A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Olik,

Köszi.

Az alábbi napjaim lányosak ápr 22-26-27 és május 1-2.
PÉ-em valszeg 3-án vagy 4-én lesz.

Szerintetek próbálkozzunk az összes napon, vagy érdemesebb inkább a pé előtt közvetlenül.? (1-2-május) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lehet hogy én is ledőlök vele együtt, mert pocsékul aludtam az éjjel ( apa nélkül :roll: ).
További szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: pihenj helyettem is:)
vedresandi

Kép
Vendég

Panda: tudsz hatni az idegekre.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kép
Kép
Vendég

Javítottam a kismamák napjait. Az alsó a jó.

Andi,
Miért is?
Vendég

A babás táblával :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok,

Kicseréltem a vonalzómat, a tervezett tesztelés dátumát írtam be, és nem a ciklusom hosszát. Jó lesz így nem????

Pandi,

Egyre szebb ez a táblázat. Most már én is bérelnék egy helyet a babásban. :D :D

Olik,

Jó pihenést. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nekem ma nagyon fáj a hasam,egész lent...eddig ennyire nem fájt:(
vedresandi

Andi,

Próbálj egy kicsit relaxálni. Az sokszor használ.
Nem nyugszik az a babó odabenn, ugy látom. :D
Meddig dolgozol??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: 13 óra után jön értem a párom,mert az ő kocsija szervízben,és az enyémmel intézi a dolgait.Ez inkább meg akarok jönni fájás :lol:
vedresandi

Jó reggelt...
Tudom nincs itt senki, de azért jelentem - felébredtem...vagynem...
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gartulációt :)
Csak egy gyors kérdés!

Judy!
Te a sima B6-ot szedted vagy a MagneB6-ot? A Béreset? Mert nekem a doki a Magne B6-ot mondta (Petinél is azt szedtem), de a gyóygszertárban B6-ot adtak. Te mennyit szedtél belőle? Homeós bogyót akartam venni, de ma be volt zárva, ahol lehet kapni. :cry:
Vendég

Betsy: Én magneb6 szedtem. napi1db.

Kép
Kép
Kép
olik22

Milyen homeós bogyót akartad? Mire?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Én is azt szedtem Petinél, de az nem használt. Most B6-ot vettem, mert a gyógyszertárban azt adott a csaj, amikor mondtam, hogy hányingerre terhesség alatt mit lehetne szedni..
Vendég

Olik!
Hányingerre akartam a homeosat, azt hiszem Sepia a neve.
Vendég

Értem. Én nem azért szedtem. Csak a méhösszehúzódások miatt :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy,
Nővérem is szedett olyat meg magneB6-ot is aztán sima B6 vitamint.
Vendég

Pandácska!
És melyik használt? Neki mikor múlt el a hányinger, hányás?
Vendég

Betsy,
neki sajna semmi nem használt kb.13 héten kezdett jobban lenni most már nagyon ritkán hány de 13. hétig eszméletlen rosszul volt még a kórház is felmerült mint lehetőség mert nem maradt meg benne semmi.
Vendég

Betsy,

Én a sima B6-ot szedtem, de sajna arra már nem emlékszem, hogy mennyit. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Pandácska! Azért megpróbálom, hátha ezúttal használ valami. Majd írd meg, hogy kislány vagy kisfiú lesz e Bogi kistesója, mert az AFP alapján (ha lehet hinni ennek a "hiedelemnek") kislány lesz. Valahol olvastam, hogy 40 alatt kislány. Nekem Petinél 58,9 volt.

Mennem kell. Judy, ha olvasol, légysz majd írd meg a B6-os véleményed, este benézek, és elolvasom.
Vendég

Köszi Judy!
Tényleg mentem. Sziasztok!
Vendég

Jövőhéten megtudjuk ha minden igaz mert kétszer is megy uh-ra egyszer genetikaira egyszer meg 4d-re.
Vendég

Sziasztok,

Szerintem ez nem az én hónapom lesz. Délben elkezdtem pöttyözni... Azóta semmi, de szerintem ez a vonat elment :cry: :cry: :cry:
bienvenue

Bien: mintha írta volna már valaki ilyenre vonatkozóan,hogy lehet babás vagy,de a szervezeted tudja,hogy meg kellene jönnie,ezért is lehetnek a pöttyök.
Én azért még drukkolok Neked!!!

Szia Babsziak!!!
Látlak ám!!
Rendben leértetek?
vedresandi

Igen ezt én írtam mert ugye a szervezet emlékezik a mensire nem mindenkinél de ez még nem jelenti azt hogy nem sikerült.
Vendég

Sziasztok!
Olyan sz*r az anyám gépe, h alig tudtam végigolvasni....
Sikeresen leértünk... hiszen én vezettem :lol:

Sajna, nem vagyok túl jól.... úgy görcsöl a méhem, mint állat. Reggelre lement a hőm 36,2-re (nem tudom felrani, mert mint már említettem, sz*r ez a gép).
Így Feri megint kivette a pé-t.... :? :(

Az apukám nagyon jól szerepelt a gyulai böllérversenyen, de még eredményt nem tudok.
Képzeljétek! Én olyan büszke voltam rá, h elsírtam magam! :shock: :(

babszika

Babszi:apudnak gratulálok...remélm ő lesz a győztes!!!Én is így örültem volna apum sikerének ne aggódj :lol:
vedresandi

Most jutott eszembe, h az előző hónapban is 22-23. nap körül volt ilyen erős fájdalmam.... emlékeztek? akkor nem mentem dokihoz... most sem tudok, mert itt vagyok, de most sztem meg fogom említeni neki.

Köszi Andi!
Győzni valószínűleg nem ők fognak, mert ők egy amatőr csapat (ahol csak az apukám a szakember) és mindent egyedül kellett csinálnia apának. De az tuti, h Benke Laci bácsinak és a Prohászka Bélának nagyon tetszett minden apa által készített kaja!!!! És sztem már így is nyert az apukám! Azt mindenképpen, h nagyon büszkék vagyunk rá! :wink:

babszika

Babszi: annyira éhes lettem,amhogy olvastam amit írtál....előttem van amit az Apukád csinálhatott....Hm... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nagyon finiket csinált!
Toros káposzta, hurka, kolbász, tepertő, zsír, cigánka, flekken..... nyammmmmmmi!!!!
És tudnod kell, h nem vagyok elfogult. Az apukámat nagyon sokszor hívják disznóvágásra még Pestre is, mert annyira ügyes.
Az apukám még a Pick szalámit is meg tudja csinálni!

babszika

Babszika!Meg fogok haragudni,ha tovább sorolod,mi jókat ettél....Csinálnom kell valami kaját gyorsan,mert nagyon éhes lettem :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

azt hiszem, nekem is le kell lépnem... én is megéheztem :lol:
sztem még este be tudok nézni hozzátok, de nem ígérem. Este 7től lesz eredményhírdetés.... szurkoljatok! Köszi!

Puszka nektek!!!!!

babszika

Sziasztok Csajok!
Bocs, eltüntem. Hazajöttem és beájultam. :oops:

Babszika! Büszke lehetsz az Apukádra! (Bárcsakénislehetnékmég :cry: )

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok! Van itt valaki???

Kép
hanna30

Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
- Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen gépt ől meg
palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.
Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...

Kép
hanna30

Hu órák óta olyan hányingerem van hogy... :? pedig most pár napig egész jól voltam.

Hajrá Babszika apukája :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok, ha nem gond.
Mi 2004. óta védekezés nélkül éltünk, hátha összejön...
2006. febr-ban volt egy pozitív tesztem. Kiderült - méhen kívüli. A petevezetékben maradt. Szerencsére felszívódott magától, egy hétig pihengettem a Szt. Margit kórházban. Nagyon kedves volt ott mindenki (ezért is esett rosszul, hogy épp most - bezárt). Havonta jártam vissza, mivel kiderült PCO-s vagyok. Peteérés nagyon ritkán volt. Vérvételek, Clostilbegyt, vettem a termékenységet kimutató kis mikroszkópot is........... de semmi. Novemberben a doki megcsinálta az átjárhatósági vizsgálatot is, szerencsére minden rendben volt.
Aztán 3 hónap... kemény munka :) . Visszamentem a dokihoz, felírta ismét a Clostit. Vártam márciusban hogy megjöjjön, hogy elkezdhessem ismét szedni a gyógyszert, de semmi, bő 1 hét késés után teszt..... el sem hittem a látványt. Két csík.
Minden Babára vágyónak + tesztet kívánok!
:wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Pandus! Te a fogigátlóra én meg az utrora fogom ezt. :lol:

Kia! Üdv és gratulálok!!!!

Kép
hanna30

Hanna,
Igen de azért annyi különbség van hogy fogi mellett nincs terhesség utro mellett meg van :wink:
Vendég

Kia,
Ha küldesz adatot beraklak a táblicsekbe. Üdv közöttünk. Első baba?
Vendég

Sziasztok,

Már itthon vagyok, és a saját netünkről írok. Tök jó, ezentúl itthon is tudok veletek beszélgetni.

:lol: :lol:

Üdv Kia. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Na ez tényleg jó most kezdődik majd az igazi net függőség :wink:
Vendég

Üdv Kia!

Judy.....ez nagyon jóóóóóóóóóóóó.Lassan Te is függő leszel :lol:
vedresandi

Andi, Pandi,

Nem hiszem, hogy függő leszek, mert a fiúk gondoskodnak majd róla, hogy ne nagyon férjek a géphez. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép estét Csajok!

Kép
hanna30

Elaludtatok???

Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: