A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sotske,
Oksa, küldöm, előre is nagyon köszi! :D
Nagyon szépségesek a lányaid! Sokat nőtt a hajuk, nem?!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Köszi :lol: Biza,lassan fodrászhoz viszem őket :wink: Konty,meg minden :wink:
Hétfőn s.o.s postázom a krémet :!:
Vendég

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Lilinek ma csak délelőtt volt hőemelkedése. Remélem nem lesz többet. Elrőe félek az óvodás korszaktól. Minden vackot összeszednek majd...gondolom...
Vendég

Anny!
Na abban biztos lehetsz!!! :roll: De addigra Riddencs gyerekorvos lesz és a fórumunkon fog online rendelni!!! :lol: :lol:

Rebe!
Gyönyörűek a csajaid!Kis alultápláltak! :wink:
Gyere kicsit gyakrabban ilyen szép képekkel....

Eszti!
Neked se kell szégyenkezned a csajaiddal! :lol: Max. ha összekevered őket! :lol: :lol: Nekem teljesen egyformának tűnek a képen... :oops:

binyek

Sziasztok!

Ma megvettuk a karacsonyi ajandekokat (vagyis nem mi hanem a telapo! :lol: ). Remelem tetszeni fog majd Nekik!

Milyen jo hogy irtam tok jol megvagyunk Apaval aztan ma alaposan osszevesztunk :roll: :lol: mondtam Neki ha O elmegy vadaszni en elmegyek holnap moziba a baratnommel. O elment ugyhogy holnap moziiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D Azon akadtam ki hogy tegnap karacsonyi bulin volt a munkatarsaival ma meg elment vadaszni mert Neki erre szuksege van hogy kikapcsolodjon. :shock: Mondtam hogy nekem annyi idom van kikapcsolodasra amikor elmegyek sz@rni (mar bocsi) es elolvasok 2 lapot a konyvembol erre jol kirohogott. :evil: :lol: Na de ugyse lehet Ra haragudni!

Lilinek es Demoniq-nak NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!! :D

Anny: nyugi, csak az elso 4-5 ev ilyen beteges. :wink: Rate elozo evben egy hetet itthon egy hetet suliban toltott az allando betegeskedes miatt ebben az evben pedig meg egy napot sem hianyzott. Fejlodunk!

Sotske: nagyon szepek, jo a kep ugyi vagy!

Binyek: A Lanyodnak most biztos nagyon nehez hogy eddig csak O volt Neked most meg van ket testverke meg ket mostohateso akik miatt az anyanak nincs annyi ideje Ra. Raadasul pont a legrosszabb korban van, majd tullesztek rajta de nem irigyellek. En nagyon felek ettol az idoszaktol mert visszaemlekezve a gyerekkoromra amire legjobban emlekszem hogy kamaszkoromban allandoan veszekedtunk anyummal :( en ezt nem akarom a gyerekeimmel. Na, meg van idom, addigra kiolvasok minden konyvet a temaban.

Rebe: csodallatosan szepek a lanyok!!! :D

Banika: szegeny fuggony es szegeny virag! :lol: Nalunk szegeny tv es szegeny szamitogep mert minden gombot nyomogatnak. :evil:

Andi: 27 ev van koztunk az urammal.

KépKép
KépKép
tontica

Latszik hogy allandoan karacsonyi hangolatban vagyok! :lol:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Marcusom mióta egyedül kínlódja magát álomba érdekes dolgokat csinál!Először lebukta gyugyut egy kis sütőtökkel,utána meg betakarózott vele. :lol: Kép

binyek

Lili, Demoniq, Boldog szülinapot

Gyerkőcös képek csodaszépek!!!

már nem is tudom miket olvastam :oops:
ááááá agyam egy nagy nulla...

Tonti:
Amúgy eszméletlen, hogy a férfiak nem értenek meg evidens dolgokat!!!! még szép, hogy elmégy mozizni!!!

Anny
mi lassan két hete küzdünk a taknyossággal.már múlóban van....de lassan megy. :cry:

szanet

sziasztok!
csak azért ugrottam be, h még időben Boldog szülinapot kívánjak Lilinek és Moninak!!!!
nálunk kisebb láz, gondolom a 15 hós oltás utóhatása, amúgy jól vagyunk. szuper képeket csináltunk karácsonyra, de a hüje babanet nem engedi megmutatni, mert túl nagy :evil:

Anny, sajnos lesz ez még így se, de jó, h Lili jobban van! Immunerősítés? C-vitamin? Hátha a megelőzés működne :?

Banika, nagyon beindultak a srácok!

Tontica, Judit, most én aggódom a beszéd (hiánya) miatt. Az egy gyerekes ismerőseim gyerekei a hinta-palintát éneklik ugyanennyi idősen :shock: Gondolom, nem így mennek oviba, de olyan jó lenne vmi ugrásszerű fejlődés e téren. Más, köszi, nem akarok :wink:

Tontica, bevállalós korkülönbség! Hajrá mozi! Mi tegnap néztük meg az új Bond filmet, ímg anyukám és a nővérem bébiszitteltek (értsd: aludtak :lol: ).

Kép
an°°di

Banika!

A nappaliban ugyanilyen függönyünk van:)
Ikeás, nem?
De amint látom az első emeletet sem hagytátok ki(játékok) :lol:

Andi!

Cseréljünk, nálunk egész nap dumálnak, főleg Blanka, na ő mindent kommentál :P
Ági ilyenkor még az anyánál és a babanyelvnél tartott, igaz neki nem volt nagytesója, aki egész nap szövegelt :lol:

Mi csiri-biri muzsikára járunk, nagyon élvezik, igaz ez egy órás, de ugyanannyiba kerül, mint a ringató vagy a tücsökzene.

Engem nem zavar, ha megállítanak, ha nincs olyan hangulatom, gyorsan lerázom, hogy sietni kell. :lol:
Nálunk folyton hármasikereknek nézik őket :shock: :shock:
De már hozzászoktam...
A múltkor egy egygyerekes házaspár férfi tagja megszólalt: na anyukám te ne panaszkodj nekem, hogy sok a dolgod, nézd meg őket, ez a nem semmi :lol: 8)

Azért vannak előnyei is, a postán most is előre vettek (50 várakozó volt), mondván nehogy kimelegedjenek és megfázzanak :lol:

A múltkor a Tesco-ban megszólalt a pénztárosnő, hát ha felnőnek sok gond lesz velük. Mondtam neki, hogy most sem túl könnyű, erre közölte, hogy ő úgy értette, hogy olyan szépek :P

Dóri
Vendég

Dóri
Kikás :lol:
ezt az első emeletet nem értem :?:
Vendég

majdnem, de pont ilyen :lol:
a piros hosszúkás állat ikeás :P
és a gyermekosztály az elsőn van... :lol:
pihent vagyok :wink:
Vendég

Lányok, köszi a köszöntéseket!

Tonti,
nem tudsz haragudni a párodra? olyan típus, akire nem lehet? Én tudok az enyémre.

Binyek,
milyen jó kis kuckója van Marcinak, nagyon édes a gyugyuval!

Andi,
jó volt a film?
Már írtam, de mi amint elkezdtük a bhrg tornát Barnussal, nem csak a mozgásban, de a "beszédben" is ugrásszerűt fejlődött. Pl. tisztán kimondja, h kutya. Meg egyáltalán egy cserfes lett.

Na, dolgozm kicsit, fél 6-kor gyereksírásra ébredtem, és nem tudok visszaaludni.

KépKép
lili73

Anny!
Fel a fejjel. Az ovinak az eleje lesz nehéz. Mi a bölcsiben túlestünk a betegségeken pár hónap alatt, azóta semmi nem árt a gyerkőcnek.

Andi!
Ne aggódj. A tesóm 2 és fél évese szinte egyáltalán nem beszél. Manó nekem is 2 éves kora körül kezdett komolyabban dumálni, azóta meg le se lehet lőni. :lol: Ez is nagyon eltérő.
vovanda

Sziaztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT KICSIKNEK NAGYOKNAK!

Jó sokat írtatok! Elolvastam, de mivel agyilag visszafele fejlődöm, így nem hiszem, hogy kommentálni tudok mindent. Az viszont tuti, nagyon jók a képek és a képeslapok! Nagyon ügyik vagytok.

BHRG torna! Ha jól tudom ez a korai fejleztő, igaz? Én is gondoltam elviszem őket, de a dokik szerint, kár nyúznom a csajok, mert nincs rá szükségük. (Ezt mondta a dévényes gyógytornász + a házidoki is.) Csütörtökön voltunk neurológián, már csak egyszer kell majd mennünk 15 hósan, és majd utána ő küldi őket, ha már ő nem nézi őket rendszeresen. Igazság szerint nem tudom mit csináljak, mert nekünk nincs a közelben, és így nagyon nehéz megoldani. Már beszéltük róla a párommal, de még nem döntöttünk.

Petricsek! Nagyon lelkiismeretes házidokid van. Most mérték Zsófit, 6300 gr 10 hónaposan. Megint megkérdeztem (neurológus + házidoki), biztos okés ez a súly? Szerintük igen, de ha gondoljuk menjünk el gasztroenterológiára. Ők úgy látják, hoyg teljesen normálisan fejlődik, jó kedvű, örökmozgó, és értsem meg 1 kg-ról indult, tehát ne várjam, hogy már 1 évesen 10 kg legyen.
Kiváncsi leszek, nektek mit hoznak ki.

Most megyek, mert már toporog apa a hátam mögött, és azt utálom, majd még jövök.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi,
bhrg=Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika. Mi nem járatjuk őket, hanem itthon tornáztatunk, és csak kontrollokra megyünk. Én is havonta vittem őket neurológushoz, ő nem mondta, h mást is kéne, magamtól gondoltam rá. Aztán persze lehet, h semmi köze Barni nagy fejlődésének, lehet, h magától is behozta volna így egy hónap alatt. mindenesetre egy hó alatt jutott el a kúszásból az állásig (vagyis felült, elkezdett mászni, felállt). 10 hósan még ülésnek se híre se hamva nem volt.
Ezt a bhrg-s tornát abszolút játéknak fogják fel, nagyon élvezik. Plédben kell őket hintáztatni, nagylabdán ringatni, gördeszkán gurítani, meg ilyenek...

KépKép
lili73

Lili, Móni!

Boldog szülcsinapot!

Andi!

Kicsit én is aggódom, mert mintha megtorpantunk volna egy szinten a beszédben, de majd csak lesz valahogy. Januárban megyünk vissza Dorkával a fejlődéspszichológushoz, már gyűjtöm a kérdéseimet is, meg úgyis megvizsgálja, aztán majd megmondja a tutit...

Csajok, péntek éjjel óta Dorka lázas is, tök jó hétvégénk volt, kevés alvással, de szegénykém nagyon jól viseli, csak éjjel volt sírós...

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Végre eljutok hozzátok, bár van mentségem igaz nem jó, az utóbbi egy hetet a korházban töltöttük :( .
Pisimizéria folytatódott.Megötszörözödött a fehérvérsejt szám Reginél, korház ,ottfogták.Megröngenezték és kezdődő tüdőgyulladása is volt.Én enm értem olyan betegesek a csajok és Regi szegényem mindent elkap és olyan nehezen javul. Másnapra Lia köhög , folyik az orra .Mondom dokinak mi van -ő otthon volt családdal .Mondja hozzák be kivizsgálásra. Na innentől egy hétig bent voltam a két gyerekkel.
Közben Reginek bejelzett a korházban a légzésfigyelő kétszer!
Ezt is ki kell vizsgálni,valami alvásvizsgálatra megyünk majd.

Röviden ennyi ,teljesen kész voltam és vagyok is még nem találtam magamra .

Remélem kinövik ezt a betegeskedést és jobb lesz az immunrendszerük.

Na megyek ,ébrednek a csajok ,pusza mindenkinek.
amonré

Vanda :P
A hasznaltauto.hu -n főleg kereskedők hirdetnek -noha én is azon keresztül adtam el a kocsim...-, s nekik kötelező megmondani, ha törve volt. Vagyis a magánszemélynek is az lenne elvileg... Mi 2 kocsit is eladtunk mostanában és mindig megmondtuk, hogy hol és mennyire lett törve...

Rebe :P Eszti :P Tontica :P
Szépek a gyerekek!

Binyek :P
Milcsim pelust vagy takarót húz a fejére, ha sok neki a fény és aludna :lol:

Tonti :P
Akkor Te nyilván csak 18 éves vagy, ha ekkora a korkülönbség :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi Csajok a biztatást! Mozgásban nincsenek elmaradva, Huba szuperül megy, már kint is vastag overallban bundás bakancsban, semmi nem állítja meg őket. Petrát sokszor az erkélyajtó sem 8) :roll: :lol: Gondolom, ez is, mint minden, rapszodikusan halad. Most épp "megrekedtünk". Sebaj.

Judit, a 15 hós utóhatása lehet a láz, nem? Nálunk is volt tegnap este kisebb láz. Egyéb tünet?

Lili, hát, nem volt őrült jó film, de egynek elment. Kicsit idegesítő volt a kézi kamerás felvétel autós és egyéb üldözéseknél. Örülök, h egyikünk sem epilepsziás :evil: Nem emlékszem, h írtad a beszédfejlődést, de sokszor nem tudok minden alaposan visszaolvasni. Bocs.

Amonré
, jobbulást! Nem irigyellek. :?

Dóri, csiribiri muzsika? No, meglesem. Az újpesti játszóházban 750 ft egy 40 perces énekelős cucc FEJENKÉNT. Az nekünk nagyon drága, sajnos. A Ringató meg bejön mindenkinek, és sokkal olcsóbb.

Ma lepasszolom a gyerekeket anyóséknak, az apjuk éjszakai műszakban volt (még ma is, aztán szabi idén), így alszik. Én meg elmegyek, megveszem az ajándékokat.

Kép
an°°di

Lányok :evil:
Milcsimnek hőemelkedése van. Tegnap este vettük észre,hogy piros a pofija és ma reggel is 37,8 popsiban. De amúgy semmi tünet. Ilyenkor mi a teendő :?: :shock:
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, foga nem nő? Más tünet? Köhög? Étvágytalan? Ha semmi más, én akkor nem csinálnék semmit, várnék, mi lesz. Magasabb lázat csillapíts, de ha jól van, akkor lehet a foga vagy az a bizonyos három napos láz. Hétfőn, ha nem múlik, doki. Addig nyugi!
Piros pofi is jelezhet fogat (bár kissé korai, de előfordulhat).

Judit, most olvasom, h nem volt 15 hós oltás. Akkor jobbulást!!!!!

Kép
an°°di

Andi!
Köszi. Nem, a foga szerintem nem jön még és semmi más tünet nincs, csak a hőemelkedés. Étvágya óriási, nem szipog, nem köhög. Kicsit hisztis, de ezt szerintem csak ráfogom most, mert máskor is ilyen nagyjából...
Ma úri dolga van/lesz, ha sír egyből felkapom :oops: :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mi az a 3 napos láz? :shock: Valami ilyen vírus van?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Lilinek, hál' istennek tegnap délután óta nincs hőemelkedése. Naggyon remélem, hogy tényleg csaka fog.

Van 3 napos láz, de részleteiben nem ismerem. Addig jó nekem...

Képzeljétek! Fogytam egy nadrág méretet!! Már nem bálna, hanem csak viziló méretű vagyok! Hállelúúújaaa!

Kép Macikáim

Kép Jázmin nagylány

Kép Lili nagylány
Vendég

Sziasztok!

Binyek: Marcus tok edi ahogy alszik a plussel a fejen. Nalunk Alexem az aki sokszor a fejere teszi a takarot en meg ijedezek nehogy ejszaka megfulladjon. :( Megy meg a musorozas este? Sokat sirnak?

Szanet:
"Amúgy eszméletlen, hogy a férfiak nem értenek meg evidens dolgokat!!!!" Ez igy van! Szoktam nezni a Mamit akarom cimu musort es jot rohogok amikor az apukak szenvednek a gyerekekkel es mondjak hogy Hu, tenyleg nagyon nehez dolga van az asszonynak. :lol: (Ha valaki nem tudja mirol van szo ez egy olyan musor mikor az anya elmegy "szrajkolni" vagyis pihenni par napra es addig az apa egyedul latja el a gyerekeket meg a haztartast. )

Andi: szerintem folosleges aggodni, hadd menjen minden a maga tempojaban. Egy csomo gyereket ismerek aki keson kezdett beszelni viszon akkor hipp-hopp behoztak a lemaradast. Az unokaocsem 2 eves kora utan kezdett el mondani szavakat es most 2 es fel evesen nagyon ugyesen mondatokban beszel. En is jobban aggodnak hogy az enyemek szinte semmit nem mondanak ha mar nem lenne egy ket nyelven beszelo fiam aki miatt annak idejen halalra aggodtam magam foloslegesen.
Bond filmek soha nem tetszettek, azt sem tudom mit jatszanak igy lehet elnapolom a mozit. :?

Dori: hat, tenyleg lesz majd aggodnivalod mikor sorba allnak majd a fiuk az ajtotok elott. :lol: Kuldom a fiaimat, vigyazat!!! :lol:

Annanak meg kineztem Lili kisfiat Barnit :D olyan aranyos azokkal az imadnivalo kis furtokkel. :wink:

Lili: dehogynem tudok haragudni a paromra de csak ideig-oraig. :roll: :lol: Az a baj hogy allandoan szorakozik igy mindig nevetni kell Rajta. :?

Juci: Nektek is jobbulast!!!

Amonre: hu, sajnalom hogy ennyit betegeskednek a gyerekek, nagyon nehez lehetett a korhazban, remelem gyorsan megggyogyulnak a kicsik!!!

Fanni: lebuktam, 18 vagyok es 14 eves korom ota egyfolytaban szulok. :lol: Hu, akkor Apa dutyiban lenne fiatalkoru megrontasaert. :roll: :lol:
En varnek meg egy kicsit mielobb dokihoz viszed Milcsit. Ha folmegy a laza akkor iranya doki de ha nem akkor folosleges. Nalunk 3 napig volt hoemelkedes de laz nem aztan most mar jol vannak.

KépKép
KépKép
tontica

Anny: de edesek, az a sapi nagyon cuki! Fogyast csak szepen lassan es tuti nem vagy vizilo!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
férjem azt mondta, oké, akkor legalább megyünk Spanyolországba . :lol: Jövőre már visszük is Barnit. :lol:
Ha humoros a párod, az jó! inkább megnevettessen, mint felidegesítsen.

Fanni,
csatlakozom az előttem szólókhoz, ez még nem komoly hőmréséklet, semmit ne csinálj egyelőre. Amúgy az enyémeknek sokszor irtó piros a pofijuk, ilyen típusok, én is könnyen pirosodok, pedig nem vagyok egy fehérbőrű.

Judit,
Dorkának jobbulást!

Anny,
lányok gyönyörűek!

Andi,
akarok menni Ringatóba, majd megnézem ahonlapját. Egyszer már néztem volna, de akkor épp nem működött az oldal.

Zsuzska?

KépKép
lili73

sziasztok!
BOLDOG SZÜLINAPOT MINDENKINEK :D :D :D
fanni milcsinek remélem semmi baja :cry:
fényképek haláliak mindenkinek hasonló gyerekei vannak csak nekem olyan mint egy tojás meg egy villamos :D de igy imádom őket.
Vivi nekünk is van ilyen macis sapi :D és én is fogytam már 4kg-ot :D
ja és levágattam a seggig érő hajam kleopátrásra :D
bocs ha valakinek nem írtam csak átfutottam gyorsolvasással
rebe mi baja zsannának a punijával?pöttyös és hámlásos mert arra nekem nagyon bevált a borax vazelines krém naturland 2 nap alatt elműlik tőle.
pussszzzzaa

lanyané

Fanni!
Sajnos nem mindenki ilyen becsületes... A kereskedők meg... Na nem részletezem.
Ami a hőt illeti: Ha nincs más tünet, várj. Ha feljebb megy, adj neki lázcsillapítót.

Háromnapos láz: vírus okozza. Néhány napig tartó magas lázzal, esetleg kiütésekkel jár. Lázcsillapításon kívül más kezelést nem nagyon igényel.
vovanda

Köszi csajok. Délutánra már csak 37 popsiban, vagyis nincs hőemelkedés. Hogy mi lehetett :?: :shock:
S Tontica :P nálatok mi volt az oka?

Mariann :P
Neeem is, mert az enyémek sem egyformák, egyáltalán. Már mondják is az emberek az utcán :D Mondjuk az ettől függetlenül standard kérdés, hogy egypetéjűek-e :lol: Megjegyzem a családban lévő 2 petéjű ikrek sem tudták, hogy ez pontosan hogy is van :? úgyhogy az utca emberétől nem is várom :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Narancslevet adhatok a srácoknak, amit én facsarok :?: Mert most ettem egyet, Milán kinézte a számból. Kapott kóstoló nyalogatást és imádja!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,ha óvatosan gondolod a hozzátáplálást, ajánlom ezt a linket:
http://www.tyukanyo.hu/articles/0/26/szilard_etelek-1.html
Én eszerint vezettem be az új ételeket. Nem ajánlják a citrusféléket 1 éves kor előtt, de te tudod

Kép
an°°di

Fanni!
Citrusféléket még nem lehet adni állítólag! :roll: Pedig anno a lányomnak 13 éve az volt az első,amit lehetett.Ki érti ezt???

Mariann!
Mutasd a hajad!

Lili!
Marcusom abban a bölcsőben fekszik,amit nekem csináltatott az apám 35 éve!!!És olyan jó állapotban van,hogy még a gyerekeim gyerekei is alhatnak majd benne.... :wink:

Tonti!
Maja egy hang nélkül elalszik és alszik reggelig,max. egyszer nyöszörög cumiért.Marcus is kb. így csinálja,csak a délutáni alvással vagyok bajban vele!Segíts!
Ebéd után szokott aludni kb 2 órát,de eddig ez úgy volt,hogy elaludt a kiságyban,majd felébredt egy fél óra múlva és akkor be kellett tennem a babakocsiba(vettem egy egyszemélyes esernyőkocsit ide a lakásba) és abban kellett kicsit lögdösnöm,hogy visszaludjon és utána mér párszor megmozgatni kicsit,ha mocorgott.Na de most ugye nem veszem ki az ágyból amikor felébred,igaz hogy nem fél óra múlva,hanem inkább egy óra múlva,de onnantól úgy ordít,hogy teljesen felébred tőle!Nyitott szemmel felkönyökölve üvölt akár fél órát is.Ilyenkor mit kell csinálni???Annyira már nem álmos,hogy vissza tudjon aludni,de délután meg hullafáradt meg nyűgös...

binyek

Andi :P
Köszi!
A teszt megvolt, megnyalogatta... de azért azt hiszem, megvárjuk az 1 éves kort a további kóstolással...

Binyek :P
Én sem értem. Én 2 hetesen kaptam már kubai narancslevet... Na mindegy. Csináljuk tudományosan :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek: anyam, en segitsek? :shock: Szerintem ez minden gyereknel mas es az anyuka tudja a legjobban hogy mit kell tennie. Lehet hogy egy ora alvas eleg Neki es utana mar nem faradt. Az enyemek ennyi idosen minden etkezes kozben aludtak egy kicsit szoval olyan 3-4-szer fel-egy orakat. Es ha megprobalod az egy ora utan a jol bevalt lokdoseses modszert ugy sem alszik tovabb?

Nekem is rugalmasnak kell lennem mert napkozben nem mindig ugyanugy faradnak el es lehet hogy valamikor mar 11-kor aludni akarnak de van hogy csak du. 3 korul szoval en napkozben nem hagyom sirni Oket sosem hanem akkor teszem le Oket amikor latom hogy faradtak. Van hogy egy nap csak egyszer 2-3 orat alszanak de van hogy ketszer kevesebbet. Sajna nem tudok segiteni ezt Neked kell kigondolnod hogy Nekik mi a legjobb.

Meg annyit hogy ismered a Suttogo konyv napirendjet? Nekem bejott annak idejen, a lenyeg hogy eloszor kaja aztan kb. fel ora "jatszas" vagyis ebrenlet aztan mikor elfaradnak (asitanak, dorzsolik a szemuket stb) mennek alukalni es aztan elorol kezdodik a korforgas 3-4 orankent.

Fanny: nekem kimondottan a narancslevel kellett kezdenem az orvos utasitasa szerint 5 honapos korukban de otthon nem ajanljak 1 eves kor alatt nem tudom megmondani miert.
Meg voltak/vannak fazva a gyerekeim, mindketto taknyos azert volt a hoemelkedes.

Lili: ok, varunk Titeket sok szeretettel!!! :D

Lehet hogy sz@r ejszakank lesz, Anna mar ketszer folsirt miota lefektettuk, szerintem nem kap rendesen levegot a szutyoktol. :(

KépKép
KépKép
tontica

egy darabig én is néztem nagyona táblázatokat, aztán már beleuntam :oops:

én adtam már nekik narancsot sokszor szopogatni.és citromot is szoktam csöpögtetni teába.meg banánt is esznek régóta.de tudom, elvileg nem lehet.

és vmelyik nap kápasztás sztrapacskát ettem, és mivel belemásztak a tányéromba, adtam nekik belőle összenyomva.és majdnem megették a kezemet is :)

na szóval én nme vagyok mintaanyuka :roll:

szanet

Tonti, Az jó, ha már megvettétek az ajándékot. Én még nem vettem senkinek semmit. És fogalmam sincs mikor fogok. :oops: Végülis nem kapkodtam túlzottan el. Talán majd hétvégén, ha anyu itt lesz. :lol:
Nagyon cuki a kis rénszarvasod és télapód! :D

Binyek, Nekünk is van ilyen gyugyunk! :wink: Ilyen is! :lol: Meg egy csomó másik. :lol:
Lehet, hogy nem fáradt már annyira?! Mondjuk az fura, hogy ordítva ébred. :roll: Én ha valamelyikük előbb ébred, kiteszem a járókába játszani, és van hogy egy kis játék után még visszaalszik, de van hogy elég volt neki annyi alvás, és így többet játszik. Mennyit alszanak napközben egyébként?

Amonré, Te szegény, nem irigyellek! Pisivel kapcsolatban kiderült mi okozza a magas fehérvérsejt számot? Jobbulást nektek!

Anny, Rettentő édesek a kismackók! Nekünk is van hasonló sapink, még nem is adtam rájuk. Gratula a fogyáshoz!

Lanyané, Az én gyerekeim sem hasonlóak, szerintem. :wink: Én legalábbis full különbözőnek látom őket! Tegyél képet! :D
Zsani puncija körül piros foltos, meg pöttyös is néha. Nem összefüggően, mintha a pisi kicsípné, hanem foltokban, és sebes. Tegnap pont azt néztük apával, hogy szerintünk ez gomba. Kedden megyünk dokihoz, megmutatjuk! :?

Vanda, Az bizti, hogy nem becsületesek az eladók! Tisztelet a kivételnek! Már mi is vettünk korábban olyan autót, ami törött volt, és csak évekkel később derült ki. Nem értem, miért nem lehetett megmondani akkor. :oops:

Fanni, Örülök, hogy Milcsi jól van. :D
Ez a hozzátápi kérdés tényleg érthetetlen. Ja és a táblázatok sem egyforma infót adnak bizonyos dolgokban. :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni!
Citrusfélét 1 éves kor után adj. Ja, és lehet, hogy már a kis kóstoló utáni kaki is ki fogja csípni a popóját, ne lepődj meg. Mondjuk ha csak megnyalja, nem gáz.

Szanet!
Anno úgy tudtam meginni a kávémat (kb. Manó 4 hós korától) hogy megkapta belóle a kiskanalat és lenyalhatta róla a kávét. :oops: Ennyit a mintaanyaságról.

Tontica!
Terror-alvásszakértő :lol:

Rebe!
Sajnos vigyázni kell. Viszont a párom csütörtökön felmegy Pestre, ha minden igaz, az egyik hivatali spfő elmegy vele és ha ez a járgány az, aminek látszik, akkor megvesszük. Nem is bánom. Már tiszta ideg, de nekem is elegem van az autó-vadászatból.

Nemsoká indulunk a dokihoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani.
Ja, és hajat vágattam. Páromnak tetszik, nekem még szokni kell.
vovanda

Jó reggelt Mindenkinek!

Lili! Köszi a segítséget! Ilyemiket mi is játszunk velük, ezek tök jók.

Binyek! Én is sok mindent a Suttogó szerint csináltam, és nekünk is nagyon bejött, és tényleg jó kis napirendet sikerült kialakítani a lányoknál. Ami nehéz volt az elejé, hogy egyszerre aludjanak napközben, ezt sokaig tartott bevezetni. Most már megy. Egyszerre alszanak el, bár nem mindig kelnek egyszerre. De legalább van napközben is 1-1,5 óra szabadidőm, és tudom csinálni a dolgomat.

Amoré, Judit! Jobbulást Nektek.

Hőemelkedésről! Állítólag nem kell csillapítani, mert az immunrendszer természetes reakciója a betegség ellen, ezzel termeli az ellenanyagot, hogy a szervezet legyőzze a betegséget. Csillapítani csak a lázat kell, ha 38 felett van.
Ha vírus okozza a betegséget az ellen általában nem tudnak adni semmit az orvosok. Nálunk is volt, szerencsére nem lázasodtak be, és 1 hét alatt elmúlt.
Riddencs! Úgye jól tudom? Te erről biztos többet tudsz, kérlek javíts, ha rosszak az infóim.

Hozzátápi! Már én sem tudom követni a dolgokat, mindenki mást mond. Én is használok egy táblázatot, ott pl, már lehet adni narancsot, citromot 7 hónapos kortól. (nem tudom csatolni, de majd próbálkozom.) De most beszéltem egy kolléganőmmel, ő is össze van zavarodva. Még szoptat (10 hónpos a fia) és nem ehet k betüs kajákat, mert puffasztja a babát, de a gyerek, már ehet karfiolt, kukoricát. Akkor hogy is van ez?

Anny! Gratula a fogyáshoz! Nagyon irigyellek.
Megyek a héten karácsonyi partira, persze ki kellene üöltözni, csak nincs mibe, és ezért nem akarok megint 10 ezereket költeni. Hát maj csak találok valamit, amit fel tudok venni.
Vovanda! A leirásod alapján tartok tőle egy kicsit, mert már ki estem a körforgásból, és nem biztos, hogy most ott a helyem.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Köszi Lányok a sok hőemelkedéses és narancsos infot :D
A táblázatok mondjuk szerintem csak irányadóak, mint a könyvek is. Átgondoltam és nem adok még Milcsinek narancsot, de csak a refluxa miatt. Mert a narancs savas és azt visszabukni nem lehet kellemes...
Én senkit sem fogok megkövezni semmiért :lol: Sem a kávéért, sem a sztrapacskáért :lol: Enyém is kóstolt már sokfélét nyalogatás szinten -csak Milcsit érdeklik a kaják- és semmi baja nem lett tőle. Tudom, hogy mind jót akarunk a kicsiknek 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép

majd megnő megint most ez igy kényelmes be tudom magamnak 10perc alatt száritani nem kell időt meg pénzt pazarolni a fodrászra mert a seggig érőt én magamnak nem tudtam megszárítani vagyis ha igen 3óra :shock:

Kép

ez a kép netezés közben lenézek és a gyerek elaludt :oops: szép kis anya mi :oops: :lol:
hozzátápi----mindenki a maga elgondolása szerint meg arra halgasson aki véleményével eggyetért-mi is eszünk bánónt :D banántot meg már husit is a mi dokinénink régimódi imádom :D
rebe az biza gomba jázmincinek sokszor van és az elején elkapom ezzel a boraxal tehát csa azt kenem popsikrémet nem és 2nap eltűnik.
fanni remélem holnapra hőemelkedés se lesz.
alvás :shock: jó lenne rendszer de nálunk nincs sajna én igazodok hozzájuk cseléd lettem de nem bánom :D esti elalvással nincs gond viszont éjjel van,h 3kor esznek van,h 6-kor és vissza se alszanak van hogy 8 ig húzzák a szunyát :D

lanyané

lányom szája szilikonos :D
jajjmá nem is büszkélkedek amikám már hátról is átfordul hasra és már kicsit béndzsán de mászik20-30cm hernyómászás,jázmi is ami is hasból fölül jázmin úgy röhög közbe imádja ja és ha mondom sikitsál olyat sikitanak beszarunk-jézuska hozott kamerát állandóan vesszük őket :D

lanyané

banika! igazad van, nem lehet oket mindentol ovni, tenyleg nagyon nagynak nez ki a nappalitok

rebe! edesek a csajok, en is szeretem a feher-fekete kepeket, orulok hogy tetszik a program es koszi

binyek, fanni! koszi :D

lilli! koszonom en nem ismerek senkit akinek dec.13-an van szulinapja, de jo hogy tudom most legalab a tiedet :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Lanyané!
Az én hajam is valami hasonló lett, csak kicsit még rövidebb kiadásban. Majd megnő, egy darabig úgyse lesz időm fodrászhoz menni.

Megvolt a mai tiszteletkör, CTG volt és áramlásvizsgálat, minden rendben, csak a kis renitenskedőm nem akar még jó irányba fordulni.
Meg a szülőszobán láttam nagyon új újszülöttet (meg hallottam, ahogy kibújt). Olyan pirinyó volt és olyan aranyos. :lol:
vovanda

vanda, tonti! :P koszike

sotske! meg eszem oket :wink:

anny! jobbulast, de hatha mar nem is kel a jo kivansag :wink:

tonti! nagyon edes Anna es Alex meg kesz kis miku

Kép

demoniq13

Jó 11.36-ot :D

Ma Jázminomnak van hőemelkedése. Pazar. Bár nem lepődök meg. Mindig így van. Akár mi jelentkezik, betegség, fog, stb, Jázminon rendszeresen 2 nappal később mutatkoznak a tünetek.

Mariann! gratulálok! Nagyon ügyes kiscsajok! Ti is mindjárt fél évesek lesztek!

Nemis mondtam,hogy pár napja az 5 órai kelés után nem 7-kor kezdődik a reggel, hanem 8-fél9!!! Nem tudom marad e így, de örülök enneka pár napnak is. Írtó sokat számít nekem kipihentségben.
Vendég

Amonre!

Jaj, de rossz lehetett, jobbulást!

Tonti, Fanni, szerintem Spanyolországban, azért lehet narancsot enni, mert az ott terem, ott szüretelik a fáról, nálunk meg ugye, kamionokban hozzák és mindenféle vegyszerrel kezelik a héját és félig éretlenül szedik le, hogy útközben megérjen. A banánnal is ezért kell óvatosan...
Mondjuk mikor Liló először evett narancsot, tiszta seb lett a popija tőle, mostanában meg eszik a mandarint, narit és már nincs baja, egy-két hete kezdtük el újra...

Ma voltunk doktornéninél már jobban van a Dorci, jobb oldalon van még egy kis cucc a tüdején, szerdán reggel megyünk vissza és eldöntjük meddig kell még hörgőtágítani. Lili is tüsszög, kicsit köhög, még nem csúnya, de neki is el kellett kezdeni az antibigyót, hogy ne keveredjen bele jobban. Hiába egy légtér :roll:

Judit

jucicuki

binyek! nagyon jo ez a kis takaro :D

szanet, andi, ancsi, judit! koszonom :D

lilli! SOK BOLDOG SZULINAPOT A BABAKNAK!!!!!! :P :P :P :P :P :P

judit! kuldok sok gyogy puszit Dorkanak :D

amonre! nagyon sajnalom, remelem javulni fog az inmunrendszer minnel hamarab

fanni! nekem doki aszt mondta hogy a popsi meresnel le kel vonni egy 1/2 pontot es csak 38 foknal kel lazcsilapito, remelem el mult kozben

anny! en maci evo vagyok, olyan edik hogy rogton be kapnam
:P :lol:

Kép

demoniq13

mariann! koszonom es nagyon ugyes vagy (-4kg) es szepek mind harman, nagyon edi a kis alvo nettezo

tonti! remelem jol aludtatok es hogy el tunt takony neni :wink:

vanda! kerunk kepet, szoritok kocsi ugyben :wink:

judit! sajnalom :cry: , jobbulast

Kép

demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: