A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Nika: előre is boldog 1 évfordulót!
Finomakat alkos és pihenj a szép napsütésben!
Viki: akkor csak egyet kívánok, de az jó vaskos legyen !
Elköszöntem én is mára tőletek, jó hétvégét mindenkinek!

Andi
candi

Sziasztok!!!!
Nika,boldog évfordulót!!!!!!!!!És jó főzést!!!!

Bea,nagyon szépek vagytok Ádival!!!Buflák fej??!!Te bolond vagy!!!!Tökjól nézel ki!!!
És jó az új naci is!!!!

Andi,Viki,a piri sajna nem egy egyszerű eset!!!!!

Ma nem leszek már!!!!Mindenki jó legyen este!!!Holnap reggel jövök!!!
Kata,örülök,hogy minden rendben ment....

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy minden rendben alakult, ügyes voltál.
Nika!
Boldog évfordulót!:)
Meli!
Tesztelsz? Izgulok!
Hát a hőm ma és tegnap 36,2, de sehol a piri, sőt peteérésjelei voltak, értitek ti ezt?
Jó hétvégét mindnekinek, állítólag szép lesz az idő:)
Jaj nekünk tegnap meghozták a lépcsőnket, eddig létra volt:)
Van nagy kupi otthon:)
Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
nektarin

Szia Esztike!!!!Holnap tesztelek,ha fenn marad a hőm reggel!!!!!Ha olyan,mintha peteérnél,akkor húzzatok bele,simán lehet későn a pé-d!!!!HAJRÁ!!!!!!!!!Kapd el apát akupi közepén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

helló !!!

hazaértem és még nincs piri, de én már nem reménykedem
páromnak még nem mondtam semmit, elég, ha én csalódom !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Látom,mire ideérek mindenki lelép,na mindegy,azért irok pár dolgot.

Hoppá!
Örülök,hogy újra köztünk vagy.És remélem innentől kezdve csak jó dolgok fognak történni veled :D Csak szeressétek továbbra is egymást Apával,és a tuti receptet meg már úgyis tudod :)
A főnököd lehetne egy kicsit tapintatosabb :roll:

Bea!
Nagyon csini vagy az új rucidba :D És semmi gond a fejeddel :D

Nektarin!
Simán lehet,hogy most volt pé.-d úgyhogy mindent bele.Nekem is eléggé a ciklus végén volt :D

Nika!
Jó pihit a hétvégére,és boldog házassági évfordulót :D

Candi!
Még meg sem dícsértem a tickered :D A kérdezz feleleket pedig még folytatjuk,még van 1-2 kérdésem :) Gondoltam rád az étteremben,Jókai bablevest ettem :D

Málna!
Most is elutaztok a hétvégén? Te is ritkán vagy mostanság,beindult a munka?És mi újság a kocsival,lesz csere?

Kis_Plutó!
Jó étvágyat a gesztenyepüréhez.Én nem is tudom,hogy mikor ettem utoljára.Azért remélem tudsz pihenni Krisztike mellett.Mókuskáékat üdvözlöm,és várjuk vissza :D

Meli,Vvviki!
Nagy drukk a holnapi teszthez :D

És habár elutazunk hétvégére,azért indulás előtt még benézek,és remélem jó híreket olvasok majd :D

KépKép
takido

köszi a jókívánságokat mindenkinek és a szurkolást !

:)

vvviki

ziasztok, csak egy gyors bekukk,

Meli, Vvviki drukklok holnap reggelre, csak csíkosan :lol: , lányok!!!

Na, megyek órarendezek még!

Puszi, holnap reggel kíváncsian jövök!!

Bea, tök jó nagy már a pocid!!

Dóri, kellemes hétvégét, pihenjétek ki magatokat!!

Nika, boldog házassági évfordulót nektek!

Pirimentes hétvégét, hónapokat kívánok mindenkinek!!

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Jó reggelt!
Na a tegnapi napom nem épp úgy alakult hogy szerettem volna :( Kimentünk az udvarra, és virágmagot szedtem, és kiszedtem a virághagymákat ásóval. Mire végeztem majd leszakadt a derekam :cry: na, felmentünk, mert telepakolta a pelust a fiatalúr, amit természetesen úgy félt mintha arany lenne benne :evil: :evil: nem akarta engedni, hogy levegyem, és úgy belerúgott a hasamba, hogy kb. 2 percig csak összegörnyedve voltam. Szóval egész délután csak vergődtem, fájt a hasam, a lábaim :( Pedig mozgok, de ezek szerint nem ugyanannyit, mintha napi kétszer megyek a suliba :oops:
Muszály lesz ebéd után egy kis pihenész beiktatni :shock: :roll: :wink: :D csak úgy muszályból.
Na, ennyit a nyavajgásról.

Bea
szép kismama vagy, szép formás :wink: Az meg teljesen normális ha az arcod is kikerekedik. Nekem mindíg azt mondták akkor néztem ki jól amikor az arcom is kerekebb volt. Most az még elég nyúzott nekem a sok rosszulléttől.

Vvviki, Meli
remélem jó hírekkel jöttök :wink:

most ennyire telt :oops: megyek reggelizni, de még benézek ma :D
Gabi 13+3

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szép jó reggelt!

Kis_Plutó!
Remélem már nem fáj a hasad,és valóban tessék több pihit beiktatni.

Meli,Vvviki!
Vártalak benneteket az eredménnyel,de ahogy nézem hiába.Azért nagyon szorítok a pozitív tesztért :D
Sajna tényleg indulunk :cry: már nem leszek csak hétfőn,vagy max.vas.etse egy kis bekukk.

KépKép
takido

Jó reggelt!!!!!Szóval teszteltem és az eredmény sajna negatív!!!!!!!!!Ez van,de még lehet jó is a vége,ha nem jön meg és marad fenna hőm!!!!!!!!!!Ma elmegyünk lagzizni és egy jót bulizunk!!!Ha pedig megjön,akkor már úgyis ledumáltam a dokimmal a hormonvizsgálatot,meg apa is megnézeti a gyerekek sebességét...szóval nem aggódom!!!!!!Egyszer úgyis kismami leszek!!!!!!!!!

Mindenkinek nagyon szép napot mára....nagyon jó az idő,menjetek el kirándulni!!!!!!!!!!Puszika!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!
Meli: ne izgulj a hőd fenn és tanulván a lányok példájából nem biztos, hogy most még kimutatja a teszt, szurkolunk továbbra is :wink:
Nagyon jó bulizást mára neked, nagyon szép lesz az idő élvezzétek ki!
Plútó: vigyázz magadra nem kéne ennyire túlhajszolni magadat, csak "lájtosan" kisördögnek meg üzenem megcsikizem a talpát, ha nem vigyáz a Mami pocakjával :wink:
Ugye már elmúlt a fájdalom, megijedtem mikor írtad!
Hoppá: sikerült átrágnod magadat az órarenden? Jól vagy, tudtál kicsit pihizni is? Hasikád jobban van már? Ha tudtok menjetek ti is sétálgatni, annyira szépen süt a nap. Peca nem lesz most a hétvégén?
Dóri: Ok majd folytatjuk a vallatást! :wink: Nagyon szép hétvégét nektek!
Bea: merre csavarogtldélután? Vrtalak!
VVViki: na mi újság ma reggel? Ugye semmi változás?
Nem tudom leszek e még ma, ha nem mindenkinek szép napokat hétfőig!

Andi
candi

Meli!ne izgulj,lehet ennek még Baba a vége!!Nekem sem mutatta ki eleinte,pedig már terhes voltam!!Csak a 45.napon!Most nézem!Még a 38.napon sem mutatott semmit!!
KITARTÁS!!!Ha a hőd marad,minden OK!! :wink:
Puszi!!SZORITOK!!

Kép
bea27

Hello, hát nem sok olvasnivaló termett mára.

Meli, attól még lehet bébi, ha piri nincs. Majd lesz pozitív a teszt később. Kitartás.

Vvviki, rólad semmit nem tudunk. Teszteredmény???

Plutó, remélem nincs semmi bajod a hasbarúgástól. Vigyázz magadra.

Candi, órarend kb 70%-os, majd meglesz. Sétálni nem megyünk, mert ma csak mozijegyért mentünk (kocsival) a Plázába, de attól is megfájdult a hasam. Úgyhogy maradt itthon a pihi. Holnap megyünk moziba a Szakíts, ha bírsz-ra. Pecázni most már nem megyünk.

Na megyek, visszavisszük a dvd-t a kölcsönzőbe, most néztük meg az Anyád napja című filmet, király volt, ajánlom mindenkinek.

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Kata
pihenj sokat, vigyázz magadra!
Anyád napját én is szeretem, igazi jó vígjáték. Mostanában én is csak ilyen filmeket nézek, bár valamelyik nap a párom hozott, és nagyon jó címe volt Sziklák szeme. Gondoltam valami misztikus, ami még azért belefér, erre horror, ráadásul valami iszonyat csúnya torz emberekkel brrr... Úgy néztem, hogy közben a gépen játszottam, csak néha kukk oda :oops:

Ja, a pocim köszöni szépen jól van :wink: Annyira nem készültem el ilyenekre. A másik, meg, hogy Krisztike pont most olyan magas, hogy a feje a hasamnál van. Nem akar ő rosszat, csak odaszalad, hozzámbújik, a feje meg lendületből pont a hasamon landol. Néha ki tudom azért védeni. :x

Meli
tudod, ha a hő marad, mensi meg nincs, esetleg csak olyan mint Sziszinél, az még bőven jó lehet :wink: Remélem jól mulattatok. Szép idő volt rátok.
Tegnap kipróbáltam a rakott tököt, fini lett. Amit még ki kell kisérletezni, én kaprot tettem bele, de annak sütve olyan erős az íze, hogy eléggé kapros lett :? , de attól finom.

Na mindenkinek szép napot!

Gabi 13+4

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

jó reggelt Mindenkinek !

olyan aranyos, hogy szorítotok nekem !
piri még sehol
tesztet még nem csinálok, mert amint megveszem, beköszönt piri !

a csirkepörköltbe májat is tett a párom, de én most nem merek májat enni,mert hátha...

ha most sikerül a projekt, akkor ez egy csodálatos termékenységi topik !

még jövök, de most reggelizni kell !

jók legyetek !

ja, és vesszen a piri !

vvviki

kicsit kezdek begolyózni, azt üzenem pirinek, hogy most jöjjön, ha akar, vagy ne is jöjjön egy évig !!!!!!!:
ez a bizonytalanság rettenetes, de azért sem tesztelek, mert szerintem még a gyógyszertárban találkozom pirivel

vvviki

Sziasztok lányok.

Én még új vagyok itt. Mi a párommal 14. hónapja próbálkozunk....sajnos a 13 hónapot végiggörcsöltem....az augusztus volt az első hónap, hogy nem is foglalkoztam a dologgal.28-29 naposak a ciklusaim és ebben a hónapban csak a 12-31.ik napokon voltunk együtt....a lényeg, hogy 27.én meg is jött a mensim, ahogy vártam, tök pontos volt, csak éppenséggel durván egy napig tartott...véreztem, de közel sem úgy, ahogy szoktam. Ez egy hete volt. Most pénteken reggel óta felkelésnél émelygek, mint állat, napközben is, ezért tegnap a párommal elmentünk és vettünk egy Medi-Lab tesztet, amit délben meg is csináltam. Igen ám, csak kicsit elcsesztem, mert 5-10 percig kellett a vizeletbe tartani a tesztcsíkot, én meg nem tudtam és 10 mp után kivettem. A lényeg, hogy lett egy erőss kontroll csíkom, és a másik helyén is lett egy csík...igaz az hajszálvékony, nem olyan vastagságú, mint a másik, és nem is olyan erőss....fényen látszik csak, de ott van. Egyszerűen nem merek örülni, mert féle, hogy csalódok. Sajnos egy év alatt csináltam már vagy 40 tesztet, de még a másik helyén, semmilyen vékony csik sem lett, ezért merek talán most kicsit reménykedni!A hőmet soha nem mértem, mert nekem nem egy olyan ismerősöm van, akinek nem ment 37 fölé a hője és babás volt...Bocsi, ha kicsit hosszú voltam, de gondoltam leírom, mert kiváncsi vagyok a véleményetekre!
elizabeth25

Szia, ne izgulj, amíg nincs piri, addig jó :wink: Azért kíváncsi vagyok mi lesz :D

Kép

Kép

hoppá

Elizabeth, akkor örülj, ha ott a csík. Valamit elnázhettél, nem hiszem, hogy 10 percig kell a vizeletben tartani a tesztet!!! A 10 mp tökéletes, jól csináltad. Ha ott a csík, örülj nagyon!!! Ha halványan, az sem baj, de ott van. Előfordul olyan, hogy mensi van pici, de furcsa, de a lényeg, hogy a teszt pozitív! Kersd fel a dokidat! Gratulálok!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá, nem néztem el, rávan írva a tesztre, hogy 5 percig (max.10 ig) a vizeletben kell tartani. Medi-Lab....tuti, hogy így van, nem mp. hanem perc. Igen, csak nem kellett volna ugyan olyan vastagságú csíknak kijönnie, mint a másik csík? Nem csak negyed olyan vékonynak!
elizabeth25

Attól függ a terhes-csík vastagsága, mennyi hcg van (már) a szervezetedben. Ez naponta emelkedik. Így lehet, hogy még nincs túl sok, ezért vékony a csíkod. De az is rá szokott lenni írva a tesztekre, hogy téves negatív eredmény lehetséges, de pozitív nem!! Ez boldogítson!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Elizabeth, ha nem vagy biztos a tezsteredményben, vegyetek egy másikat, ennyit megér!! És akkor látni fogod, ott is két csík van-e?! De nagy valószínűséggel igen!

Kép

Kép

hoppá

Azt hiszem, hülye vagyok, itt idegbajoskodom a gép előtt, mikor odakint süt a napocska és 27 fok van !
kint is dilis leszek ( bár próbálok normálisnak tűnni ) de legalább kicsit elfáradok a sétában
na, ez az én formám ! itt Egerben beborult az ég !

vvviki

Hoppá, jól vagy ? Hasid hogy van ?

vvviki

Helló Elizabeth, üdv a topikban !!!
ne aggódj, itt MINDANNYIAN POCAKOSAK LESZÜNK !
ha a fene fenét eszik, akkor is

vvviki

röhejes, de most piritől jobban félek, mint kislánykoromban a boszorkányoktól !!! pedig legendásan féltem tőlük !

vvviki

Este még jövök !
remélem még pirimentesen

vvviki

Hoppá, privi ment.

Üdv.

A.
arabella

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, remélem hamarosan jó hírről számolhatok be! :)

Puszi mindenkinek!

Kinek hogy telt egyébként a hétvégéje?
elizabeth25

helló !

piri még sehol, de nem merem beleélni magam, mert már ismerem a hiába reménykedés "élményét" ( na, most igazi költő voltam :) )
nekem szuper volt a hétvégém, attól eltekintve, hogy állandóan a mosdóba járkáltam, hogy hátha most itt a piri...

nagyon szorítok mindenkinek !!!!!!!

vvviki

jó éjt mindenkinek !!

vesszen a piri !

éljenek a pocaklakók ! :D :D

vvviki

Vvviki!
Szorítunk Neked is!

Képeket megpróblok felrakni https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 043.54.jpg[/img] Pocak
Kép Pocak1
Kép Pocak2

Elizabeth!
Üdv a topikban.

puszi Mindenkinek

Kép
nika04

Helló csajok! 8)
Úgy látszik ez egy tesztelős hétvége. Én is teszteltem nem sok sikerrel. Igaz még nem volt itt az ideje, de torokgyulladásom volt náthával összekötve és tudni akartam milyen gyógyszert szedjek.Szóval pisi után rögtön megjelent a csík csakhogy függőlegesen! és két perc múlva el tűnt örökre :cry: Csak azt nem értem, hogy miért van fenn a hőm 2 hete??? Mindegy szerdára várom pirit, ha mégse jön csinálok mégegy tesztet.Ja és szúr a pocim napok óta.
Hoppá, örülök, hogy jól vagy. Vigyázz magadra!Kezdődik a suli :lol: vagy inkább :? ?
Kis Plútó, ezek a pasik márcsak ilyen rugdalózósak, a barátnőm kisfia engem is többször telibe talált :shock: amíg én gügyörésztem neki. Te is vigyázz magadra!
Meli, csak nem sorstársak vagyunk?
Nika, jók a képek!
Na megyek tanmenetet írni, üdv. Mamen
mamen

Sziasztok!

Hoppá!
Úgy látom jó a kedved, örülök!

Meli!
Mi a helyzet??????

Viki!
Drukkolok ezerrel!

Nika!
Nagyon széééép vagy, illetve szépek vagytok!
Irigykedem is!

Hát velem még szintén semmi, piri sehol 32 cn.
De az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy 40 napig ne is gondoljak rá.

Jó éjt, és puszi mindnekinek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

MOst csak bekukkantottam,majd később jövök!!

Viszont ezt mindenkinek ajánlom a figyelmébe:

http://babavaro.linkcenter.hu/

Nagyon jó!!!

Pusza

málna2162

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok ma?
elizabeth25

Jó reggelt!
Én is csak benéztem most.
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje gyönyörű idő volt.
Nika: nagyon csini kis pocid van, szépek vagytok!
Hoppá: sajnálom, hogy még fáj a pocid, ugya még a héten otthon tudsz maradni? Milyen volt a mozi?
Málna: jól telt a hétvége?
Meli: hőd hogy áll?
VVViki: meddig fogod húzni az időt a tesztelésel? Ha jól látom már késik egy pár napja, biztos, hogy így kell idegesíteni magadat? :wink:
Plútó: kispárnát tehetnél hasfogónak fel :wink: Mókuskáék jól vanak?
Eszti: én neked is drukkolok és remélem piri nem szórakozik megint ennyi ideig, legfeljebb 9 hónapig, jó :roll:
Bea: mi újság? Jól vagytok?
Dóri: milyen volt a kiruccanás?
Elizabeth: üdv köztünk, tessék megismételni a tesztelést egy másikkal, akkor tudni fogod az igazat / ami szerinte az, hogy pocis vagy /
Musz: jobb hangulatod volt a hétvégén?Ágyat, kanapét elhagytad egy kicsit? Várom, hogy mi lesz az orvosnál...kép? esteleg?
Sziszi: hogy vagy? Hányra mész dokihoz?
Icus: merre vagy rég jelentkeztél.
Puszi mindenkinek.

Andi
candi

Candi, jó lenne! :)
elizabeth25

Mamen
milyen tesztet csináltál?
A Clear blue-nál úgy jön ki a plusz, hogy a függőleges jelenik meg, a keresztirányú odavan rajzolva... :lol: :?:

A kontroll csíkod sem jött ki rendesen?

Hoppá
pihenjél sokat. Örülök, hogy a történtek után is jól vagy.

Elizabeth25
Nekem már 4 halvány tesztem van és ma megyek a dokihoz.
A negyedik már annyira nem volt halvány. Ha látod, akkor jó.
A tesztvonal és a kontrollvonal árnyalata nem kell azonos legyen!!!
Üdv köztünk.

VVViki
Türelem!

Meli
ez még nem lejátszott hónap.
Várjál pár napot és ha nincs piri, akkor újra tesztelj.

Szorítsatok nagyon, mert ma megyek dokihoz. Ma derül ki, hogy tényleg van-e babánk!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Vendég

sziasztok!

Elizabeth
halvány csík is csík :wink:
Holnap ha tesztelsz, már erősebb lesz :wink: Mindenképp reggeli első vizeletből csináld :!:

Vvviki
szokott késni a mensid? Mert ha nem akkor ez a késés most jó jel :wink:

Mamen
rég jelentkeztél
Te se írd még le a hóanapot ám :wink: még ebből lehet pocaklakó
nagyon szorítok Neked is.

Meli
merre vagy? Hőd?
Milyen volt az esküvő?

Muszkuru
hogy telt a hétvégéd? Jobban vagy már?

Nika
szépen gömbölyödsz már Te is. :wink:
Mocorog már többet a Csöppöd?

Nektarin
40 nap :shock: az még soká van. Addig is tessék sokat akciózni :oops: biztos, ami biztos alapon :D

Candi
neked, hogy telt a hétvége? Mi jót csináltál ebben a szép időben?
Én mint jó kismama szombaton nyársalt a szomszéd, na rögtön megkérdezte kérek e , hát én csak szalonnát, és kaptam fini salátát is hozzá.
Olyan jól esett, tegnap mi is nyársaltunk ennek tiszteletére ettem egy csomó szalonnát :shock: fini volt. :D

Ma reggel a suliból kifelé jövet jött előttem két fiatl nő, valami borzalmas izzadságszaggal. Szégyenszemre attól féltem ott kidobom a taccsot :oops: szerencsére nem sikerült.

Amúgy jól vagyunk.
Mókuskáék is, ők most voltak lennt anyuéknál visszapakolni, meg most tartották Dani szülinapját. Sajnos mi nem tudtunk menni mert Tibi dolgozott, de szerdán megyünk hozzájuk, már alig várom, hogy megdögönyözzem Dani babát :D

mindenkinek szép napot:Gabi 13+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Anyusziszi, de nekem annyira halvány, hogy nagyon oda kell figyelni, hogy lássad. :( A másik, hogy teljes vastagságában nem jött ki, csak egy hajszálvékony csík. :( Nem bizakodom!

Plutó, jó lenne, hogy ha bejönne amit mondasz, én is próbálok azért kicsit bizni, de szerintem buktavári lesz a dolog. :(
elizabeth25

Hello,lányok!!!!Hiányoztam????Ti nagyon!!!!

Az esküvő nagyon jó volt,3-ig roptuk,de aztán hazamentünk,mert nagyon elfáradtunk!!!
A hőm fenn van még,de ma is csináltam egy tesztet és ez is szokásos negatív lett......és van egy két pattim...szóval úgy tűnik én most sem leszek babás,mert az előbb,amikor pisiltem a wc papír picit piros volt!!! :oops: :oops: Szomorú vagyok picit,de nem elkeseredett,a hónapban úgyis mennem kellett volna a dokimhoz kontrollra és elkezdjük a kivizsgálásokat!!!Aki volt már hormonvizsgálaton:egy kérdés:fontos,hogy a ciklus melyik npján veszik le a vért a vizsgálatokhoz???Kérlek írjatok le nekem minden fontos apróságot is!!!Előre is köszi!!!!És apa is elmegy a spermavizsgálatra ebben a hónapban,aztán majd meglátjuk!!!!!Légyszi mindenki írja le nekem a tapasztalatait!!!!!!Köszi!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt Mindenkinek :D

Gabi, ne aggódj, Bütyike védetten be van fészkelve nálad.
Valamelyik kismamás orvos-válaszolban olvastam, hogy egy kismama aggódott, mert a terhesség előrehaladtával egyre jobban elvesztette a térérzékét, és mindennek nekiment, pocakmagasságban is.
A doki megnyugtatta, hogy a babának védett fészke van a pocakjában, nem lesz baja.

Meli, ha a hőd fent kapaszkodik, akkor csak korai volt a teszt. Te már tudod, de a teszt még nem :wink:

Vvviki, csodálom a türelmedet, a türelem babát teremt :wink: :D

Nika, nagyon helyes mosolygós kismami vagy :D

Kata, ilyenkor jobb a téka, és a házimozi, mint a mozi.
Vigyázz magadra kérlek, és pihenj sokat.

Andi, mindenkit végigkérdeztél, csak azt nem árultad el, te hogy vagy :roll:

Én továbbra sem tudtam elszakadni a kanapétól, nyúlgyerek egész hétvégén kint matatott az erkélyen, néha bejött értem, hátha felkászálódom, és kimegyek vele, de nem bírtam.
Apa egész hétvégén dolgozott, egy barátjának segített, akinek határidős munkája van, így a tv társaságában töltöttem a hétvégét.

Ma este megyünk a dokihoz este negyed kilencre, végre meglátom, ki az, akinek a folyamatos rosszullétemet köszönhetem.

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, sajnálom.
De ha csak a patik miatt aggódsz, nekem sem rögtön tisztult le az arcom, hanem lassacskán, ahogy teltek a hetek. Szóval :wink:

Hát ami a hormonvizsgálatokat illeti, nekem frissek az "élményeim".
Először a ciklus 3-5 napja között vesznek, két kémcsőnyi adagot. Nem kell éhgyomorra menni, így nem annyira szörnyű (bár engem szépen kiütött :? )

A másodikat nekem a rövid (25 napos) ciklus miatt a 19-21. nap között vették le, ez már csak egy kémcső volt, ebből kevesebb hormont néztek.

Az eredményre mindkét esetben 1 hetet (5 munkanapot) kellett várnom.

Az andrológiai vizsgálat gyorsabban megvan, de arról már nem tudok bővebben mesélni, mert oda már nem jutottunk el, mert időközben pozitívat teszteltem.

Puszi

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, Meli

A pattnásokkkal kapcsolatban nekem más vélemányem van.
Soha olyan foltos és csúnya nem volt a bőröm, mint terhesen.
Májfoltok hegyekben és piros pici folt az orramnál, folyamatos pattanások a homlokomon...
A doki azt mondta, hogy van akinek szép lesz, van akinek nem.
Hát én csúnya arccal voltam doldog kismama. Ahogy megszültem minden májfoltom, pattanásom eltünt.

A másik, hogy iszonyúan kiszáradt a bőröm, főleg a sarkamon. Azóta járok pedikűröshöz, bár mostmár inkább kényelemből. A terhesség-szoptatás alatt nyers húsig peredt a sarkam.
Repedt sarkú voltam :oops:
Vendég

Musz

Ugye tudod, hogy amennyiben ma minden rendben lesz dokinál, akkor mi együtt leszünk otthon és közel egymáshoz. :P Kb. 2 hét lesz a két baba között.
Vendég

Drága Meli!!Ne csinálj minden nap tesztet!!Én is annyit görcsöltem rajta!De semmi értelme!!Az nagyon jó,hogy a hőd fennt van!!!csináljh egy hét múlva még egy tesztet!!
Nézd csak meg a main,hogy TUTI,hogy nincs rajta halvány csik??Nem muszály pirosnak lennie!!!!! :wink: Elég,ha olyan,mint egy árnyékvonal!!Várom a válaszodat!

Kép
bea27

Anyusziszi!!Miért ne lenne minden rendben a dokinál???? :D

Kép
bea27

Sziasztok!!!!Ági,köszi,akkor amint megjön,mennem kell beutalót kérni!!!!Ha megjön,persze,azért még nem temettem el teljesen a dolgot!!!!!!!!Nagyon jó neked,hogy ma már láthatod a picikédet!!!!!
Sziszi,ez fura,én mindig azt hittem,hogy a terheseknél teljesen ismeretlen fogalom a pattanás!!!!Jó,hogy elmondtad,ez is egy kis újabb remény!!!!!

Bea,most elfogyasztottam 2 tesztet,nincs is több otthon és nem is vesezk,majd max.pénteken....ha addig nem jön meg a köcsög piri!!!akkor már biztosan kimutatja,ha terhes vagyok.....nem is görcsölök ezen tovább,nem érdemes...ma csak 13-ig dolgozok,aztán megyek haza főzni,mosni,takarítani....lefoglalom az agyam....ne mindig ezen járjon :roll: :roll:

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: