Ági, nagyon jól néztek ki kislánykáddal együtt!

És Barbi hogy megmondta, hogy Te már a szülés másnapján a régi rucikban fogsz feszíteni!

Irígylésre méltó alkat! Gratula!
Rita, üdv újra itthon! Csak ügyesen, fejjed ezerrel, az segíthet, bár nem tudom, hogy nem lesz-e ugyanakkor tejszaporító hatása!?
Azért Te sem vagy semmi, már ilyen jól visszament a súlyod, bár gondolom, hogy alkatilag még más vagy, mint szülés előtt, vagy, csak a két cickó, ami más, mint azelőtt?
Szuszu, nekem ma pont anyum mondta, hogy anno, mikor én születtem a nagyim bent volt látogatóban anyunál a kórházban és ő már akkor délután mondta, hogy látta anyun, hogy baba lesz hamarosan. Szóval biztosan van valami ebben az arc változásos dologban!
Mecsi, hát, nem tudom. Én nem félek, inkább nagyon kíváncsi vagyok, de sokszor megrettenek azért attól, hogy lehet, hogy holnap már 3-an leszünk, és, hogy ez mekkora felelősség, stb. stb., szóval nem tudom, hogy mit is szeretnék! Szülni, vagy még kicsit érlelni a lelkem?

Bár az én kiírásom az valami nagy kavar, szóval passzolom, hogy mikor is lenne itt az időm! (számított aug. 16.; első két uh szerint aug. 26-30 között...)
Aprooka apuka lehet, hogy dolgozik, és majd csak éjjel jön fel, de remélem, hogy reggelre már lesz valami hír, mert megőrülök a kíváncsiságtól! Mi lehetett a para? Lehet, hogy ugyanaz, mint Bendenél, vagy valami hasonló!? Na, nem találgatok, majd minden kiderül!