Süti: akkor viszem a baracklekvárt, és elfogadjuk a cserét, minden lekvárt szeretünk, ha jó ... nyam-nyam

Te írsz nekem itt a lazításról? Bútort a picinek ... majd, Te? Kétszer elolvastam, hogy jól látom-e. Nem semmi vagy.
Rita: Andrisnak nagyon boldog 3. születésnapot!!! 
:):)
Majd mutasd meg a kanapét.
Betegállomány sikerült? Akkor mától "lazaság"?
Kata: jól vagy? Minden rendben?
Babcika: gép?

De a lényeg, hogy jól vagytok.
Andi: azt a táblázatot majd én is meglesem ám, kösz.
Dorka: kutyasétáltatós story

jó volt olvasni.
Viki, Dorka: tényleg ilyen nagyon nyugis kis házikó ez, ezért is szeretjük annyira, ha lehet hétvégén ott vagyunk.

Tavasszal azért tervezünk egy kis fejlesztést. Víz tuti bekerül a házba, villany? ... nem tudom, annyira szeretem ezt a gyertyázást, de azért tény, hogy újra kicsi babóval egyszerűbb lenne ... meglátjuk.
Bibi: olyan jó volt nézni Lilla képeit. Nagyon szép volt már akkor is. És köszönjük a kimerítő öltözködési tanácsadást.

Nekem is hasznos lesz, mert Julcsi novemberi lévén egyszerűbb volt a dolgom.
Taranee: nagyidnak sok-sok drukk továbbra is.
Boboka: mára csak pihenést írunk fel Neked.
Peppino: anyós-riogatás

Te vagy az anyja annak a gyereknek, vagy mi a szösz ... Rád fog hallgatni és kész.
Főnök-szívesség: háááát, tudod ... OK nem ismerem, hogy milyen főnök volt stb. lehet belefér ... ezt Te tudod, de azért készítsd fel, hogy ezt azért ne játsza el túl gyakran.
Egyébként ez a hétvégi ház.
Spickey: akkor most már nincs igazolt távollét.
Manó: köszönöm a kedves szavakat.

Ha kész lesz a festés, meg babaszoba, lesz kép is.
autó

azért tényleg, egy esti fürdőzés sem fér bele?
Erika: Aspinenin - nem ismerem, de rákeresek a neten. Érdekes lehet.
Póló-ötlet: nagyon teccccik !

Hogy ez nekem nem jutott eszembe.
Lina: megnéztem a képeket, nagyon jók.
Tesó-téma:
Rita: én is szerettem volna, ha kevesebb a korkülönbség, de ahogy korábban már írtam, sajnos ez így alakult, mi igyekeztünk

de Veronika most akart jönni.

Most próbálom ennek az majdnem 6 évnek korkülönbségnek az előnyeit nézni, persze tisztában vagyok a hátrányokkal is. Pl. az egyik legnagyobb gondnak azt érzem,hogy totál más foglalkozást igényelnek majd, más az életritmusuk is már. Julcsi már itthon egyáltalán nem alszik ebéd után, oviban még igen, de az utolsó évben majd ott is kihagynak időnként egy-egy napot, hogy átszokjanak az iskolai "nemalvásra". Szóval, amíg Julcsival komolyabb dolgokat lehet/kell majd csinálni, addig Veronikával teljesen mást.
Astrid: egyébként igazad van, ez gyerekfüggő is, hogy ki mikor melyik szakaszában kezelhető nehezebben stb. bár azt hiszem, így vagy úgy minden gyermeknek valamekkora nehézséget jelent elfogadni, megérteni és megtapasztalni, hogy tesó van, főleg azoknak, akik idáig egyedül voltak.
Taranee: nekem azt mondta valaki és tetszett ez az ötlet, hogy igyekezzem majd Julcsinál mindig azt hangsúlyozni, hogy milyen büszke vagyok rá, hogy ezt meg azt már egyedül tudja csinálni stb. stb. stb., mert ugye, ha nem is tőlünk, de idegenektől bőven hallani fogja Veronikával kapcsolatban, hogy "jaj, de aranyos" stb. stb. stb. és persze ezt majd Ő is ki akarja vívni magának ... és mit lát? ... azt kell csinálni, amit a kicsi ... és akkor majd Ő is aranyos lesz ... csak hát, ami aranyos egy pár hónaposnál, nem igazán az egy 6 évesnél ...

Egyébként Julcsi mostanában nagyon sokszor akar fényképeket nézni a kicsi korából és kéri, hogy meséljek arról, hogy milyen aranyos dolgokat csinált ... hát, azt hiszem, ez már a tesó érkezésének szól.