2004.05.07 11:26
2004.05.07 11:37
2004.05.07 16:18
Szóval fel a fejjel!
2004.05.07 18:35
2004.05.07 20:42
A másik babát felemelem, röpiztetem, lábamra rakom és mikor a lábamon vagy a mellkasomon pihen akkor a mellettem fekvő babucira koncentrálunk, összenevetünk, megpuszilom az orrát...stb
Aztán helycserés támadás jön amit Gerikém orditással vesz tudomásul
Szegénykém, kis makicsaládba kellett volna születnie, hogy egész nap a mamáján lóghasson...
Azért igy sem rossz a helyzete
Mikor nálunk voltatok akkor voltál 31 hetes emlékszel?Jó ezt a magas számot látni
És remélem nem haragszol meg a most leirtakon de én meg tudom Neked mondani mit jelent igazán csalódni....mikor szeretetel, izgalommal - ahogyan Te is - kihordod a babádat majd egy hirtelen adódott kritikus helyzet után kiveszik őt/őket a pocakodból és úgy mész haza négy nap után a korházból, hogy se pocakod, se babád csak állsz a babaágy elött, nézegeted a féltve vásárolt mukikákat amit odakészitettél, számtalanszor felhúzod a zenélő játékot az ágya felett és elképzeled mit szól majd hozzá... Tudom, hogy nem túl vidám amit irtam, de én azt mondom Neked egyetlen percig ne érezz csalódottságot ha császárra kerül a sor...Tiszta szivemből kivánom persze, hogy úgy alakuljon a szülésed ahogyan szeretnéd de az egészség a legfontosabb
Nagyon "irigykedem" a jól alvókátokért
Ügyes a Babucid
2004.05.07 21:27
, hogy nem bánnám ha még maradna, nem érzem igazán anyának magam. Ezért szerintem a lelkemnek szüksége lenne a szülés beindulására, hogy jobban át tudjam érezni, hogy most minden megváltozik.
Ilyenkor mindig te jutsz eszembe!) felszereli a hétvégén az egyéb kiegészítőket és kész is leszünk.
)
2004.05.08 07:32
, nekem a tök csönd is jólesett. 

, de ne éld meg katasztrófának a császárt sem. 

2004.05.08 11:04
Ma reggelre csupa-csupa apró kiütés lett, vastagon a nyakán, a hasán, a hátán, nagyon megijesztett. Persze mikor történik mindez, szombaton, úgyhogy irány az ügyelet. Kis drágámról kiderült, hogy penicillin érzékeny.
Írtak neki ellen-gyógyszert, a gyógyszertárban közölték hiánycikk. A gyógyszerész adott helyette másikat, itthon olvasom a betegtájékoztatót, 2 éven aluli gyereknek nem adható. Hívom a dokit (közben már egy másik doki az ügyeletes) - azt semmiképpen ne adjam be a gyereknek, keres neki másikat. Vissza az ügyeletre, újabb recept. Visszük vissza a gyógyszert kicseréltetni, a gyógyszerész közli, hogy ami eredetileg fel volt írva (a hiánycikk), az is csak 2 éven felüli gyereknek adható. Most akkor ki a hülye? Teljesen kiakadtam. 
2004.05.08 11:22
Mind igaz amit a csajok írnak, hogy a baba egészsége, meg a te egészséged, stb., stb, egyet is értek mindenkivel és én a helyedben azt hiszem a császármetszést választanám, DE nagyon-nagyon megértem a lelkedet. Nekem tényleg hiányzik a szülésélmény. Tudom, hogy így volt jó és így kellett lennie, hogy császárral szüljek és nem érzem magam kevesebbnek és imádom a gyerekeimet, de ettől még hiányzik az élmény. Kívánom, hogy neked ne így legyen! 

2004.05.08 14:04
2004.05.08 20:17
nem írtad, hogy Te visszafordítottad ilyenkor Somát vagy hagytad őt?
Hurki
Leone
Nagyon ügyi a kisfickó
Kiváncsi leszek mi lesz Eszter első szava. 2004.05.08 20:26
Drukkolok, hogy minden simán menjen

Olyan édes mikor bemegyek ébredés után a szobájukba és rámmosolyog a hátán fekve
Egész új ez még nekem, eddig csak a kis kobakjukat láttam emelgetni amikor beléptem de már olyan "nagyok"
Sajnálom Sárát...szegénykém, még ez is. Akkor most nem is kaptatok olyan gyógyszert amit beadhatsz Neki csak az ecsetelőt? Reméljük hamar rendbe fog jönni
Ezek szerint ez az élet rendje
Hány hónaposak vagytok pontosan? Gergő is még csak elvétve fordul a hátáról a hasára pedig már nagyon régen sikerült neki először...azóta alig csinálja. Lilluska még várat magára egy kicsit de mindig is 3 héttel később kezdett minden mozgást
Viszont már 4 hónaposan kibujt a fogacskája
Már alig várom, hogy az enyémek is csevegjenek
2004.05.08 23:07
(Kristófon múlt.
)Tiéd a rajt pozició. Csak ügyesen! Megy a drukk.
2004.05.09 11:18
En soha nem ebresztettem, pont ez az igeny szerinti szoptatas lenyege
2004.05.09 11:39
2004.05.09 15:20
Igen, a hasról hátra fordulás inkább átbillenés szerintem mert a kis buksijuk húzza Őket hátra
2004.05.09 17:58
Nálam is pöttyökkel derült ki, csak annyiban történt másként, hogy nem egy éjszaka után derült ki, hanem napközben, így azonnal jöhetett az ellengyógyi. Gondolok a pici lányra, mert tudom, milyen rossz. Én 16 voltam, mikor ez kiderült. 

2004.05.10 09:12
), ha szoktál TV-t nézni, akkor nézd, szólhat (persze esetleg halkabban) a rádió, szóval legyen "nyüzsi". Éjszaka viszont ne legyen "műsor" abból, ha felébred. Amennyire csak tudod, legyen ekkor is sötét, szoptatni sötétben is lehet
, ill. ha úgy nem megy, akkor csak valami minimális (pl. letakart) fény legyen. Éjszaka nem kell pelenkázni (én azt tapasztaltam, hogy az esetek 99 %-ban a babák nem kakilnak éjszaka), ne legyen sok mozgás, dajkálás, nem kell büfiztetni (akkor különösen nem, ha elszunyókál szopi közben), mérlegelni. Minél gyorsabban, csendesebben kapja meg a szopit, aztán menjen vissza aludni az ágyába. Nem baj, ha ébren teszed le, ha gagyog (persze, ha sír, azt azért ne hagyjad). Az "alvásos" könyvek szerint nem jó, ha melletted alszik el a baba, de erről én nem vagyok teljesen meggyőzödve... 

), de még nem is tudtalak visszahívni. 

2004.05.10 10:55
Szerencsére sosem fordította meg a nappalt az éjszakával! 2004.05.10 13:16
2004.05.10 13:56
2004.05.10 14:16

2004.05.10 14:18
Bizony, rohamléptekkel haladunk. Tudom, mondtam már elégszer, de nekem a savanyú zöldalma vált be mindenféle problémákra
remélem, mostmár nem kezdődik el

2004.05.10 18:18
ízelítőt kapsz, farfekvéses komplikációtól és altatástól sem kell így tartanod és miután kibujt rögtön oda is adják, szopiztathatod. Az anyai érzéseid pedig úgyis megjönnek amint a kis szuszogós melletted lesz.

2004.05.10 18:19

2004.05.10 20:13
2004.05.10 20:38
Bogi nagyon édi!!! Örülök, hogy jó babu.
, hogy mi jó neki és nektek
2004.05.10 22:13

2004.05.10 23:03
, már a 13. héten babakocsit vesz.
2004.05.11 06:12
Borsóka nagyon nyugis baba lesz, nem kapkodja el a dolgokat, szép csendben kivárja a maga idejét.

Drukkolok ezerrel.

Már nagyon-nagyon izgi.

Küldj sms-t ha van valami. 2004.05.11 06:43
Sot, 11-kor mar leleptem tegnap is...
Igy aztan be volt otthon agyazva meg elmosogatva, kiteritve a mosott ruha delutan, el sem hiszem...Maskor mindig estere zuhantam agyba, mire mindent nagyjabol otthon is megcsinaltam. Ma megyek vedonenihez. Jovo hettol pedig becsszo szekrenyeket is rendezek.
Listat megkaptad? 2004.05.11 12:56
2004.05.11 13:24
Szóval ugyanúgy egy napon fordulunk
Lehet, hogy még szülni is együtt fogunk
Elmesélem a tegnapi védőnős storyt. Azt hittem szétdurranok. Tegnap mentem ahhoz, akit a körzeti mondott, időpontot is egyeztettünk, persze a védőnők 12-13 között dolgoznak, amikor én is dolgoznék
Odamentem. Erre közlik velem, hogy bizony én nem oda tartozom, mert igaz, hogy a Bimbú út hozzá tartozik, de csak 100-tól felfele. 100 alatt (Ahol mi is lakunk), nem hozzá, de még nem is ebbe az intézetbe, hanem teljesen máshova... rendes volt, mert 20szor bocsánatot kért, és megadta a másik intézet számát is, így pénteken elvileg lesz kiskönyvem is

2004.05.11 13:34

2004.05.11 14:52
), amikor port törlök, ő mászik a lábam között stb. Szóval valahogy így csinálom. Mostanában kezdtem el arra rászoktatni, hogy a délelőtti gyümölcsevés után 30-45 percet a járókában kell lennie és egyedül játszani. Én addig reggelizek, meg megcsinálok egy-két házimunkát. Eleinte nagy hangon protestált a dolog ellen, de most már kezdi megszokni és szépen eljátszik.
Hiányoztak egymásnak, azért sírtak. Attól kezdve egymás mellett altatták őket és nem volt több bagolykodás.
2004.05.11 15:45
2004.05.11 15:47
) Persze sejtem, hogy lesz olyan időszak is amikor majd azt kívánom, hogy egy picit maradjon már nyugton!
2004.05.11 15:51

,Orsi

Közben jártatta a szemét mindenfelé. Tök hülyeségeket beszélt, és kidumálta a felettünk lakó kismamát. Aztán a végén megkértem nyomatékosan, hogy ami köztünk elhangzik az nem tartozik másra csak ránk, és megkérem, hogy ne beszélje meg a szomszédokkal, hogy milyen bugyikat látott a ruhaszárítón. Csak habogni tudott utánna

Remélem többet nem jön. 2004.05.11 15:57