Adri! Ha neked is 94 cm akkor ugyanakkora, mint az enyém... most énis 66 kg vagyok...
Marynek énis akartam irni, hogy abszolút nem látszik a 90 kg, és nem is olyan óriási a poci, úgyhogy no para, teljesen jól nézel ki!!!
És egyébként is én megfigyeltem, hogy ebben a topicban csak csini kismamik vannak..

ohh, a szerénység csak úgy ordit rólam...

egyikőtök sem túlsúlyos, sem kövér... egyébként is próbáljátok tudatositani magatokban, hogy nem hétköznapi állapot a terhesség. Növekszik egy manó bennünk, aki mindenkire más hatással van. Van, aki többet szed fel, van, aki kevesebbet! Alkat kérdés, de korántsem mindig számit a kilók száma. Most nézzetek meg engem... még mindig úgy néznek rám, hogy: biztos, terhes vagy? Nagymamám még mindig: husikám, olyan vékony vagy, adj már annak a gyereknek rendesen enni.... stb.stb.... és több eddig mint plusz 10 kiló ami feljött.... de magasról lesz@rom! Bálna még nem vagyok, nem is leszek, és a baba jól van, ez a lényeg. A fogyókúra még ráér majd a szoptatás után!
A pasijaink igy szeretnek, ahogy vagyunk, pocakkal, kisebb plusz súllyal (amiből a szülésnél kapásból lemegy jópár kiló) és akkoris szeretni fognak, ha még feljön pár kiló....
No, most aztán jól megaszondtam!
Emi! Nincs senki, akit szivesen látnál magad mellett? Barátnő, más családtag? Nem csak apuka tud sokat segiteni... ha van, aki közel áll hozzád annyira, hogy ott legyen, akkor kérj meg rá mást, ha ő teljesen hajthatatlan... vannak olyan pasik, akik valamiért nagyon elhatárolódnak attól, hogy bemenjenek a szülésre. Sokan meg sem tudják mondani miért.. egyszerüen nem. Sajnállak, mert biztosan nagyon rossz érzés lehet és ilyenkor triplán érzékeny az ember (én egy érzelmesebb lassú számon gond nélkül bőgőrohamot kapok)...
teljesen normális, hogy kicsit magadba fordulsz néha... ez nem kóros, ne félj!!!