Sziasztok!!!!Látjátok,így próbálok népszerű lenni,bejött a számításom

felcsigázom az embereket,aztán......
Na szóval nincs velem semmi érdemleges,ma vagyok a 29.napon,hő fenn már 10 napja,de szerintem nem vagyok babás,mert van egy-két pattim és a testem elkezdte fenntartani a vizet,pont,mint mensi előtt...de majd meglátjuk,ahogy a vak is mondta!!!!!
Dóri,köszi,szerintem majd ellátogatunk egyszer és mi is úgy tervezzük,hogy ott is alszunk!
Bea,ez nagyon jól hangzik,mármint,hogy tiszta és jól felszerelt minden....és én egyetértek a tarifás dologgal(persze nem tudom,mennyit kérnek,de szeintem jobb,mint zsebbecsúsztatni)
Elmondok egy példát,ha nem értetek egyet,bocsi,de szerintem van benne igazság!Tavaly novemberben volt egy méhszájseb műtétem.A dokim előre megmondta,hogy nem abban a kórházban lesz,ahol ő rendel,mert ott nincs megfelelő felszerelés,hanem bérli a műtőt,ezért 40.000Ft lesz(persze gondolom nem járt ő sem rosszul)de mindegy...leperkáltam....rendbe is jöttem!Az egyik ismerősömet is megműtötték ugyanerre,tb-re.....ő csúsztatott a dokinak 10.000-et,meg a nővérkének 5000-et....aztán bevérzett és elment egy másik dokihoz is,ő észrevette,hogy nahát,micsoda meglepetés....memaradt a méhszájseb és még el is fertőződött....újra műtét,újra csúsztatás,újra gyógyszeres kezelés és ne is beszéljünk az érzelmi részéről a dolognak...a végén 80.000Ft-al zárta le a témát....és már bánja,hogy nem jött el velem a magánrendelésre....
szóval nem lehet tudni,hogy mikor teszünk helyes lépést,én is sokallom,amit ki kell bizonyos dolgokra fizetni,de inkább,mint hogy rossz kezekbe kerüljek....
Bocs hogy hosszú voltam!!!!!
Málna,jó utat és kikapcsolódást nektek!!!
Mamen,nem akarsz még vonalzót készíteni?????
Nika,Vikike remélem minden rendben van a babáitokkal!!!Ti kismamik nem érzitek meg nagyon az időjárásváltozást????Én tiszta zanza vagyok ma pl..
Candi szívem,már nem kell sokat várni és megtudod az eredményt!!!Ne izgulj,minden rendben lesz!!!!
Ági,nekünk csak egy bolond kutyánk van,de mi is mindig nagyon jókat nevetünk rajta!!!!
Gabi,Ildi!!!!Puszi nektek!!!
Bocs annak,akit kihagytam,de már annyit írtam!!!!!!!
De valakit azért ki kell,hogy emeljek!!!!Sziszi,Kata,minden rendben!!!!!Remélem jól vagytok!!!!!!!
Puszi mindenkinek