De beindult itt az élet! Még a régiek is előkerültek.

Remélem Anikó enged a gép feltenni most képeket. Bocs, de nem emlékszem, hol éltek? Milyen normális megoldás ez a dada, kár hogy nálunk nincs ilyen, de főleg nem részmunkaidős állás.
Köszönöm a jó ötletet, megpróbálom a párolást, eddig persze reszelve/a levét kicsavrva adtam az almát.
Lili, a tojást én eszem, illetve most nem eszem, nem Dórika. Az anyatejen keresztül is allergizálják ezek a dolgok.
Olyan megynugtató olvasni, hogy Zsófika se evett semmit szopi mellé, ez mindig megerősít.
Engem anyósom izélget folton már négyhónapos korától, hogy adjak neki gyümölcsöt. Most meg, hogy naponta többször próbálkozzam, meghogy ilyenkor már a férjemék babfőzeléket ettek turmixolva és nem lett semmi bajuk.
Mielött Dóri megszületett totál jóban voltunk, pont azt bírtam benne, hogy nem szólt bele a dolgainkba, az én szüleiimmel ellentétben. Most szerepet cseréltek.
Jövő héten egyetemre kéne mennem, és anyósom vigyáz Dórira, de már komolyan tartok tőle, hogy megpróbálja távollétemben megetetni.. de lehet, hogy csak fóbiáim vannak.
Gabi, tényleg nem túl ideális ez az idő úszás-kezdéshez, még babasétáltatáshoz sem. Akkor nem lesz könnyű Levivel télen, ha mindig kint akar lenni.
Igen, tudom, hogy jönnek Orsiék, remélem, hogy tudunk találkozn, nagyon szeretném már megismerni őket.
Teljesen le vagyok törve, tegnap már megint véreset kakilt Dóri. Lassan már csak kenyeret, húst, gyümölcsöt és zöldséget eszek, nem tudom, hogy még mi lehet allergén. Vagy lehet, nem is ez a baja?

A doktornéni azzal ijesztegett, hogyha beutalja kivizsgálásra, akkor altatásban szövetmintát vesznek a végbéléből.
Már nem tudom mit csináljak..
Meg ilyenkor elválasztják a babákat, valamilyen gyógytápszert kap. Ezt is nagyon sajnálnám, ráadásul Dóri úgysem fogja elfogadni.
Tegnap kipróbáltam a banánt, egy kis anyatejjel törtem össze, de ezzel sem arattam nagy sikert. Konkrétan öklendezett tőle. Most pár napig biztos békén hagyom.
Z.