Sziasztok!
Na, szép sorba megyek.
Vica 78! Jipijé! Te is egy napra voltál velem kiírva, szóval már mennék utánad én is

Jól beelőztél!
Papillon!
Nagyon tetszik a kiscsajod neve!
Köldököd még most jön ki? Nekem már réges rég kijött. És az nem megy könnyen? Nem tudom, mi segíthet, kend be körömvirággal vagy valami, az talán lazítja.
Katka22!
Honnan tudtad, hogy Aziz szűz? Mik a jelek, áruld el? Én csak annyit tudok, hogy a szűzek rendmániásak
Ágicának én is nagyon Boldog SZülinapot kívánok!
Kukli!
Olyan kis édibébi pofika Katád!
Wicca!
Na ilyen vizsgálatból én nem kérek!
Nekem hétfőre mondta a dokim, hogy magzatvíz vétel lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy akarom. Persze jöjjön már ki a babó, de azért ne így.
A múlt heti vizsgálatnál még mondta is a dokim, hogy csak nagyon óvatosan néz rám, nehogy megindítsa, szerencsére ő nem az a megindítüs fajta, bár a magzatvízvételt én magindításnak veszem.
Zaza is úgy volt, hogy második napon voltam túl a kiírt időpontnál, a doki napközben a vizsgálatnál vett magzatvízmintát, ami nekem fájt és pont gondolkoztam rajta, hogy másnap nem megyek be, nem engedem, de éjszaka elment a magzatvíz és megszültünk. Gondolom rásegített a vizsgálat.
Erpé!
Ma beszéltem az ovónénivel, ő 1 hetet javasolt, 2 hét szeirnte sok. No majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, ha ott leszünk és eldöntöm akkor.
Samu alszik majd, ha kijön a jó idő és sokat lehet szabadon, ebben a hülye időben gondolom nem sokat voltak udvaron, így nem fáradt el annyira. Amúgy Zaza se nagyon szokott hétvégén aludni, mert mindig lófrálunk valamerre. De ezt nem lehet alapul venni, mivel a fiam rám ütött, képes átaludni az egész napot akár. Most 4 és fél éves, de ha itthon van, a délutáni alvása 3-4 óra. Plussz még éjszaka is alszik eleget. 9 körül fekszik, és 8 körül kel.
A reggeli elindulás nekünk is 1,5 óra. De javarészt azért, mert fél óráig kell könyörögnöm Zazának, hogy kelljen már ki az ágyból. Ez különböző fázisokban merül ki nálam. Először gyengéd puszikák. Aztán kinyitom a zsalut, hogy világos legyen, aztán kön a kakas és a nyuszi báb, akik kukorékolnak neki. Utána elmegyek reggelit csinálni és mire visszaérek, egy utolsó szép szó után már általában bekeményítek.. Szóval az ébredés van eéhúzva, ha azt nem számolom, hogy minden egyéb miatt is 40x kell könyörögnöm (öltözés,evés, fogmosás, cipőhúzás, alvós játék választása az oviba...stb)
Amúgy Erpé én bárszéken ülve vasalok, de valóban nem lehet sokáig bírni, így próbálok legalább kétnaponta elvasalni, szokásommal ellentétben, hogy ne jöjjön össze nagy adag ruha.
Nemlajos!
Szerintem egy telefon nem árt azért a dokidnak, mégha nem is vagy egyből orvoshoz rohangálós. Pont ezért jó a telefon. Meg se kell mozdulnod de megtudsz infókat!
Bea!
Az UH azért ilyenkor arra is jó a végén, hogy a baba súlyát nagyjából belőjék
Marq!
Remélem, nálunk is ilyen simán mennek az első hetek a tesók között
Tehuti!
Kitartás és drukkok Neked holnapra!
Moncsi!
Amúgy ahogy elnézem ezt a táblázatot, eddig mindenki idő előtt szült. Nem nagyon lettek megközelítve ezek a kiírt időpontok! Úgyhogy Csibb és Wicca! Most behozzátok, amit eddig a többiek lenyúltak az időből
TGYÁS:
Én saját cégembe voltam eddig bejelentve, és mivel a Tgyás után nem kell adót fizetnem (a táppénz után 30 %- ot vissza kell), ezért én már az utolsó hónapra táppénz helyett arra jelentettem le magam. Nekem nem kellett ennyi papírt leadnom
Elég volt a terheskiskönyv fénymásolata meg a háziorvostól a terhesállományba vételről igazolás.
Így most már elilveg én az utolsó hónapra a TGYÁS-t kapom és utána a gyerek két éves koráig a GYEDet.
Forró Víz:
Én ugyan nem vagyok egy nagy fürdős, ugyan a forró vizet imádom, de ha beülök a kádba, akkor pár perc után már szédülök (terhességet nem számítva). E helyett viszont imádok órákig állni a forró zuhany alatt, amiről nem mondtam le a terhesség miatt sem, főleg, hogy télre esett. És nem volt vele gondom egész végig, most se. Szóval ez is szerintem kismama függő.
Na, csajok, látom a tegnap este mindenkinek rosszul telt. Én, miután vasárnap délután 2- kor ébredtem, tele energiával, megunva a fekvést, amit a dokim parancsolt, délután kettőtől ese 8- ig takarítottam. És utána még kiteregettem két adag ruhát, plussz kivasaltam egy nagy kupacot. Fél 12 körül feküdtem le holt fáradtan, gondolván, hogy majd de nagyot alszom. Erre fél 2- kor felébredtem és nem tudtam már visszaaludni. Voltam 4- x pisilni, 3x inni, plussz még hajnalil 4- kor be is előreggeliztem egy nagy bögre kakaóval és egy szelet vajas kaláccsal (gondolván, hátha a kakótól bealszom, de nem jött be).
Úgyhogy délután és is szunyókáltam kicsit, de azt hiszem, ma este is menni fog, mert már hulla vagyok.
Nekem már itt van édesanyám, ma érkezett és elvileg itt marad mostantól 2 hétig. Úgyhogy főzőcskéznem nem igen kell, annak viszotn örülök, hogy tegnap rendet raktam, így nem rá maradt az.
A párom már nagyon parázik, minden telefonhívásomat úgy vesz fel, hogy akció van? Azt hiszem, az ő idegeinek már nem ártana, ha megszülnénk:)
Na jól van, kiírtam magam mára.
Szép álmokat mindkenkinek, aki még fennt van, szép reggelt a kelőknek