A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Mi mikor kerülünk sorra? :)

Little!!!

Sajnálom....de ne legyél (legyetek) depisek.Tudom ez közhely, de annyi sok dolog van , amitől ez elmúlik.

2 barátnőm is van, akik akartak babót.Az egyiknek rá is ment a házassága, mert már káliba jártak.Az egyik elvált, és most boldog családanya, a másik, amikor belekezdtek egy üzletbe a férjével, akkor jött a törpe.

Szóval én azt mondom, tudják odafent, mikor kell jönniük :wink:
vedresandi

Andi! Tudod a lelkem mélyén tudtam, hogy nem fog sikerülni ez a hónap, mert éreztem, és a sok vérezgetés is arra utalt, hogy még nem állt helyre a szervezetem a vetélést követően. Csak az ember mégis bízik a csodában. Viszont azért is írtam, hogy az egyik szemem örül, mert érzem, hogy ha most összejött volna, akkor csupa aggódás lett volna az egész terhességem, mert érzem, hogy a szervezetem még nem tökéletes, egy kicsit megzavarodott. Biztos vagyok benne, hogy ezen agyaltam volna állandóan. Talán jobb lesz így, hogy helyre állnak a dolgok és tiszta lappal indítok egy normális ciklust követően!
Vendég

Little!!!

Természetesen ezt Te érzed.Egyet értek veled, de ha megjön, azt is értem, a lelkünkben ilyenkor mi zajlik :lol: :lol: :lol:

Én ha megjön a jövő héten, titokban bizos legörbül a szám :cry: , de megyünk tovább.Nem aggódom, mert tudom, hogy jönni fog a kis pötty, érzem.
vedresandi

andi,
hű én az ilyesmihez nagyon hitetlen vagyok :oops:

vándor,
üdv itt :wink:

little,
nem vagy önző,ha most megjön nekünk is szünet lesz :cry: :cry: :cry: és ha erre gondolok még depisebb leszek de akkor sem engedek :roll: úgyhogy mi meg májusban folytatjuk vmikor :?

és hát hogy szebb legyen a napom és már totál idióták érezzem magam kezd erősödni az lh tesztem :shock: :shock: :shock: :shock: ma 3at bírtam csinálni eddig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nem volt az utolsó :twisted:
Vendég

Gigi!!!!

Nem legyél hitetlen.Ki van ez már találva.... :roll: :lol:

Mindig előre, egyenesen, és sose tervezz előre.A rosszat is le tudod gyártani magadnak magadban, és akkor meg is valósul.Sose gondolkozz azon, mi lesz ha....ilyen nincs.
Élj a mának, használd ki monden pillanatát!!!!!
Én ezt teszem már 3 éve, és működik!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!!!

Gigi, Ildi, Anna, tessék összeszedni magatokat! Ildi, Gigi, mars a gyerekkel a szabadba, Anna ti meg szintén menjetek levegőzni-napozni! :D:D:D:D:D

Nekem még mindig jó a kedvem! :D És, hihetetlen a görbém. :D:D:D Aki kitalálja, ma mennyit mértem, kap egy pirospontot. :D:D:D

Vándor!
örülök, hogy idetaláltál! :D Mesélhetsz bármit. Andit is én kérdezgettem tegnap, tőled is megkérdezem: hány éves vagy, első baba lesz-e, mióta próbálkoztok, miért kell inszem, mivel foglalkozol? Vagy bármi, ami eszedbe jut. :D

Manó!
Tényleg úgy érezted, hogy meg kell védened Andit? :D:D:D Pont ezt mondtam én is: elvileg így működnek a dolgok, DE! Mindannyian láttunk-hallottunk csodát!!! :D:D:D Pont ez a jó ebben, hogy igazából úgysem tudjuk különösebben befolyásolni a dolgokat. A baba jön, ha jönni akar. :D Gigi, ne szedd le a fejem!!! :D:D:D:D

Ildi!
Én annak nagyon örülnék, ha most tényleg megjönne, és tiszta lappal indulhatnál!!! :D Jön a tavasz, jönnek a babák is! :)

Annácskám!
Itt is leírom, mennyire örülök a babókádnak! De tényleg ne agyalgassál! Egyszerűen csak örülj, jó? :D:D:D

Gigi!
Neked is mondtam már, fölöslegesen játszod le előre a szitut. Attól, hogy több ps. van, még nem feltétlenül lesz több baba, ha meg mégis, akár egyből is, akkor az úgy lesz jó!!! Hidd már el, hogy végül minden jóra fordul!!! Te kis hitetlen! :D :twisted:

Andi!
Nekem bejön ez a "laza" hozzáállás. :D Végre nem vagyok egyedül! :D:D:D

Húúúú, csajok, újra figyelnem kell, írtam-e mindenkinek, anniyan lettünk! :D:D:D

KRISZ!!! Te hova tűntél???????

Na puszi mindenkinek! Megyek a kertbe! :D

meri

Most nézem: én mindig ennyit vigyorgok??? :D:D:D:D:D:D

meri

Kép

meri

Szia Meri!!!!

Azt hittem elvesztél....

Egyébként egyáltalán nem laza a hozzáálásom, csak megpróbálok a realitás talaján maradni, és tudomásul venni azt,ami velem történik.Akár jó, akár rossz.
Mindennek meg van az oka.

Egyébként nem baj ha ennyit vigyorogsz, és is ennyit szoktam.
Nézd!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi, miből gondoltad, hogy elvesztem? :D Szoktam néha dolgozni is. :D:D:D

A lazaságot arra értettem, hogy nem görcsölsz nagyon a témán. Csak onnan jutott szembe, hogy a múltkor meg akartam alapítani a "lazaklubot" Gigi "tervezős-agyalós" klubjával szemben. :D És mindenki az övébe akart jelentkezni. :D:D:D

meri

meri,
nem vagyok én olyan agresszív állat :lol: :lol: :lol: :lol: és semmi gond azzal hogy te másképp látod meg éled meg a dolgokat,csak ne akarjál engem is megtéríteni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jó vagyok én már így ahogy vagyok :wink: ezt már mondtam neked hogy ha én hittem volna bármiben is a vetélésem után akkor vmelyik fán lógtam volna és most nem itt lennék :wink: és inkább hiszem azt hogy a dolgok elfajulásának nincs határa mint azt hogy minden jóra fordul mert ezt érzékelem :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Akkor megint megszeretném kérdezni, hogy szerintetek mennyire normális az, ha ugyanúgy fáj a hasam, mint mielött megjönne, de egyfolytában fáj, és most már a derekam, és a hátam is :cry: És ami még nagyon zavar, hogy mára a lábaim is, azaz az izületeim is elkezdtek fájni, olyan, mint mikor lázas vagyok, de persze nem vagyok az... Iszonyú gyengének érzem magam :cry:
Ha ez a baba se marad meg, én azt már tényleg nem élem túl :cry:
Könyörgöm írjon valaki, ha tud :cry: Ja, és a magne B6 se segít...

Bocsi, hogy most önző mód csak magamról írtam, de tök kész vagyok :cry:
Vendég

Gigi, jól van, na! :D Úgyis mindketten tudjuk, miről beszél a másik, ismerjük már egmást annyira. :D Csak úúúúúúgy szeretnék neked segíteni, és úúúúúgy fáj, hogy nem tudok. :( Érted? :)

Anna!
Az a baj, hogy nekem fogalmam sincs. :( Ha azt mondom, nekem is pont így fájt, az szerintem nem nyugtat meg. :(:( Viszont ez persze nem jelent semmit. Azt szokták mondani, hogy a méh növekszik, azt érzed, meg a tartószelagok. Vmi ilyesmi. Én azt gondolom, hogy ha nem görcsöl, hanem fáj, az kevésbé rossz. Méhen kívüli meg nem lehet, hisz látta a dokid. :) Nem tudod őt felhívni??? És gyere msn-re, mert megőrülök, hogy már kétszer beköszöntem, de sosem voltál ott!! :D:D:D

meri

Anna! Megmondom őszintén, hogy én nem éreztem ilyet se most, se Bencénél. De mindenki más, és tényleg lehet, hogy a méhed növekszik és azért érzed ezt. Szerintem ha nincs vérzés, akkor nem jelent gondot.
Vendég

Ildi, de jóóóó a Csőrikéd!!! Nekem eddig ez tetszik a legjobban!! :D:D:D

meri

Meri! Örülök, hogy tetszik! :lol:
Ma vettem E vitamint, és láttam, hogy szójababból van! Akkor tényleg jó lehet ez a szója dolog! Úgyhogy most ezt szedem + folsavat + szójavitet. Te mennyi E vitamint és Folsavat szedsz egy nap?
Vendég

Hát, 100 E-vitamint, és egy tbl. folsavat mondott a dokinénim, de egy ideje 2*100 E-t szedek. Valamelyik topikban 400-at szednek a lányok. Annyit azért nem akarnék. Mi az a szójavit? Az a nyálkahártyának jó?

meri

Ildi, most olvasom, hogy nem jó sokáig szedni, mert aztán a gyártáshoz nem lesz kedved!!!!

meri

meri,
tudom és imádlak is érte de te nem tudsz nekem gyereket csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és rejtam most csak EGY baba segítene :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de adolgok jelenlegi állása szerint esélyem nincs júniusnál előbb +at tesztelni :cry: :cry: :cry: ja és estre megint halványodott az a szar lh teszt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

anna,
próbálj kicsit megnyugodni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: én észleltem hasonlót nyáron mikor babás voltam......de ez nem hat túl megnyugtatólag :cry: :cry: :cry: :cry: de tényleg hidd el semmit nem tudsz tenni :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Köszike! Szójavit Forte étrendkiegészítő kapszula. Egyébként klimaxos nőknek ajánlják, mert fitoösztrogént tartalmaz, ez jó hatással van a hormonokra. Ott hatnak, ahonnan a hormonok hiányoznak, azaz a receptorokhoz kapcsolódnak. Végülis olyan, mintha naponta 2,5 dl szójatejet inna az ember.
Vendég

Meri! Mármint mit nem jó sokáig szedni???
Vendég

hű de síros vagyok ma :?
Vendég

Az egyik vigyorog itt egész nap, a másik meg bőg! Én meg egyszer itt egyszer ott! :lol:
Vendég

GIgi! Szegény Annának, én ugyanezt mondtam. De persze szerintem nincs összefüggés a dolgok között.
Szerintem különben felezzünk: bevállalom a sírásaid egy részét, és adok helyette vigyorgást. Mit szólsz? :D:D:D

Ildi!
A szóját nem jó sokáig szedni. Ha ösztrogén, akkor az nyh.-vastagító, szerintem. :)

meri

Ildi, az a baj, hogy mindig az jut eszembe, amit anyukám mondott, amikor kicsi voltam: sok nevetésnek sírás a vége. :shock:
:D:D:D:D:D:D Bánom is én!!! :D:D:D

Andi! Most meg te vagy elveszve????? ;)

meri

Na sziasztok lányok!!!!

Lejöttem anyós pajtáshoz vidékre 4 napra, de annyira nem vidék, hogy ne tudjak Veletek diskurálni :lol:

Visszaolvastalak Benneteket!!!

Gigi Drága!
Én is értelek mindkettőtöket!Azért mert én így gondolom, azért Neked nem kell így látni a dolgokat.Viszont: ha bármiben segíthetek a gyerekcsináláson (idéztelek merinek irtakból)kívül, akko tessen szólni.

Akár MSN-en is elértek.

Meri!

Ehun e! Vidéken vok.Na jó nem vidék, Velencéig mentünk.
Képzeld vettem tesztet, de még a táskámban.Nem akarom még megcsinálni.Majd jövő hét végén.
Megjegyzem úgy érzem ma a hasam, mintha betettek volna egy lufit, és elkezdték felfújni, és fáj.Na mindegy, eszem is valamit, mert émelygek, és zavar.

Anna!

Mivel érdemben nem tudok segíteni, drukkolok, hogy minden renben legyen!!!!

Na most eszem, utána jövök, és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
vedresandi

andika,
jaj de drága vagy,komolyan :oops: :oops: :oops: olyan jó esik hogy szinte alig ismerjük egymást és így próbálsz már támogatni,kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink:

és akkor ajó hír hogy ma már szebb a világ :roll: itthon van apamaci és szép az idő és családi életet élünk és csakazért sem sexelünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és persze a tünetem egyik fele a pé elötti másik fel e a pé utána időszakra jellemző :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Napocskás, macsakö és molotovkoktél dobáló március 15-ét :shock: !

Remélem mindenki távol marad a csoportos megemlékezésektől!

Most jöttem vissza a telkünkről, meglátogattuk a szüleimet is.Másfél órát ültem a teraszon, ahol szélcsend volt, napon 34 fok.Szívtam egy kis D vitamint (komolyan mondom jobb mint a fű :lol: :lol: :lol: )

Gigi!

Örülök, hogy jobb a kedved! :lol: :lol: Nem szeretném meghallani, hogy szexuális kapcsolatot létesítesz :oops: :lol: :lol: :oops:
:oops:

Remélem a Többieknek is napocskás jókedvük van!

Nekem fáj a hasam napok óta, és még mindig olyan érzésem van, minta felfújtak volna.Lehet elrepülök :shock: :shock: :shock:

Holnap kerti sütögetés, ma pácolja édesem a húst.Remélem megint telezabálom magam,mint egy kismalac.

Majd még rátok nézek, addig nem halljak rosszat senkiről

pusszantás
vedresandi

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá,ilyen atompozitív lh tesztet előző hónapban csináltam utoljára mint amilyet ma pisiltem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: most mi a fene van???????????????????????????????????????????két tüszőrepim lesz egy cikluson belül egy hét eltolódással??????????????????????????és ha már elkaptuk azt ami megrepedt múlt héten?és most ezt a kettőt is?hármasikreim lesznek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ?jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj,help plíííííííííííííííííííííííz,nem ünnepelni mikor nekem dilemmám van,tessék idejönni mindenki és nekem segíteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és egyáltalán hogy a fenébe repedhet tüsző egy hét eltolódással?????????????????????????????ha egy már megrepedt felmegy a progi és nem engedi hogy a többiis beérjen és megrepedjen.....mert ha engedné sokszor lenne terhes az ember lánya a terhesség 9 hónapja alatt :lol: :lol: :lol: :lol: és akkor most mi van nálam?

andi,
én akkor voltam felfújódva mikor tüszőrepim volt :shock: na de akkor majdnem kismamagatyában jártam annyira :lol: :lol: :lol:

tübbiek,tessék jelentkezni :twisted:
Vendég

Gigi!

A többiek biztos gyűlnek a tereken :) :) :) :)
vedresandi

Sziasztok!

Most ment le a nap, tehát most jöttünk be a lakásba. :D

Andi!
Jó étvágyat a holnapi naphoz. :D:D:D

Gigi!
Örülök, hogy jobb a kedved. De kérlek, próbáld meg nem bebeszélni magadnak a hármasikreket!!! :)

Én holnap tuti nem jövök, mert pacázni, onnan meg bulizni megyünk. :D:D:D A változatosság kedvéért. :D:D
A görbém még mindig követi a novemberit. Úgyhogy holnap már nem is mérem, úgyis tudom, mennyi lesz. :D:D:D

meri

Sziasztok!

Szia Meri!Átjöttem ide ahogy irtad.Igyekszem visszaolvasni a hozzászólásokat,hogy én is képben legyek.

Szóval rólam annyit,hogy az első babánk hat hónapra sikerült,de novemberben 22 hetesen elment.Remélem a következőre nem kell ennyit várni.

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!
Örülök, hogy te is köztünk vagy! :D
Húúúúú, nagyon sajnálom, ami veled történt. Ez mikor volt?
Egyébként is írjál magadról, léccci. :D Hadd ismerjünk meg téged is.

Húúúúú, lányok, lehet, hogy érdemes lesz újraindítani a honlapot???? De jó lenne!!! :D:D:D Kezd visszatérni a kedvem! :D

meri

Sziasztok!

Meri árjúveryhepi???? (milyen honlapot???)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ennek örülök.

Én is verihepi vagyok.Ma először tudtam enni egy hét után.
Ma nem volt émelygés,hényinger :roll: :roll:
Lehet hogy ez rossz jel??? :shock: :shock: :shock:

Na mindegy, bezabáltam szó szerint.
vedresandi

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak ma egész nap nem voltunk itthon, mint ahogy holnap se leszünk!

Szia Ancsa! Mi már régebben találkoztunk a 2007-ben akarok szülni topikban. Ha jó emlékszem volt valami gondod a cukroddal. Megoldódott a helyzet?

Gigi! Nem tudok neked segíteni, mert fogalmam sincs, hogy most mi lehet ez veled! Túl termékeny vagy! :lol:

Meri! Már én is gondolkodtam, hogy újra fel kellene éleszteni az oldalt. Talán mond el a többieknek, hogy mi is ez, és akkor sikerül feltámasztani!

Most megyek, mert baromi fáradt vagyok! Holnap este megpróbálok benézni!
Vendég

Szia Meri!

Tavaly novemberben volt,az első babánk lett volna.Most kezdhettünk először próbálkozni.Bár nem hinném,hogy ekkora szerencsénk lenne,hogy elsőre sikerüljön,de hát a remény hal meg utoljára.

Jár valaki közületek a Szabolcsba?

Kép

Kép
ancsa03

Little:
Igen mi már találkoztunk.Hála istennek nem kell gyógyszert szednem,csak diétázni,és a diabetológus mondta,hogy nagyon szépen alakul,úgyhogy akár indulhat is a babaprojekt.

Kép

Kép
ancsa03

Szóval: honlap... Az előző topikunknak készítettem egy saját honlapot. Mindenki röviden bemutatkozott, felrakta a görbéit, a vonalzóit, volt naptárunk, ahol tudtuk követni, kivel mikor mi történik, és voltak hasznos linkek. AZért, hogy jobban tudjuk követni egymás dolgait, illetve az újaknak könnyebb legyen beilleszkedni. AZtán amikor a topik széthullott, sokan elmentek, nem volt értelme folytatni, meg a kedvem is elment. :( De most kezd visszajönni. :D:D:D

Merihepi. :D:D:D

Ancsa, miért ne sikerülhetne éppen elsőre is? Éppen annyi az esélye, mint másodikra, harmadikra... :D:D:D

meri

Meri!

Én benne vagyok.Ha segyűítség kell szólj!!!
vedresandi

jó reggelt,
csajok,én egy idióta vagyok,csak létesítettem sexuális kapcsolatot a férjemmel tegnap este :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: brühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :lol: dehát ha múltkor egy petéből lettek az ikreke akkor most két petéből egy baba kell hogy legyen,nem :wink: ?

andi,
ne is mond ezt a gyűlést :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: láttad a fokuszt tegnap?kérdeztek járókelőlet hogy mit ünneplünk március 15én.alternatívák a következők voltak:
-56os forradalmat :?
-aztán mikor petőfi elesett a mohácsi!!!!!!!!!!!!!! vészben
-mikor az oroszok és a lengyelek összecsaptak :shock: :shock: :shock:

ancsa,
nagyon sajnálom ami veled történt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sikerült felállnod és továbblépned?én szintén novemberben veszítettem el két babát a 12-13.hét között :cry:

anna,
te hol???????????????????????????????

vándor,
és te?még elég sokkal lógsz nekünk bemutatkozás terén :lol: :wink:

meri,
holnap mehet mert tökre jó csak én még mindig nem mutatkozom be :roll: :lol:

hír:képzeljétek ma megyünk táncpróbára :lol: :lol: :lol: :lol: apával abbahagytuk a táncot már vagy 6 éve és most eldöntöttük hogy visszamegyünk :wink:
Vendég

jó reggelt,

Gigi: ez nem volt semmi :shock: :shock: :shock: :shock: Bízakodjunk ezerrel.Majd fejleményekről tájékoztass minket :roll:

Ez a tánc dolog olyan romantikus :oops: Nekem teccik :mrgreen: :mrgreen:

Igen néztem tévét.A fókuszt pont nem láttam, de a híradásokat néztem...elég lehangoló volt az a sok ostoba ember.
Nem baj, mert mindet sokkal szebb dolgok foglalkoztatnak :D :D

Én még mindig Velencén.Ma sütünk a kertben boronatárcsán.Tegnap este a drágámmal bepácoltuk a husokat.Még elmegyünk fáért.Sztem délben nekilátok.

majd még Rátok nézek.

SZép Napocskát addig is.

tsóközönke
vedresandi

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam tegnap :oops: délután 1től este 6ig aludtam :roll: De úgy, mint akit fejbe vertek...
Meg, eldöntöttem, hogy nem fogok semmilyen vetélős, progi hiányos, üres petezsákos dolgot olvasni, mert ebbe bele lehet őrülni :cry: és természetesen most csak a rossz dolgokat szúrom ki, pedig élvezni szeretném, hogy végre baba van a pocimba, nem pedig azon agyalni, hogy mi lesz ha... mi lenne ha :cry:
Úgyhogy most nagyon jó kedvem van, és nem is fáj semmim :roll: Annnnnnnnnnnnnnyira várom már a keddet :roll:

Gigi :D :D :D :D :D :D De örülök!!! :oops: Ma milyen lett a teszt?
Nagyon helyes, hogy mentek táncolni, én is mennék, csak ne lennék olyan hülye szégyellös :roll:

Meri, jó pecázást, annyira de annyira örülök, hogy Te is ilyen állatbarát vagy :roll: A honlap mehet :D

Little, hol vagy??? 8)

Andi, drukkdrukkdrukk :D A tüneteid nagyon szépek ám :roll:

Ancsa, rettenetesen sajnálom ami Veled történt :cry: :cry: :cry: :cry: Bízzunk benne, hogy elsőre sikerülni fog :roll:

Vándor :D Gyere, ha lesz kedved, és mesélj magadról

Na, megyek kutyát sétáltatni, olyan jó idő van :roll:

Puszi
Vendég

Na jó nagyot Csajok!!!!

Anna: Ne is olvass semmit.Ne stresszeld magad, és ne gyárts le magadnak a mi lenne ha kérdést.Alakul minden magától, ahogy lennie kell.Éld meg minden nap az aznapot, és ne gondolkozz előre.Meglátod működik!!!!!
:!: :lol: :lol:
A tüneteimről csak annyi, hogy talán az, amire gondolunk.Megjegyzem, amikor elkezdtem a húst sütni, majdnem a tűz mellé hánytam, mert semmi porcikám nem kívánta a husokat.Amit egyébként imádok.Mire befejeztem a sütést azért megjött az étvágyam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Most úgy érzem magam, mint egy teleszart búvárruha :lol: :lol: :lol:

Meri: Jó lógatást Nektek, de öltözzetek fel, mert csalóka. :) :) :)
vedresandi

Sziasztok!

Kérdezek egy szőkéset (mert szőke vagyok)!

Nem hallottátok véletlenül még sehol, senkitől, hogy ha hosszú ideig van fent a spirál (nekem 6 év volt), akkor a levételével okozunk e a szervezetnek óriási nagy változást????

Értem ezalatt, hogy ugyan terhességre utaló jeleket produkálok, de nem okozhatja ezt az, hogy nincs spirálom?

Vagy fejezzem be a tépelődést, és várjak türelmesen!!!! :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Sziasztok!

Gigi83:Azt hiszem,hogy muszály volt felállni,és továbblépni,bár elfelejteni soha nem fogjuk.

Andi:De jó neked!Szivesen cserélnék veled,és sütögetném a husokat,mint a hülye vásárlókkal foglalkozzak.
Lehet,hogy nem olvastam vissza rendesen,de mikor kellene megjönnie?Nem lessz gond.

Anna:Én is bizom benne,de az első baba is hat hónapra sikerült.Nem élem bele magam,és akkor inkább kellemesen csalódom.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:
majd jövő héten 24-én kellene.
Majd felvisítok úgyis, ha nem jön meg. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tudni fogjátok, azt is ha igen :?
vedresandi

Sziasztok! :D

Csak röpke bejelentkezés, mert hazajöttünk aludni egy kicsit, aztán délutánra már újra program van. :D:D:D

Andi!
Nekem is volt spirálom, hosszú ideig, de semmi ilyen jellegű tünetet nem produkáltam a levéltele után. :D:D:D

Velem a helyzet ugyanaz, mint múlt hónapban, úgyhogy mégsem az én hónapom a március. És nagyon kérlek titeket, ne is próbáljatok meggyőzni meg vigasztalgatni, meg hasonló marhaságok, mert akkor legközelebb nem mondok semmit. :D:D:D
Szóval tegnap megérkezett az első csepp a szokásos módon. Nem tudom, miért van ez, fel fogom hívni dokinénimet, mert szerintem azért ez így nem teljesen normális... Egyébként érdekes, mert tegnap amikor felkeltem az a bizonyos mellbimbó-érzékenység, ami a pé. napjától kezdődően fájdalmas volt, is teljesen megszűnt. SZóval ez vmi progis téma. :D Tegnap egyébként kicsit letört a dolog, pedig nem szokott, de aztán a társaság alaposan elterelte a figyelmemet!!! :D:D:D Na mindegy, csak szóltam, hogy nem kell továb drukkolni. :D:D:D

Gigi, az tök jó, hogy mentek apával táncolni!!!! :) Mindig jót tesz egy kis plusz kettesben eltöltött idő. :D

Anna, örülök, ha végre lenyugszol, és nem töröd a buksi fejed csacsiságokon. :D:D:D

Puszi mindenkinek! Majd jövök. :D:D:D

meri

Sziasztok!

Meri :roll: Jó, nem mondok semmit, de azért... :roll: Újabb clostis hónap következik?

Andi, sztem simán lehetnek tüneteid, ha babás vagy. Visszagondolva nekem is volt egy csomó 8) Pl: volt, hogy este 10kor álltam neki krumplifőzeléket csinálni, és enni, pedig ééééééééééén nagyon utálom, kb 2x ettem életemben, azt is anyám jóvoltából még gyerekként, úgyhogy én nem gondolom, hogy a spirál levétele miatt vannak ezek a tünetek :roll: Meg a spirál nem is tartalmaz semmi hormont, vagy rosszul tudom? :roll:

Csajok, olyan szarul vagyok megint :? Nem tudom mim fáj, vagy nem fáj, de úgy minden idegesít... Komolyan mondom ez rosszabb, mint a pms :D
Na, de tényleg, reggel megittam a kis kakaómat, és úgy megfájdult a hasam, hogy most azon agyalok, vagy bemegyek a Margitba, vagy felhívom a dokimat, de olyan égő hétvégén felhívni, hisz nem vérzek :?
Szerintetek? :roll:

Puszi
Vendég

Gigi, Veled mi újság? 8) Tegnap, bocsi bealudtam a szex és new york közben :?
Mai teszted milyen lett? halványodik? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Meri:
Majd a jövő hónapban. :lol: Lehet, hogy a Te hónapod az április :D :D :D Aztán ne lógassatok sokat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anna:
Szerintem hangulatváltozás. :D :( :D :(
Most nem esett jól a kakaó.Igyál mást helyette.Juice :?: :D :D :D
Ne aggódj kérlek, a dokit meg ne hívd fel.(szerintem)
Spirál: Vannak már hormonos spirálok, de nekem nem az volt.Vagy pszichopata vagyok, és beképzeltem magamnak a tüneteket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gigi, Little:
Mi van Veletek??? Életjel :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Detűs szombatot
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: