A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

linacska: legalabb valami nyomast tudsz gyakorloni ra, de nekem is volt hasonlo tapasztalatom, mert tul megbiztam az alberlomben, mindig olyan kedves volt...de csak szamla maradt mogotte es a koszos lakas. Most irtam az uj alberlokkel szerzodest, de sokat ez sem szamit, ha nem jelentem le ezt a bevetelforrast ugye...csak szigoritani tudsz legkozelebb a fizetesen es elszamolasokon.

Kép
zsozsoo

Linacska: Szabina igaz, hogy nagyon önálló segít mindenben meg beágyaz stb...
Viszont nálunk a beszéddel van gond. Az istenért nem akar beszélni. Van 40szó amit mond és ennyi.
Persze elvittem védőnénihez aki beszélgetett vele és azt mondta nincs vele semmi baj mert szépen kommunikál. Amit tud azt elmondja avval a kevés szóval és a többit meg elmutogatja vagy hanggal utánozza. Azt mondta Szabina mivel megérteti magát igy nem fontos neki a beszéd csak amit nagyon kell tudnia. Tehát ne izguljak. Megy majd januártól oviba addigra vagy folyékonyan beszél vagy ott majd rászokik a beszédre. Pedig én egész nap mondom neki a szavakat. persze van az utcánkban egy néni akit imád és az ő nevét 1perc alatt megtanulta és kiabálja is neki. Amúgy nagyon okos minden szint ismer mert már figyelem direkt. Pl: Mondom neki hozd ide a sárga tálat és hozza.
Ti , hogy álltok a beszéddel??

Kép
csucsu05

Juca!

Mindannyiunk szívéből szóltál (bár én még szívből meg is ruháznám a szerzőt... :twisted: ) a válszoddal!!!

Köszi! :wink:

Kép
zmimi

linácska nekem jövőhét csütörtökön/26.-án/van a szülinapom! :oops: :lol:
Nálunk is szokott segíteni a Máté ő főleg porszívózni szeret nagyon! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska,
nekem meg hétfőn, 23-án. Csak sokkal öregebb leszek, mint te:-)

Csucsu,
na látod, lett 30 fok!!!
Nálunk meg a beszéddel nincs gond, Lili 1.5 éves kora óta mondatokban beszél (én anno 11 hónaposan beszéltem szintén mondatokban). Mára már két versszakos verseket mond.
Viszont a pelustól nem tudunk szabadulni sehogy.

Kislibus,
laparoszkópos műtétem lesz, hogy pontosan hogy zajlik azt nem tudom. Lényeg, hogy engem elaltatnak, megoldják, felébredek, a többiről meg tudni sem akarok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska akkor így előre is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

"pirike" vagy esetleg "pocaklakó"? :wink: Én a "pocaklakó"-nak drukkolok.
Vendég

Nita,

"pirike" vagy esetleg "pocaklakó"? :wink: Én a "pocaklakó"-nak drukkolok. :lol:
Vendég

Linácska: Nekem a méhen kivüli terhességemet laparoszkópos műtéttel végezték. Attól nem kell félni mert rutin dolog ma már. ÉS hamar gyógyulsz utána. Fájdalmad pedig nem is lesz. Mikor is végzik majd?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, boldog két és feledik szülinapot Szabinának!
Linácska, Lilinek is!

Tegnapelőtt még a rossz idő miatt keseregtünk, most meg milyen meleg lett! Csucsu, itt az igazi nyár!!!

Szeretnék tanácsot kérni. Csúszdát szeretnénk venni Laurának. Akinek van ötlete (hol, milyen fajta, mennyibe kerül), segítsen. Köszi!

Kép
Kép
ggica

Csucsu,
majd július 1-én megyek dokihoz, akkor beszéljük meg a műtétet.
Remélem nem lesz semmi gond, de félni fogok, az biztos.

Gica,
mi most rendeltünk Lilinek csúszdát. Nem tudom, milyen árfekvésben gondolkodsz. Amit mi veszünk, az a www.fajatszoter.hu oldalon, a magánszemélyek részben a játékvárak közül az FJV1032-es, kicsit megmagasítva, hogy nagyobb csúszda legyen rajta. Ez így 140.000Ft lesz.
Anyuéknál is van Lilinek egy Smoby csúszdája, azt 30.000Ft-ért vették a Metróban, 230 cm a csúszáshossza. Pillanatok alatt felállítható, de ez műanyag.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, köszi, meg fogjuk nézni!
(Hm, a Metróba kell még ilyen belépőkártya vagy mi? Én már vagy 10 éve voltam ott utoljára...)

júli. 1. a férjem szülinapja, minden oké lesz!!!!!!!

Kép
Kép
ggica

Megjöttem a dokitól. Ha három hét múlva kapom azt, amit most, akkor boldog vagyok.

Sziasztok!

Most csak rólunk...

Magasabb a szívfrekvenciája Pacának, hop (halványan opalizál a vizelet) a többi ok.

Az mit jelent, hogy magasabb a gyerek szívfrekvenciája (160-170 átlag, de volt 200 körüli is)? Valamint ugyan nem mondott doki semmit, de kicsit rossz előjelnek vettem, hogy levette már most a strepto kenetet, és kérdezte mikorra kaptam uh időpontot. Továbbra sem akar ijesztgetni úgy látom, de megint ismételte, hogy mérjem a vérnyomásom, és egy hét múlva találkozunk. A ctg-s néni meg eleinte úgy fogadott, hogy mit keresek ilyen korán itt (34+0), majd ő beszél a dokival, mikor látom jön vissza és címkézi a kenetes kémcsövet, és mondja, hogy föltétlenül menjek uh időpontot kérni, akkor vettem az adást, meg ő is.

tjuca

juca, azért nincs baj ugye?
nekem is volt mikor Máténak jóval gyorsaban vert a szive mint kellett volna! :(

linácska ne félj minden rendben fog lezajlani! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

juca, azért nincs baj ugye?
nekem is volt mikor Máténak jóval gyorsaban vert a szive mint kellett volna! :(

linácska ne félj minden rendben fog lezajlani! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy milyen meleg lett hirtelen!
Velem semmi különös nem történik manapság, várom a pém, miközben apcizok.
encike 2

tényle olyan hirtelen lett meleg! :? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
laptetőőőőő!!!!
encike 2

én annyira nem hiszek a laptetőbe!
de hátha bejön a szerencse! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca,
nekem is tachicard volt Lili, egyszer, a 38. héten be is fektettek a kórházba, de két nap után kiengedtek. Szerintem a végén már én stresszeltem be magam a ctg-n, és azért lett rossz Lili szívverése is. 140-160 között normális, ha mozog, lehet több pillanatnyilag, de Lilinek 180 körül volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

máténak is 180-al vert a szive a normális helset,másznom kelett 3 emelet lépcsőt és utána helyreállt neki a szívverés! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

nitacska: voltál ma kontrollon?vagy rosszul emlékszem a napra?

én ma voltam kontrollon (infektologia), valami csodának köszönhetem, de a vérképem újra rendben van, a gyulladás a fehérvérsejtszám, minden szépen helyreállt. Ez azért segített a lelkemnek is, nem kell már félnem....Még egy hét antibiotikumos kúra és utána már csak egy tenyésztést vesznek le a baciról, remélem utána megszabadulhatok végleg tőle.

Itt is hőség volt ma, este 7kor még a játszótérre indultunk, mert napközben még a kis törpémet is kétszer elnyomta az álom velem együtt :D

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
zsozsoo

Sziasztok,

ma voltam rákszűrésen. minden OK.

Iszonyat meleg van még most is. :?

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
Vendég

zsozso még nem voltam kontrollon majd elvileg jövőhét pénteken megyek mert akkor ér rá a szülésznőm is!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Iszonyat meleg volt tegnap, de ma is! De erre vártunk napokkal ezelőtt!!!

Ha napszurást kapna a gyerek mik a tünetek?
encike 2

ha napszúrást kap akkor lázas és rosszkedvű.legalábbis én ilyen voltam mikor napszurást kaptam! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kÖSZI Nita!
Hála nem az Dorina, mert már semmi baj, csak nem birta ezt a meleget. Nagyon ovatosnak kell lenni velük és sokat ittak.
encike 2

akkor jó ha nincs baj!
fő a sok folyadék ahogy írtad te is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Nos randiztam a szülésznővel, karakán, de rendi. :twisted:

A szombati programunk: elméletben eltapsoltunk 300 ezret. Ebből lett egy ágy nekünk (matrac már van), nappali, és gyerekszoba bútor. Fenyő RS. Kofa valszeg kedden megy, és rendezi gyakorlatban. Ha minden igaz 2-3 héten belül jön is a szajré.

Na akkor Kinga Gebinbe el. Csúszdás ágy, rácsos szétszed, szobájuk és a mi "hálónk" megcserél. Dobozok felszámolódnak, szekrények összerakódnak, falra felfúródnak, képek, díszek stb. ... Függöny, és szőnyeg egy köv. körben, de ez is nagy móka lesz.

Nem is tudom, lehet mi úgy vagyunk, hogy a szülés környékére időzítünk költözést, munkaehylváltást, fészekújítást... Lehet nem is ctg-re kellene járnom, hanem elmevizsgálatra???

Minden esetre tegnap lejártuk a lábunkat mértünk törpöltünk, vitáztunk, de megszületett az elmélet. Kivi leszek milyen lesz a gyakorlatban. Ja ágyat 13001 Ft-ért kaptunk, mert félárazás volt a Scontoban. Azt hiszem ez az egyik legjobb vásárunk volt.

Zajlik az élet. Látom másnál is, mert nagyon pang a topik.

:twisted:

Egy tegnapi kép. jól bemozdult, de azért látható a hasam. A lábam viszont jó szögből lett elkapva, mert roppant lányos a valódival szemben. 8)

tjuca

Kép

tjuca

juca nagyon csini vagy!!!!! :lol:

Bátrak vagytok az biztos,így a szűlés közeledtével ilyen nagy pakolászásba kezdeni!!!!!!!!! :lol:

De minden kész lesz időre az tuti!!!!!!!!!sok sikert! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca: csini vagy nagyon:)

Kép
csucsu05

Juca,
a nagy pakolászás tényleg jelenthet valamit... én anno 37 hetes terhesen szobát festettem. Úgy voltam vele, most már nem lesz koraszülött, úgyhogy hagy zúgjon.

Zsuzsu,
nagyon szépen köszi a képeslapot, bocs, hogy csak itt köszönöm meg, de elég nagy fennforgás van ma. Telefonáltak az oviból de. 10-kor, hogy Lili hány meg lázas. Na most én Pesten, férjem Pesten, nagyszülők dolgoznak, főnököm elment, telefonja kikapcsolva, szóval logisztikáztunk egy kicsit, mire hozzám került Lili, és elmehettünk orvoshoz. Tüszösmandula gyulladása van. Na ilyen sem volt még...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska, boldog szülinapot! Remélem, ebből az alkalomból Lili hamar túllesz a betegségen. Gyógyulást kívánok neki!

Juca, csatlakozom én is néhány bókkal! És amiatt is, hogy ilyen ügyesen bevásároltatok.
Ha mi véletlenül elmegyünk valahova venni valamit, akkor engem általában a víz kiver, hogy mit vegyünk, hol vegyünk. Ha konkrét elképzelésekkel megyek, akkor az a baj, ha lövésem sincs, milyet akarok, akkor meg az. És ez általában a ruhától kezdve a bútoron át az ajándékig igaz.
Na, emiatt én már kb. 2 éve vettem magamnak normális új ruhát - még terhes-cuccokat (ha valakire, hát rám igaz annak a múltkori cikkírónak a megjegyzése, hogy slampos csaj), na de mostantól ez (is) másként lesz. :)

Nálunk a hétvége kevésbé volt konstruktív, bár vettünk ezt-azt, főleg Laurának. Két nap kellett hozzá, hiába, fent ecseteltem a helyzetet...
Van csúszda is, igaz csak kicsike, de egyelőre ennél maradtunk.
Laura most pancsol odakint, nagyon lelkes. :)

Kép
Kép
ggica

Juca,

nagyon csini kismama vagy!

Nita,

Veled mi a helyzet???
Vendég

Szia Ppetike!
És Te/ti hogy vagytok mostanában?

Kép
Kép
ggica

Linácska sok Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ppetike pénteken este fél 7-7-re megyek a dokihoz végree!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska Nagyon Boldog Születésnapot!

Kép

Nita,

pénteken 10000× gondolok Rád!!!!!!! :D

Ggica,

Köszönjük mi jól vagyunk, szépen növögetünk Legutolsó mérés szerint 5500gr és 60 cm a kishölgy.Petike élvezi a szünidőt, jövő héten megy nyaralni a másik mamájához.
Vendég

ppetike köszönöm hogy gondolsz majd rám,sokat jelent! :lol:
szépen növöge a kiscsaj!!!csak így tovább!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést!

Lili már jobban van, nincs itthon, de játszik ezerrel a tesóméknál.
Lement a láza, gondolom ennyi elég volt a jó közérzethez.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

örülök hogy jobban van már lilike!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Na itt vagyok.
Azt szeretném kérdezni, hogy téged nem vizsgáltak meg a babák elvesztése után, hogy mitől is lehetett? Párodat nézték?
Mert én most szeretném kideríteni, hogy valami baj van-e velünk.. Persze lehet hogy semmi okot nem találnak, csak így jött...

Kép
szilvia80

Szilvia80,

most olvastalak egy másik topikban.NAGYON SAJNÁLOM AMI VELED TÖRTÉNT! :cry:
Vendég

PPetike!

Köszi! Sajna ez van...

Linácskának én is nagyon boldog szülinapot kívánok így ismeretlenül is!!

Kép
szilvia80

Szilvia80,

Tudom mit érzel, Nekem is volt egy terhességem amit tavaly be kellett fejezni, 25 hétre.

Ebben a topikban az a "jó", hogy itt legalább mindenki átérzi a másik fájdalmát.
Vendég

Szia Szilvia!
Üdv itt - sajnos.
Elolvastam én is, amit írtál. Megértelek és nagyon sajnálom, hogy ez történt.
Nekem márciusban volt a vetélés, "műszeres befejezés" lett a vége. :(

Kép
Kép
ggica

Linácska, örülök, hogy Lili jobban érzi magát, látod szülinapi ajándék ez is, hogy legalább láza nincs!!!
Hogy telt az ünnepnap?

Kép
Kép
ggica

Jo reggelt mindenkinek.

linácska: énis sok boldog szülinapot kivánok neked.

Juca:Nagyon csini vagy szép a pocakod. Tényleg bátrak vagytok a pakolással de csak igy tovább remélem fotok lesznek.

Szilvi:énis üdvözölek sajnos itt de remélem minden rendben lesz .

magunkrol:még birom és ugynézki maradnak a gyerekek tovább nagyon élvezik a szabadságot mert egyébként panelban laknak szegeden.Nálam piri ujra jött és iszom a teákat és a jövöhéten megyek az ujj dokimhoz.A hétvége jol telt egy kisseb buli volt nálunk és a gyerekek is élvezték a nagy nyüzsgést már két napja be szorultunk a házba de nem unatkoznak hála mindig van valakinek egy jo ötlete.

Legyetek jok ha tudok jövök puszi.

Kép
v.e.judit

Linácska: nagyon boldog születésnapot kívánok én is Neked:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: