Sziszatok!
Kukli, Vica: gratulálok!!!!!!!!!!!!
Tencsi: jó, hogy bejelentkeztél! Nagyon jók a fotók! Asszem, nálatok nem kell tartani tesóféltékenységtől.
Erpé: Samunak így utólag boldog születésnapot kívánok én is!
Kérdezted, én úgy terveztem, hogy Luca egy hetet lesz itthon (ez volt a múlt hét), de már pénteken menni akart, így bevittem, de nem aludt az oviban, mától viszont már ott is alszik. Nagyon nehéz volt lekötni itthon, nem tudtuk annyit levegőre sem vinni, pörgött, feleselt egy négyéveshez illően

és férjemnek bejöttek pluszmunkái, szóval sokat voltam itthon a két csajjal egyedül, iszonyat fárasztó volt, így nagyon örültem, mikor Lucus megkérdezte, mikor mehet már oviba.
Egyébként elég hamar visszatalált önmagához, már eszébe se jut, hogy vele is babázzunk, megint az a kis égetnivaló banya, aki volt. Hannát mostmár lelkesen puszilgatja, mindenben segít. Azért résen kell lenni, mert tegnap arra léptem be, hogy a játék cirokseprűjével az alvó Hannát söpri, mondván csak fekszik és belepi a por.
Csibb:
Luca nagyon várta Hannát, kb 2 éves kora óta nyaggatott kistesóért. Erpének írtam, úgy néz ki, túl vagyunk a nagyjeleneteken. Bizti lesz még ez-az, de Luca napirendre tért a tesó fölött.
Drukkolok, hogy Máté mielőbb kibújjon! Hozzáteszem, nekem a tonic nem csinált semmit, pedig nyakaltam rendesen a terhesség alatt, annyira kívántam, én nem tudtam, hogy méhösszehúzódásokat okoz.
Katka:
kitartás, remélem csajok hamar összekapják magukat!
Peti miért nem eszik?
Én újra tudok szoptatni, de kell pótolni rendesen. Urtica nem nagyon jött be.