mert pszihológusok szerint ez a legjobb.
Verés hive nem vagyok és utálok kiabálni, bár néha elszakad, de olyankor mikrofopróbát tartok (elszámolok háromig, nagy levegő) és utána megpróbálom kívülről szemlélni a dolgokat, ekkor általában jókat nevetek, mert így nagyon vicces
Ha nagyon rosszak, és megkérem szépen, és mondjuk kiröhög, akkor elviszem ahelyszínről, a fal felé fordítom, kizökkentem az addigi környezetből, így már neki is kevésbé vicces, a szemébe nézek és elmagyarázom, hogy mit miért nem szabad.
Ez a nézz a szemembe elég hatásos, csak akkor beszélek hozzá, ha a szemembe néz, és próbálok elég nyomatékkal és hangsúllyal alátámasztani a mondókámat.
Szóval nálunk bünti van.
Igaz azt vettem észre, ha én nyugodt vagyok ők is azok. De az ördög néha nem alszik
Meg még azzal büntetem őket, ha rosszak nem megyünk sehova, az náluk igen fájó pont.
Ági viszont reggeltől estig rajtam "lóg", (pisilni is velem jön

, sőt a legújabb, hogy reggel együtt zuhanyozunk

), de az én hibám, nem tanítottam meg egyedül játszani, folyton rajta lógtam, így nem csoda, ha most is igényli a közelségemet, na meg persze kapott két kistesót, tudom ezt nem egyszerű feldolgozni, bár ő még épp jó korban volt, az én tudat kialakulása előtt jöttek a picik.
Ez néha nagyon fárasztó, és így kevesebb idő jut a picikre, még jó, hogy oviba jár.
Most én se nagyon tudok vele mit kezdeni, de van pár gyerekes szomszédunk és ilyenkor kölcsönösen átjárunk egymáshoz

, így elviselhetőbb a szünet

Főleg, hogy a hideg miatt alig tudunk kimenni.
Ágy téma, mi két hete kipróbáltuk, levettük a rácsokat, mivel 70*140-es ifjúsági ágyuk van, de nem jött be, Rékus már tudna így aludni leesésgátlóval, de Blanka még nem kész rá. Ő érzékenyebb, és így nem tudott aludni, mondjuk ehhez az is hozzájárult, hogy Rékus jól megtépte a cumi miatt
Na most mennem kell.
Üdv: Dóri