A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Tencsi Nagyon jók a tesós képek! Tök husik, ahogy szeretgetik a picit!

Gyors hozzászerkesztve egy ma reggeli süni-hajú Máté :P

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszg 2009.03.08 09:21-kor.

Kép

Kép
rszg

he-he Enyém a laptető! :lol: De akkor már inkább a miénk legyen :P

Kép

Kép
rszg

Gyors még egy pár kép :)

Sziszóval Kép

Jujival
Kép

Mosolygok
Kép

Sírok
Kép

Kepesztek
Kép

Mentem is, mert ébredezik, és tornáznunk kell. Később bekukkantok. Szép és boldog nőnapot mindenkinek!!!

Kép

Kép
rszg

sziasztok!
Rszg, nagyon helyesek vagytok :) csuda jóképű ez a Máté :)

rólunk gyorsan: jóslók tegnap (szülésznőm is riasztottam, de aztán leálltak), ma elment a nyákdugóm. csak megszülök végre...
ha nem, akkor a jövőhéten császár, még megpróbálom a 15-ét kialkudni, hogy egy napon legyen a lányok szülinapja, ha már másként nem megy.
holnap uh ctg.

Gratulálok minden azóta megszületett babához!
:)

Kép
Kép
mamacsibe

Bakker, mamacsibe, már éppen kerestem a számod, mert aggódtam (jól emlékszem, hogy nekem jön majd az sms? :oops: )

rszg, tencsi, tündéri gyerekek, hihetetlen, ebben a topicban minden baba gyönyörű!!! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tényleg nagyon szépek a gyerekek!!!
Tencsi. majd írj milyenek a mindennapjaitok, ikrek hogy fogadták a kistesót? de jó, h ilyen gyorsan szültél, énisénisénis ilyet akarok!!! :D

mamacsibe. örülök, h jelentkeztél! akkor Téged is megvárat a leányzó :?

Vica????

Szép napot!
Vica
wicca

Rszg. Sziszó meg Te mennyire hasonlítotok egymásra!!!! :D:D Máté pedig tiszta apja :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca Sziszó meg köztem csak fél óra van, úgyhogy kell is hasonlítanunk. Bár annyira már nem.

Kép

Kép
rszg

hehe, én simán azt hittem, rszg van a képen (átfutottam a szöveges részt :oops: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én meg akartam írni, hogy de megvékonyodott az arca rszg-nek szülés után. :lol: De időben elolvastam a képfeliratot. :D :lol:

Masut
masut

Nagy-nagy gratula Kuklinak Katához!!! Sok-sok tejcsit nekik!! Nagyon szép a kishölgy! Nem semmi viccből szülni :shock:

Adryn, Nemlajos köszi a szüléstörténeteket. Nagyon jó volt olvasni.

Wicca, Csibb kitartás! Biztos nagyon nehéz várni a végét. Ti legalább a családotokkal vagytok, de ha én nem szülök meg a kiírt időpontig, másnap költözhetek be a kh-ba. :cry: Na jó tudom nektek ez sovány vigasz... :wink:

Vica: hogy vagytok?? Gyerekek?? Remélem meggyógyultatok.

Tencsi, Rszg: gyönyörűek a babáitok!!!

Mi jól vagyunk. Apa kúrálgatja magát, mert valószínű tegnap megfázott. Ma szinte egésznap fekszik, ha menni kell ne legyen beteg, mert akkor nem engedik be.

Gabka, Erpé: gyorsan kihasználni, a gyerek mentes napot. :wink:

banokla

Tencsi, rszg, nagyon aranyosak a babák, gyerkőcök!!!! :)

Nálunk sincs fejlemény....10ig aludtam, párom 11ig. :lol: Aztán anyóséknál ebéd, utána sétáltunk is. Egyáltalán nem érzek jeleket a szülésre. 8) :lol: Nagyon kinéztem a péntek 13-at, mert sztem Szonját június 13-án pénteken "csináltuk". És milyen poén lenne, ha március 13-án, pénteken születne!!!! :lol: :lol: :lol:

Kitartás mindenkinek!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Micsoda szépséges képekre jövök megint :)
Úgy néz ki, hogy megoldódik az orvos problémám,de még nem akarom elkiabálni, majd hét közepe felé talán letisztulnak a dolgok. Úgy, hogy tonikot, most jegelem egy kicsit és azon vagyok, hogy minnél nyugodtabb legyek és kipihentebb a szülésre

Kép

Kép
pgyöngyi

Tencsi, de jó, hogy jelentkeztél! Legkisebbed nagyon édes, és a tesós képek zseniálisak! Ikrek mikor mennek majd bölcsibe? Én dilemmázom, h mennyi ideig legyen itthon Samu velünk, nem akarom rögtön "elpaterolni". 1-2 hétig - amíg apa is - szerintem ő is itt lesz.

Rszg, tüsihajú Mátéd nagyon szép babó! És nálatok a családban mindenki ennyire vékony? Nem semmi!

Nocsak Gyöngyi, titokzatos vagy :) mesélj!

Mamacsibe, jó hogy jelentkeztél, remélmem hamarosan szülsz!
Mennem kell.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok,

Gyors helyzetjelentés:
Dani kezd kijönni a kötőhártya gyulladásból.
Zsófi beteg. Fáj a feje (de nagyon), köhög és hőemelkedése van.
Ágicának csak hőemelkedése van, de ő még pörög.
Peti továbbra sem szopizik.... Semmi előrelépésről nem tudok beszámolni.... :(

Mint egy karasztrófa súlytotta övezet....
Ráaádásul Petit már vinném ki egy kicsit, de ebben a szélben lehetetlen.... Kezd az agyamra menni a bezártság....

Szurkolok a soron következőknek! Szép szülést Nektek! :)

Katka

katka22

Lányok:
kiütéseim vannak, hólyagos, csalánszerű kiütések, a térdem belső részén, a könyökömön, a comblukban (külső rész felül a csípőnél) és a hasamon.

Nem nagyon tudtam megörökíteni, de ilyen, aggódjam?:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé:semmi különös, csak úgy döntöttünk, hogy Pesten szülünk, kicsit necces így a végén, de ennyi kockázatot vállalok

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

KUKLI! :D :) :lol: :P :wink:
És igen, én is ilyen szülést akarok:)
Amőgy ne aggódj, Zaza is tök szőrös volt, mikor megszületett, az arca meg a főle is tiszta szőr volt, ráadásul neki még hosszú haja is volt. Aztán pár nap alatt levedlett :P

Pgyongyi! Szerintem ez felháborító, mármint a dokid hozzáállása. Mi volt az indoka? Van valami probléma, ami miatt feltétlenül meg kell szüljél akkor? Remélem, találsz megoldást és a pici pocaklakód is ráérez majd, hogy neki jobb, ha szépen úgy tszz mindent, ahogy Neked jó :)

Fahéj, Tonic. Nahát, miket nem tudtok. Én utálom a tonicot, fahéjat viszont szeretem, Tegnap én is fahéjas sütit sütöttem, de nem voltak tőle összehúzódások. Mondjuk nem is nagyon mozogtam utána.

Az éjszakám nekem is nyugis volt, bár mostanában mindig nyugis estéim vannak. Azt hiszem. én vagyok a rekorder, mert én délután kettőkor ébredtem!!!! :twisted:
Úgyhogy eléggé kipihent vagyok, még azon is elgondolkoztam, hogy kicsit takarítgatok.

Csibb!
Fannin nem csodálkozom, hisz a gyerkőcök mindenhol más szokást alakítanak ki:)
Nem aludt még külön tőletek ezek szerint?
Zaza már 8-9hónaposan ott maradt a nagyszülőknél hétvégére, sőt, volt, hogy egy egész hétre. Azóta ki is alakította mindegyik nagyinál, hogy hol milyen szokás szerint alszik el. Az én szüleimnél például kötelező fürdés előtt egy párnacsata a nagypapival, aztán mamával fürdés, esti mese és hátsimogatás közben alszik el.
Anyósomnál pedig kifejezetten az ott lévő Lidi nevű babával hajlandó aludni, de egyedül akar elaludni.
Nálunk fürdés. esti mese, földgömb és mackós lámpa bekapcs (szigorúan ilyen sorrendben) és aztán jóéjt puszi és egyedől elalvás. Bár ehhez hozzájött egy hónapja, mikor összeraktuk a babának a kiságyat, hogy mielőtt kimegyek, a zenélő forgót is fel kell neki húznom. Ha lejár, mégegyszer, szóval két zene után alszik el. Kiskorában meg megvolt, hogy hány Tavaszi szél és Cifra palota után aludt be tutira:)

Szóval 11- e telihold. Na, lehe,t hogy nekünk is bejön majd, mert eléggé frontérzékeny vagyok :)

Moziba én már nem merek menni. Apát és Zazát elküldtem kettesben a héten, de én már nem tudnék kényelmesen, pisilés nélkül végiülni egy filmet :lol: Úgyhogy gratula azoknak, akik még bírják!

Tencsi!
Iszonyat édesek az ikrek :P

RSZG!
Nagyon jó a sérőja a kispocoknak :P Zazának is állandóan felállt a haja, ráadásul neki 4 cm-s haja volt. Jó kis képek készültek anno róla :P

Erpé!
A két hét szerinted is ideális? Még az ovónéniket nem kérdeztem meg erről, de én is úgy tervezem, hogy amíg apa itthon van, addig Zaza is. Rájuk is rájuk fér, hogy kicsit együtt legyenek, mert a párom nagyon sokat dolgozott mostanában. Legfeljebb logopédushoz meg úszni azért elvisszük.

Na csajok, mindenkinek szép vasárnap délutánt!

Csibb és WIcca! Hát Nektek meg aztán most már tényleg vizes estét :P

Kép

Kép
orsi0509

Közben látom, írtatok még.

Pgyongyi! Örülök, hogy így döntöttél! Tudom, ilyenkor rossz a változtatás, de sokszor a váratlan döntések a szerencsésebbek :P
Szorítok Nektek!

Nelmajos!
Szerintem hívd fel a bőrgyógászatot, írd le nekik, milyen pontosan a kiütés és kérdezd meg, hogy mit kezdj vele. Én ilyen esetben mindig előbb telefonálgatok, mint rohanjak egyből valahova, de az se jó, ha nem foglalkozol vele...

Na most már megyek
orsi0509

Sziasztok!

Köszi Tencsi a te storydat is, jó hallani titeket! És gyönyörűek valóban a babák.

Nemlajos: hívd fel a dokidat, mert lehet, h bent kaptál vmi szurit vagy gyógyszert, amire allergiás lehetsz.

Rszg: ugye te raktad fel a táblázatot? Nálam a nevet kéne átírni: Lizannára :) köszi

Nekem borzalmas éjszalám volt. A nyakam és a hátam totál beállt, óránként pisiltem és ittam, és a hasam is fájt :shock: de ahhoz kpest jól vagyok!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Gyöngyi, és pesten fogadottnál fogsz szülni???? elhiszem, h besokaltál az ittenitől.... :evil:

Papillon, van új hír a Lizanna névről???????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos: Vegyél be egy kis Kálciumot, ha allergia, akkor az segít. Egyébként még nem hallottam ilyenről szülés után....

Katka

katka22

Tencsi: Édesek a gyerekek! :P

Rszg: Máté nagyon aranyos a süni hajával! :P

Orsi: Ahogy az elalvási szokásokat olvastam, az jutott eszembe, hogy Aziz biztos szűz..... Hát bejött....

Katka

katka22

Tehuti: nincs hír :oops: csak ezt szeretnénk!

Nemlajos: Jaja, a kálcium pezsgőtabi nem árthat, érdemes kipróbálni. Én a tüdőérlelőre is allergiás voltam, szteroidos vot.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hja, kalcium jó ötlet!
Telefonálgatni, orvoshoz rohanni még mindig nem az én műfajom, tudom, felelőtlenség :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép

Így alszunk mi egy naposan!
by Kukli

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli: Ez a kislány csodaszép! Édes, ahogy alszik! :) :P

Katka

katka22

jaj, de szép!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon! Köszi a hír- és képközvetítést. :)

Masut
masut

Mindenkit üdvözlök!

Nimród 2009. március 7-én 18 óra 45 perckor megszületett (3120g/49cm).
Mindenki jól van.
A részletekkel majd az anyuka jelentkezik.

Apuka

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....Gratula Vicáéknak!!!!! Köszönjük Nimród apu a híreket!!!!!

Kukli baba nagyon kis cuki!!!!!!!

Nemlajos, neten nem néztál utána a kiütéseknek???

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tyűha!!! :shock: :shock: :shock:
GRATULÁLOK!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica!
Hatalmas gratula!
Én is valami hasonló méretű babát szeretnék, de félek, kicsi az esély. :roll:

Azért szépen sorban csak kipotyognak ezek a babók! :wink:

Kuklika!
Tüneményes a kislányotok! :D

Csibb&Wicca!
Annyit gondolok rátok, +++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Tencsi!
Annyira jók a tesós képek!Remélem, nem lesz féltékenység probléma, annyira aranyosak együtt! :D

Kép
Kép
zazzy

Vica hatalmas gratula Nimródhoz!!Sok-sok tejcsit kívánok nektek! :D

Máté és Kata gyönyörű baba!! :) :)
Vendég

JUHÉÉÉÉÉJJJ :D:D:D!!!!!!!!!! GRATULA NIMRÓDBABÁHOZ!!!!!!!!!!!!!! Sok tejcit és egészséget kívánok!!!!köszönjük Nimródapuka a hírt! sejtettem :wink: , így is sokáig bírta odabenn Nimródbaba!!

Szép napot!
Vica
wicca

Zazzy. aranyos vagy, jól esik :D. én már elfogadtam a pénteket (bár azért örülnék ha hamarabb és legfőképp magától akarna kibújni!), csak azt a sz@r magzatvízvizsgálatot kihagyhatnám! már az egész családot péntekre "állítottam" át :D:D:D. pont most mondtam apának + anagy fiamnak, h már csak 5 nap! :D lázba is jöttek!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli: Kata nagyon cuki :D:D:D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Csibb: nagyon eltűntél!!!! csak nem????????????

Szép napot!
Vica
wicca

Banokla: nálatok nagyon kemény akkor a kórház! terminustúllépésnél már be kell feküdni és normál szülés esetén is csak 6 nap után jöhetsz haza ???? :shock: :shock: hol is szülsz????

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Vicáéknak nagyon gratulálok!!! Tök jó, h Nimród is megérkezett! :)

Nemlajos, a kiütésekre a kálcium biztos nem árt, sőt, remélhetőleg használ. Az a baj a bőrkiütésekkel, h ezer oka lehet, amit házilag nehéz megállapítani... Lehet allergia, meg valami fertőzés (amit akár a kórházban is begyűjthettél), de akár a hormonális változásoktól is lehet. Szerintem is érdemes egy bőrgyógyásznak megmutatni mielőbb.

Csibb, merre jársz? Csak nem? :)

Gyöngyi, és melyik pesti kh mellett döntöttél? Ha ennyire felkavart a dokid hozzáállása, akkor mindenképp jó döntés...

Wicca, szóval péntek. Úgy legyen :)

Katka, sajnálom a betegségeket, és Peti szopihoz való hozzáállását. Még mindig sokat alszik? De ugye cumisüvegből elfogadja a tejet? Ezek szerint nem jött be egy másik márkájú bimbóvédő?

Orsi, nem tudom, h elég-e v. talán sok is a két hét itthon négyesben a kicsilány születése után. Próbálom majd rugalmasan kezelni. Nem szeretném, ha nagyon felborulna Samu eddig megszokott élete, de az is jó lenne, ha nem érezné, hogy elküldjük itthonról. No, majd kiderül...
Marq, nálatok ezt hogy oldjátok meg?

Ma délután itt vendégjárás volt. Anyuék hozták vissza Samut, meg egy ismerőst is egyúttal. Aztán apósék is beállítottak, szóval jövés-menés volt, de egész jól bírtam. Mostanra fáradtam el...
Ja, és Samu elkezdett leszokni a délutáni alvásról... Pedig eddig 2-3 órát is lenyomott egyben... Sem szombaton, sem vasárnap nem aludt anyuéknál, és a bölcsiben is egyre gyakrabban előfordul ez... Pedig reméltem, hogy tovább tart az ebéd utáni alvások korszaka. Szerencsére pihenget: tök csöndben elvan az ágyában, csak épp nem alszik el. Ez van.
Jó éjt!

erpé

Wicca!
dehogy, nem hagylak cserben!!! :wink:

voltam de. a szülésznőmnél, megvizsgált, és azt mondta szűk egy ujjnyi a belső méhszájam... :? ő a szerdát is neccesnek gondolná... szóval ma már mondtuk is anyunak, hogy nyugodtan aludjon otthon, ha ott kényelmesebb neki... :lol:

Vica
nagyon nagy gratula Nimród babához!!!

minden szépet és jót kívánok az egész nagycsaládodnak!!! :D

Zazzy
én is köszi, nagyon kedves vagy!!! Kukli is írt sms-t, hogy mi van velünk (Wiccával és velem), ő is gondol ránk! :wink:

mint ahogy mindenki itt a topikban, ami nagyon jól is esik, köszönjük!!!

Máté és Dávid nagyon helyesek!!!

Tencsi
jók a tesós képek is!!!

Katka
jobbulást nektek!!! te aztán nem unatkozol soha! :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
Fanni is csomószor kihagyja az alvást du... ha itthon vagyunk, akkor simán le tudom rakni, de ha valami program van, vagy itthon esetleg vendég, akkor nem megy...
viszont olyankor korán megy lefeküdni este!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica! Gratulálok Nimród babához! :)
Várjuk majd a beszámolót. :)

Masut
masut

Rszg, Tencsi, Kukli édesek a picik :)

Vica Gratulálok Nimród babához

Megyek is, nem vagyok valami jó passzban és estére jól elfáradtam, pakoltam, főztem, csak benéztem van-e babahír :P

Tencsi, írni akartam, hogy nagyon édesek ezek a tesós képek, hogy szeregetik, nagyon aranyosak :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hatalmas gratula Vicáéknak!!!! ilyen sunyi szülést... :lol: :lol: :lol:

Tencsi: Gyönyörű Dávidbaba!!! és imádnivalóak a tesós fotók :D:D:D

Kukli:
nagyon szép kiscsaj Kata!.. csak győzzétek levakarni az udvarlókat majd!:D

Csibb, Wicca : ti tényleg egymásra vártok :D :lol: 8)

KépKép
KépKép
adryn

Vica: Nagy gratula Nimródhoz!
Ha jól emlékszem 1 órán belül szültetek Kuklival.... :) Nem semmi ;)
Remélem jól vagytok és minden rendben! :P :P :P

Én is megyek aludni.... amíg lehet.... ;)

Katka

katka22

VICÁNAK NAGY GRATULA NIMRÓDHOZ!!!!!

Wicca: azt mondta a doki, hogy azért kell befeküdni, mert akkor naponta 2x nst és magzatvízvizsgálat. A kórház kb. 30 km-re van hozzánk. Nem tudnám megoldani, hogy naponta 2x menjek vizsgálatra. Hogy miért kell sima szülés után 6 napig bent maradni, az nekem rejtély. :roll:

banokla

Szép jó reggelt Mindenkinek :D,

Mi még egyben ...

Katka: mihamarabb gyógyuljatok meg, jobbulást a gyerkőcöknek! Ágicának Boldog Születésnapot!!! :D

Banokla: akkor nagyon drukkolok, hogy időben kibújjon Kistesó!

Tehuti: betöltötted a 40. hetet!!!

Csibb: csütörtök??? napsütéses nap lesz állítólag!! :D addigra lehet, h Te is "megérsz"!

Erpé: a péntek elvileg már a nagyon utolsó utáni dátum, akkor már muszáj lesz babáznom! (hacsak ki nem könyörgöm a 15-ét!!!) elvileg holnap kellene indítani a helyi szokások szerint ... és állíólag ma lesz az a főorvosi bemutatás is, de erről nem beszéltünk sokat a dokimmal ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2009.03.09 07:48-kor.

Szép napot!
Vica
wicca

Nincs újabb baba? :lol:

Masut
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: