, már vagy 2 órája virrasztok. Besokalltam és felkeltem. Pedig elvileg tök álmosnak kéne lennem, este 6-tól fél 11-ig babaruhákat vasaltam, fél óra kihagyással. El is fáradtam iszonyúan, már 11-kor aludtam. Talán ez volt a baj, mert máskor csak éjfél-1 körül alszom el. De így meg majd holnap olyan fáradt meg nyomi leszek Pesten, ráadásul akármikor alszom is el, 9 körül úgyis fel kell majd kelnem, mert dél körül indulunk. Na jól van, nem nyafogok már tovább
Vali
Azóta már bizonyára ott szundít a párod a szállodában
Biztos nagyon elfáradt, meg idegesítő lehetett az a nagy dugó, meg éjszaka keresni a szállodát, de biztos nincs semmi baj
Én nem mondtam, hogy ez gyakori, de hallottam már olyanról, hogy valaki mensi alatt vagy röviddel utána volt csak együtt a párjával, mégis babás lett. Csodák és kivételek mindig vannak
Bízzunk a tegnapi kiskatonákban
Homeós ismerősöm nekem sajnos nincs.
Timi
Minden doki mást mond arra, hogy mennyit kell várni vetélés után. Egy kolléganőmnek pl. fél évet mondott a dokija, neki 16 hetesen halt el a babája.
Én úgy tudom, minél később történt a vetélés, annál több időt ajánlanak kihagyni. Ezért is fura Zsófinál, hogy egy 14 hetes baba után elég csak 1 hónap a regenerálódásra, dehát a dokik tudják.
Az az egyik vírus a toxoplazma lehetett, azt terjeszthetik a macskák.
Babus+Kristóf, aki éjjeli baglyot játszik
, egész nap aludt, most meg huncutkodik

[/url]

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]