A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Gabo!

Kívánom, hogy jó élmény legyen a 4D és hogy "minden akaratod teljesüljön"
Védőnő meg hát...olyan amilyen...valahogy majd csak el tudom viselni, nem???

Emi!

Pocakról köszi a nyugtatást!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szöszi!

Gratula a kocsi eladáshoz, ügyik vagytok! :lol:

A viszeresedéstől én is tartok, mert a bal lábam estére le akar szakadni. Próbálok sokat felpócolt lábbal pihenni, sétálni, sokat inni, de estére fáj, húzodik. Tegnap vettem vadgesztenye kivonatos krémet, remélem beválik,ha nem kipróbálom a Medhirudot. Félek ha tovább hízok, kijönnek a viszerek. :shock: :(

Kép
adri0422

Sziasztok Lányok!

Olvasgatlak Benneteket már egy ideje, és szeretnék csatlakozni Hozzátok!
Május 26-ra várjuk a második babánkat, aki úgy néz ki, hogy kislány lesz.
Van már egy 2 éves csajszink, Lili.
Ha minden igaz, akkor a Sote II.-n fogok szülni, Kisfalvi doktornál.

Emi!
Én a lánykámat eda nélkül szültem, hála istennek nagyon gyorsan és könnyen, kb 4 óra leforgása alatt megvolt. Eszembe sem jutott volna, hogy kérjek fájdalomcsillapítást, bár nem is adtak volna.
Kívánom, hogy Neked is könnyű és gyors szülésed legyen, reméljük a Lilikre kivétel nélkül érvényes, hogy ilyen könnyen jönnek :) :wink:

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!

Gabi

KépKép

KépKép
gabcika

Szia Gabcika, Xsara! üdv.nektek!

Szösszenet!

Látom, ez a tábla árprilisi mamáknak van, nem tudod, májusi tábla van-e itt, valaki csinál-e?

Kép
blani28

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:05-kor.

Kép
1bambi

Bambi!

Én mint tp-s nagyon örülök, hogy amellett döntöttem, hogy itthon leszek. Sokkal jobb, mint dolgozni. Már én sem bírtam akkor az állandó üldögélést...áh tuti bediliztem volna ha nem megyek tp-re.
pedig sokat gondolkodtam rajta...menjek? Ne menjek?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabi, üdv. köztünk!

Bambi, köszi, amit az ágyneműről írtál. Képeket nem tudom mikor tudok feltenni. Még sokára lesz kész a babaszoba. :? Vagy az uh-ra gondoltál? Nemsokára megyünk megnézni, de itt nem adnak képet, csak videóra veszi fel a doki, ha viszek kazettát. (2 D-s) A 4 D-s uh csak februárban lesz.
Nem tudom, hogy a mentőt ki lehet-e hívni. Szerintem igen, de hogy oda visz-e ahova kéred... :?: :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Blani28!

Csöppke csinálja a májusi táblát.
küldj neki privit, bizti szívesen bevesz téged is! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabi!
üdv.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én már régóta tp-en vagyok, már novembertől. Nem akartam kockáztatni, hogy felszedek valamit. Iskolában tanítottam, naponta többszáz gyerekkel volt dolgom.Mindenki azt javasolta, hogy inkább maradjak otthon, jön az influenzás időszak, a bárányhimlő... Eleinte lelkiismeretfurdalásom volt, de aztán beleszoktam. :D :oops: :D És jól érzem magam. Később amúgy is el kellett volna jönnöm, pár hét múlva, mert a doki ágyba parancsolt, a méhszájam miatt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

Én is novembertől vagyok táppénzen! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci!
Ma töltötted be a 25. hetet! Gratulálok! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!

Köszi. Bár nem tudom, hogy a vonalzó miért így számolja. Úgy tudom, hogy kedden váltom a hetet.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Megint alig tudtam visszaolvasni, ismét kirándultam gazdagrétre (és integettem Szöszinek, aki nem integetett vissza) :lol: anyáékhoz....

Bambi! Simán csatlakozok a klubhoz, sőt, vállalom az alapitó szerepét, én olyan piszkálható vagyok úgyis... :wink: :lol:
Mentőt nyugodtan hivhatsz, ha elindul a szülés és ha mondod, hogy van választott kórházad, akkor oda fog vinni!!

Katavirág! A katarzisról annyit, hogy amikor Atis kijött, nemhogy katarzis nem volt, semmi... fingom nem volt róla, hogy egyáltalán hol vagyok... amikor Barnus kibújt, na az katarzis volt... mert végig éreztem, hogy én csinálom, és éreztem, hogy hol tart éppen, sokkal követhetőbbek voltak az események... valami őrületes boldogság lett urrá rajtam, mikor a hasamra tették... (ezt sajnos Atisnál egyáltalán nem éreztem) ha ezt hivják katarzisnak, akkor megvolt EDA-val is :wink:

Pociméret: 94cm a körfogatom... :oops: még mindig törpipocim van... :lol:
Vendég

Bambi - Ajajjj .. akkor hozzád került véletlen valakinek a 2 gyerkőce? :lol: :lol: :oops: :oops: Mindjárt megnézem kitől csúszhatott át :D Sokan vagyunk :D

Adri
- A visszeresedéstől nem kell megijedni .. inkább hamar orvosolni ;) De látom már te is beszereztél kencéket :D Mondd majd, hogyan válik be .. mert ha nekem ez nem használ tartósan, akkor én is váltok :D

Blani - Csöppke intézi a májusi táblát .. én már ezt is összezavarom annyian vagyunk :lol: :lol:
De már rég láttunk májusit, mert sokat tanul Csöppke mostanában :)
Ha jön, tuti tesz fel :) ;)

Kép
szösszenet

Nah - akkor remélem így jó lesz :)
Bambi, egy olyan tagtól csúszott át két gyerkőc, akit töröltem, mert kb az első hetek óta nem hallunk felőle ..
De nemsokára ismét fogok ritkítani .. mert ennél kevesebben vagyunk szerintem :roll: :roll:

Kép

Kép
szösszenet

Nnna fotóztam... töltöm a képeket...

elkezdtem visszaolvasni 5 oldal!!!

Veletek egyszerűen nem lehet lépést tartani!!! :)

Addig is...
fájdalomcsillapításról
Emi
Én egyáltalán nem akartam gerincérzéstelenítést. A gázt kipróbáltam volna, de az nem volt, csak bódító szurit kaptam ami jól esett.
Végighallgattam a dokim előadását a gerincérzéstelenítésről... szerintem sok maminak elvette a kedvét, igaz nekem addig sem volt... a hideg kiráz a gondolattól is hogy a gerincembe tűt szúrnak... brrrr.
Elvileg nem jár fejfájással, viszont nagyon gyakran rosszul adják be és ugyanúgy erős fejfájás kíséri meg egyéb problémák... olykor viszont előre lendítheti a szülés folyamatát a tágulást (én ebben az egy esetben egyeznék bele)

A fájdalomcsillapító szurit, én csak bódítónak hívom mert ez jobban kifejezi a hatását.. viszont nagyon ajánlom, de ne úgy készüljetek rá, hogy csillapítja a fájdalmat mert akkor csalódás lesz, csak elbódít, mintha kicsit berúgtál volna... nekem tetszett ez az állapot sokat segített rajtam. Mi úgy vajúdtunk, hogy fájások alatt férjem a hónaljam alatt tartott én teljes testsúlyommal rá nehezkedtem. Ezt a pózt amúgy nagyon ajánlom, mert így gyorsul a folyamat a baba ügyesen be tud helyezkedni a szülő csatornába és segít a gravitáció is. (másnap férjem a zuhanyrózsát sem bírta felemelni :) :) :) :) )
Ami viszont nagyon fontos a ti hozzá állásotok... a fájdalmat várni kell és befogadni mint egy jótékony segítőt, így saját hasznotokra fordíthatjátok, ha féltek tőle, elutasítjátok sokkal fájdalmasabbnak, kilátástalanabbnak fogjátok megélni. Ha sikerül a fájdalommal "jól bánni" belekerültök egy módosult tudatállapotba ami magával ragad és fantasztikus élmény lehet a szülés. Nekem így volt.
Amikor már azt éreztem, hogy na innentől már nem bírom tovább az adott erőt, hogy akkor minden bizonnyal vége is lesz... és igazam lett jöttek is a tolófájások.

Biztos a ti kórházatokban is vannak egyéb fájdalomcsillapító módszerek... szerintem a gáz is jó lehet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem, szösszenet köszi az infót. Majd akkor irok privit csöpkének

Kép
blani28

szöszke,
köszi :lol: :lol: :lol: ja, kell segíteni menni ünnepelni az eladást? :lol: :lol: :lol: de a bevétel elköltésében is segítek, ha gondolod! :lol: :lol: :lol:
Bocs, ezek a tomboló hormonok!!!Most nagyon jó kedvem van... :lol: :lol: :lol: Férj hatalmas csokor vörös rózsával állított haza. Én meg csak néztem és azt kérdeztem, hogy: miért? ma hányadika van?
Pedig szokott "csak úgy" hozni. és ma semmilyen dátum van...Vagy Szöszi, mikor is van a szülinapotok????

JEZSEK ÉS TÖBBI ELVESZETT, HOL CSAVAROGTOK????UGYE MINDEN OKÉ VELETEK???UGYE CSAK LUSTÁK VAGYTOK ÉS MINDEN NAP ITT OLVASGATTOK????

Üdv.:1Bambi

Kép
1bambi

Bambi, a mentő az ügyeletes kórházba visz...én ezért mentem taxival...

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Az utolsó két oldalt már nem olvastam végig, mert elfelejtem mit akartam írni :)

Baross u-4D genesis: Én vagyok olyan szerencsés, hogy mindkettőben voltam, először a Baross utcában és most a genesisben. Meg kell mondjam, ég és föld.... A baross utcai sem rossz, onnan is jó élménnyel jöttün kel, de a 4d genesis kb 100x jobb!!!

A baross utcában 20 perc volt 1 kismamira, és ha nem fordult a gyerek, akkor nem fordult, és kész. A Genesisben 1 óra van egy mamira, ha nem mutatja a baba magát, adnak csokit, kávét, kólát, lehet sétálni, rádérnek. Mi 1 és 1/4 órát voltunk benn, és majdnem sírtam a végén, annyira meg voltam hatódva az élménytől is, no meg attól hogy mennyire rendes volt a hölgy. Szóval mi a Genesisbe megyünk legközelebb is :)

EDA-nem EDA: Én elsőt azzal szültem, a másodikat anélkül. De ezt már kiveséztem egyszer itt :) Azt hiszem még a szüléstörténeteimet is betettem már :) A lényeg hogy ha hagynak sétálni/pisilni/inni/enni, akkor nem kell nekem EDA. pedig oxitocynnal szültem mindkettőt. A Bajcsyíban sincs EDA egyébként.

Ágynemű: Mivel varrógépet kaptam karácsonyra, ezért megpróbálom saját kezűleg. Csak jussak el anyagért :)

Most ennyi maradt meg :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
én sem tudok most viszaolvasni, pedig délután teljesen naprakész voltam a topikból...sokan vagyunk :D
Most csak egy link, amit a bookline-on találtam, de talán sima könyvesboltban is van:
http://bookline.hu/control/producthome? ... &type=1000
Bár ez nem igazi babanapló, de lehet, hogy érdekes (én nem forgattam, csak a bookline-on megakadt rajta a szemem.)
Mindenképpen fogok írni a fájdalmas szülésről :wink: csak nem most, mert ahhoz nincs elég nyugi itthon ilyenkor. Bár éppen a férjemmel játszik a két gyerek tűzoltósat, de ez messze nem az a csend, amit egy ilyen téma kíván (tőlem legalábbis).
Addig üdv,
Nuska+ (27+5)
nuska1

bambi
De kértem számlát... elvileg el lehet számolni az egészségpénztárnál... csak nekem lehet nem is olyan van... :) no majd kiderül..

Átböngésztem legutóbb az 56-os rucikat... elég kevés rugi volt... azért is vettem a Tescoba (ugyanis legutóbb kaptunk kölcsön is amit most nem szeretnék) ....közben a képek emlékek alapján egy csomó ruci beugrott, hogy ez sincs meg meg az sincs meg... erre újra áttúrtam a szekrényt és találtam egy újabb zsákot.... Háááát kiderült annyi ruha van, hogy mindet rá sem tudom adni mert hamarabb kinövi:
Íme a lista:

Rugik:
-14db hosszú újju Y-pamut rugi
Kép
-2db ujjatlan bebújós pamut rugi
Kép
-5 db lábfejnélküli pamut rugi
Kép
-5db plüss hosszú újjú rugi
-3db plüss ujjatlan
Kép

Bodyk
-7 db hosszú újju ebből 3 db átlapolós
Kép
Kép
-7db rövid újju
Kép
-3 db ujjatlan

Rékli
-3db hosszú újju
-3 db rövid újju
Kép

Egyéb:

-4db napozó
Kép

-6db kabátka
Kép
Kép

ezt a kettőt anyum kötötte most Karácsonyra Andoromnak... szerintem olyan szépek! :)
Igaz végülis ezek nagyobbak, majd keresztelőre épp jó lesz...

Kép
Kép
-4db kisnadrág
Kép

-8 db sapka
Kép

Kép

-5 pár cipő
Kép

-egy zacskó zokni

Kép
Kép
Kép
mamacka

No és Andorbaba
ill pézsmapocok... :)
Kép
ez meg a sima uhu profilból annyira hasonlít Áronra! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

bocsi a hosszú úkért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szöszi
Gratula az autó miatt.

Ollem
A hasméret nemcsak kövérség függvénye.... van aki egyszerűen elöl hordja a pocakját azok általában könnyebben is viselik a várandóságot.
Nekem is nagy pocakom van és nem is voltak derék gondjaim rajtam is mindig szörnyülködnek igaz a védőnőm nem, az egy angyal, annyira szeretem... mindig megdicsér, hogy milyen csini vagyok, meg hogy pont jó a pocak a súly és egyebek, pedig azért Áronommal híztam 15 kilót ami mellesleg szerintem nem sok még pont határ, de vannak védőnők akik ezen már kiakadnak és össz-vissz hetet meg nyolcat engednek...

no olvasok tovább vissza...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kíváncsiságból lemértem a haskörfogatomat, 94cm! :shock: :D :lol: :roll:
Igaz nem tudok viszonyítani, hogy mennyit nőtt, mert eddig még egyszer sem mértem le. Ugyan mekkora lesz a végére? :roll:

Kép
adri0422

Szofi
Eddig nekem is hatezer volt... most emelték Januártól nyolcra... :(

kata
Érdekes... nekem meg pont a vége nem volt már vészes akkor már az ember dolgozik, tevékeny... nem csak a passzív fájdalom van...
Én fontosnak tartom ezt a fájdalmat az anya-gyerek kapcsolat szempontjából is. Sok esetben problémák adódtak a kötődésben mivel az anya nem élt át fájdalmat, nem is ragaszkodott annnyir a a gyerekéhez. De ez abban az esetben is kialakulhat ha az anya túlságosan megszenvedi a szülést így vannak esetek ahol áldásos az érzéstelenítés...

Én mégis arra bíztatlak titeket, hogy ne féljetek, a szülés egy csodálatos élmény, érdemes átélni, csak pozitív szüléstörténeteket olvassatok, ne engedjétek magatokat megrémíteni. Az emberben alapból is van félelem az ismeretlennel szemben...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Igen, nekem meg kicsi hasam van de marha rosszul viselem a pocakosságot. Sokan megkérdezik, hogy ugyan, mit nyikorgok annyit, hogy itt meg ott fáj... mert persze azt is nehezen hiszik el, hogy picipoci ellenére ugyanakkora babát hordok, mint más velem egykorú kismami, akinek lehet, hogy kétszer ekkora a pocija és mégis jobban viseli, mint én.... :oops:
Vendég

Mezsó
Ez a vesetágulat tudtommal elég gyakori probléma! Ne aggódj!

Szibi
:lol: :lol: :lol: :lol:
Aranyos vagy! :)

Nagyon szép dolgokat tettetek fel de a 20ezer tényleg marha sokkk
:shock:

Gumimaci
Szerintem pont, hogy szép, harmónikus, ha ugyanojan a babaágy drapéria mint a függöny!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem sose mért a védőnő pocakkerületet és én is mindig elfelejtettem, pedig most érdekes lenne összehasonlítani...
Már lassan nekem is el kellene menni a védőnőhöz... még csak egyszer voltam. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kismamik és pocilakók!

Énis régóta olvaslak benneteket de most már irok is..csatlakoznék ha van még befogadás :)
Én májusi kismama vagyok 13.ára vagyok kiirva..kisfiunk lesz az első bébikénk és Máté lesz a neve.
21 éves vagyok és házas julius óta.
Én a Győri Petz Aladárban fogok szülni..másik megyében mint ahol lakom..és nem kell fizetnem azért mert nem az az illetékes korház.Az orvosom ott praktizál és igy oda tartozom.
mivel leiden mutációm van (trombofiliára hajlamos vagyok vagyis könnyen kapok vérrögöt a lábimba stb) ezért terhesség és szoptatás idején mindennap véralvadásgátló injekciót kapok.
egyébként minden más rendben van velünk..Máté gyönyörű baba itt van egy 18. heti UH videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=odAAVPi2AY8

Mostantól szeretnék rendszeresen ide is irni..de ti rengeteget irtok :) :)

Ollem: sajnálom a védőnös problémád én a te korházadba tartoznék de inkább a győri melett döntöttem és onnan választottam dokit is...vmiért komárom nekem nem szimpatikus pedig 21 éve énis ott születtem.

és már nem emlékszem ki tette fel a linkeket a babakelengyékhez de sokat segitett...

jah és örömmel látom hogy már ennyi idősen vásároltok meg rendezkedtek be...én még nem mertem venni semmit kivéve a babakocsit mert az épp akkor volt aktuálisan jo áron...:)
szoval akkor lassan énis elkezdek vásárolni.

énis megmértem gyors a pocikörfogatom: 96 cm
58 kgrol indultam most 66 vagyok...

na igy elsőre nem is zavarnék tovább...:)
Vendég

Üdv minden új kismaminak! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bambi - Humorodnál vagy, látom :lol: :lol:
Örülök, hogy jó a kedv :!: :D :lol: :lol:
Az ünneplés eddig tartott .. láttam a párom vagy 1,5 órát ma :? már ment is próbára .. majd 11 körül érkezik :(
Az elköltés meg roppant egyszerű .. ugyanis venni kell másik autót, mert párom az enyémet használja, amibe nem fér el .. és a zenekart nem tudja vele vinni .. még jó, hogy tavaszig nincsenek vidéken koncertek ;) :)
Emellett pedig ki kell csengetni a szülést, kifizetni 1 hónapra a járulékomat a cégnek, aki bejelent magához (40ezer) és venni egy raklap holmit a babának .. szóval nagy dőzsölést nem csapunk .. sőt .. igyekszem nagyon okosan beosztani a dolgokat :)
De nem panaszkodom .. mert ha összejön a GYED-em, akkor elég bíztató lesz a havi "bevételünk" :D

Mamacka - Ez aztán ruha-mennyiség :D :lol: :lol:
Nálunk közel nincsen ennyi egy méretből .. lesz még mit venni .. :roll: :roll:

Adri
- Akkor még a haskörfogatunk is hasonló :D Most mértem le .. 93cm :D (Karácsonykor kereken 90cm volt)

Kép
szösszenet

És hoztam pocakfotót - még nagyon friss :D
Betöltött 28 hét :lol: :lol:

Kép

Kép
szösszenet

Szöszi
Ennyi nem kell... ez rengeteg... :oops: :oops: :oops: :oops:

csini vagy!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szöszi!

Akkor tényleg hasonló a hasméretünk, bár TE 1 héttel előttünk jársz. :lol:
Nekem a köldököm teljesen kint van. :shock: Neked is kijött?
Kenem a hasam vadul, asszem ezentúl most már reggel és este is, mert ha most ennyit nőtt, mi lesz később... És most jön csak a java, mert most már jobban nő Lili, meg hízik is. :lol: :roll: :D

Kép
adri0422

Adri - A köldököm reggel bent van, és estére ha teleeszem magam, akkor van vízszintben :D Kifelé még nem indult el .. de szerintem hetek kérdése .. Most pll. jól televagyok .. alig bírok mozogni, és pont nem jön ki .. de egy kicsit nagyobb lenne a pocim, akkor már kitüremkedne .. furcsa lesz megszokni :roll: :roll: :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Bizony .. most jön csak a java :shock: :shock:
Nem tudom elképzelni, ez hova tud még nőni .. már így is döbbenet a fotót látni magamról .. a tükörben nem tűnik ekkorának :lol: :lol: :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak pénteken .. mekkora már Alíz :D :D

Kép
szösszenet

Szöszi!

Gratula a a 28. héthez!!!! :D :D :D

Csini vagy nagyon, de most már a TE hasad is látszik ám. :wink:
Így kép alapján kb. ekkora az én hasam is, és még a formája is hasonló.

A múltkor drága férjem megkérdezte, hogy még fog nőni a hasam?
Mondom persze, most fog nőni csak igazán. :lol: :lol: De olyan jó, mert még mindig nagyon tetszem neki, ilyen nagy hassal is. :lol: :D :D

Kép
adri0422

Köszi :)
Mutass majd fotót te is :) ;)
Persze, hogy látszik a hasam .. baj is lenne, ha nem látszana :shock: :lol: :lol: :lol:
Szerencsére az én párom is imádja a pocakot .. meg büszke, hogy máshova nem jöttek feles kilók :) Ezzel nem lesz probléma .. ha teljes az összhang, őszinte a szerelem, akkor így is a leggyönyörűbbnek fog látni minket a párunk .. :) Engem nap mint nap elhalmoz dícséretekkel, ami nagyon jól esik .. és bevallom, kell is .. mert nem könnyű első babánál szembesülni ezzel a test-változással .. döbbenet, mekkora vagyok :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok,
ha már mindenki hastérfogatot mér, én is lemértem gyorsan. Az enyém most 97 cm. De Lili mellett bennem van kb 10 db palacsinta is :) :) :)

Mamacka,
állítólag az én kórházamban gáz sincs... Bevallom, eddig úgy készültem, hogy kérek érzéstelenítést, de ha nincs hát nincs. Azért jó, hogy már most tudom, így legalább erre készülök.
Egyébként ez még a kisebb baj. A nagyobb az, hogy úgy néz ki egyedül kell megbirkoznom mindennel. A párom ugyanis kerek perec kijelentette a dokinál, hogy ő nem jön be. Ez nagyon elkeserít. Főleg azért, mert nem igazán tud érthető magyarázatot adni arra, hogy miért nem akar részt venni a gyermeke világrajöttében. Egy nagyon kedves kolléganőm felajánlotta, hogy bejön, de én nem akarok mással szülni :cry: :cry:

Na és akkor még rám mondják, hogy túlzásba viszem a ruha vásárlást... szerintem negyed ennyi 56-os méretű rucim sincs...
Arik a rucik és látszik, hogy nagyon jó állapotban vannak.

Lituka, Gabcika üdv kösztünk és gratula
Gabi, úgy legyen! Hozzon nekem és persze Lilinek is szerencsét a választott név :)

Kép
emi29

Szöszke,

Nagyon csini kismami vagy. Nem csoda, hogy a párod elhalmoz dícséretekkel.
Engem csak a párom nem dícsér meg :oops:
Úgy tűnik, neki annyira nem jön be a súlygyarapodás.....

Kép
emi29

Emi - Én emlékszem a képeidre, te is nagyon csinos kismama vagy, úgyhogy innen üzenek egy nagy EJNYÉT minden olyan kispapának, aki nem dícséri a párját .. :evil: :evil:
Én szerencsés vagyok az én férjemmel, mert nagyon empatikus személyiség .. aki naponta megemlíti, hogy nem lehet egyszerű ekkora pocakkal ..
A derekammal, a súlyommal .. mindennel kapcsolatban bíztat .. lelkileg ez nagyon sokat számít. Annyi erőt ad .. állítom ez is belejátszik abba, hogy a derekam ilyen szépen viseli az egyre növekvő terhet ..

Lányok .. nektek szokta a gyerkőc egy az egyben a húgyhólyagot rugdosni :?: :?: Nekem már pár hete rászokott erre .. de most, ahogy egyre növekszik .. megőrjít :evil: Most is benne tapos a húgyhólyagomban .. és ez nem kellemetlen, hanem kimondottan fáj!!! Ha párom itthon van, akkor le szoktam feküdni és ő beszél a babához .. akkor megnyugszik .. Én beszélhetek hozzá .. most is azt próbáltam, de nem érdekli .. folytatja a step-aerobic órát a húgyhólyagon ..
Valami ötlet? Fortély .. hogyan lehetne rávenni egy fordulatra? Ennél a gyomorszájam rugása is kellemesebb lenne .. :?

Kép
szösszenet

Szöszi!

Én is így vagyok ezzel a testváltozással. Furcsa, ahogy napról napra változok... :shock: Félre ne érts, imádok kismamának lenni, de mint a legtöbb nő híú vagyok, és szeretnék tetszeni továbbra is a férjemnek. :) Mindig kérdezem tőle, ha bálna leszek akkor is szeretni fog e. Persze, megnyugtat, hogy igen, és hogy én sosem leszek bálna, mert nem az az alkat vagyok. :roll: :D

Kép
adri0422

Emi, egyedül is végig lehet csinálni! Sőőőőt...anno sokan felajánlották, hogy bejönnek velem, de én mondtam, hogy senkivel sem akarok összeveszni azért, pl. mert elkezd csitítani egy fájásnál....Én mostanában kezdtem el gondolkodni azon, hogy lehet, hogy jobb lenne egyedül...vagy barátnővel (ha már én is bent voltam az ő szülésénél :lol: ). Szóval, az én párom blokkol, ha szenvedni lát...egyszerűen nem képes megszólalni...nekem meg arra van szükségem. (Megcsinál mindent, nem az a gond, amikor szinte folyamatosan hánytam, akkor ugrált körülöttem, cserélgette a lavórt, fogta a fejemet, de egy szót sem szólt...nekem pedig kellene a biztatás, de ő erre nem képes. :( Szülés közben meg nem igazán szeretnék az ő lelki békéjével foglalkozni.... :oops:

Kép
babyteve2

Jajjj, hólyagrugdosás nálunk is van egy ideje...elég gáz, hiszen szinte állandóan pisilnem kell amúgy is, így meg főleg....

Kép
babyteve2

Adri - Abszolut megértelek .. bennem is hasonló érzések dúlnak .. még ha tudom, hogy a pocakon kívül nincs is rajtam semmi plussz .. mégis nehezen szokom meg az állapotot ..
Pedig én is imádom a kismamaságot (az előző incidenst leszámítva :lol:) Az nyugtasson, hogy szülés után pár hónappal a régi leszel!!! ;) Én meg majdnem a régi .. ÉN + egy vágás :(

Kép
szösszenet

[quote="babyteve2"]J írta:babyteve2ajjj, hólyagrugdosás nálunk is van egy ideje...elég gáz, hiszen szinte állandóan pisilnem kell amúgy is, így meg főleg....

Akkor nem vagyok egyedül egy ilyen kis eleven rugdosódós babával :?: :D Ez bíztató .. de most nagyon kellemetlen .. le is fekszem vel picit -- hátha abba hagyja ... majd jövök ha sikerrel jártam ;)

Kép
szösszenet

Na jó sokat írtatok!
Szössz gratulálok a kocsihoz. :D Én is megyek ha akarod ne bulizz egyedül :lol: :lol:
Üdv az újaknak!
A régieknek meg csak annyit h elég legyen a haspanaszból :lol: Akarjátok tudni kié a legnagyobb? :? Az enyém most mértem köldöknél 97cm bár eddig sose mértem de ehhez képest a tiétek bakfitty :D :oops: Én sem eszem többet nem is értem mitől ekkora de tegnap felfedeztem a második csíkomat mire kifakadtam a férjemnek h így biztos nem fogok neki tetszeni mert még messze a vége és hiába kenem ha most ilyem mi lesz később :oops: :cry: Erre ő egyszerüen:"hülye vagy" :D Remélem most igaza lesz és bár a nővéreim is csíkosodtak azt gondoltam(én kis naiv)majd én megúszom.Úgyhogy nem csak a hasam méretével kell megbarátkoznom (az állandó beszólásokkal)hanem a csíkjaimmal is(pedig a csíkok kövérítenek :lol: )Úgyhogy légyszíves érezzétek át az én traumámat :lol: :lol: és aztán mérjétek a ti pocitokat :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: