A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Lányok csak azt ne írjátok hogy ne adjuk fel. De van olyan hogy már nincs mit tenni. Ez az a helyzet. Már csak várni kell.

KépKép
muffin

Muffin, sok erőt és kitartást kívánok neked!
magdolnam

Muffin, :cry: :cry: :cry:

Kép
sziszka82

videokata: nézte uh-val a lepényt és akkor mondta hogy ezt felírja és szedjem :shock: , lehet hogy valami baj van....sőt azt mondta menjek 6.-án a kórházba megnéz valamit amit itt nem tud.... :shock: ...most megijedtem
azért kérdeztem hogy vkinek mozog e máshol, mert kicsit aggasztotta a dokit hogy nagyon lenn van a baba és igaza van, mert alig van hasam mell és köldök között, ott nem is mozog csak sokkal lentebb :cry: bár amióta többet pihenek mintha fentebb is rugna már...

Kép
Kép
h. szilvi

Azért csodák néha vannak!Reméljük most is lessz egy :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Szilvi:ne már!Semmi konkrétat nem mondott a doki?Pihi ezerrel :!:

Kép
Kép
Kép
kike

semmit, csak hogy ilyen előznény után (lili) tartsam be a folyadék mennyiséget :(
bár tényleg többet pihenek, 9-10 között kelek, elmosogatok, iszok egy kávét, aztán lepihizek 30-40 percre, aztán mosok, vagy terigetek vagy lenézek a kutyákhoz, vagy elmegyek az ebédért, aztán megint pihenek egy órát....
apropó ha valakit érdekel valami hülye műsor amit szivesen megnézne de nincs rá ideje szóljon szivesen megnézem és elmesélem.... :) semmi más dolgom sincs :)
szombaton az összes hülyeséget megnéztem amit csak lehetett.... :D most jöttem rá milyen fárasztó műsorok vannak a tv-ben.... :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi: ne parázz! A has formája, meg hogy hol rugdos szerintem attól függ, hogyanfekszik a baba! Te csak pihizz és szedd be amit mondtak! :D

Muffin: tudom sajnos, hogy igazad lehet! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

36. hétig szeretném itthon..... :roll: ez nem olyan sok , nem? :?

Kép
Kép
h. szilvi

Hene: Te 2 hét múlva akár babázhatsz is! Jó ég!!!! :D :D :D :D
Vendég

35. hét :D ...irigylésre méltó..... :D

Kép
Kép
h. szilvi

Igen :!: :!: :!: :!: :!:
Bár a szülésznőmmel úgy beszéltük pénteken, hogy május 15-ig jó lenne ha egyben maradnék.
A mostani állapotomat tekintve, lehet hogy kiegyeznék ezzel az időponttal! :wink:
Amúgy 8.-án megyek az első CTG-re.

KépKép
hene

Szilvi, igaz hogy 11 éves a lányod, de te hogy élted meg az utolsó heteket???? Mert én egyre nyűgösebb, hisztisebb vagyok, apa nagy örömére! :?

KépKép
hene

Muffin! Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok! Kívánom, hogy minél kevesebb szenvedést kelljen átélnetek és minden hátralévő percetek amit még Eliottal tölthettek legyen Nagyon Boldog!És tudd Ránk mindig számíthatsz!
Vendég

hene: nálunk teljesen más helyzet volt, anno duci is voltam, és észre se vettük a 20. hétig hogy terhes vagyok, dolgoztam, nem voltam rosszul, ugyanúgy menszeszeltem, semmi jele nem volt.... 20. héten vettük észre hogy vmi nem stimmi, 26. héten befektettek toxémia miatt, 28. héten elment a baba szívhangja úgyhogy iránya műtő..... :? , amúgy lili a vesevezetékemen feküdt, nem tudtak elszállítani szegedre, mert közben levált a méhlepény is....szóval ez volt 11 éve :(
a végén az orvos megdícsért, hogy milyen jól viseltem az egészet, pedig ugyanolyan életveszélyben voltam mint lili....nem akartam neki megmondani, hogy úgy megvoltam ijedve hogy szólni se mertem.... :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

Muffin, sokat gondolok Rátok, szeretettel. Kitartást, és csak jobbakat.

potyka

Muffin, nem tudom mit is írhatnék... :( :( :( Semmi nem jut az eszembe. Rengeteg erőt kívánok..Ne haragudj, de tényleg nem tudok, pedig nagyon szeretnék valami olyasmit írni, mivel segíteni tudnék.

sz.andi

750 g-mal született, sokáig azt sem tudtuk megmarad-e, mi lesz vele....aztán hazahoztuk :D április 14.-én :)

Kép
Kép
h. szilvi

Akkor Lili kész kis csoda volt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Megjöttem a boltból és szomorúan tapasztalom,hogy víz még mindig nincs!!!!!
Jaj de utálom ezt!!!

Vidokata! Ez a szuper alvás csak 2 napja megy,előtte a sírógörcs kerülgettett már,lehet,hogy csak nagyon elfáradtam és ma kezdhetjük előről! :cry:

Potyka! Ez tényleg brutál méret! Kíváncsi vagyok végülis mikor lesz meg és mekkora lesz!

Szilvi! Én szoktam érezni köldök és cici között is,remélem nem azért meg megfordult!
Inkább olyan érzés mintha épphogy a bőrőm alatt feltolná a lábát vagy valamilyét kb. a torkomig!! :lol:
Hasam nekem sincs ott és mindenki szerint nagyon lent van!
Szedd a gyógyszereket és tartsd ezt a pihit amit most csinálsz és minden rendben lesz!!!!!!
Nyugi!
Már nem sok van!

Hene! Aszta,temár nagyon közel vagy! De szeretnék ott tartani!

Muffin! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom,hogy nemtudtak jobb hírrel szolgálni!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek!
Reméljük néha azért jelentkezel,de természetesen azt is megétjük ha nem!
Sok puszi nektek!

Kép

Kép
ibm

és milyen szemtelen lett ez a kis csoda :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, na ez nem semmi. Akkor igazi túlélő a lányod!!!!!!!! Gratula neki is, meg neked is. Mikor született? Mennyi időt töltöttetek külön?

KépKép
hene

Inkébb itt szemtelenkedjen a kis csoda!!!!!!!!! :wink:

KépKép
hene

február 14.-én született és április 14.-én jött haza.....egy hónapot voltunk külön....de csak mert nem bírtam már a kórházat :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!!
Hú, megint végigolvastam mindent, de mindent biztos nem sikerült megjegyeznem!

Nekem tegnap óta eszméletlenül fáj a szeméremcsontom! :( Elég kellemetlen!
Pedig nekem is kéne ablakot pucolnom....mondtam is hogy lehet egy napsütéses napon "kihasználom" hogy szombaton visszajöttek barátnőmék (itt laknak felettünk, ők is magyarok). erre a barátja azt mondja, inkább majd egyik map ha hazajönnek a párommal munkából, majd ők segítenek... na, ezt nem tudtam mire vélni.... és akkor utána mondták el, hogy a barátnőm is 15 hetes terhes már! :)

Nekem ma kell főnöm, de csak gyorsat fogok, mert ma is be kell menni Göteborgba (adópapírt kitölteni - és a magyar főnök segít benne). Igy ma csak chillis bab lesz.

Muffin!
Sok erőt tudok csak kívánni!

d.dodó

Muffin: Nagyon sok erőt és kitartást Nektek! szívből sajnálom! :(
bencuri

nah lányok, megjöttem :D

már nem vagyok depi annyira...

muffin! sok erőt és kitartást kívánok nektek!
szilvi! sajnálom a kutyit, de igy tuti hogy jobb. én lehet eddig se szenvedtettem volna... :( nem bírom látni.
a pulzusom kicsit nekem is nagyobb a kelleténél, de eddig is igy volt, a baba előtt is. ugyhogy nem zavar. nekem semmi problémát nem okoz.
jaj lehet még volt valami de nem emléxem. olyan sokat irtatok... :D

vettem nagyon sok mindent és kb. 3e ft, ha költöttem. és vettem vagy 15 rucit :D
meg vettem kifogót is. azt is turciztam. van egy pici sárga folt rajta, de szerintem wanish-el kijön.
vettem body-t vagy 3-4 db-ot. a többi napozó meg kertész kisnadrág.

a kedvencet mindjárt fel is teszem:D hazafelé beugrottam nyusziapuhoz is. mutattam a kedvencet, és mondta hogy aug.20-án ha megyünk anyósékhoz. ilyenkor nagy családi valami 10-15 emberes bográcsparti szokott lenni. szóval ha oda megyünk akkor már ebben fogjuk vinni a csöppenetet.

jah és képzeljétek mehetnék ingyen repülni :( de hát... na nem baj, majd jövőre. ugyis megyek minden évben. most majd nyusziapu repül. irigylem egy kicsit. nah jó... nagyon!!!!

nah alig ültem le hozzátok megint mennem kell. szólt nyusziapu hogy megy miskolcra és elvisz. hazafelé lehet bababoltozunk is :D nah érzi ő hogy este kicsit depis lettem :D :D

gyorsan a kép....

Kép

Kép

Kép
timi1982

magdi 26ik heten mertek 738g-nak, meg mindene kisebb volt 2 hettel, csak a feje nagyobb 2 hettel...
Vendég

Visszakukk

Patr!

A brassói tök jó ötlet! Hasznosítom majd!

Muffin!

Kitartást Neked Drága! Nagy ölelés!

Timi!

Cuki a nyusziruci! Miket vettél még?
20150601134430

Sziasztok!

Hát csajok én nem tudom, de már úgy utálom a hányingert, és a savam is olyan sok és semmi nem segít! :oops: :(

Szilvia:sajnálom a kutyust! :(

Potyka: hatalmas bébi! Hu-ha. :wink:

Ami: mi is haladunk , nemsokár már csak 50 nap! Nincs kedvem visszakeresni a táblázatot (lusta vagyok), hol fogsz szülni? Nem emlékszem?
bencuri

Timi jó vásárt csináltál! 8) Nálunk a környéked db-ra van a turkáló! és ahhoz képest szerintem nem olyan olcsó! :roll:
bencuri

H.Szilvi! Nagyon sajnálom a kutyit! Tényleg igazi túlélő a lányod!

Viki! Örülök, hogy javult a helyzet depi terén! Nagyon cuki a nyuszis ruci! :D Kérünk fotót a többi ruciról is!

Lányok képzeljétek megvették Anyósomék a pelenkázó feltétet! Majd teszek róla képet ha Apa lefotózza! Kék és macik vannak rajta. Nekem nagyon tetszik!
Vendég

Megyek elfekszem egy kicsit, mert így ebéd után még álmoosabb lettem. Meg hát ugye a gyereknek is aludnia kell ebéd után! Vagy nem így szokás??!! :wink:

KépKép
hene

Hene jó szunyokálást!

Babu, várjuk a képet! :)
bencuri

Babukám!
Timi volt depis!
20150601134430

Hogy állsz Viki, birod még a főnökasszonyt? :?:
bencuri

Viki! Bocs! Timit akartam írni csak azt nem tudom hogy lett Viki belőle! :oops:
Vendég

en is iszonyat almos lettem, az ido is beborult...:(
le is doltem mar, de aludni nem tudtam. Viszont a boltba sem mentem el. Ah lusta diszno vagyok!
Vendég

Bencus Viki!
Küzdünk!
20150601134430

Viki! Nyugi úgyis Te nyersz még 2nap és egy darabig küzdhet magával!
Vendég

Bencuri! igen,haladunk!!!
Szuper! :lol:
Margit kórház! Te?
Nem lesz időm vasalni ma asszem,mire összepakoltam a lakást és nekikészültem lett víz!
2 körül meg már csinálom a hammot,na majd szerdán!
Holnap dr+okmányiroda!
Mindjárt elrepül a mosógép meg a rötyi!!! :lol:
Olyan hangokat ad ahogy visszajött a víz,te jó ég!
:shock:

most mehetek mosogatni is!

Én is álmos vagyok de nem merek ilyenkor lefeküdni mert aztán este még gázosabb lesz!

ma du. még elkell mennem a táppénzespapírommal,aztán Apával van egy kis melós intéznivaló,aztán beakarunk ugrani az Ausanba szigorúan festéket venni! :lol:

Kép

Kép
ibm

Babu!
Mennyire igazad van!
20150601134430

MUFFIN!!!
Nagyon sok erőt kivánuink Neked!
Az biztos, hogy én nagyon sokat gondolok Rátok!

Kép
andkata

Sziasztok!

Az utolsó pár oldalt olvastam csak vissza.

Muffin, nem tudok semmi okosat vagy bátorítót írni nektek. Imádkozom értetek. :cry:

Ezek után faramuci élesváltás....
Hene, tényleg elképesztő, hogy 2-3 hét, hogy akár már májusban megszületik a babád! Bencuri, Andi, Babuli, ti is közel jártok már ehhez! :D

Mavericknek, Marcsinak, Csillának továbbra is küldöm a sok pozitív energiát, remélem, minden ok velük.

Voltam védőnőnél, minden oké, és 5,80-at híztam eddig. Az én mérésem szerint 6-6,5 kg jött föl, úgyhogy teljesen jó :)
A Kislány szívhangja is szép :)
Jó lett volna ma elmenni dokihoz is, de ahhoz már el kellett volna indulnom, így marad a jövő hétfő - vagy ha nagyon embertelen időben is rendel, akkor a csütörtök...

Tegnap a tanítványom hozott isteni házi eper-mascarpone fagyit, és eldöntöttem, hogy nekem is kell egy fagyigép... vagy talán nem is, csak jó recepteket kell találni...

Bocs, de most csak ennyire futotta. Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
bondi

Szilvi!

Orvosi szemmel még nagyon csoda, hogy leányod teljesen ép és egészséges! ( és hát szemtelen is :) )
Nagyon kicsi volt asúlya, ahhoz képest, hogy 28. hétre született...Gondolom már rossz volt lepényi keringés...

Ilyen persze Bendegúzzal nem lesz...

Kép
andkata

Jó lett a lecsó!!!

Kép
andkata

Bondi! Bizony már kevés idő van hátra! Kezdek is parázni egy kicsit! :D
Vendég

Kata!
Fénypostán ide vele!!!!
20150601134430

Viki! A lecsóból Neked adom a részemet! :D