En most ket napja a Jonas rendszerbe astam bele magam, ami a no termekenyseget holdfazishoz koti, megpedig pontosan ahhoz, amikor megszulettunk. Kikerestem a holdfazisomat, Jonas napjaimat minden honapra, ami nem feltetlenul esik egybe a peteeressel, de allitolag 85%-ban vagyunk termekenyek a Jonas napunkon es 15%ban a peteerest kovetoen. Ha valakit erdekel, elkuldom a linket rola osszefoglalokent.
Az elozo egy osszefoglalo, valamint leirja, honnan keresd ki a kalkulatort, stb...az eredmeny egy szep tablazat. Egy masik, amelyik csak osszefogalalo adatokat kozol, hogy melyik honap melyik napjan van termekeny, milyen lesz varhatoan a gyermek neme, illetve milyen rizikofaktora lesz a szuletendo babanak az itt talalhato: http://lunarium.co.uk/jonas.php
2 hete vesztettem el a 15 hetes pocaklakómat (beteg volt), és az lenne a kérdésem, hogy normális-e, hogy még mindig barnázom? A műtét után kábé egy hétig véreztem. Nem fáj a hasam, nem görcsöl. Szerintetek?
timocska elsőször is sajnálom,hogy elment a baba!
De ilyenkor még normális,hogy barnázol egy kicsit,tisztul a szervezeted!
De ha pár nap mulva se mulik el akkor menj orvoshoz!
timocska nagyon sajnalom es orulok, hogy Lillus van Neked, aki rad mosolyog most is. 3 hete vesztetem el a 16 hetes kis babamat en is, de a kisfiam az, aki megis erot ad. Nekem egy hetig volt verzesem, utana barnas, hol rozsaszines folyasom volt es egyik naprol a masikra abbamaradt egy 4 napja.
encike: melyik linket nem siekrult megnyitnod?Elsot, vagy masodikat?Nalam mukodik most is nem ertem.