Sziasztok!!!!!
Nem nagyon voltam netkozelben mostansag, elutaztunk husveti szunet, aztan egy jo kis influenza..........
Minden rendben van velunk, pocak novoget, meg a kisasszony is! Nem birtam ki persze ultrahang nelkul, es elmentem egy kozeli rendelobe, de persze meg is bantam, mert eleg bena volt a csaj, kb. 2 ora utan egy tok rossz kepet sikerult csinalnia a bebi arcarol, uh kidobott penz, legkozelebb majus 7 Praxis!!!!!
Nem olvastalak vissza Titeket nem tudom, hogy beszeltetek-e mar rola, de lesz a Szuletes Hete nevu rendezveny egy csomo varosban, nekem tokre tetszik egy csomo program, valoszinuleg egy csomora ellatogatok!!!!
Haskemenyedes.....Nekem mar marcius kozepe ota van, az elejen nagyon beparaztam, minden konyv mas ir, de a dokim csak a magneziumot mondta, es igyekszem azota tobbet pihenni es kevesebbet stresszelni.....Azert kemenyedik, de sajna meg nem maradhatok otthon egy honapig!!!!!!
Hetvegen egy kicsit utanaolvasok, hogy kivel mi van, mert most csak az elozo lapig jutottam, es lattam, hogy Esztora koroztetni akar, es gondoltam, gyorsan bejelentkezem!!!!!!
Szulesznoje mar mindenkinek van????? Nekem nagy nehezen tegnap sikerult talanom, de o mar az 1000. volt akit probaltam, mert julius vegen persze mindenki szabadsagon van..................
Mindenkinek jo hetveget,

igyekszem gyakrabban jelentkezni!!!!!!!!!!