Szivvi!
Eddig semmi gáz nem volt a km-ekkel. Igaz, most legutóbb egyhuzamban már csak Brassó-Pápa lett lezavarva, hát az sem épp itt a szomszédolással felel meg, de bírja Gréta. Asszem nővérei bekódolták a kis kuckót, s ő vette az adást. Mi már csak ilyen nyüzsgős family vagyunk. S kezdje ám időben, hisz ha kibújik, akkor terveim vannak vele, megyünk ám sokmindenhova.
Igaz, most nem tudom eldönteni, hogy május végén merjek-e még egy Mo-i utat bevállalni, apának még nem is szóltam erről. De asszem majd max 3 hét múlva kiderítem. Ja, meg függ az is, hogy holnapután mit hallok dokinénitől. Remélem semmiféle fenyítésben nem lesz részem.
Rájöttem arra is, hogy a kis műanyag kád, amiben lányaim pici korukban fürödöztek, már nincs használható állapotban. Uhhó azt is kell vennem. Az utazóágy az föltétlen kell, mellszívónál még gondolkodom az elektromosban, s azért teljesen nem töröltem a listámról a hatalmas, felfújható kerekű babakocsit sem. Szal lehet, hogy azért mégiscsak elmegyek egy bevásárlókörútra. Nem tom. Dokinénit nem is akarom megkérdezni ezen ügyben, mett tuti nagyobb az esély a leszavazásra (már puszta kényelemből is), mint arra, hogy elengedjen. Anno ezért nem voltunk apjukkal az eltervezett nászúton, mett kikértem a dokker véleményét. Aztán téma halasztódott kerek egy évet.
Ja, amúgy Szivvi - hova készülsz menni? Nekem még 10 hét s egy nap van hátra. Ebből szívesen lemondok a 10 hétről