A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt így bele a közepébe!
Egy darabig nem jövök :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

MINDENKINEK SZERETETBEN BÉKESSÉGBEN EGÉZSÉGBEN BOLDOGSÁGBAN TELI KARÁCSONYT KÍVÁN A SZÁLKA CSALÁD :D
Mariann,Laci,Amira,Jázmin

lanyané

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS NAGYON BOLDOG, SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

Kép
riddencs

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Gyerekek gyönyörűek!
Vendég

Kép
:D :D :D
Idom most nekem sincs de majd jovok! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon Boldog Karácsonyt Kivánok nektek.
Én eddig sem jöttem túl gyakran ,most meg pláne ,annyi mindent kell enni :D ,valahogy feláldozom magam.
puszi
amonré

sziasztok,

Latom mindenki eszik iszik, elvezi a karacsonyt :)
Nalunk nagyon jol telt/telik, csak szegeny Apa lebetegedett, igy most minden fiam huzza a lobort, en meg nem tudom, mert a szomszedek MEGINT buliznak.... :( :( hova rakjak ilyenkor a 4 db kisgyereket???? :shock: :shock:
nomindegyelsemkezdem......... :roll:

Rajottem, miert sirnak a gyerekeim estenkent.... ehesek.... :oops: ma bevagtak az eddigi szokasos 100-120ml helyett 180ml-t fejenkent!!!! :shock: :shock: es azota egy nyikk nelkul mormolnak... hogy ez eddig miert nem esett le..... :?: :?:

na pusz, megprobalom kiszurni a zajt....

dragonfly

Tontica :P
Anna úgy néz ki ezen a képen, mintha nem is igazi lenne, hanem egy játékbaba :D Édesek!

Mindenkinek kellemes punnyadást :wink: családozást :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Boldog karácsonyt mindenkinek!

igy utólag is!!!

Binyek
minden üzit megkaptam, csak azt nem, hogy milyen linken találom ezt a gömböt, vagy hol? :lol:

képek a karácsonyról:
Janka nem tudott várni, kipakolta az ajándékot
Kép

Zongoraművésznő :D
Kép

Zebragolás :lol:
Kép
Kép

jaj de jó, új játékok :!:

Kép

Zeneszék:
Kép

Anna már most szereti a sört,ajaj, mi lesz később!
Kép

Janka segit leszedni a fát
Kép

Anya is játszik :lol:
Kép

szanet

látom, mindenki heveri ki a nagy zabálásokat! :lol: :wink: :lol:
én, részemről teljesen ki vagyok! tele a hűtő kajával, de már rá sem bírok nézni semmire. egyébként eddig jól telik, remélem Nektek is!

rebe, szanet: csajok aranyosak! :D
dragonfly: szegény kis éhenkórászok! :lol: :wink:

puszi mindenkinek, eszem :roll: egy kis mandarint! ÉS HÉTFŐTŐL (addigra kiürül a hűtő) FOGYÓKÚRA! 8)

Petra
Kép
petricsek

De jó nektek, hogy tudtok enni!!!!
Az én gyomrom teljesen készen van, se enni, se inni nem tudok. Kb. egy hónapja nem híztam egy grammot sem, még annyi se jött fel, amennyit a babák gömbölyödtek. Éhes vagyok, émelygek, puffadok és görcsöl a gyomrom már 2 korty víztől is. Lehet ezzel valamit csinálni???
vovanda

Vanda
cseréljünk.Az én gyomrom attól fáj,hogy betegre ettem magam.Mérlegre nem állok. :lol: :lol:
Vendég

Kép [/img]
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230370433.1615.jpg[/img]

minimanók támadnak
Kép

[/img]
Kép

Kép [/img]
Vendég

Kép

[/img]
Kép

jó sokáig bírták ünneplőben :lol: :lol:
Vendég

Banika
De cukik!!!!!!!!!!!!!!!!És nagyon szép a fátok :!:

Vovanda
Salvus ásványvíz,vagy Rennie?Próbáltad már őket?
Vendég

Szanet!

Nagyon édesek :lol:

Banika!

Jót mosolyogtam, mert tavaly nekünk is majdnem ugyan ezek az ajándékok voltak a fa alatt, FP szerszámosláda, clemmy puha kockák, béka és kacsa család:)
A duplohoz pedig részvétem.
Én két hete, majdnem jól összetörtem magam, mert a csajok kiöntötték az összeset, úgy, ahogy szokták, csak még ráborították a plüss állatokat is. Gyanutlanul mentem pelenkázni, a markolót még eltúrtam, de a kukásautót már nem vettem észre, olyat brékeltem, hogy csak na, a csajok meg jót röhögtek rajtam. :lol:
Azóta csak papucsban járok itthon.:lol:

Dóri
Vendég

Banika,
eszméletlen fejlettek a Varga fiúk, ahogy ott ülnek, a fa előtt ünneplőben, kész férfiak. Nagyon édesen örülnek az ajándékoknak.

Tontica,
nagyon tündér Anna és Alex. Ne feledd, jövőre megyünk leánykérőbe :wink:

Tündi,
neked is akartam írni, milyen helyesek a lányok, ahogy segítenek, irtó nagylányok már!

Szanet,
Annát és Jankát is meg kell zabálni! Milyen szuper ajándékokat kaptak!

Nekem mára múltak el a kiütéseim. 23-án kezdődött. Gyakorlatilag egész karácsony alatt háztartási kekszet, babapiskótát, főtt krumplit, rizst és natúr főtt pulykamellet ettem. És cukros teát. Anyósom ma megjegyezte, hogy milyen jó az alakom. Mondtam, h az utóbbi 3 napban soványodtam le ennyire :lol: Máig rejtély, h mi lehetett, de nem valószínű, h ételallergia, mert semmi újat nem ettem aznap.

KépKép
lili73

Isten éltesse Jázmint és Lilient!!! Boldog születésnapot!!

zsuzska80
Szombathely

Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk a gyönyörű lányoknak,Jázminnak és Liliennek :lol:
Vendég

Nagyon Nagyon köszünjük! Kedves tőletek, hogy eszetekbe jutottunk :D !!!
Vendég

Sziasztok :D
Enyémeknek még nem kellett csomagolni az ajándékokat, még kicsiknek bizonyultak a karácsonyhoz. Mindent megnéztek, de túl sok volt ez még nekik. Azért mindkettő talált magának valami élvezetet.
Márkó aludt (és hisztizett, de utóbbit nem örökítettem meg :) )
Kép

Milán pedig valószínűleg remekül kijönne Annával :lol:
Kép

Na és a mamival...
Kép

Banika :P
Őrület, hogy a fiaid csak 2 hónappal vannak előttünk :shock: Pont ilyen kardigánokat kaptunk amúgy :wink:

Szanet :P
Tündériek a csajok! Te meg bármit is mondasz, bazi vékony vagy, ez látszik!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Elöljáróban:
Kép
Vendég

Hahó Csajok!
Nagyon jók a képek! :lol:
Nekünk igazán nem úgy sikerült az ünnep,ahogy szerettük volna,mert én jól megbetegedtem(takony,köhögés,láz),úgyhogy még fát se állítottunk,úgyis mindennap vendégségben voltunk.A kis törpjeim nem is kaptak semmi ajándékot! :roll: :roll: Kicsit meg is lepődtem rajta,hogy az egész családból senkinek sem jutott eszébe,hogy vegyen valamit...Nem azért,mert szükségük van rá,hanem azért,mert mindenki kapott valamit,csak ők nem....Még jó,hogy ők nem értik! :?
Na mindegy!Eltelt.Én gyógyulok,Marci reggel 7h-kor elkezdett hasról hátra fordulni jó párszor,de Majám nem akart lemaradni és 7.20-kor már ő is csinálta! :lol: :lol: :lol: Olyan jót nevettünk rajtuk,ahogy dobálták hanyatt magukat!

Na pussz mindenkinek,megyek az ágyba,mert még nem vagyok százas.... :(

Szanet!
www.fotomania.hu és ott a fotolabor-ra kell kattintani,majd a fényképes ajándéktárgyak-ra.

binyek

Anny!
Puszild meg a csajszikat a nevemben meg a törpjeim nevében is! :wink:
Mit esznek???Pizzát??? :shock:

binyek

Fanni

Ok, akkor Milánt majd feltétlenül összehozzuk Annával, pár év múlva.csak aztán nehogy a detoxban kössenek ki :roll: :lol: 8)

Anny

[color=violet]Nagyon boldog 1. születésnapot a lányoknak![/color]

Binyek! gyógyulj meg! Sajnálom, hogy nem gondoltak a gyerekekre. de biztosan kapnak majd jövőre ajit! amúgy én sem értem, hogy történhet ez? :shock:

szanet

Anny

a lila színű betűk nem jöttek össze :roll:
Azért nagy puszi nekik :wink:

szanet

[b]Jázmin és Lilien nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! [/b

banika: :shock: Nálatok hány fok van, hogy így pucérkodtok? Pasik zabálnivalók, fátok szép, játék jó sok! :lol:

fanny: márkó nagyon kis szende, Milán meg teljesen ráizgult a piára! :lol: aranyosak!

vanda: dokival tudtál beszélni? (persze jó kérdés így ünnepek alatt)

binyek: jobbulást! ajándékok miatt meg ne aggódj, úgyis behozza a rokonság a lemaradást! 8)

lili: adok Neked pár fölös kilót, ha kell! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Anny
Boldog szülinapot Jázminnak és Liliennek!!!!! Tényleg, mit esznek? Csináltál tortát? És hogy zajlott? Mesélj!

KépKép
lili73

Sziasztok!

Lilinek es Jazminnak (akik gyonyorusegesek!) NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANUNK mi is!!! :D

Banika: naggyon csinik es nekunk is olyan vonatunk van. :lol:

Szanet: az a zebra tok jo, gondolom allandoan azon akarnak lenni. Nagyon jok a kepek!

Vanda: lehet tenni ellene, meg kell szulni! :lol: Meg "szenvedj" egy kicsit, kitartas!

Fanni: milyen szep Marko ahogy alszk mint egy kisangyalka! :D Milan pedig igazi macso ferfi lesz mert mar most pial. :lol:

Binyek: sajnalom!!! Gyogyulj meg gyorsan, nalunk tavaly karacsonykor detto, senki nem vett a kicsiknek semmit most nagyon bepotoltak mert az egesz csalad kuldott valamit. :D

En is degeszre tomtem magam, nagyon kivagyok, egyfolytaban edesseggekkel tomom magam. :roll: :wink: :lol: Enyemek imadtak a karacsonyt, nagy mar most kerdezi mikor lesz legkozelebb. :lol:

Holnap lesz a keresztelo, izgulok, remelem nem lesz nagy hiszti!

Karacsonyi kepek a picassan vannak!

KépKép
KépKép
tontica

Lili: tuti etallalergia, meg ha nem is ettel semmi ujjat akkor is lehet hogy valami olyan kerult bele. Nalam is van ilyen es en sem jovok ra sosem hogy mitol egyszeruen csak tele leszek piros pottyokkel es en hiaba diatozom nekem csak kemeny gyogyszerekkel tunik el.

KépKép
KépKép
tontica

Fanni: ha a fonti kepen jatekbabanak nez ki Anna akkor ezt nezd meg:
Kép
:lol:
O az en babam, en jatszok Vele. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Boldog szülinapot Jázminnak és Liliennek!!!!!!!!!!!!

Dóri
Rettegek a legoktól már előre.

Lili
Az igazi ünneplős a mellényes volt,24-25-én abban nyomták,tegnap már a csajozós szettben :lol: :lol: Én is adok pár kilót :lol:

Fanni
Azt a két hónapot gyorsan behozzák,hidd el.Enyémek ma mászva kergetőztek és majd megfulladtak a röhögéstők közben.Összevesznek a mászógolyón :lol: :lol: Bercus is csatlakozik az iszákosokhoz.

Petricsek
23 :lol: :lol: :lol: :lol: A 18 fokotoktól a hideg is kirázott amikor írtad :lol: :lol: :lol: Fa egy vagyon volt,de megérte.Marci ma szedte le a gömböket és adogatta a Bercusnak.

Binyek
Jobbulást!Családnak meg egy jó nagy lófütty a fenekükbe.Én nem bírtam volna ki,hogy ne szóljak be nekik. :evil:

Kegyetlenek az iccakák mostanság nálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tonti
Nagyon szép játékbabád van :lol:
Vendég

Jázminnak és Liliennek boldog első szülinapot!

Kép

Binyek, azért ez elég gáz :shock: . Miért? Mert kicsik még? ÉÉÉÉÉÉÉS?!?!

Judit

jucicuki

Binyek
Én is sajnálom :( Nálunk a csajok kapták a legtöbb ajándékot :roll: Jobbulást!!!!!!

Kamilla
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Anny
Mesélj és kérünk még képeket.

Tonti
Gondolok ma rátok,de bizti jól fog sikerülni.

Fanni
Nagyon szépek vagytok így együtt :lol:

Vovanda
Jobban vagy már?

Banika
Miért kegyetlenek az iccakák?
Vendég

Tontica :P
Itt meg egy az egyben :lol:
Végignéztem a decemberi képeiteket. Irigykednék... hány fok van nálatok? Mármint az utcán.
Kedvenc képem Alex Apával. Tök egyformák :D A másik meg ahogy Monserrate átöleli Alexet. Annyira nagyfiús :lol:

Banika :P
Mi van éjszaka??? S akkor nappal?
Igen, nőnek gyorsan. Hihetetlen, hogy nemrég még a pocimban voltak, most meg épp hintáznak és alszanak :lol:

Anny :P
Boldog szülinapot a lányoknak. Bár látom, az volt :lol:

Szanet :lol: :lol: :lol:

Binyek :P
Nálunk meg pont fordítva. Majd' mindenki csak a gyerekeknek vett ajándékot, de én ezt egyáltalán nem bánom 8) Tulajdonképpen amit mi kaptunk, azt is a gyerekek miatt... Hogy majd főzhessünk benne nekik... Lábas, olajsütő és egy nagyon hasznos nylonpulcsi, ami meg megy a szemétbe...

Ki is írta a frigó-nyitogatást? Én is rákaptam... Nem is állok mérlegre már idén... Jövőre meg egészségesen fogok élni :lol: :lol: :lol: Lilikém :P , adom én is a kilókat, csak győzd begyűjteni :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nappalok :lol:
Kép

Iccaka félóránként,max óránként ordít a Bercus.Ha nem érek oda időben,akkor felébred a Marci is.Ülnek a kiságyban és teli torokból ordítanak.Tegnapelőtt már jöttek közénk,mert világomat nem tudtam.Bercus ott is fel-fel sírt.Tegnap este megbeszéltem velük,hogy alvás 6-ig.10-kor elaludtak önállóan,6-kor keltek enni,alvás vissza 9-ig.Remélem vége a rémálomnak egy ideig.

Fanni
Nylonpulcsiról képet!!!!!!!!!!!!!!!!![/img]
Vendég

Ja!24-én 11-től 13-ig autózott velük apa,hogy legalább kicsit rendbe tudjam tenni a lakást.25-én szintén órát kocsiztunk,hogy aludjanak,mert kicsit kiakadtak a nagy karácsonyozásban.De mégis jobban viselték,mint a nagyobbak :lol: :lol: :lol:
Nálunk is a gyerkőcök kapták a legtöbb ajándékot,de ez így normális.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Könyvnek nagy sikere volt, úgy örültem :lol:

Judit

jucicuki

Szia mindenkinek!
Csak röviden, mert még elég vacak vagyok.

Jázminnak és Lilinek boldog szülinapot!!

Binyek!
No comment. Ez így nekem elég gáz, tényleg mázli, hogy a srácok még nem értik.

Rólam: beszéltem a szülésznőmmel meg a dokival is (pont ügyelt).
És kitotóztuk, hogy hányós-hasmenős vírus áldozata lettem. Errefelé most ez a "divat" és amikor a szülésznőm megemlítette, akkor leesett, hogy a tesóm gyerekein sorban jött ki karácsony előtt, a legnagyobbon meg 26-án este. Szóval ez a baj. Ma már jobb, csak még teljesen bamba vagyok.
vovanda

Hűha,Banika,nem semmi!!!!

Juci
Gyönyörűek ezek a királylányok!

A fánk
Kép

Ajándékbontás
Kép

Noa
Kép

Száva és az unokatesója (Dorina,tesóm kislánya)
Kép
Vendég

Juci!
Nagyon jók a képek!És a farmerruha! :wink: Édesek!
Miket írtál a könyvbe?Képek is voltak?

Sotske!
Micsoda kis coff!!!Oda ne rohanjak! :lol: :lol: Lassan hármasban kell fodrászhoz járnotok! :wink:

Banika!
Én se alszok már pár hete megint!Marcim ÓRÁNKÉNT ébred!Katasztrófa!Egyszerre jön az első két foga!Vagy ha már áttörte az inyét,akkor nem fájhat??De akkor meg miért csinálja vajon? :shock:
Ma éjjel visszatértem a terrormutter-projekthez! :twisted: Nem mentem be hozzá!Minden órában 15-20 percet üvöltött! :cry: A szivem szakadt meg érte,alig vártam,hogy reggel legyen és össze-vissza tudjam szeretgetni!
Majus már náthás(persze hogy elkapta tőlem),úgyhogy éjjel ő is fent volt egy 3-4x,pedig ő meg se szokott nyikkanni reggelig.Szóval talán ha összesen 2 órát aludtam... :roll:

Vanda!
Te szegény!Nekem most úgy tűnik,hogy a Te terhességed még lassabban telik,mint az enyém,pedig az is írtó hosszú volt! :?

Fanni!
A pulcsi miatt nagyon írígy vagyok! :lol: :lol:
Én is visszahíztam a 4 kilómat,amit lefogytam!Miért kell ennyit zabálni???Utálom magam!!!De imádok enni!!! :oops: :oops: :oops:

Tonti!
Én már tegnap meglestem a képeiteket a Picasa-n!Nagyon édesek!És tök jó,hogy nincs olyan hideg,mint itthon! :wink:

binyek

Tontica,
halálra röhögtem magam az ajándékbontogatós képeken!!! jók a kommentek :lol:
Néztem, milyen jó kis lábzsákja van a gyerekeknek a babakocsin. Nekem is valami ilyesmi kéne, mert nem tudok meleg kocsicipőt vagy bélelt anorák tutyit beszerezni.
Már sajnálom, h nem vettem mégis lábas overallt, akkor nem lennék nagy gondban.

Banika,
ne már, h már állnak is (nem tudom, Marci vagy Berci van-e a képen)!

Judit,
Dorka összekrémezte magát?

Eszti,
nagyon jók a képek, édesek, ahogy bontják a csomagot!

Binyek,
gondolom annyi cuccot kaptak a gyerekek már eddig is, hiszen mindent megvesznek, megvesztek nekik, gondolom. Szerintem nem fogják megsínyleni, h most épp nem kaptak semmit :D

Speciel a mi gyerekeink sem kaptak tőlünk semmit, csak a család többi tagjától. Mi mondjuk extrán nem vagyunk hagyományőrzők. De ezen mindenképpen változtatni akarok most, h vannak a gyerekek. Lesz ezentúl rendes szülinap, névnap, karácsony. Csak most eléggé le voltunk gatyásodva, plusz beteg is voltam, de az nem mentség :oops:

KépKép
lili73

Banika! jók a képek, szép a fa :) Akkor már nem is nálunk van a leghidegebb :):) de nálunk így is több ruha van rajtuk.

Binyek, elhiszem hogy rossz lehetett, nálunk is a gyerekek kapták alegtöbb ajándékot, de mi is szépen kaptunk. Még egy játék és kiszorulunk a lakásból. és még csak most lesz januárban a szülinap...

Vanda! jobbulást, még egy hónap van hátra minimum :)

Juci! milyen könyv az? tök szuper!!!
Miért van a kiscsaj szája bekenve? Mintha Gergőt látnám....neki is be van kenve mindig, tiszta ekcéma. 31-én megyünk bőrgyógyászhoz.

Eszti! nagyon édesek a lányok!

Fanni! Nálatok meg a fiúk.

Anny! több képet kérünk, regénnyel.

Tonti! Nálatok is esett a hó?? DRukk a keresztelőhöz, majd érünk képeket!!

Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

zsuzska80
Szombathely

Binyek!
Elvileg ha áttört a fog, már nem olyan gáz, de gyereke válogatja, kit mennyire visel meg. Sőt, akár újabb fogacska is lehet a hunyó. Nekem is ez volt: Manónak 10 hónaposan jött az első kettő, utána pedig folyamatosan, kettessével hónapok alatt kint volt az összes. Na nem ragozom, mennyi alvás volt....
vovanda

Lányok a képen Lili van és nincs bekenve, hanem alvás helyett ellopta a pelenkázóról a krémet és megette :lol: nem tudom melyiket, mert több féle is van most ott, és a kis szaros szépen visszacsukta és a helyére tette, mikor végzett.

A könyv a honlap kissé bővített kiadása és vannak benne képek is.

Eszti csodaszépek a lányok!

Zsuzska szépek vagytok!

Vovanda, jobbulást!

Puszi!

Judit

jucicuki

Csajok!

Csuda helyes mindenki, és szerencsére sok ajándékot kaptak a tücskök.

Én is teszek fel párat:
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép
Vendég

Az utolsó képet nem nektek szántam, csak jól összekevertem :evil: , de mindegy...
ez szántam volna
Kép
Vendég

Sziasztok!

Megvolt a keresztelo, nagyon szep volt, kicsik jol birtak pedig nem aludtak elotte semmit es meg is vannak fazva viszont ugy elfaradtak hogy mar 7-kor lefektettuk Oket aludni. Mi is kivagyunk annyit zabaltunk. :lol: Azert orulok hogy tul vagyunk az unnepeken es kicsit pihenhetunk!

Kepeket rakok a picassara a keresztelos albumhoz, nagyon sok van. :roll: :D
Gyerekek irto csinik voltak es Apa is, tok jal allt Neki a rozsaszin ing (szerintem). :D

Banika: amit megtanultam ezalatt a majd 4 es fel ev alatt miota gyereket nevelek az az hogy egyszer fent egyszer lent, egyszer jol alszanak egyszer sz@rul, nalunk az ilyen siros ejszaka csak par napig szokott tartani es sosem jovok ra miert.

Fanni: koszi a kepdicsereteket!!! :D Megneztem Neked az erkelyen, most 14 fok van de napkozben olyan 18-19 volt, multkor amikor pulykat vagtunk 25 fok volt, jo az ido, nem kell megfagyni viszont a nyar nagyon durva. :roll:

Juci: ez a konyv nagyon jo, most akkor minden evben csinalhatod! :D Hogy csinaltad? Legalabb izlett Dorkanak a krem? Mit szoltal amikor meglattad? :lol:

Vovanda: ez a legfelelmetesebb, legrosszabb betegseg amit a legjobban utalok! :roll: :lol: Ki nem alhatok hanyni de amiota gyerekeim vannak minden evben elkapjuk. :?

Sotske: gyonyoru a fatok!!!

Binyek: Neked is kitartas az ejszakakhoz, en mar alig varom hogy megnojjenek, nem birom en mar ezt a sok nyavoast! :roll: Szeretem a kisbabakat de az allando siras kegyetlen! (ha akarok majd meg egy gyereket orokbefogadok eggyet 4 evesen :lol: )

Lili: jo a labzsak csak kicsit kenyelmetlen de ez van, ja es nagyon draga, mi ezeket ugy kaptuk a keresztelo alkalmabol a rokonoktol de itt 50 euro korul van egy darab. :shock:

Zsuzska: Nalatok is rengeteg volt az ajandek es egy csomo ilyen jatek van nekunk is. :lol: Jo a vigyorgos kep! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: