Sziasztok,
Hu lanyok aranyosak vagytok hogy meg emlekeztek ram es hianyoltatok.
Akkor irok nektek.
Ari
Gyonyoru lett a lanyod mindig is szep volt na de most!!!!!!!!!! Es milyen ugyes.
Zafir
Gratula a szuleshez. Szerencsed volt, hogy ilyen konnyen ment tenyleg ritka sajnos nekem nincsenek ilyen elmenyeim mivel mindketto csaszaros volt

az elsot meg ertem farfekveses volt de a masodiknal szerintem csak a klinika gazdasagosabb helyzete dontott. Na mindegy tulvagyok rajta es en mar nem szulok tobbet.
Gyonyoru a lanykad. ne aggodj a szoptatas miatt. Nekem is rengeteg gondom volt van (bar mar nem szoptatok az en nagyetku fiammal. O is surun evett es nekem is mindenki mast mondott. Ennek alapjan kezdtem el hozzataplalni tapszerrel es ezert ment el a tejem is
Most biztosan maskepp csinalnam mar. Ezert ne hallgass senkire csak a szivedre. Ha kell neki a cici akkor szuksege van ra. Ugyis raerzel mikor ehes igazan abbol hogy hogyan szopik. Ha nm ehes vagy szomjas akkor meg vigasztalast is nyujt neki a cici. Olyan pici o meg. Persze ehhez ido kell. Majd olyan ket honaposan mar szerintem alakithatod a kajalas rendjet de van ismerosom aki mindharom gyereket akkor szoptatta amikor nekik jo volt. Igeny szerinti szoptatas. Neked kell dontened, hogy melyik jo neked, ido es segitseg kerdese is ez szerintem. Ha van segitseged konnyebben megy de ha nincs akkor bizti jobb ha kialakitassz egy bizonyos idohoz kotott szoptatast.
Azt hogy egy vagy ket mell szerintem az is eldonti, hogy hanyszor szoptatsz egy nap. reggel peldaul nekem mindig eleg volt az egyik, hiszen ekkor tele van tejjel de estefele es este mar kellett a ketto.
Eloszor csak elotej van ezt mar biztos te is tudod ra kell teriteni, hogy jol kiuritse a cicidet igy jobban termelodik es persze jobban jol is lakik a lanykad.
Elnezest nem okoskodni akartam csak leirtam az en peldam.
Nagyon jo babazast kivanok neked. Az enyem tegnapelott volt 10 honapos de reg is volt. Ez a szoptatas dolog meg egy nagyon fajo pont maradt mert mindenki hulye tanacsait kivetve csak ot honapig voltam kepes szoptatni pedig ugy szerettem volna meg.Na mindegy!
Agi
Ne aggodj a felkelesek miatt. Ez lehet szomjazas, (ehseg) az enyem nyolc honaposan hagyta el az ejjeli evest, meleg, fogzas stb.
Es a kelest meg csak par hete. De o gyakran felsir meg ejjel. Bar nem kel fel, altalaban visszaalszik cumival vagy jobb esetben almaban sir

nem tudom miert, de mar huzza a lobort este 9-tol altalaban reggel 7-ig.
Nem panaszkodom hat.
Szerintem ez idoszakos minden babanal.
Anyos-jo nagyon.
En orulok mert olyan jol elvagyunk. Meg olyan erzesem van, hogy inkabb felnez ram. Magyar, ket gyerekes, dolgozok, ellatom a haztartast, gyereket es csak ritkan kerek segitseget. De akkor szivesen ad. Es nem ad tanacsot, hanem tenyleg o kerdezi, hogyan csinalja ez igy megfelel-e stb. Bar neki is vannak maniai, dehat kinek nincsenek. A poen meg a kovetkezo.
O marmint anyos julius 25-en szuletett, elso fiam Matthieu julius 26-an es most Balazs julius 27-en. Jo mi???
Korkulonbseg: en is ket vagy legfeljebb harom evet szerettem volna, sajnos 6 lett belole, egyszeruen nem estem teherbe elotte. Abbahagytam a tablettat amikor Matthieu ket es fel eves volt es csak harom evre ra estem teherbe
Ez szerintem egy kicsit sok. Sok mindenbol kimarad Matthieu es szerintem bar irto jo a viszony kozottuk ha a kicsim eppen jokedveben van, de akkor is latom, hogy sok. Szerintem is a ket harom ev az idealis, elotte nehez az anyukanak utana meg a gyerekeknek az osszeszokas. Bar ez csak sajat velemeny es szerintem a szulokon is sok mulik.
De nem lehet kettevagni magunkat es neha bizony erzem hogy nagyfiam neheztel ram mert eppen nem tudok focizni vele mert eppen szar ido van es a kicsi beteg tehat benn maradunk vagy stb,stb. Bar azert ezek a kisebbik dolgok altalaban jol kijonnek.
Gabocica
Levi igazi kis stramm ficko tenyleg. Nem olvastam csak feluletesen, jar mar??
Miket fozol neki, neked nincs neha olyan erzesed, hogy mindig uazt fozod?? Irj nekem recepteket ha van idod es kedved jo??
Masik dolog, te nem felsz neki darabosat adni? Eszik mar, elkezdted? Balazs imadja a kenyerveget, piskotat(patikai), de ha lenyel egy nagyobb darabot en lehetoseget sem hagyok neki, hogy o maga probalkozzon, azonnal a szajaban termek es kikotorom a darabot. Ez persze mindig hisztivel vegzodik, de hat en annyira felek, pedig meg nem fuldoklott. A dadam meg mondja, hogy amikor nala van, mar a husit is darabosan szopizza. Ez olyan rossz nekem, hiszen tudom hogy szereti, de egyszeruen feltesbol inkabb nem adom oda neki(peldaul kenyerveg) pedig neha ugy sir erte!
Hiaba volt mar az elsovel tapasztalatom a hat ev itt is visszaut latjatok, egyszeruen rettegek es remkepeim vannak, hogy megfullad. Hulyeseg pedig nem??
Rolunk;
Jol vagyunk mar majdnem 10 kilo es 74cm
10 honapot toltotte tegnap elott.
Kb ket hete felall mindenhol ugyesen kotor harom labon

mindenhol, mondja, mama, papa, lampa, szsssza(szia) tya(talan kutya) bar ha kerdezem tole hogy csinal a kutya olyan edesen "ugat" es ha kerem a dolgokat ideadja. Ugy meglepodtem ma; csak viccbol mondtam neki, hogy add ide a cumidat-es a 4-5 targy kozul kivalasztotta a cumijat es ideadta

majd megettem bar szerintem csak szerencses valasztas volt??
Imad enni, mindent megeszik (meg) amit fozok zoldseg gyumi stb.
Meg is latszik rajta.
Megprobalok feldobni par kepet utana meg eldugulok remelem ertheto amit irtam sietek.
Aniko