Sziasztok!
KUKLI!
És igen, én is ilyen szülést akarok:)
Amőgy ne aggódj, Zaza is tök szőrös volt, mikor megszületett, az arca meg a főle is tiszta szőr volt, ráadásul neki még hosszú haja is volt. Aztán pár nap alatt levedlett
Pgyongyi! Szerintem ez felháborító, mármint a dokid hozzáállása. Mi volt az indoka? Van valami probléma, ami miatt feltétlenül meg kell szüljél akkor? Remélem, találsz megoldást és a pici pocaklakód is ráérez majd, hogy neki jobb, ha szépen úgy tszz mindent, ahogy Neked jó
Fahéj, Tonic. Nahát, miket nem tudtok. Én utálom a tonicot, fahéjat viszont szeretem, Tegnap én is fahéjas sütit sütöttem, de nem voltak tőle összehúzódások. Mondjuk nem is nagyon mozogtam utána.
Az éjszakám nekem is nyugis volt, bár mostanában mindig nyugis estéim vannak. Azt hiszem. én vagyok a rekorder, mert én délután kettőkor ébredtem!!!!
Úgyhogy eléggé kipihent vagyok, még azon is elgondolkoztam, hogy kicsit takarítgatok.
Csibb!
Fannin nem csodálkozom, hisz a gyerkőcök mindenhol más szokást alakítanak ki:)
Nem aludt még külön tőletek ezek szerint?
Zaza már 8-9hónaposan ott maradt a nagyszülőknél hétvégére, sőt, volt, hogy egy egész hétre. Azóta ki is alakította mindegyik nagyinál, hogy hol milyen szokás szerint alszik el. Az én szüleimnél például kötelező fürdés előtt egy párnacsata a nagypapival, aztán mamával fürdés, esti mese és hátsimogatás közben alszik el.
Anyósomnál pedig kifejezetten az ott lévő Lidi nevű babával hajlandó aludni, de egyedül akar elaludni.
Nálunk fürdés. esti mese, földgömb és mackós lámpa bekapcs (szigorúan ilyen sorrendben) és aztán jóéjt puszi és egyedől elalvás. Bár ehhez hozzájött egy hónapja, mikor összeraktuk a babának a kiságyat, hogy mielőtt kimegyek, a zenélő forgót is fel kell neki húznom. Ha lejár, mégegyszer, szóval két zene után alszik el. Kiskorában meg megvolt, hogy hány Tavaszi szél és Cifra palota után aludt be tutira:)
Szóval 11- e telihold. Na, lehe,t hogy nekünk is bejön majd, mert eléggé frontérzékeny vagyok
Moziba én már nem merek menni. Apát és Zazát elküldtem kettesben a héten, de én már nem tudnék kényelmesen, pisilés nélkül végiülni egy filmet

Úgyhogy gratula azoknak, akik még bírják!
Tencsi!
Iszonyat édesek az ikrek
RSZG!
Nagyon jó a sérőja a kispocoknak

Zazának is állandóan felállt a haja, ráadásul neki 4 cm-s haja volt. Jó kis képek készültek anno róla
Erpé!
A két hét szerinted is ideális? Még az ovónéniket nem kérdeztem meg erről, de én is úgy tervezem, hogy amíg apa itthon van, addig Zaza is. Rájuk is rájuk fér, hogy kicsit együtt legyenek, mert a párom nagyon sokat dolgozott mostanában. Legfeljebb logopédushoz meg úszni azért elvisszük.
Na csajok, mindenkinek szép vasárnap délutánt!
Csibb és WIcca! Hát Nektek meg aztán most már tényleg vizes estét